BERICHTEN VAN WEEK 46 – 13/11/2023

Verkiezingsposter FvD

Trots op de boeren!ALGEMEEN
De verkiezingen komen steeds meer dichterbij. Woensdag 22 november is het zover. Maar veel kiezers (de helft volgens Nieuwsuur) weten nog steeds niet wat te kiezen. Ik vind dat onbegrijpelijk. Lees je toch eens in en doe die stemwijzers dan! Maar als daar dan een partij uitkomt die het dichtste bij hen ligt, haken veel mensen af. Nee, ik ga toch geen PVV, FvD of BVNL stemmen denken ze dan? En dus wordt het toch weer een kartelpartij.
De NSC van Pieter Omtzigt stond tot nu toe bovenaan, maar zijn tegenstanders bleven vragen naar zijn premiersrol en het volk wilde dat ook weten. Het antwoord is er nu. Omtzigt wil best premier worden, maar dan wel met vakministers. Er is echter een gamechanger gekomen, en dat was het debat bij SBS. Daar was Geert Wilders ook bij. Hij is deze week prominent in beeld geweest en heeft het blijkbaar goed gedaan bij het volk. Zijn partij, de PVV staat nu in zetels gelijk met de VVD in de peiling. Ik vind het ongelofelijk dat die VVD weer zo hoog scoort. Ze zouden zomaar weer (nipt) de grootste partij kunnen worden en een hele lange formatie afdwingen. Tot die tijd blijft Rutte de baas. Het volk kan 22 november een enorme dreun aan dit regime/kartel (lees: VVD, D666, CDA, PCDA/GL en CU) uitdelen, maar dat gaat dus niet gebeuren. Tenminste niet aan de VVD. CDA, CU en D666 zullen wel veel zetels gaan verliezen. Maar waarom de VVD niet? Het blijft mij verbazen. En aan de andere kant gaat de PVDA/Gl combinatie sterk winnen. Er gaat dus niets meer veranderen, ben ik bang. De NGO’s hebben tot 2050 alle plannen klaarliggen en die worden gewoon uitgevoerd met het regime als aanjager. De belastingen worden nog hoger, prijzen zullen nog meer stijgen en we krijgen een digitaal ID, digitale Euro’s en uiteindelijk een sociaal kredietsysteem. Er zijn veel mensen die niet gaan stemmen, maar dat zijn nu juist de mensen die het anders willen. Vandaar dat de partijen als FvD klein zullen blijven, hoewel je op “X” vaak andere dingen hoort. Ik wil nog niet geloven dat FvD in plaats van 3 zetels verlies zo’n 3 zetels zal winnen. Maar peilingen hebben er wel eens meer naast gezeten, toch?

Gideon van Meijeren wordt, zoals bekend, vervolgd voor opruiing tegen de Nederlandse staat. In deze video licht hij toe waarom deze strafrechtelijke vervolging gewoon een politieke vervolging is. Als je de video bekijkt, dan kun je naar mijn mening niets anders concluderen dan dit niet anders is dan een politiek proces dat gaande is en dat sterk lijkt op die van Willem Engel. We bewegen steeds verder naar de richting van de totalitaire staat. 22 november kan dit nog omgekeerd worden, maar ik ben realistisch genoeg om in te zien dat het volk niet op tijd wakker gaat worden en ik vrees dat zelfs de VVD wéér de grootste partij gaat worden. En daarmee zal het lot van Nederland definitief bezegeld zijn. Maar de wil van volk is de wet, toch? Men krijgt uiteindelijk de regering die men verdiend. Echter, een kleine minderheid (waartoe ik behoor) zal hier nu toch echt last van gaan krijgen. Het toekomstige regime zal namelijk nog meer Europa prediken, grondrechten aantasten en zal de burgers nog meer gaan belasten, zowel financieel als mentaal. Verzet tegen dit toekomstige regime zal steeds grotere vormen gaan aannemen. Ik hoop zó dat het verzet geweldloos blijft, maar ik vrees het ergste.

