BERICHTEN VAN WEEK 45 – 06/11/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Hier een bericht waar ik woest om kan worden. Een huisarts uit Heemstede gaat met spoed naar een terminale patiënt toe om terminale zorg te verlenen, maar vergeet de parkeerapp te starten. Gevolg: een boete. Nou denk je dan. Even mailen naar de gemeente en het komt goed. Nee, toch niet. Er moet betaald worden. En nu heeft zelfs de rechter besloten dat deze boete terecht was. Ik vind dit werkelijk ongelofelijk. Volgens mij horen hulpverleners (zoals een huisarts is) toch een ontheffing te krijgen? Of is dit afgeschaft in de loop van de jaren? Het zou mij allemaal niets verbazen. Wat ik nog wel herinner is dat die lapzwansen van het koninklijk huis in het verleden wél zo’n vergunning kregen. Hier zal wel weer zo’n D666 rechter recht hebben gesproken. Een ongelofelijke idioot en zeker niet het predicaat ‘rechter‘ waardig in mijn ogen. Ik vind parkeergeld al een illegale inkomstenbron van de overheid, laat staan dat een echte hulpverlener dit ook moet betalen.

De burger smeekt het regime om de bestaanszekerheid te blijven garanderen. En daar zit nu het probleem. Het regime zal het volk best willen helpen, maar onder voorwaarden. En dat is helemaal niet nodig. Stem ze weg en ga in zee met politici die wél onvoorwaardelijk voor het volk willen werken en niet bang zijn voor correctieve referenda. 22 november kunt u het verschil maken en hoeft er niet meer gesmeekt te worden! Zijn ze nou helemaal gek geworden?


BINNENLAND
Het regime Rutte gaat Israël F35 onderdelen leveren, ondanks waarschuwingen dat dit het humanitair oorlogsrecht kan schenden omdat niet bekend is waar die onderdelen worden ingezet. Maar dat maakt Rutte niets uit, want Nederland is onvoorwaardelijk solidair met Israël. Want dat moet natuurlijk van de VS.

Het aantal schoolverlaters is weer toegenomen. Natuurlijk zal de Coronaperiode hierin meespelen, maar ik denk ook dat dit wéér een teken is dat het met ons onderwijs niet best is gesteld. Het wordt nu echt eens tijd om het onderwijs drastisch te herzien. gelukkig ben ik docent bij een opleiding waar (zeker in de onderbouw) op een andere manier les wordt gegeven en ik ben blij daar een aandeel in te mogen leveren. Maar in de bovenbouw van het onderwijs in Nederland komt het examen in beeld. En daar schort het nu aan. Al onze leerlingen moeten dan door een hoepel springen en pas dan zijn ze geslaagd. Jammer dat die hoepel per opleiding voor iedereen hetzelfde is. Deze conditionering is waanzinnig en werkt gewoonweg niet meer in deze tijd. Want je mag niet meer slecht zijn in een bepaald vak. Het regime gaat ervan uit dat iedereen hoogleraar kan en wil worden.

De KLM vreest een vrije val. De VS gaat mogelijk 1000 vluchten van de VS naar Nederland schrappen als het regime besluit om het aantal slots van Schiphol omlaag te brengen. KLM zal daardoor onder andere een budget maatschappij uit de VS moeten weren. Een onzinnig idee, vind ik. Schaf de subsidie op kerosine maar af. Dat is een veel eerlijker systeem.

Het Cultuurfonds wil de naam van prins Bernhard schrappen uit de gelederen vanwege zijn lidmaatschap aan de Hitlerpartij NSDAP. Bernhard was natuurlijk een grote schelm, maar wel één die bij onze geschiedenis hoort. Dus ja, dat kun je niet zo maar schrappen. Ik snap wat het Cultuurfonds wil bereiken, maar van mij hoeven ze niet zo Woke te zijn op dat gebied. Het is immers verleden tijd.

Bij een (Turks) feestje is het uit de hand gelopen toen een bezoeker onwel werd. Ik was er niet bij, maar ik denk dat door de hectiek die daarna volgde, het feestje een beetje uit de hand is gelopen. En toen massaal 112 werd gebeld, kwamen meerdere hulpverleners ter plaatse. Op zich niet vreemd. Maar als er meerdere gewonden vallen, denk je al snel aan een koolstofmonoxide incident of zoiets. Ook daar was géén sprake van. De politie sprak over 2 gewonden, waarvan er één naar het ziekenhuis werd vervoerd en één ter plaatse werd behandeld. Maar dan komt het: dit soort berichten plaats ik dan ook normaal niet, echter toen ik het artikel even bekeek zag ik dat er 2 persberichten waren gepubliceerd. Eén van de Broodfabriek zelf en één van de organisatie Kazelexpo. Vooral die van de Kazelexpo interesseert mij enorm, want die dreigen meteen met juridische stappen als mensen onjuiste informatie verspreiden over het incident. En dat is de reden waarom ik deze organisatie even noem. Hoe durf je te dreigen met juridische stappen als mensen een eigen verhaal aan dit incident geven? Dat gaat altijd zo en helaas is overdrijven een menselijke eigenschap. Dus ik ga ook even speculeren. Ik denk dat deze organisatie het aantal bezoekers heeft onderschat en wellicht teveel mensen heeft toegelaten. Op de foto is het in ieder geval lekker druk. Maar wat ik een grotere factor vind: het is een cultuurdingetje dat bij een incident een groep (familie) in grote paniek raakt, met alle gevolgen van dien. In sommige culturen wordt op deze manier van een mug een olifant gemaakt. Ik zeg niet dat het hier zo is gebeurd, maar ik schat dat zo in. Dus Kazelexpo, kom maar op met je juridische stappen tegen mij. Sukkels!


POLITIEK
De Partij voor de Dieren raakt steeds verder van het pad af. Nu wil Esther Ouwehand de kunstmestindustrie, de visserij en een groot deel van de sierteelt laten verdwijnen. Ook moet Nederland al over ongeveer zes jaar klimaatneutraal zijn, moeten de vliegvelden in Rotterdam, Eindhoven en Groningen dicht en moet de veeteelt over twee jaar zo’n 75 procent kleiner zijn. Het is ongekend. Ik ben het echter wel een beetje eens over de visserij. Overbevissing is een groot gevaar, maar alles laten verdwijnen? Echt, die partij is compleet onrealistisch bezig en maakt zichzelf daardoor overbodig.

Marianne Zwagerman (Telegraaf) komt met een podcast waarin ze het heeft over een verkiezingsdebat met TimmerFrans. Hij schijnt gezegd te hebben dat huiseigenaren die bijvoorbeeld 3 woningen hebben, maar waarvan er 2 leeg staan, een boete zullen krijgen als het aan hem ligt. Ook hier komt het sociaal kredietsysteem om de hoek kijken. Veel mensen zullen het er nog mee eens zijn ook, want in deze tijd een huis leeg laten staan is asociaal, denkt men. Je kunt het echter ook van een andere kant bekijken en het regime verwijten dat ze een onevenwichtig en asociaal asielbeleid voeren. Ik heb een hekel aan huisjesmelkers, maar dit gaat echt te ver. Want ik heb een nog grotere hekel aan het sociaal kredietsysteem. Ik vrees dat het te laat is om het nog te keren, want het volk gaat toch weer braaf op de kartelpartijen stemmen. Maar in de toekomst staat het regime bij hun voor de deur. En dan heeft janken géén zin meer. 22 november kan er nog iets gebeuren, namelijk als de mensen massaal op FvD, PVV, BVNL of de Libertaire Partij stemmen, is er nog wat mogelijk. Maar zelfs dan wordt het knokken om zaken voor elkaar te krijgen. Bijvoorbeeld uit de EU te gaan. Ik zie het bij nader inzien toch wel somber in. Mijn visie op de wereld en haar problemen zijn van een hele andere aard dan die van de meerderheid van het Nederlandse volk. Aan alles zie ik mijn gelijk, maar anderen willen het niet zien en noemen alle voorspellingen complottheorieën. Maar ik ben er wel degelijk van overtuigd door alle huidige wetgeving en andere bewijzen dat we richting een sociaal kredietsysteem gaan waarin men eerst meer gaat betalen, dan keuzes moet maken en vervolgens niet meer mag kiezen en zaken opgedrongen krijgt.
George van Houts bracht een stemverklaring uit en gaf aan dat hij niet meer zal stemmen omdat er achter ons regime grote bedrijven, banken en instellingen die de echte macht hebben. Hij denkt dat géén enkele politieke partij daar iets aan kan veranderen, en hij heeft gelijk. Er is echter één macht die er wellicht wel wat aan kan doen en dat is die van een grote wereldwijde OORLOG. Maar dat zal niet best voor ons eindigen.


Die domme Frans Timmermans doet met zijn uitspraken (fusie)partner Groen Links weer eens de wenkbrauwen fronsen. Hij wil namelijk de stikstofdeadline van 2030 loslaten. Maar Groen Links wil dat natuurlijk niet. Fransje moet en zal koste wat het kost minister president van Nederland (nou je, eerder vazal van de EU) worden. Bij een groot TV debat van zondag zullen hij en Pieter Omtzigt niet aanwezig zijn vanwege het drukke verkiezingsschema. Nou, daar trap ik niet in, want op TV komen is zéér belangrijk. Nee, ik denk eerder dat TimmerFrans en Omtzigt géén debat durven aan te gaan met Geert Wilders van de PVV. Een debat waar de 6 lijsttrekkers van de grootste partijen voor zijn uitgenodigd. Maar wel vreemd dat FvD daar dan niet bijzit. Die partij is groter dan bijvoorbeeld de SP. Een hele vreemde zaak. Nee, FvD wordt zoveel mogelijk uit de TV debat schijnwerpers gehouden, behalve als er iets tegen hen te melden valt. Dan staat het FvD op de voorpagina. De partij, maar vooral de partijleider wordt gewoonweg gedemoniseerd.

Hier de 12 regels van het FvD hoe ze Nederland weer Nederland willen laten worden.


BUITENLAND
Het Europese parlement heeft het Digitale ID goedgekeurd. Dat gaat er dus komen en zal het einde van al onze vrijheden gaan betekenen. Alle burger gegevens wil men er in onder brengen. En natuurlijk rept de EU over de vele voordelen die een Digitale ID zal hebben. Snel een auto huren op vakantie, alle gegevens (ook de medische) gemakkelijk onder handbereik van de eigenaar én in de nabije toekomst kan er ook mee gespaard (tot 3000 Euro) en betaald worden, want de Digitale Euro staat ook al om de hoek te wachten op invoering. Zodra beide systemen zijn gevoerd, zal het Europese sociaal kredietsysteem in werking gaan treden. Dat zal gaan in stapjes. Eerst met CO2 punten en later met andere verboden zoals het verkopen of verhuren van uw huis met een energielabel lager dan C of het op naam hebben van een benzine- of dieselauto. Maar ook uw sociale score zal erop worden bijgehouden. Komt u onder een bepaald aantal punten? Dan mag u bepaalde zaken niet meer doen. Denk aan reizen met het OV of op vakantie naar het buitenland. Doet u mee aan een protestactie tegen het regime? Dan wordt u gefotografeerd én word u te kijk gezet bij uw werkgever. Ik noem maar wat. Het doel zal dus zijn: sociale controle. Het Coronatijdperk was de oefening. Daar hielden de burgers elkaar in de gaten en corrigeerden elkaar. Ik weet nog goed dat die <vloekwoord> minister Grapperhaus op de fiets mensen checkte of ze wel anderhalve meter afstand hielden. Zoiets staat ons wéér te wachten. Ik zal er nooit aan meedoen en ik zal alles inzetten om zo’n sociaal kredietsysteem om zeep te helpen, evenals het toekomstige regime dat het uitvoert. Tijdens de coronaperiode hield ik meestal mijn rug recht. Ik deed nergens aan mee, behalve dan dat ik een tijdje die niet werkende muilkorf droeg. Bang voor commentaar als ik dat niet deed. En daar schaam ik mij nog steeds voor. Dat gaat mij nu zeker niet meer gebeuren. Ik zal met rechte rug het gevecht aangaan met het opkomende sociaal kredietsysteem en regime. Ook hier geldt: 22 november is de laatste kans om dit systeem te stoppen. Maar wellicht dat veel burgers een sociale controle wel zien zitten. Stem dan vooral op de partijen van het huidige regime. Het is uw vrije keuze.


KLIMAAT
Landbouwminister Adema legt een bom onder het stikstofbeleid en noemt het een “doorgeslagen modelwerkelijkheid“. Echter, hij heeft in het regime wél het antistikstofbeleid uitgevoerd. En nu een grote mond hebben. De gehele politiek is niets anders dan een farce. De bron van alle ellende blijf ik toekennen aan D666 en de VVD. Deze partijen zijn een héél groot gevaar voor alles wat Nederland heeft bereikt. We leven in de omgekeerde wereld, en dus moet er ook zo gestemd gaan worden. Er is nog één kans op 22 november aanstaande. Daarna zal Nederland langzaam maar zeker, voorgoed opgenomen worden in de grootmachten der Aarde.
De EU heeft trouwens de omstreden natuurherstelwet aangenomen. Dat zal voor Nederland inhouden dat er nog méér stikstofregels gaan komen en de bouw van bijvoorbeeld woningen nog verder zal stilvallen. We zijn de facto een bezet land geworden. Nederland heeft niets meer in te brengen. Uit de EU is voor de grote meerderheid van het Nederlandse volk een stap te ver. En dat is nu de reden dat we het niet gaan halen. Na 22 november zal de EU en NGO’s zoals WHO en WEF Nederland verder gaan inlijven en hebben de Nederlandse burgers het nakijken.

In de Alpen zijn de wintersportgebieden eerder geopend dan normaal vanwege een dik pak sneeuw. En als je dit Twitterbericht ernaast zet, dan kun je concluderen dat de klimaatwetenschappers het eigenlijk ook niet weten.

En hier een bericht uit India. Daar willen ze regenwolken gaan maken om de grote hoeveelheid smog uit de steden te verdrijven. Hier zit nu het daadwerkelijk probleem. Dit soort grote landen stoten enorme hoeveelheden rommel uit (en dan heb ik het niet over de CO2). Dáár zou de focus op moeten liggen. Niet op die 0,00036 graden Celsius die Robot Jetten wereldwijd wil laten dalen door Nederlandse maatregelen die zo’n 28 miljard Euro gaan kosten. We kunnen met dat geld dan beter in India aan de slag gaan.

In Amsterdam is zondag een klimaatprotest. Het protest heeft tot doel om het Nederlandse regime op te roepen om klimaatmaatregelen te nemen. Een onzinnige actie. Deze klimaatgekkies hebben vaak ook géén idee dat het klimaat niet zomaar te regelen is. Waar Nederland steeds minder CO2 uitstoot, bouwt China elke week een nieuwe kolencentrale. Dus het heeft allemaal géén zin. Door dit soort acties zullen Nederlanders nog meer repressieve maatregelen over zich heen krijgen (en dus minder vrijheid en welvaart), terwijl de Chinezen hun welvaart verder op aan het bouwen zijn. Beter is om wereldwijde investeringen te gaan doen in kernfusie en wereldwijd afspraken maken dat voor elke gekapte boom er 5 worden teruggezet. Dan hebben we er allemaal wat aan in de toekomst. Maar nee, Nederland is gidsland en zal het goede voorbeeld blijven geven onder de vlag van het WHO en WEF. NGO’s met ongekozen leiders die het EU en Nederlandse beleid bepalen. Maar ook TimmerFrans zal deze uitdaging maar al te graag aanpakken, met het sociaal kredietsysteem als gevolg. De linkse hoek is gevaarlijk geworden. Van PVDA/GL tot de PvdD. Allemaal zijn ze de weg kwijt. In welke tijd leven we, vraag ik mij wel eens af. En ik ken de linkerkant van de politiek maar al te goed. Tot 4 jaar geleden was dat immers altijd mijn politieke keuze en ben ik zelfs lid geweest van de SP. Ook een partij die compleet de weg kwijt is, in mijn ogen dan. Het Coronatijdperk heeft mijn ogen geopend en de nasleep daarvan zal nog vele decennia gaan duren, ben ik bang.
UPDATE – Er zijn zo’n 85.000 mensen gekomen naar de demonstratie. Greta Thunberg was er ook bij. Tijdens de coronademonstraties waren er meestal minder mensen op de been. Het is maar waar de prioriteiten liggen, denk ik maar zo. Wacht maar tot over een paar jaar. Dan zullen we eens kijken of al die klimaatgekkies er nog zo over denken.


CORONA
Er staan nog steeds berichten in de krant van bekende mensen die plotseling overleden zijn door hartproblemen of andere circulatiestoornissen. Hier is er wéér eentje. De oversterfte is er nog steeds.

Er zijn weer veel zieken deze periode. En nu willen sommige gekken een ‘snotterprotocolinvoeren. Er is niets geleerd van de coronajaren. Sterker nog: men wil op de oude voet verder. Een protocol is niet nodig. Gezond verstand, dat is nodig!


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Zelensky stelt maar weer eens de verkiezingen uit vanwege de oorlog. Maar hij weet donders goed dat zijn macht sterk aan het verzwakken is. Vooral de VS is niet meer zo gul met het geven van steun, tot wanhoop van Zelensky. Het Westen is niet meer in staat om hem de juiste support te geven, want het geld is op en de Westerse bevolking is de oorlog ook meer dan zat. Zelensky raakt het gezag langzaam maar zeker kwijt, ook van zijn leger. Oh ja, Zelensky blijft geloven in de overwinning op Rusland, want hij ziet kansen voor een offensief. Ik zie die totaal niet, net als zijn generaals. Sterker nog: ik denk dat Zelensky op den duur zal worden afgezet. En dan hopelijk zullen er snel vredesbesprekingen gevoerd gaan worden met die andere clown Putin.

Israël heeft aan journalisten een 3 kwartier durende samenvatting laten zien van de slachtpartij die zaterdag 7 oktober 2023 was aangericht door Hamas op Israëlische burgers. Om te bewijzen dat het echt gebeurd is, want er was twijfel gezaaid over de omvang van deze gebeurtenis. Nou, daar twijfel ik niet over. Wel dat een grote groep moordenaars en terroristen zomaar de Israëlische grens kunnen oversteken en de veiligheid kunnen doorbreken. De beelden waren afschuwelijk volgens de journalisten. Ik snap dat je na het zien van deze beelden Israël cart blanche zal geven om terug te slaan. Echter, dat lost niets op en zal vele, vele onschuldige Palestijnse burgers het leven kosten.


ECONOMIE
Een energie denktank HCSS slaat alarm: het tekort aan olie en gas maakt de energierekening hoger. We gaan een zware winter tegemoet, vrees ik. Gelukkig staan veel energiecontracten vast, maar ergens moet het wel fout gaan, natuurlijk. In ieder geval zijn de voorraden (voor nu) goed gevuld. Maar een beetje tegenvallende winter zal snel roet in het eten gooien. Afwachten maar. Ik denk dat energie langzaam maar zeker steeds duurder gaat worden. Toch iets met peakoil?

De Chinese export daalt sneller dan verwacht. De Chinese meuk wordt niet meer zoveel geïmporteerd de laatste tijd. Dan komt wellicht voor een deel door de hoge importkosten, maar vooral door de afkoelende economisch verkeer in het Westen. Er is minder vraag vanuit de consumenten en dat zal vele sectoren in binnen- en buitenland gaan treffen. China heeft wel meer geïmporteerd. Dat is ook logisch. Ze zijn flink aan het investeren en hebben daardoor veel grondstoffen nodig.


KIJK EN LEESTIPS
blckbx today #240: Vredesbesprekingen Oekraïne | Rol kinderen in Klimaatweek | Medische gegevens veilig?
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 45 – 2023


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts