BERICHTEN VAN WEEK 47 – 20/11/2023

STEM op het FvD voor echte verandering!

Trots op de boeren!


BREAKING NEWS
Verkiezingsdag – Veel mensen zullen strategisch gaan stemmen. Dat vind ik niet slim. Volg in dit geval je verstand en niet je hart. Dus stem op de partij die je standpunten het beste vertegenwoordigd.
UPDATE 23:00 – PVV de grootste partij volgens de exitpolls. Dan GL/PVDA gevolgd door VVD en NSC. De FvD scoort slechts 3 zetels. Toch vertrouw ik die Exitpolls nog niet helemaal. Ik verwacht toch nog een onverwachte verschuiving. Of er is echt héél veel strategisch gestemd. En dat betekent dan dat men voor een centrumrechts regime kabinet wil gaan.
UPDATE 23:05 – Frans Timmermans: “We gaan de democratie verdedigen.“. Een nietszeggende zin. Maar in zijn bijzinnen heeft deze flapdrol het ook over: “De rechtsstaat is heilig.“. Nou, TimmerFrans, dat had je 2 jaar geleden moeten zeggen vanuit de Europese Unie. En juist de PVDA (Attje Kuiken) en Groen Links (Jesse Klaver) hebben toen braaf meegestemd met het regime tegen democratie en tegen de mensenrechten. Je moet je schamen!

Ik kan leven met het feit dat de PVV de grootste partij is geworden. En ik denk dat ze alleen maar op het asielvraagstuk hebben gescoord. En dat is ook wel logisch. Er zijn teveel buitenlanders (ook vanuit de EU) in Nederland gekomen de laatste jaren. Dat moet stoppen. Eigen volk eerst. Er zijn te weinig huizen en middelen om iedereen in goede welvaart te laten leven in Nederland. Dus er moeten keuzes gemaakt worden. Mijn stem ging trouwens toch naar Gideon van Meijeren (FvD).
Er zijn echter demonstraties geweest op de Dam vanwege het resultaat van de verkiezingen. De polarisatie tussen Links en Rechts (in mijn visie tussen repressie en vrijheid) is nog nooit zo groot geweest. En we leven in een omgekeerde wereld. Dat maakt het verwarrend.

Wilders bijt van zich af op Twitter “X”. Hij zegt de nieuwe premier van dit mooie land te worden. Ik moet denken aan “At your Service” van wijlen Pim Fortuin. Ik hoop dat het Wilders niet zo zal vergaan. Maar ik zie hem geen premier worden, want dat mag niet van het (EU) kartel en de Verenigde Staten, anders komt de nieuwe baan van Rutte in het geding.

Ik vind het ontstellend dat er nu scholen, bedrijven en instellingen (NGO’s) zijn die met advertenties komen aangaande de winst van Wilders. Ze komen met berichten die bepaalde mensen een hart onder de riem moeten steken omdat Wilders nu winnaar is geworden. En NGO Greenpeace demonstreert in de Hofvijver. Krankzinnig om Wilders al het label ‘fascist’ op te plakken vanwege uitspraken uit het verleden. Alsof Wilders in zijn eentje de Koran of Islam kan verbieden. Dat kan natuurlijk niet en zal ook niet gebeuren. Maar desinformatie wordt wel verboden als het aan de EU ligt. En dus zijn andere meningen uiteindelijk niet meer toegestaan. Het gevaar komt vanuit de EU, niet vanuit Wilders!

Ik zie globaal deze combinaties opdoemen:
1) PVV – VVD – NSC – BBB (Dit zou de voorkeur van het volk zijn, denk ik).
2) PVDA/GL – VVD – NSC – en nog wat kleinere partijen.
Ik ben bang dat Wilders uiteindelijk gewipt gaat worden (orders vanuit de EU en VS) en zal Frans Timmermans toch nog minister president worden. Dit zou mijn vermoeden gaan bevestigen dat we op de oude voet doorgaan richting de afgrond. Sterker nog: ik lees via Twitter dat Rutte alleen maar baas van de NAVO kan worden als PVDA/GL leidend gaat worden. De VVD wil in ieder geval niet meedoen met de PVV (wel gedogen).

Maandag 20 november 2023 zo rond 17.30 uur is er wéér een aanslag op Thierry Baudet gepleegd. Ik wil dit zelfs een poging tot moord noemen. De mainstream media berichten er nog niet eens over. Het lijkt erger dan die aanslag met de paraplu. Nu ging een gek in een bar tekeer met een leeg bierflesje of zoiets. Ik ben er helemaal klaar mee. Thierry is naar het UMC gebracht, begrijp ik. Hij is gewond geraakt, maar zover ik kan beoordelen of lezen is hij zeker niet in levensgevaar. Hij had beveiligers bij zich en die grepen meteen in, maar Thierry is een aantal keer in het gezicht geraakt is te zien op de beelden. Ik stem woensdag fier of het FvD en nu misschien ook wel op Thierry Baudet.
Het is dus de tweede keer dat Baudet is aangevallen. Pim Fortuin moest het destijds ook ontgelden. Er is niets geleerd vanuit het verleden.
UPDATE 18.16 – Inderdaad aanslag met flesje op Thierry Baudet. Hier het artikel van Nu.nl.
UPDATE 18.49 – Een paar geesteszieke Antifa Wokies staan te juichen voor de dader en dragen op hun jas “Pim Fortuin is dood”. Oh, wat krijg ik een hekel aan dat Linkse tuig. En dan het FvD fascistisch noemen. Het is werkelijk de omgekeerde wereld. Antifa is de echte partij die extreem fascistisch bezig is. Ik herinner mij de aanslag op de Centrum Democraten in de jaren 80. De vrouw van Janmaat verloor toen een been. Kijk maar eens deze aandoenlijke documentaire en de ‘spijt‘ van de linkse dader (not). Vooral de laatste minuten geven weer wat fascisme nu eigenlijk is. En ik moet toegeven: ook ik ben er toen ingetrapt. Ik walgde van Janmaat. Tot op het bot. En de aanslag vond ik toen zijn verdiende loon. Ik had echter toen niet door dat zijn vrouw daar ernstig gewond bij was geraakt. Gelukkig zijn mijn ogen zo rond 2006 opengegaan en bekijk ik de wereld sindsdien héél anders. Maar tijdens het Coronatijdperk is mij alles nog meer helder geworden. Echter ik moet waken voor tunnelvisie. Vandaar dit blog.
UPDATE 21.25 – De promo van Nieuwsuur heeft het niet over de aanslag op Baudet. Natuurlijk zullen ze er wel even bij stilstaan om 21.30 uur. Maar het zegt genoeg. Als een of andere imbeciel nu met een fakkel bij Kaag voor de deur staat, is het wereldnieuws! Dit is dus klassenjustitie. Het gevaar komt van extreem Links!


ALGEMEEN
Minister Kuipers (fan van de Taliban) waarschuwt het volk dat ze moeten accepteren dat niet alles meer kan in de zorg. Het verval van het Westen gaat de komende jaren in een stroomversnelling komen. Alles moet kapot van het regime, want dan kunnen ze het desperate volk helpen met een digitaal ID en Euro en gaan ze alles opnieuw opbouwen. Build Back Better heet dat. Maar dan wel in een sociaal kredietsysteem.

Het Nederlandse volk wil dat verkeersboetes inkomensafhankelijk gaan worden. Nou, ik wil dat niet. Het is gewoon oneerlijk dat je in een rechtsstaat voor hetzelfde vergrijp meer of minder moet betalen. Dan ben ik er eerder voor dat je tegen de muur wordt gezet als je 3x een boete hebt gehad in een jaar, bijvoorbeeld. Reken maar dat de boetes dan wel teruglopen 🙂
Het Nederlandse volk wil ook eerst een waarschuwing hebben voor lichte vergrijpen en dan pas een boete. Iets dat ik ook al héél lang propageer. Dat is eerlijk. En de reset tijd kun je zetten op een half jaar bijvoorbeeld. Dus je mag best 2 verkeersfouten per jaar maken. Dan ben je als overheid bezig met het verbeteren van de verkeersveiligheid, want na een boete zal een hele grote meerderheid het een sport vinden om een half jaar zich beter te gedragen. En daar gaat het uiteindelijk om. Oh wacht, toch niet. Het regime wil meer geld om de begroting sluitend te maken en dus gaan de verkeersboetes exorbitant . Ook hier weer een stap naar een totalitair systeem. Wees waakzaam!

Vrijwilligers van het Rode Kruis lopen in steeds grotere getale weg bij de organisatie (een NGO natuurlijk). De reden? Het Rode Kruis wil alleen nog maar noodhulp verlenen. Ik denk vanwege de vele regels die er zijn rondom evenementen. Die regels gaan redelijkheid steeds verder in de weg staan. Maar ik las ook ergens dat bijvoorbeeld een jaarlijkse vrijwilligers barbecue veganistisch moet. Ook hier repressie vanuit boven. Het zijn de kleine dingen die onrust veroorzaken. Maar die dingen zijn bij elkaar opgeteld een groot ding geworden. De vrijwilligers hebben dar geen zin in. Ze werken al gratis en moeten onder steeds meer regelgeving opereren. En daar passen ze voor en terecht. De Woke-, Cancelcultuur en inclusiviteit brengen leuke evenementen steeds neer in gevaar.


BINNENLAND
Er zijn vier politiemedewerkers uit Midden Holland zijn op non actief gezet wegens racistische uitlatingen op hun privé social media. Een aantal weken geleden was er ook een voetballer die was ontslagen nadat hij pro Palestijnse boodschappen op zijn eigen social media had gezet. Mijn persoonlijke mening is dat iedereen kan zeggen en schrijven wat hij of zij wil op een privé medium. Het kan pas hinderlijk worden als je jouw (afwijkende) mening ook in de praktijk toepast op je klanten of burgers. Want een agent die racistisch is zal wellicht eerder een bekeuring uitschrijven dan een ander aan bijvoorbeeld gekleurde personen. Maar dat hoeft niet.
Ik vind namelijk dat Nederland vol is en de winst van Wilders roept bij mij géén gevaarlijke associaties op. Maar zal ik daarmee mijn allochtone leerlingen op één of andere manier benadelen? NEE, nooit! Maar ik ventileer wel mijn mening op deze blog, want het is bedoeld als een soort geheugen. Dat mijn blog openbaar is en mijn mening weergeeft, geeft anderen niet het recht om mij af te schilderen als een rechts extremist of anderszins. Want dat is gewoon niet waar. En zo kan het bij die politiemedewerkers dus ook zijn. Ik weet niet wat er op hun sociale media geschreven is, maar we hebben wetten in dit land. Zaken die niet door de beugel kunnen worden toch verwijderd door moderators of gaan naar de rechter? Sterker nog, zaken die wel door de beugel worden/werden vaak ook onterecht verwijderd, zoals meningen over de prikjes, etc. Dus op non actief gezet of ontslagen worden om een privé mening? Ik vind dat nogal wat. Dit zijn voorbodes naar fascisme. In deze wereld is echter alles omgekeerd en dus is het lastig om zaken als zodanig te herkennen. Omdat Geert Wilders in het verleden boude uitspraken heeft gedaan, zijn veel mensen bang om gedeporteerd Het land uit gezet te worden als hij minister president wordt, en sommige mensen moeten denken aan 1930 waar de partij van Hitler opkwam en het fascisme een gezicht kreeg. Maar daar was nog veel meer aan de hand, namelijk de naweeën van de Eerste Wereldoorlog en een grote financiële crisis (beurskrach van 1929). Dat is nu niet aan de hand. Oh, wacht. Er is wel degelijk iets aan de hand. We staan aan de rand van een nieuwe economische crisis, hebben een haperende rechtsstaat waarin het narratief de wet lijkt, er zijn oorlogen en dus is er ook kans op een fascistische golf. Maar ik denk niet dat Geert Wilders daar een rol in zal hebben. Nee, ik denk dat de EU, VS en de NAVO daar een rol in zullen hebben. Ik ga weer terug naar het Coronatijdperk. Dát was pas fascisme. Ongevaccineerden werden weggezet als gekkies of wappies en mochten niet meer meedoen met de maatschappij zonder te testen (en dat willen wakkeren nu eenmaal niet vanwege hun principes). Eén stapje verder en het was een totalitair systeem geworden met 2G én een blijvende coronapas. Zover kwam het nét niet dankzij de mutant Omikron. Als dat wel zo was geweest had mijn leven er toen héél anders uitgezien en had ik wellicht in het (ondergronds) verzet gezeten. Maar wat niet is, kan nog komen. Nederland gaat naar mijn mening een grote rol spelen tussen nu en 2030 en zal (ongewild) een leidende rol kunnen spelen in de val van het Westen. We gaan naar mijn mening nog steeds naar een dictatuur toe met de CBDC en de Digitale ID. We zullen vervallen in fascisme en oorlog als het volk blijft slapen of slapend en dom wordt gehouden. Juist omdat de elite geschrokken is van de winst van Wilders weet ik zeker dat het fascisme niet uit zijn hoek zal komen. Maar de stem op Wilders geeft mij dus wel wat hoop dat het volk het anders wil. Willen we minder asielzoekers? Dan moeten we de VS niet langer steunen in hun oorlogszucht. Want oorlog geeft vluchtelingenstromen en dus grote asielproblematiek. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne had gemakkelijk voorkomen kunnen worden als we de Amerikanen en NAVO tegengewerkt hadden. Maar wat gaat er juist nu gebeuren? Rutte wordt de hoogste baas van de NAVO. Ziet u het verband? Ik wel. We worden oorlogen ingezogen en de EU mag de klappen opvangen.

De Raad van State heeft het regime op de vingers getikt vanwege het verhogen van de verkeersboetes. Die boetes zouden moeten dienen om gedrag te veranderen, maar zijn niets anders meer een gatenvuller om de begroting sluitend te krijgen. En dat is niet de bedoeling. Maar onder het regime Rutte is dat natuurlijk vanzelfsprekend geworden. Tijd om woensdag FvD, BVNL of PVV te stemmen!

De vakbond BOA-ACP slaat alarm nu mensen die de handhaving opleiding volgen en stage gaan lopen en dan géén Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. De bond wil dat de procedure wordt aangepast. Het is een premium artikel en ik kan dus niet verder lezen, maar volgens mij speelt leeftijd géén rol bij het verkrijgen van een VOG. Zou het dan zo kunnen zijn dat deze jongeren toevallig een strafblad hebben? Dat hoeft overigens géén belemmering te zijn voor het verkrijgen van een VOG als het strafbare feit dan maar niets te maken heeft met het soort werk of stage. Dus ik kan mij bedenken dat deze jongeren in het verleden iets hebben uitgespookt dat niet door de beugel kan voor de stage die ze gaan doen. Dat jongeren een VOG moeten hebben voor dit soort opleidingen is aan het begin van de opleiding al bekend. Bij de inschrijving of intake zal dat zeker ter sprake komen. Dus ik begrijp al deze heisa niet. Sommige jongeren kunnen nu eenmaal dit soort opleidingen niet doen door hun verleden. Ook niet iedereen kan piloot worden. Deal ermee en zoek wat anders.
Ik ben trouwens van mening dat handhavers en parkeercontroleurs uit de BOA gelederen zo snel mogelijk afgeschaft dienen te worden. We hebben immers politie voor dat soort taken. Die moet worden uitgebreid. Oh wacht, er was toch een groot tekort aan agenten? Vandaar dat ze nu op BOA’s inzetten, Die hebben een lager opleidingsniveau en vaak ook een andere kijk op de wereld en culturen. Vandaar dat de BOA’s ook minder aanzien hebben dan agenten, ook bij mij! Ze hebben de laatste jaren dan wel de parkeer- en handhaving BOA’s uit elkaar gehaald, maar dat maakt voor mij niets uit. Ik wil dat mensen met een handhaving een hoge opleiding hebben (minimaal MAVO), zodat ze ingewikkelde (juridische) situaties op redelijkheid kunnen inschatten.
UPDATE – Nog even gezocht via Google. MBO’s mogen géén VOG van hun studenten vragen. Maar dat is niet de belemmering. Ik denk dat de wetswijziging van VOG de reden is. Sinds 1 mei 2023 moeten kandidaat BOA’s een VOG-P hebben. Dan wordt er naast de justitiële documenten ook gekeken naar de politiegegevens. En daar kan dan de knel zitten. Sommige jongeren staan natuurlijk in dat register opgenomen. Maar dat doet dus verder niets af aan mijn verhaal. Het heeft te maken met integriteit, ondermijning, wet BIBOP, etc.


POLITIEK
Deze week verkiezingen. Volgens peilbureau IPSOS staat de VVD, samen met GL/PVDA bovenaan met 27 zetels. Ik blijf het bizar vinden dat dit kartel de winnaars kunnen gaan worden. Ik troost mij dan maar met de gedachte dat ik het stemvee flink te kijk zal kunnen zetten als het grootste event daar is. De totale ineenstorting van Nederland, vanwege het kapot belasten van datzelfde stemvee, mede dankzij het afbraakbeleid van VVD, CDA, D666, CU, PVDA en GL.
Veel kiezers (volgens I&O Research zo’n 75 procent) weten nog steeds niet wat te kiezen en zullen dat pas op de dag zelf gaan bepalen. Ik vind dat zulke mensen maar beter blanco gaan stemmen, want hoe kun je nu nog een juiste keuze maken? Dat vereist kennis van de standpunten van de partij en die spelen blijkbaar bij dit soort mensen niet mee. Ik ben zelfs bang dat deze mensen wachten op een virtuele winnaar bij de debatten op TV en dan vervolgens strategisch gaan stemmen op de linker of rechterkant. Voor mij een doemscenario, want dan wint de beste debater van het moment, maar dat doet niet ter zake. De partijstandpunten voor nu en de toekomst doen te zake! De poppetjes zijn niet belangrijk!

Er komt vanaf 1 januari 2024 een suiker taks op suikerhoudende drankjes. Water zal goedkoper worden om gezond leven te promoten. U weet dat ik héél erg tegen deze taks ben, want er komt géén einde aan deze onzin. De volgende stap is een verbod op cola, alcohol, etc. En dan is het te laat. Trouwens de meeste frisdrank is al aangepast en bevat helaas minder suiker. Alleen Coca Cola en buitenlandse dranken zijn nog volgens het originele recept verkrijgbaar. Maar voor hoelang nog? En nu dus toch nog een suiker taks eroverheen. Hm, dat is typisch Nederland. Dubbel belasten. Maar goed, de flesjes water worden goedkoper. Oh wacht, waarschijnlijk toch niet, want waterbedrijven gaan hun prijzen flink verhogen. Ha, ha. En zo wordt mijn colaatje nóg duurder. Maar dus ook uw waterflesje. U bent wederom genaaid door het regime. En dat vind ik prachtig! Ook hier komt het fascisme dichterbij. Uiteindelijk kan en mag niets meer en wordt u zelfs verplicht om ochtendgymnastiek te doen zoals in de film 1984. Ik zie de verbanden steeds meer en meer. Economische neergang, eiwit transitie, energie transitie, technologie, CBDC, Digitale ID, banken die uw transacties live volgen en uw rekening blokkeren bij een transactieafwijking, regimes die repressie op repressie loslaten en NGO’s die beleid maken en handhaven. Het gaat maar door. Maar we geven Geert Wilders gewoon de schuld! Word wakker! Het grote gevaar loert buiten Nederland op ons in de vorm van de NAVO, EU en VS.

Een aantal PVDA’ers balen van de lijstsamensmelting van de PVDA en Groen Links. Het is gebleken dat vooral de laagopgeleiden de PVDA hebben verlaten en op PVV hebben gestemd, terwijl Groen Links de hoger opgeleiden aantrok. De wegloop van de arbeiders is natuurlijk desastreus voor de PVDA. Hoewel de PVDA al lang niet meer de PVDA is van vroeger. Van mij mag deze combinatie zo snel mogelijk naar de NUL zetels.


BUITENLAND
Het Europese Parlement heeft een wet goedgekeurd die de VETO van Europese landen gaat afschaffen. Het moet nu nog naar de Europese Raad, maar ik denk dat die ook voor zullen zijn. We gaan dus op den duur ook nog eens Europese belastingen betalen. Nederland wordt een provincie van de superstaat EU en dus is Nederland bijna klaar met het afgeven van haar soevereiniteit aan die Europese Unie. Bij mij voelt het alsof we al de facto een bezet land zijn. Straks is dat ook daadwerkelijk zo en heeft onze regering én Tweede Kamer niets meer in te brengen. Vandaag, 22 november kan er nog “STOP” worden gezegd. Maar hierna is er géén mogelijkheid meer. Het is vandaag of nooit. Vanavond na de Exitpoll schrijf ik mijn visie op. Ik ben bang voor een somber geluid.
UPDATE – Nu Wilders (onverwachts) heeft gewonnen is er zo op het eerste gezicht kleine hoop op verandering. Echter, ik denk dat alles bij het oude zal blijven. In ieder geval heeft mijn partij (FvD) weer flink verloren en dus ben ik somber en weet ik ook nog steeds dat mijn visie afwijkt van de rest van Nederland. Dat zal, denk ik, altijd wel zo blijven. Wanneer mensen massaal op FvD gaan stemmen, zal ik waarschijnlijk alweer van een andere, kleine partij lid zijn.


KLIMAAT
We worden weer bang gemaakt met 3 graden opwarming eind van deze eeuw. We hebben te maken met het heetste jaar ooit gemeten. De VN lanceert dus weer wat propaganda. Dat is natuurlijk bullshit, want van welk jaar rekenen ze? In de tijd van de Dinosauriërs was het veel warmer op de Aarde en was er veel meer CO2 in de atmosfeer. Maar die tijd wordt natuurlijk niet meegerekend. Net als de ijstijden, etc. Ik maak mij géén zorgen. Het klimaat is altijd in verandering. De Zon heeft de grootste invloed op ons klimaat. En met de huidige technologie kunnen we de zon niet beteugelen.

In Nederland is de uitstoot van CO2 gedaald en terug op het niveau van 1985. Een goede zaak. Maar natuurlijk is het nooit genoeg. En dus gaan de maatregelen door. We gaan op weg naar een persoonlijk CO2 budget. Ik weet het zeker.

Dataverzamelaar Calcasa zegt dat de waarde van huizen in de toekomst flink in waarde kunnen dalen door schade van overstromingen en droogte. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) pleit voor een klimaatlabel voor huizen. Dan weten potentiële kopers of die woning gevaar loopt vanwege klimaatverandering. Het moet toch niet gekker worden? Wéér een nieuw verdienmodel op komst.
Calcasa is een partner van Houseful. Is dat weer een project van de Europese Unie? Hm. Ik ruik onraad. Uw huis wordt straks gewoon geconfisqueerd omdat het niet meer voldoet aan de EU standaarden. U zult niets bezitten en toch gelukkig zijn. Ha, ha. Woensdag kunt u stemmen. Denk maar eens na welke partij hier absoluut niet aan mee zal doen.

Vorige week kwam ik er al mee: wintersporters pakken de ski’s nu al in vanwege de vroege sneeuwval. En tegelijkertijd werd er in Brazilië de hoogste temperatuur ooit gemeten van 44,8 graden Celsius. Dat ws 0,1 graden Celsius hoger dan het record in 2005. Ik vind dat op zich niet problematisch. Maar de klimaathysterie gaat ons allemaal parten spelen. Vele miljarden Euro’s gaan in Europa richting het klimaat, terwijl de EU landen al behoorlijk schoon werken. We hebben als Europeaan nu eenmaal geen vat op China of India en dus zijn onze klimaatmaatregelen slechts één druppel op een gloeiende plaat. Laten we ons geld maar in andere zaken steken, zoals een wereldwijd spoedonderzoek naar kernfusie!


CORONA
Nepviroloog Marion Koopmans plaatste een tweet na de winst van Wilders. Daarin schreef ze “Al dat gelul over vrijheid van meningsuiting. See where dat got us….“. Ze kreeg meteen een volle lading kritiek. Want was het niet zo dat tijdens het Coronatijdperk onze mensenrechten en vrijheid van meningsuiting sterk onder druk kwamen te staan? Koopmans was zelfs voor verplichte vaccinaties. Kijk eens waar die gifspuiten ons hebben gebracht?
Ze heeft haar tweet dan ook gauw weer weggehaald. Maar deze heks weet niet waar ze het over heeft.

Er zijn grote (internationale) zorgen om het toenemend aantal kinderen die kampen met longontstekingen. Mijn vraag is dan meteen of dat verband houdt met het Coronatijdperk? Ik denk het wel. Er kunnen meerdere redenen zijn, zoals de lockdowns dir op lange termijn immuun problemen veroorzaken óf zouden het toch nog die verdomde prikjes kunnen zijn?

Pfizer is duidelijk in nood, want het sleept Polen voor de rechter omdat Polen minder prikjes wil afnemen dan afgesproken. Ha, ha. Eigenlijk is dit te ongelofelijk voor woorden. Ik wacht op de tijd dat Pfizer voor het tribunaal staat vanwege genocide. Want de prikjes zullen, denk ik, uiteindelijk toch niet zo veilig zijn als beweerd was. Maar de EU is natuurlijk hier de boosdoener, niet Polen. Want de EU heeft deze deal uiteindelijk afgesloten.

Volgens website Indepen.eu legt de Europese geneesmiddelenorganisatie EMA een bom onder de Covid vaccinatiecampagne vanwege het feit dat de ‘vaccins’ zo lek zijn als een mandje. De verspreiding van het virus werd niet tegengehouden door het vaccin, waarmee het coronabeleid zoals de Coronapas van tafel geveegd kan worden. Iets dat al heel lang door critici werd verkondigd. Ik heb verder nog géén meerdere bronnen die dit bericht bevestigen.
Tegelijkertijd loopt er ook iets met DNA vervuiling van de vaccins. Via deze link is een uitzending te volgen waar dát nieuws bekend gemaakt wordt. In de Kijk- en leestips komt dit onderwerp ook veelvuldig naar voren.

Mensen die in het Coronatijdperk de regels het beste naleefden, hebben nu de slechtste mentale gezondheid, blijkt uit onderzoek gedaan in Engeland. Als ik het even snel lees, is de mogelijke oorzaak dat dit soort mensen de leidende rol van de overheid als logisch aannamen en de volle verantwoordelijkheid dus in handen legden van diezelfde overheid. Toen het beleid losser werd, werden deze mensen onzeker over hun eigen verantwoordelijkheid. In mijn ogen niets anders dan schapen die hun herder kwijt zijn en gaan dolen. Ik snap daar werkelijk helemaal niets van en ik wil dat ook niet begrijpen. ik geef die mensen één ding mee: jullie waren fout en de grootste fout die sommigen van jullie gemaakt hebben is het verraden van jullie buren, kennissen, vrienden en familie. Dat is waar jullie je voor moeten schamen. Het verraden van je buren die een kinderfeestje gaven tot de kapper die in de schuur zijn klanten knipte. Voor dat soort mensen heb ik géén enkel respect en begrip. Vlak vóór en in de Tweede Wereldoorlog werden jullie gewoon bruinhemden genoemd! Ik ben mentaal veel sterker uit de coronacrisis gekomen maar kan nog steeds niet bevatten dat onze democratie ten onder is gegaan en onze vrijheid bijna was weggeslagen door 1G, 2G, 3G en de Coronapas. De mutatie van Covid19, Omikron, heeft ons gered van die ondergang. Dat zal ik blijven zeggen.

De oversterfte neemt toe, nog meer dan was verwacht door Herman Steigstra.
Hieronder de grafiek. Ik hoor nu persoonlijk steeds meer verhalen van mensen waarvan familie of vrienden onverwachts overlijden door een circulatiestoornis. Vooral mannen (40-60 jaar) zijn het slachtoffer. Ik ben bang dat mijn theorie waarheid gaat worden. Veel mensen die geprikt zijn zullen vroeg of laat de ernstige gevolgen van deze gif prikken gaan ondervinden. Denk aan overlijden of ernstige schade door auto-immuunziektes.
Niet alleen de grafiek zegt genoeg, maar het CBS moffelt met een truc de hartstilstanden weg. Pure fraude.
(Ex) Neuroloog Jan Bonte verklaart het nader. We mogen niet weten dat er enorm veel circulatieproblemen bij mensen zijn opgetreden sinds de coronaprikjes. Ik wist het toen al en ik weet het nu zeker: er komt een groot event op dit gebied aan. Eens moeten er toch medici of verplegend personeel aan de bel trekken en zeggen dat er wel heel erg veel circulatieproblemen zijn opgetreden bij mensen sinds 2021.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Israël en Hamas hebben een gevangenenruil gedaan. Dat is een klein lichtpuntje in deze oorlog. Maar voorlopig is deze ellende nog niet voorbij. Of zal Hamas nog een andere deal met Israël kunnen bereiken, zodat deze oorlog langzaam maar zeker tot stilstand komt en gezichtsverlies voor één van de partijen wordt voorkomen?

Finland sluit de meeste grensovergangen met Rusland. Ook dit vind ik eng en vind ik een voorbode tot verder uitsluiten. Een opmaat tot meer (oorlog).

De VS en Duitsland willen met een geheim plan Zelensky klemzetten. Het gaat niet goed met het tegenoffensief van Zelensky richting Rusland. Vandaar dat de VS en Duitsland een ander plan willen uitproberen, dat Zelensky en zijn generaals wellicht niet zo fijn vinden. Ik vind dat vreemd. En dus toont het naar mijn mening aan dat de EU en de VS diep met hun neus in Oekraïne zitten. Een gevaarlijke ontwikkeling. Oekraïne had onafhankelijk moeten blijven.


ECONOMIE
Een vol stroomnet kan ook de woningbouw raken, staat in een bericht van nu.nl. Ik heb het er al eerder over gehad. Er zijn ook al verhalen van nieuwbouw scholen die jaren op een stroomaansluiting moeten wachten en dus afhankelijk zijn van dieselgeneratoren. te gek voor woorden. Dit soort onzin schaadt natuurlijk ook de economie, want bedrijven moeten ook wachten op stroom óf krijgen straks aanmaningen om zuinig met hun stroom om te gaan.

De energie gaat weer duurder worden. Dat had ik natuurlijk al voorzien. Het wordt winter, de oorlog Rusland – Oekraïne, inflatie en belastingen zijn de oorzaak van deze hoge energieprijzen. Nederland heeft de duurste energie van Europa. Ik denk zelfs dat Nederland op bijna alle gebieden de duurste is. We zijn immers gidsland van de Europese Unie. Het zal ons nog meer gaan kosten.

Het aantal huishoudens met schulden blijft stijgen. Veel lage inkomens, maar ook middeninkomens kunnen de eindjes niet meer aan elkaar knopen en gaan (langzaam maar zeker) de schuldsanering in. Zelf heb ik het vorig jaar nét gered door mijn energieverbruik terug te schroeven en mijn tropisch aquarium af te stoten.

De huizenprijzen blijven gestaag oplopen. Dat vind men over het algemeen goed nieuws. Echter de oorzaak hier betreft een woningtekort, denk ik maar zo. De toekomst zal het uitwijzen. Ik verwacht binnenkort gedonder, maar of de huizenprijzen dan weer zullen dalen?


KIJK EN LEESTIPS
blckbx today #246: Wilders aan kop in peiling | Musk in de val? | Nieuwe koers Argentinië
blckbx today #247: Nederland kiest vandaag | Demonisering Baudet | FVD en PVV populair bij scholieren
blckbx today #248: Harm Beertema over PVV-winst | Nabeschouwing verkiezingen | Onrust na winst Wilders
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 47 2023
Prikschade. Wat nu? – Tafel van Feshtali S2 #3
Arno Wellens (Current Ratio) – Machtsgreep van de EU: Veto verdwijnt!
V for Valentine – The day after | #136

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts