Mondkapdeal blijft geheim – 18/07/2022

De mondkap (muilkorf) deal met Sywert v/d Lienden blijft geheim. Dat staat vandaag in de Volkskrant en het AD.
De rechter had besloten dat zaken rondom deze deal openbaar gemaakt moesten worden. Daar stond bij weigering een boete van 100 euro per dag met een maximum van 15.000 euro op.
u snapt wel dat het regime heeft besloten om het juridische gevecht te stoppen en de boete te betalen, zodat deze corrupte deal en de randzaken geheim kan blijven.
Mij sterkt het in de conclusie dat het ministerie van VWS er zéér sterk bij betrokken was en dat Hugo de Schoenenprins persoonlijk deze deal heeft gemaakt. Het hele systeem is corrupt tot op het bot.
Ik blijf van mening dat het gehele regime schuldig is aan een reeks van misdaden tegen de menselijkheid en daar komt nu ook nog eens corruptie bij. Ik vind het onbegrijpelijk dat een rechter slechts 100 euro boete per dag oplegt. Het is één grote corrupte kliek. Dat bleek ook maar weer eens uit deze uitzending van Videowaarheid.nl.
De Rechtspraak zit aan tafel met politiek, het OM en andere partijen. De Trias Politica (scheiding der machten) is een farce in Nederland. We leven feitelijk al in een totalitair systeem en ik durf ook al te zeggen dat dit systeem al héél veel dictatoriale trekjes heeft.
Alleen een revolutie kan dit systeem nog omver werpen. Iets waar ik al heel lang bang voor was. Die revolutie gaat komen. Niet alleen hier maar ook elders. En het zal niet zachtzinnig gaan. Er is teveel aan de hand, crisis op crisis.

Het zijn kleine en grote zaken die licht werpen op de vele uitdagingen die de mensheid wacht.
In dit bericht staat dat Starbucks vestigingen in de VS sluit vanwege de hoge aantallen daklozen en verslaafden die overlast bezorgen. Slechts één van de vele tekenen van het Westerse verval.

UPDATE 21 JULI 2022 – Joe Biden heeft, ondanks de ‘vaccinaties’, toch Corona.
De seniele Amerikaanse president Joe Biden heeft Corona. Dat is vandaag groot nieuws. Maar… had hij vorig jaar niet gezegd dat als je de vaccinaties zou halen je géén Corona kon krijgen? Het bewijs zie je hier.
Weer een bewijs dat politici liegen of het antwoord zelf niet weten. Ik hou het bij liegen.
Zie ook de site van Maurice de Hond. De WOB documenten geven steeds meer duidelijkheid over leugens én Haagse bluf. Wetenschappelijk bewijs voor mondkapjes én de 1,5 meter is er nog steeds niet.

Oh ja, weer een bewijs van het Westerse verval: In Amerika zijn er proefexemplaren van ‘Safety Pods’ gepresenteerd.
Dat zijn cellen die in de klas kunnen worden geplaatst en bij een schietincident bescherming kunnen bieden.
Wat is er toch aan de hand in deze wereld? In plaats van de oorzaak aan te pakken (armoede, aandacht voor elkaar en wapenwetten), zet men in om het gevolg in te perken. Wat een idioten zijn er toch op deze wereld.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: ad.nl, volkskrant.nl, maurice.nl, newsweek.com en videowaarheid.nl

Similar Posts