De hetze tegen suiker is weer actueel. Vele kinderen hebben al diabetes. Hier een artikel van het AD. Is dat van de laatste jaren? Oh wacht. Zijn ze toevallig gevaccineerd (of hun ouders)? Dan zou het ook kunnen zijn dat de prikjes hun immuunsysteem hebben aangetast. Maar goed, dit soort artikelen valt mij dus op. De hetze tegen suiker. Ja, teveel is niet goed. Maar er zit meer achter, zoals flinke tekorten van suiker op de wereldmarkt. Ook op dit gebied gaan we enorme gevolgen meemaken. Het klimaat zal wel weer de schuld krijgen, maar het echte probleem is de overbevolking groeiende bevolking en macht van de opkomende (voormalige) Derde Wereld landen.

tegelijkertijd lijkt (zwaar) bewerkt voedsel toch minder schadelijk dan gedacht. Niet zo lang geleden plaatste ik op mijn blog een artikel dat de kans op kanker door bewerkt voedsel groter was. En nu wordt dat teruggedraaid door wetenschappelijk onderzoek. Maar dat eerste wetenschappelijk onderzoek dan? Dat is nu verworpen? Was dat door inmenging van derden of is het gewoon achterhaald met nieuwe informatie? Mijn conclusie: ook wetenschap is in beweging, constant. Door eventuele politisering van wetenschap worden onderzoeken altijd in de richting van politieke keuzes gestuurd. Een hele gevaarlijke zaak. Kan dat hier ook gebeurd zijn? Ook NGO’s bemoeien zich steeds meer met dit soort zaken. Er zitten immers ook vaak nieuwe verdienmodellen aan.

Nog een klein UFO berichtje uit eigen land. Wat vloog er over Soesterberg? Brengt een buitenaards ras alle kernwapens in beeld? Dat zou best kunnen, want dan kunnen ze bij doomsday ingrijpen, of zijn het buitenlandse mogendheden die met hightech spioneren? Dat kan natuurlijk ook.

Je hoort het steeds vaker: men heeft een nog nieuw te bouwen huis gekocht dat bij oplevering héél veel geld meer waard is. Veel mensen zetten dat huis meteen weer te koop om zo’n 1 of 2 ton extra ervoor te kunnen krijgen. Veel mensen zullen dat slim vinden, maar uiteindelijk snijdt iedereen zichzelf hiermee in eigen vingers. Overheden zullen dit spelletje gaan gebruiken om nog meer regels te introduceren en wellicht zelfs de prijzen opdrijven. Niemand is hier bij gebaat. De extra winst moet toch ergens vandaan komen. Uiteindelijk zullen de minder bedeelden dit gaan betalen. Want dat is toch altijd zo? Hun huizen worden ook duurder en schaarser, met prijsverhogingen (ook nog eens boven de inflatie) tot gevolg.


BINNENLAND
Sinterklaas komt weer naar ons land en dat betekent dat er weer gezeur is rond zwarte piet. Het zijn vooral de volwassenen (zoals ik) die ruzie maken om de kleur van Piet. Ik ben voor donkerbruin tot zwart omdat de mensen achter Zwarte Piet dan niet zomaar te herkennen zijn, en het is ook bij mij een klein beetje nostalgie en cultuur. De NGO Kick Out Zwarte Piet (KOZP) moet weer zo nodig demonstreren bij de intocht waar de kinderen bij zijn. Dat vind ik op zichzelf al moreel verwerpelijk. Een kinderfeestje verstoren om je eigen gelijk te propageren vind ik persoonlijk een NO GO. In De Lier is het feestje uit de hand gelopen toen toeschouwers de demonstranten van KOZP bekogelden met eieren en vuurwerk. De ME was aanwezig en heeft ingegrepen, waarbij de charges vooral op de Westlanders uitgevoerd worden. Ik praat dat eieren en vuurwerk gooien ook niet goed, want geweld tegen anderen is ook een NO GO. Maar de frustratie van die ouders snap ik natuurlijk ook heel goed. Een burgemeester kan uit veiligheidsoverwegingen de demonstratie verbieden of verplaatsen. Verbieden vind ik maar niets, maar de burgemeester had KOZP ook wat verder van de toeschouwers kunnen laten demonstreren. Dan was er wellicht niets aan de hand geweest. Maar misschien is het Sinterklaasfeest wel een ding van het verleden geworden en kunnen we het maar beter afschaffen. We hebben teveel verschillende culturen ons land binnengelaten en daardoor is onze eigen cultuur niet meer dominant, zo lijkt het tenminste. Dus dan maar toegegeven? Ja, het zal wel moeten, want als we Zwarte Piet ‘roetveeg‘ maken passen we onze cultuur ook aan. Dus wat mij betreft Sinterklaas afschaffen en het Kerstfeest groter maken. Ook het demonstratierecht moet gekoesterd worden, ook als het mij niet aanstaat. De vredige Corona demonstraties werden helaas gewelddadig uit elkaar geslagen door de politie, enkele jaren geleden. Vandaag dus werden naar mijn mening de verkeerde mensen verdreven met politiegeweld. Een agent sloeg een al weglopende man en schold met ‘wegwezen k*nkerwijf‘ maar zijn vriendin. Ik vind dat best schokkend om te zien. Onze eigen cultuur om zeep geholpen. Maar goed: ik ben het allemaal niet vergeten en zal het ook niet vergeven. STEM FvD!
UPDATE – Ook de politie zelf begrijpt niet helemaal waarom de agent zo heeft gevloekt en neemt er afstand van. Er al zijn gesprekken gevoerd met de betreffende agent.
UPDATE – Er is een groot tekort aan politieagenten, dus dat verklaart wellicht iedere sollicitant een grotere kans heeft om aangenomen te worden. Dus ook de minder begaafden en mensen met een kort lontje. Dus de agent van hierboven zal niet zomaar gewipt worden. Er komt namelijk bijna géén nieuwe aanwas voor terug!
Ik denk zelf dat we best met minder politie afkunnen, maar dan zal het (toekomstige) regime de Nederlanders meer voorspoed en geluk moeten brengen. En daarbij ook minder buitenlanders toelaten (en dan bedoel ik alle soorten, van studenten tot EU burgers uit andere landen), want minder cultuurverschillen = minder gezeur.

De bouw van huizen raakt steeds achterop. Het aantal vergunningen voor nieuwbouw loopt steeds verder terug, maar nu komt ook nog eens de stroomvoorziening van de nieuwbouw huizen in gevaar. Vandaar dat er al gekscherend wordt gezegd dat er straks huizen worden gebouwd maar dat daar géén garantie bij zit op een stroomaansluiting.

Gemeente Voorschoten krijgt een boete van 30.000 Euro vanwege het bewaren van de afvalgegevens van haar burgers. Bij die gemeente wordt dus bijgehouden hoeveel afvalzakken je weggooit. Een schandalige zaak. Ook hier geldt: dit beleid zal in geheel Nederland worden uitgezet. Naast je belasting op afval ga je ook nog eens een bedrag per vuilniszak betalen. Ook hier is burgerlijke ongehoorzaamheid nodig. Want het (lokale) regime kent géén grenzen meer en zal de Nederlander tot op het bot gaan uitkleden.

De Amerikanen hebben gewonnen. Het krimpplan van Schiphol gaat (voorlopig) niet door. De VS dreigden met sancties als Nederland vliegverkeer zou reduceren. Natuurlijk heeft de VS flinke pressie toegepast. En wellicht kwam de steun van toekomstig NAVO baas Rutte ook in gevaar als Nederland de krimpplannen niet zou intrekken.


POLITIEK
Nog even uit de oude doos (Coronatijdperk). Attje Kuiken die artsen kwakzalvers noemde en hun BIG registratie wilde afnemen omdat ze mensenlevens wilden redden door medicijnen OFF LABEL toe te passen. Ongekend en een misdaad tegen de menselijkheid. En natuurlijk is deze bitch van de PVDA. Maar binnenkort gelukkig niet meer. Ze keert niet terug in de Tweede Kamer. En dat is ook logisch. Iemand die zo dom is, hoort daar niet thuis. De ‘Desinformatie’ waarover ze het heeft, gaat over de (bestaande) medicijnen die artsen voorschreven om mensen met beginnende corona of zelfs Long Covid te kunnen behandelen. Het middel wordt door de EMA nog steeds als niet effectief tegen Covid19 beschreven, maar de praktijk is anders.

Volgende week verkiezingen. De artikelen vliegen je om de oren. Wat opvalt? In de artikelen heeft men het even niet meer over het stikstofprobleem. Maar na de verkiezingen zal dat weer als een donderwolk boven het Nederlandse volk hangen.

Minister Kuipers is door het stof gegaan omdat hij op een WHO evenement in Den Haag met een vertegenwoordiger van de Taliban op de foto is gegaan. Ha, ha. Geweldig! Ik snap heel goed dat je op zo’n evenement de meeste mensen niet kent en dus is er een grote kans dat je als politicus met een fout iemand op de foto gaat, vooral omdat die persoon dan, als propaganda, thuis kan verkondigen dat hij met een Nederlandse minister op de foto is gegaan en dat het beleid van de Taliban wereldwijd wordt gedragen. Ik noem maar iets. Dit is nog één van Kuipers minst erge fouten zou ik zelfs durven te beweren. Maar de WHO (een NGO met ongekozen leiders) heeft te veel macht in de wereld en ze nodigen ook nog eens foute vertegenwoordigers van landen uit voor zo’n evenement. Het WHO is daarmee naar mijn mening een criminele organisatie!

De onderstaande poster stond in de Telegraaf en kopt met “Klaar met oude politiek? Kies VVD”. Ongekend dat dit soort posters zulke onzin mogen uitstralen. Zelfs Arend Jan Boekestijn, mijn grote VVD vriend die tijdens het Coronatijdperk door de mand is gevallen, heeft felle kritiek. Het zijn juist partijen als VVD of D666 die oude (vriendjes) politiek bedrijven. Rutte is er het beste voorbeeld van. Deze narcist maakt altijd dealtjes in zijn achterkamer. Maar ook hier zullen veel mensen vergeten zijn wat voor desastreuze politiek de VVD heeft bedreven. Acht, blijf er maar op stemmen, dan zullen de fatale gevolgen eerder jullie kant opkomen, denk ik dan maar. Het is dat ik principieel voor de vrije meningsuiting ben, maar anders had ik deze poster willen zien verbieden. Wat een leugenachtige <vloekwoord> partij is die <vloekwoord> VVD toch.

Hier een antwoord van een Twitteraar:

En hieronder nog de verkiezingsposter van D666.
Op die poster staat “Je vindt dat mensen over hun eigen leven en lichaam de baas zijn“.
En daar gaat het al fout. Juist deze <vloekwoord> partij was zo voor de coronapas, testen en repressie van ongevaccineerden. En dan nu zoiets op de D666 poster zetten? Ze zijn gek. Ze hebben, net als VVD, CDA en CU ook tegen een motie van FvD gestemd die opriep tot het nooit invoeren van een sociaal kredietsysteem. Dus ze zijn ook tegen vrijheid. Deze partij is een duivelspartij en dient tot NUL zetels gereduceerd te worden. Ik werd weer zo boos dat ik toch even moest vloeken. Grrrrrrr. <vloekwoord> partij.BUITENLAND
Een ernstig zieke Britse baby die de Italiaanse nationaliteit kreeg is overleden op last van de rechter. De rechter verbood dat de baby het land mocht verlaten. Dit is natuurlijk tegen alle wetten in. Want de Italiaanse nationaliteit gaf de baby juist het recht om naar Italië te reizen vanwege het Italiaanse burgerschap. Een Engelse rechter kan natuurlijk niet zomaar een persoon tegenhouden te reizen. Maar toch is dat gebeurd. Ik vind dit een afschuwelijke zaak. Sinds wanneer gaan artsen en rechters over het laten overlijden van dit soort ernstig zieke burgers zonder consent van de directe familie? Het is al eerder gebeurd in Engeland met een tiener die in coma lag. Ook op last van de rechter gedood, noem ik het maar. Sinds wanneer hebben ouders het recht niet meer om over hun zieke minderjarige kinderen te beslissen? Ik zou het bijna vergelijken met D666 politiek. De duivel heeft zijn intrede gedaan in de medische ethiek en recht. Nog even en iedereen die niet meer meekan of teveel ziektekosten maakt, wordt ‘vrijwillig’ geëuthanaseerd door het regime.


KLIMAAT
De Waterschapsbelasting gaat flink omhoog vanwege klimaatverandering. Natuurlijk moeten er nieuwe verdienmodellen worden ontwikkeld, want er is meer geld nodig. Op deze manier kunnen ze het helikoptergeld dat nog steeds wordt bijgedrukt, witwassen. Het komt er naar mijn mening op neer dat we nog steeds massaal geld bijdrukken, mensen meer belasting laten betalen en een beetje teruggeven via kortingen, etc. Maar per saldo gaan we er langzaam maar zeker, op achteruit.


CORONA
Ik vond deze foto op Twitter. Wéér een voetballer dood. Maar ook een forse stijging (afgelopen 3 jaar) van kinderen met longontsteking en berichten over mensen met mysterieuze ziektes of kwakkelende gezondheid, te wijten aan een zwak immuunsysteem. Er is naar mijn mening echts iets mis in onze wereld sinds het Coronatijdperk. Maar de politiek wil niets onderzoeken en de meeste medici houden hun mond (nog steeds) dicht, terwijl zij het dichtste op het vuur zitten. Ook de brandweer en ambulancebroeders zullen hun vermoeden hebben. Ik voorspel op den duur een situatie waarin er zoveel mensen op ‘onverklaarbare’ wijze ziek worden of overlijden dat het volk zal eisen om onderzoek. Als de media meegaat is het gebeurd met de doofpot en gaat het los. Er komen tribunalen in de toekomst om de verantwoordelijken internationaal te berechten. Dat is wat ik hoop.

Mond en keelkanker neemt ook toe bij mensen. Het is de afgelopen jaren toegenomen. Hm, hoe lang lopen die HPV vaccinaties? Ik zie een verband, maar de wetenschap niet. Stop met al die vaccinaties, zou ik zeggen.

Hier nog een oud bericht van vorig jaar over de QR code en VVD. De VVD wilde die QR code maar al te graag. Vergeet dat niet mee te nemen naar de verkiezingen van volgende week. Maar helaas hebben veel burgers het coronatijdperk al weer achter hun gelaten. We moeten door is hun mening. Alles is toch weer goed nu? Ik ben bang dat deze mensen binnenkort keihard geconfronteerd zullen worden met hun keuzes in het verleden.

Ik kwam dit bericht tegen vanuit de luchtvaartindustrie. Daar luiden piloten de noodklok over de toegenomen sqawk 7700 (algemeen noodgeval aan boord). Zowel cabinepersoneel als passagiers kampen in toenemende mate met medische circulatieproblemen tijdens een vlucht. De grafiek in het bericht zegt genoeg. Het wordt toegeschreven aan de Coronavaccinaties, maar ik denk eerder dat het komt door klimaatverandering 🙂
Mayday Mayday.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
VN experts zien de acties van het Israëlische leger als beginnende genocide. Tja, ik snap dat ergens wel, maar we moeten ook niet vergeten wie deze oorlog begonnen is. Dat was Hamas op 7 oktober 2023. De ongekend harde reactie vanuit Israël hadden ze kunnen verwachten. Uiteindelijk zullen beide partijen zwaar verliezen. Nee, de gehele wereld zal zwaar verliezen.

Ondertussen biedt het CIDI mensen een cursus “Omgaan met Israël kritiek” aan. In mijn ogen niets anders dan Zionistische propagandatechnieken.

In Nederland is een gelekt memo van de Nederlandse Ambassade in Israël uitgelekt waarin zware kritiek op Israël wordt geuit. Het rommelt binnen de ambtenarij van het Ministerie van buitenlandse zaken over de ongekende harde reactie van Israël op Gaza. Minister Olongkreng is niet te spreken over het uitgelekte memo.

Het regime trekt weer eens 2 miljard Euro uit om Oekraïne te helpen. Het enige dat deze bijdrage zal bereiken is nog meer doden en nog meer ellende.


ECONOMIE
Weer een bericht over meer werklozen en minder vacatures. De depressie komt eraan. De triggers zijn al lang geleden gestart. Maar de mainstream media blijft positief en wisselende berichten de ether insturen. Er is echter géén weg terug. De laatste strohalm zijn onze pensioenen en digitale ID & Euro. Als die zijn geïntroduceerd of geconfisqueerd, zal alles als een stroomversnelling in gang worden gezet en leven we de facto in een dictatuur. Kom bij mij dan niet aan met “ik heb het niet geweten“, want ik geef u de volle laag 🙂

Winkeliers worstelen om te overleven. Klanten kopen steeds minder goederen. Vooral op luxe goederen en mode wordt bespaard. Dat winkeliers nog bestaan, komt door de hogere omzet vanwege de hogere prijzen die de winkeliers rekenen. Het is en blijft wachten op de massale omval van het MKB. Ik verwacht nog steeds dat de werkloosheid sterk toe zal nemen. Misschien toch niet eind 2023, maar dan wellicht het eerste kwartaal van 2024.

Groothandel Makro houdt rekening met faillissement. Dat wil zeggen dat hun verkopen dalen. Ondanks dat zij ook een stijgende omzet hebben, is hun winst dus omgezet in verlies. Dat komt naar mening vooral door teruglopende klanten vanuit de horeca. Dus mijn stelling blijft staan: we gaan een ongekende zware tijd tegemoet. En die kan nog wel eens eerder komen dan ik nu kan voorspellen.

De VS dreigen weer een “A” te verliezen van hun kredietwaardering van Moody’s . Sterker nog: het is de laatste stap. Daarna gaan ze naar “B”. Nog even en ze hebben een default status en zijn ze dus failliet. Wellicht gaat dat toch nog sneller dan ik nu verwacht. Dit kan géén tientallen jaren meer duren. De VS had in 2007/2008 al failliet moeten zijn, maar toen werden banken massaal gered via communistische bail-outs.
Deze grafiek laat zien dat de VS, maar ook Europa, op een gigantische financiële crisis afstevent. De aankomende crisis zal in de buurt komen van de crisis van 1929. En dat mondde uit in WW2.

Aardwarmte moet een einde maken aan de hoge energieprijzen voor burgers. Ja, natuurlijk. Dit verdienmodel moet ook nog helemaal worden uitgemolken. Maar wat als het technisch misgaat zo diep in de grond? Dan vrees ik grote milieuschade. Maar aardwarmte geef ik technisch wel meer kans dan die zinloze warmtepompen.


KIJK EN LEESTIPS
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 46
blckbx today #245: Herindeling Nederland | Libertaire Partij over staatsschuld | ON verliest kort geding

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts