BERICHTEN VAN WEEK 44 – 30/10/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Wéér een vergeten dingetje door het regime: lachgasexplosies veroorzaken zoveel schade bij de afvalverwerkingsbedrijven dat die beweren dat de afvalheffing sterk omhoog moet. Het regime heeft in het verleden namelijk besloten dat lachgas verboden moest worden. En daarmee werden de cilinders ook meteen statiegeld loos en vervangen door wegwerpexemplaren. Die worden nu massaal gedumpt in het huisvuil en veroorzaken bij vervoer of verwerking dus explosies met zeer grote schade. Zie hier weer een voorbeeld van krankzinnig beleid. Wij burgers mogen weer betalen voor de fouten van anderen. Ik ben er klaar mee. Vandaar dat ik zo tegen al die NGO’s en het regime aanschop. Ze bieden géén oplossingen voor problemen, ze zijn juist de oorzaak van de problemen!

Het regime wil een kentekenplicht voor de Step, Stint en Segway. Ik dacht dat het regime demissionair was. Blijkbaar heeft de Tweede Slaapkamer liggen slapen, want wet na wet wordt er nog even ingevoerd. Ik vraag mij af wat er wél controversieel is verklaard na de val van het regime. Wat een gekkigheid.


BINNENLAND
Het sociaal kredietsysteem staat om de hoek klaar om ingevoerd te worden. Kopers van een huis dat een goed energielabel heeft, mogen 50.000 Euro meer lenen. Het is eigenlijk de omgekeerde wereld. Juist huizen die minder goed geïsoleerd zijn, zouden een hogere hypotheek moeten krijgen, zodat de nieuwe bewoners een verbouwing kunnen doen. Maar nee hoor, ook hier slaat het regime (Robot Jetten?) compleet de plank mis.
Verhuurders mogen straks hun eigen huis niet eens meer verhuren als het energielabel bijvoorbeeld niet op “C” staat. Ook hier zullen we als volk massaal de wet moeten negeren. Er is revolutie nodig. Ik kan het niet meer voorzichtiger omschrijven. Het regime en collaborerende partijen zoals PVDA/GL, SP, Volt en PvdD (snik) moeten weg. Maar dat kan alleen als het volk op 22 november massaal anders stemt. Er zijn maar een paar partijen die er wel voor de Nederlandse burger zijn, namelijk: FvD, PVV, Libertaire Partij en BVNL. Meer kan ik er op dit moment niet bedenken of noemen. Maar ik weet nu al dat die gruwelijke VVD weer erg groot blijft. Gelukkig worden steeds meer ondernemers wakker en gaan ze géén VVD stemmen. Maar voor mij geldt: eerst zien, dan geloven! Partijen als BBB en NSC (van Pieter Omtzigt) zullen wel wat verandering teweegbrengen maar niet genoeg om ons te redden van de op geld en macht beluste Europese Unie.

De politie verscheurt massaal parkeerboetes die Oekraïners krijgen hier in Nederland. Ik weet de reden niet, maar ik gok omdat ze zo zielig zijn en de verkeersregels niet goed weten. Maar ze weten wel hoe ze statushouder kunnen worden én ze weten ook goed waar ze de subsidies en accommodaties op kunnen strijken. Ik vind het verschrikkelijk. Ja, de NAVO is schuldig aan deze situatie, dus we moeten ze helpen. Maar dit alles had voorkomen kunnen worden als we die clown Zelensky (en de VS) hadden genegeerd.

Er zijn minder geboortes in ons land en er gaan meer mensen dood. Dat is niet veel voorgekomen. Gelukkig vullen de asielzoekers het tekort aan burgers aan, zullen we maar zeggen. Echter, ik vraag mij hardop af hoe dit nu weer komt. Oh ja, de prikjes, toch? Oh nee, daar ligt het niet aan. Klimaatverandering is de oorzaak!

In Utrecht wordt vanaf 2025 een vuurkorf en daarmee open vuur in de tuin verboden. De betutteling gaat maar door en niemand lijkt er iets aan te doen. Dat zal ook betekenen dat er een vuurwerkverbod in Utrecht zal komen in 2025. Maar ik denk dat zo’n vuurwerkverbod landelijk zal worden ingevoerd. Ik hoop dat het massaal zal worden genegeerd. Niet omdat ik vuurwerk tegenwoordig niet meer leuk vind, maar omdat het regime en lokale politiek niet meer naar de wil van de burgers handelen. Hoewel: op Twitter lees ik dat veel mensen ook tegen vuurkorven zijn, vanwege de fijnstof uitstoot en geur. Nou, verbieden dan maar. Maar mensen: niet gaan zeuren als barbecueën buiten straks ook niet meer mag. Want dat is het volgende verbod. Auto’s op brandstof mogen straks ook niet meer. Alles wordt aan banden gelegd. Straks mag u ook niet eens meer uitademen!


POLITIEK
De Partij voor de Dieren wil in de toekomst dat autorijden niet meer voor iedereen is weggelegd. Ook hier een stupide standpunt dat genoeg voor mij is om nooit meer op deze achterlijke partij te stemmen. En dat komt vooral door dat wicht van Ouwehand. Ik weet nu zeker dat zij volstrekt ongeschikt is als partijleider van deze club. De peilingen geven dat ook aan. Ik dacht dat ze op 2 zetels verlies staan. En dat is terecht.

In het Weekjournaal van Willem Engel en Jeroen Pols kwam naar voren dat er asielzoekers door de gemeente in huizen van bewoners ondergebracht kunnen worden. Ik kan echter nergens vinden dat deze paragrafen van de wet door een koninklijk besluit al van kracht zijn gemaakt. De wet zelf (wet verplaatsing bevolking) is wel in functie sinds april 2023. Er is deze dagen wel een groot tekort aan verblijfsplaatsen voor (Oekraïense) asielzoekers en gemeenten zijn nu per wet verplicht om plaatsen te creëren. Maar ik zie het (voor nu) nog niet gebeuren dat de gemeenten hun bewoners gaan verplichten om woonruimte af te staan aan asielzoekers. De wereld zou te klein zijn, toch?


BUITENLAND
Andere landen kunnen straks EU burgers bespioneren en afluisteren zonder dat daar aanleiding toe is. Dit komt door een EU wet die op het allerlaatste moment is aangepast. Is dat dezelfde wet die ik vorige week en de week daarvoor al had genoemd? Het zou mij niets verbazen. Want de EU doet toch wat het zelf wil en luistert niet naar de experts en burgers. We zijn wéér een stapje dichterbij de EU dictatuur aangekomen. Maar we hebben gelukkig niets te verbergen, toch? Totdat u teveel hangt naar critici van de regimes zoals David Icke. Ik noem er maar één. Als u door een land geïdentificeerd wordt als een volger of geïnteresseerde, dan kunt u zomaar op een zwarte lijst terecht komen en wordt een visum geweigerd. Of u wordt aangehouden bij de douane in een ander land en geeft géén flauw idee waarom. Nou, u was afgeluisterd en de veiligheidsdiensten denken dat u wellicht herrie komt schoppen (demonstreren) in het land. En zo zijn er nog véél meer voorbeelden. Cybersecurity deskundigen vinden dat deze wet van tafel moet. Als dat al gaat gebeuren, dan komt er een compromis die bijvoorbeeld voorstelt dat alleen EU landen u mogen bespioneren. Blijf vooral PVDA/GL, VVD, D666, VOLT, CDA en CU stemmen. Dan komt het helemaal goed! * NOT *

Er zijn enorme afboekingen op windenergie parken. Volgens mij vooral in de Scandinavische landen. De reden weet ik niet, maar het zou kunnen zijn dat ook daar distributieproblemen zijn, waardoor de windenergie niet getransporteerd kan worden. Het kan ook zijn dat deze vorm van groene energie bij de beleggers niet meer aanslaat vanwege milieuproblematiek of imagoproblemen. Denk aan onderwater geluiden die slecht zijn voor de fauna én de onderdelen van de windmolen die niet of nauwelijks recyclebaar zijn. In ieder geval gaat het niet goed met de energietransitie. En dat vind ik een fijne bijkomstigheid. Want groen is niet zo groen als men dacht. Ook ik ben ooit in de valkuil getrapt.

Onze Amerikaanse vrienden voeren een hoog politiek spel door te dreigen om alle vluchten vanuit Nederland naar de VS te weren. De oorzaak: Schiphol moet krimpen van het regime en heeft daardoor minder slots beschikbaar. Minder slots betekent dus ook minder vliegtuigen. Schiphol heeft besloten om alle beschikbare slots van de Amerikaanse budget maatschappij Jet Blue te schrappen, wat de facto betekent dat Jet Blue niet meer op en van Schiphol kan vliegen. Ook hier dus een soort van (sociaal) kredietsysteem. De vervuiler wil best betalen, maar het mag eenvoudig niet. Als alle vluchten van de Nederlandse vliegmaatschappijen in de VS worden geweerd, zal dat grote financiële gevolgen hebben voor Nederland en Schiphol. Ik vind dit echt belachelijk. Schaf de Kerosine subsidies maar af, dan wordt vliegen vanzelf duurder en dat is op zich terecht. De vervuiler zal moeten betalen. Maar het aantal slots verminderen vind ik een absurde zaak.

Voetbalclub FSV Mainz 05 heeft voetballer Anwar El Ghazi (tweevoudig Oranje-international) ontslagen omdat hij op zijn Instagram een pro Palestijnse boodschap had gezet. Ik heb de boodschap niet gelezen, maar dat doet er verder ook niet toe. Wat ik vreemd vind is dat iemand ontslagen kan worden door een persoonlijke mening die is geuit op een persoonlijk medium waarbij de boodschap wél door iedereen gelezen kon worden. Maar iemand mag toch een privé mening hebben en deze uiten? Of mag dat tegenwoordig ook al niet meer? Ik begrijp dat er een conflict kan ontstaan als die mening gaat over het bedrijf of werk zelf. Maar daar is hier géén sprake van. Op deze manier kan ik dus óók ontslagen worden omdat ik mijn mening (en die is vaak 180 graden gedraaid met die van een ander) op mijn eigen website plaats. Mijn collega’s weten trouwens ook van deze blog. Ik zal mijn leerlingen nooit actief wijzen op mijn website, want ik wil ze niet indoctrineren en ik vind dat ze zelf een mening over onderwerpen moeten vormen. Een discussie ga ik niet uit de weg en ik zal tijdens mijn lessen zeker ook aandacht besteden aan andere deskundige meningen dan alleen de (wetenschappelijke) consensus.
In ieder geval is deze zaak voor mij weer een bewijs dat ons leven en mening sterk wordt gestuurd door het regime, maar ook door instituten (NGO’s) en bedrijven. Daar moet absoluut direct een einde aan gemaakt worden. Alles moet gezegd kunnen worden. De grens zou geweld moeten zijn. Helaas ben ik op veel gebieden nog steeds een laffe hond en zal ik veel durven zeggen, maar toch zal ik mijn mening over controversiële onderwerpen op deze website soms anders omschrijven dan ik eigenlijk zou willen. Bang om anderen te beledigen of kwetsen (behalve politici en een aantal medici) en ook bang/ongerust dat op een gegeven moment toch het OM of justitie het vizier op mij of mijn website richt. Kijk maar wat er met mensen zoals Willem Engel is gebeurd. We zijn al lang géén functionele democratie meer. Maar ook onze vrijheid van meningsuiting is sterk aan banden gelegd. Iemand of een groep beledigen staat tegenwoordig al gelijk aan discriminatie, opruiing of uitsluiting en wordt dus via het strafrecht aangepakt. Het Nederlandse volk is het er voor een groot deel nog mee eens ook, en dat vind ik nog het ergste. De meesten hebben géén flauw idee wat er op dit moment allemaal speelt in de globale politiek. Voorbeeld: de Stemwijzer is weer actief. Na het invullen zien mensen tot hun grote schrik dat ze voor het grootste deel op PVV, FvD of BVNL uitkomen. En wat zeggen ze dan? “Oh nee, daar ga ik niet op stemmen“. En dus stemmen ze niet meer op hun eigen idealen. Dat vind ik erg dom. Op deze manier blijft het huidige kartel voor het grootste deel intact. Ja, CDA en D666 zullen afvallen. Maar daar krijgt het volk NSC, BBB én PVDA/GL voor terug. En zeker PVDA/GL zullen ons land verder kapotmaken.
Er zijn maar 4 partijen die, denk ik, Nederland nog kunnen redden van de ondergang en dat zijn: FvD, PVV, BVNL en een libertaire partij. Maar al deze partijen zijn marginaal, terwijl ik vermoed dat ze in de stemwijzer bij veel mensen op de eerste plaats staan. Maar goed: uiteindelijk krijgt de meerderheid van het volk de regering die het verdiend. Maar dat is helaas NOOIT de regering die ik zou willen zien regeren.

Er is één voordeel dat de Taliban weer aan de macht zijn in Afghanistan. Er wordt veel minder papaver (grondstof harddrugs) verbouwd, zo’n 95 procent! De VS zijn daardoor nog armer geworden. Sinds zij weg zijn uit dat land is hun staatsschuld vele malen hoger geworden. Niet zo gek, want volgens Michael Rupert was de CIA verantwoordelijk voor de teelt en het geld verdween waarschijnlijk in de zakken van hele rijke Amerikanen, instanties of overheden met veel macht. Michael Rupert laat ons een fantastische documentaire na die ons ook inzicht geeft in het einde van het olie tijdperk. Van hem heb ik het woord ‘Peakoil‘ geleerd.


KLIMAAT
Goed nieuws: er zijn grote velden met diepzee koraalriffen gevonden op de diepere lagen van de Galapagoseilanden. Dus klimaatverandering heeft hier nog niet toegeslagen.

De beroemde klimaatwetenschapper James Hansen denkt dat de Aarde nog sneller opwarmt dan tot nu toe werd aangenomen. Wel geeft hij aan dat de schone lucht van tegenwoordig daar ook debet aan kan zijn, want er wordt minder warmte teruggekaatst naar de ruimte omdat de vuile lucht deeltjes die warmtestraling voor een deel terugkaatsten. Uiteindelijk gaat het om de CO2. CO2 is een onschuldig gas dat flora goed laat groeien. Dus ik blijf zeggen: plant bomen. Zoveel mogelijk. Wetenschapsjournalist Marcel Crok van Stichting Clintel heeft hier een presentatie waarin hij uitlegt dat het allemaal wel meevalt met de klimaatopwarming.


CORONA
Patrick Savalle komt met een samenvatting over het Coronatijdperk. Hij vind dat de coronamaatregelen niets anders waren dan gedragsverandering te bewerkstelligen en niet het bestrijden van een virus. Ik ben het met hem eens. Maar nu nog de verantwoordelijken voor het gerecht.

Er zijn deze week weer wat slachtoffers gevallen. Een voetballer stortte zomaar neer op het veld. gelukkig was die gauw weer bij kennis en 2 acteurs (1) en (2) van 50 tot 60 jaar. Ongelofelijk. Hoewel het ook een stom toeval kan zijn, natuurlijk. De pro vaccinatie mensen zeggen dat er wel meer doden vallen in de sport. Dat klopt als een bus. Maar ik kan mij niet heugen dat het er zoveel zijn sinds het Coronatijdperk. Een groot onderzoek naar de veiligheid van de coronavaccinaties blijft uit, net als een enquête naar het Coronatijdperk. Echter het buitenland is al verder dan wij. Dus ik blijf hoop houden dat er eerdaags zeker wat beweging zal komen. Maar ik maak mij het meeste zorgen over de toekomst. Als de prikjes niet veilig blijken te zijn, zullen er nog meer mensen zwaargewond raken (of erger). En de tijd is de vijand, want mensen zullen géén link meer leggen tussen de prikjes en de ziekte. Maar op “X” merk ik dat steeds meer artsen wakker beginnen te worden. Dus er is nog hoop.
UPDATE – De voetballer zakte in elkaar door een ontstoken hartspier. Maar het kwam niet door de vaccinaties, wist hij aan de krant te vertellen. Hm, dat is vreemd. Waarom zegt hij dat? In ieder geval kan hij voorlopig niet meer voetballen (ik denk nooit meer). Ik kan hier een hele rits namen van (ex) voetballers noemen met circulatieproblemen. Er is echt wat aan de hand. Maar theoretisch kan het ook het Coronavirus zelf zijn. Want dat kan ook Myocarditis veroorzaken. Ik blijf echter bij mijn vermoeden dat er nog veel staat te gebeuren binnen nu en een aantal jaar. Ik word er doodziek van als ik daar aan denk.
UPDATE – (TURBO) kankers (1) (2) komen ook steeds meer voor. Het is echt géén toeval meer. Elke week is het raak. De wereldwijde medische noodsituatie komt steeds dichterbij. Komt waarschijnlijk door klimaatverandering (sarcasme).

Hoop is er zeker, want farmaceut Pfizer maakt miljardenverliezen op de coronaprikjes die niemand meer wil. Dat stemt mij goed, want dat betekent dat de extra prikoversterfte binnen de perken zal blijven. Tenminste, dat mag ik hopen, want de reeds gezette prikjes (boosters) van 2 jaar geleden blijven nog steeds hun werk doen als mijn veronderstelling klopt. Pfizer mag van mij kapot. Met alles erop en eraan.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Biden slaat op de oorlog trom. Hij waarschuwt Iran géén rare dingen te doen. Ik weet niet of Biden Iran heeft gewaarschuwd, of dat de Deep-State dat heeft gedaan. Ik denk de laatste.

In dit filmpje worden Orthodoxe Joden in elkaar gemept door de Zionistische Israëlische politie. Afschuwelijk om te zien dat de staat Israël af aan het glijden is naar een fascistische staat die grote oorlogsmisdaden aan het plegen is, min of meer gesteund door de VS. De kans op genocide wordt steeds groter. Daarover gesproken: een hoge VN functionaris is opgestapt omdat hij het niet eens was met het beleid van de VN in Gaza en durft zelfs te noemen dat de acties van Israël in de Gaza neerkomen op genocide. Ik ben er niet verbaast over, zeker niet omdat een hoge pief dit ook beweert. Het maakt mij bedroeft dat er zoveel onschuldige mensen en dieren omkomen bij deze waanzinnige tegenacties van het Israëlische leger. Ik denk dat er een tijd komt dat deze acties vergeleken worden met die van de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar zolang het Westen Israël niet tot de orde roept, gaat dit door. Ben ik dan een antisemiet of tegen Joden? Nee, zeker niet! Het Jodendom is iets héél anders dan de staat Israël die foute leiders heeft. Een dialoog en vredesbesprekingen tussen de Palestijnen, Hamas, Hezbollah en Israël zou de oorlog kunnen stoppen. Maar dat gaat niet gebeuren. Hier geldt het recht van de sterkste en dat is Israël. Maar wat als andere landen zoals Iran zich er militair mee gaan bemoeien? Wat dan?
UPDATE – Israël heeft een ambulance aangevallen met 15 doden tot gevolg. De VN baas is geschokt en noemt de humanitaire situatie in Gaza afschuwelijk.
UPDATE – Nu.nl bericht van de grote verwoestingen die de bombardementen van Israël gedaan hebben met de steden in Gaza. Het is verschrikkelijk om te zien en totaal buiten proportie. De VN kan niets doen, want de VS blokkeert elk voorstel om Israël tot bedaren te brengen met een veto. In mijn ogen zijn dit niets anders dan ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Maar Hamas gaat ook niet vrijuit. Hun gewelddadige acties tegen weerloze Israëlische burgers hebben deze vergelding veroorzaakt. Echter de vergeldingen van Israël vergelijk ik als met een kanon op een mug schieten. Dit gaat verregaande consequenties hebben in de nabije toekomst, zowel humanitair als militair. Ik vrees het ergste.
UPDATE – Volgens de VN zijn er al zo’n 1,5 miljoen mensen ontheemd in Gaza.

Het knettert tussen clown Zelensky en zijn generaals. Het gaat, ondanks de propaganda, niet zo goed met de oorlog. Het najaarsoffensief is tot een stop gekomen. Er gaan vele events gebeuren de komende tijd. En ik vrees dat de crisissen zich verder zullen uitbreiden. De mensheid is de regie kwijt. De BRICS zullen proberen geruisloos door te stoten en de macht van de VS over te nemen. Dat zal zeker lukken, maar de VS (lees: het gehele Westen) gaat niet geruisloos ten onder.

En dan nog tot overmaat van ramp: EU bitch Von der Leyen wil Oekraïne versneld toe laten treden tot de EU. Een land dat in oorlog is toe laten treden? Dat is een slecht idee. Dan worden wij automatisch meegezogen in de oorlog tegen Rusland en dat zal voor Putin wéér een reden zijn om de druk met kernwapens te verhogen.


ECONOMIE
Er was vrijdag een ‘glitch‘ in de banksystemen. zo’n 900.000 vaste, reguliere transacties werden niet uitgevoerd. Willem Middelkoop heeft dat op Twitter (‘X’) gezet. Een voorbode van erger? Was deze glitch bedoelt om een failliet (tijdelijk) te voorkomen van bepaalde banken? We gaan het zien de komende dagen of weken. Ik ben er zeker niet gerust op.

Wat ik allemaal heb beweerd de afgelopen jaren, komt nu steeds meer dichterbij. De industrie zit in grote problemen wegens afnemende vraag naar producten. Dat komt door de afkoelende economie en natuurlijk ook door de inflatie. Mensen bezuinigen in deze tijden nu eenmaal meer op luxe goederen. De problemen voor de industrie gaan zich binnenkort ook vertalen naar problemen bij distributie, Retail, banken en uiteindelijk komt er gigantische werkloosheid om de hoek kijken.

Voor het eerst sinds jaren is er sprake van deflatie. En toch blijven de goederen duur. Hoe kan dat? Tja, ik zou het ook niet weten. Anders dan dat het rente op rente effect een grote deflatie moet hebben om de prijzen lager te doen worden. Maar dat gaat pas gebeuren als de boel echt op omvallen staat. En daar is nu (nog) geen sprake van. Ik verwacht zo eind december wel wat gezeur betreffende werkloosheid en faillissementen (zie de industrie), maar in vermoed dat 2024 pas echt een rampjaar zal gaan worden. Maar dat zeg ik al jaren en nog is er zo op het eerste gezicht niets aan de hand. Alles wordt steeds met lapmiddelen afgedicht, zodat het verval langzamer gaat. Echter ik zie het grote plaatje. Langzaam maar zeker worden de Nederlandse burgers steeds meer uitgeknepen. Maar die merken nog weinig, want ze kunnen nog steeds 3 á 4 keer per jaar op vakantie. Ik kan dat niet meer, maar ik heb dan ook andere prioriteiten. Deflatie is trouwens géén goed teken. Het betekent dat er minder productie is omdat de economie terugvalt. Deflatie is de kern van grote onrust dat ons te wachten staat.

YES! Het is het regime gelukt om de Nederlanders de hoogste stroomprijs van Europa voor te schotelen. Gefeliciteerd! Het is werkelijk ongelofelijk dat een land, dat op een grote gasbel zit, zich zo laat piepelen door Jan en alleman. Andere landen lachen zich rot. En natuurlijk betalen de Nederlanders ook nog eens de hoogste belasting over de stroomprijs. Het is ongekend. Wat heeft stroom met gas te maken zult u zich afvragen? Nou, bij conventionele elektriciteitsopwekking (vooral in de nacht) wordt vooral gas gebruikt. Gas dat wij steeds meer moeten importeren tegen een hele hoge prijs, want ons eigen gas uit Groningen staat op nul. Daarom.


KIJK EN LEESTIPS
Partijpeiler.nl – Een serieus alternatief voor de Stemwijzer. Partijpeiler.nl vraagt door en vraagt uw mening over relevante maatschappelijke vraagstukken. Een aanrader wat mij betreft. Ook hier kwam de FvD bij mij als hoogste uit. Samen met PVV en BVNL.
V for Valentine – De demagoog die loog | #133
Weekoverzicht met Jeroen Pols en Willem Engel – Week 44 -2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts