BERICHTEN VAN WEEK 48 – 27/11/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
De verschraling van Nederland zet steeds meer door. Zorgverzekeraars kleden de aanvullende zorgpakketten steeds verder uit. En natuurlijk blijft de aanvullende prijs wél hetzelfde. Er komt een moment dat alle aanvullende pakketten weg zijn en mensen eigenlijk géén keuze meer hebben. Dan hebben NGO’s de macht compleet in handen en bepalen zij welke pakketten er worden aangeboden. Ook de vrije artsenkeuze gaat op de schop. En zelfs nu nog zijn er onderhandelingen bezig met zorgverleners. Dat is voor de consument te laat om een goede keuze te maken bij een eventuele overstap.

De kwaliteit van de nieuwbouwhuizen in Nederland daalt enorm. Ook dit is weer het gevolg van het rampzalige beleid die clown Hugo de Jonge uitvoert. Die vent is een ramp voor het woningbeleid in Nederland en de politiek in het algemeen.
De Telegraaf komt ook met een (premium)bericht dat Hugo de Jonge een puinhoop van de woningmarkt heeft gemaakt. Overal waar deze clown zit is er gedonder. De huizenmarkt liep al niet zo fijn. En nu met de toenemende migratie, stikstofregels, energie labels, regels betreffende verhuur en straks ook nog een CO2 label is de huizenmarkt gewoon verziekt. Wanneer wordt deze clown nu eens voorgoed weggestuurd en opgepakt?


BINNENLAND
Energiebedrijf Eneco komt met een nieuw soort contract waarbij de gasprijs vaststaat, maar de stroomprijs per uur kan variëren. Voor mensen die vaak thuis zijn kan dit een uitkomst zijn, want men kan dan op bepaalde momenten even snel de wasmachine aanzetten. Ook bedrijven zouden hiervan kunnen profiteren, want dit soort contracten heeft natuurlijk te maken met de inzet van zonne-energie. En die is tussen 12 en 17 uur op zijn best. Maar mensen zoals ik die de gehele dag van huis zijn, hebben niets aan dit soort contracten. Ik heb ook al eerder gezegd dat het regime Rutte dit soort contracten graag ziet, omdat mensen dan aan het werk worden gehouden en geen tijd hebben voor protesten. Als je er goed over nadenkt is het toch ook belachelijk dat men getriggerd wordt om op de goedkope momenten energie te verbruiken?

De gemeente Schiedam is voorstander van een compleet vuurwerkverbod en had verzonnen om winkeliers te verbieden om vuurwerk te verkopen. De rechter heeft dit verbod teruggedraaid. En terecht. Landelijk is er géén vuurwerkverbod en dus kan het verkopen van vuurwerk niet verboden worden.

Sommige werknemers komen in ernstige problemen als ze op hun privé social media een boodschap zetten waar hun werkgever niet blij mee is. Het gaat niet om boodschappen over het werk, maar over bijvoorbeeld de Joden of Palestijnen of andere controversiële zaken. Ik heb het hier al meer over gehad. Hoe kun je nu de eigen meningsuiting van een werknemer bestraffen met straf of ontslag dat over een maatschappelijk onderwerp gaat? Ik snap dat sommige uitspraken wrevel kunnen wekken op het werk, maar het is de taak van een manager om dat te bespreken en ook te uitten en waarborgen dat werk en privé strikt gescheiden zijn. Ik heb op mijn werk ook collega’s die anders denken over zaken dan ik, en wellicht zelfs op D666 of PVDA/GL hebben gestemd. Echter ik zal ze op dit blog zeker niet aanvallen op hun keuze of voor gek verklaren, ha, ha. Maar zelfs als ik dat wél zou doen, dan gaat het mijn werkgever géén donder aan hoe ik over zaken denk. Ik zal dan ook nooit zwijgen.

De agent die tijdens een boerenblokkade gericht op de tractor van een tienerboer schoot, krijgt 80 uur werkstraf. Dat is een hogere straf dan de eis van het OM. 80 uur voor poging tot doodslag, pardon????
Ook hier wordt met twee maten gemeten. Ja, het betreft een agent in dienst die zijn werk uitvoert, maar een hele, hele grote fout heeft gemaakt die levens kan kosten. Ook werd de poging tot doodslag in de schoenen van die boerenjongen geschoven. gelukkig toonden video-opnames aan dat dit onzin was. Maar stel dat die opnames er niet waren geweest? Ik ben er 100 procent van overtuigd dat die jongen dan was veroordeeld tot jeugd TBS wegens ‘poging tot doodslag‘ op die agent. Dan wel. Maar deze zaak kent natuurlijk alleen maar verliezers. De betreffende agent was zéér ervaren en in zo’n situatie kunnen gemakkelijk grote fouten ontstaan. Toch ben ik niet tevreden over deze zaak. En die hogere straf is volgens mij gegeven om de boze burger zoals ik te sussen. Van: “zie je wel, ons rechtssysteem werkt“.

Ik zie op YouTube steeds vaker een tienerjournalist “Bender” genaamd. Hij maakt interviews over allerlei controversiële onderwerpen waar de maatschappij erg door verdeeld is. Bij een demonstratie van Antifa wegens de monsterzege van de PVV werd deze jonge journalist van 16 jaar door de politie weggestuurd. Natuurlijk om hem te beschermen tegen de ‘vreedzame’ Antifa demonstranten. Maar het is eigenlijk te gek voor woorden dat journalisten hun werk niet kunnen doen. Ik vind dat gehele Antifa maar een bende van fascisten.


POLITIEK
Pieter Omtzigt heeft aan informateur Ronald Plasterk laten weten op dit moment niet met de PVV in onderhandeling te gaan. Dat is een klap in het gezicht van zo’n 25 procent van de kiezers die op PVV hadden gestemd. Ik ben bang dat alles zo gaat lopen als gepland; een centrum Links kabinet met TimmerFrans als premier. Het zal het einde van Nederland in huidige vorm betekenen. Maar dat is met een ander kabinet ook al lastig te voorkomen. Nederland is zijn VETO rechten straks ook kwijt en dan zullen we een integraal onderdeel zijn van de EU.

Asielzoekers die langer dan 6 maanden in Nederland in afwachting van hun aanvraag krijgen het recht om te werken. Dit na een uitspraak van de Hoge Raad. Ik vermoed een trigger voor nog meer asielzoekers die graag in Nederland willen wonen en werken.

De SP doet onderzoek naar het grote verlies van de afgelopen verkiezingen. Lillian Marijnissen zal een stap opzij doen als de partij dat vraagt. Nou, doe dat maar gewoon, want een nieuw gezicht geeft nieuw elan aan de partij. Ik draag de partij trouwens géén warm hart meer toe vanwege de, naar mijn mening, grote beoordelingsfouten betreffende de coronamaatregelen. De SP stemde vaak mee met het kartel. Meer dan de PvdD deed. Nee, voor mij heeft de SP voorgoed afgedaan. En ja, ik kijk vooral naar het Coronatijdperk omdat daar zaken zijn gebeurd die mijn visie op de mensheid en rechtsstaat voorgoed hebben veranderd. Denk aan de inperking van onze mensenrechten, maar ook het schapengedrag dat vele burgers tentoonstelden. Mensen die bijvoorbeeld in de winkel tegen je zeiden: graag 1,5 meter aanhouden, als je de normale afstand tot ze nam. Of buren die de politie belden omdat je een kinderfeestje gaf. De agenten hadden géén recht om naar binnen te gaan, maar deden dat toch onder het mom van ‘harde geluiden’ of iets dergelijks. Dan de Kerstmarkt in Vlaardingen, waar je alleen naar binnen mocht als je getest was of zo’n nazi Coronapas had. En dan moest je ook nog eens een muilkorf dragen, ook al was de markt geheel buiten op straat! Mensonterend en voor mij een teken dat het fascisme om de hoek loert. En veel van die mensen hebben dan nu toch weer op VVD gestemd. Maar ook Pieter Omtzigt (NSC) gaat niet vrijuit. Hij stemde bij bijna alle coronamaatregelen mee met het kartel (=regime). Ik vergeet en vergeef niet.

De Hoge Raad maakt zich zorgen om de vele duizenden brieven die ze hebben ontvangen van mensen die zichzelf autonoom verklaren en bijvoorbeeld géén belastingen meer willen betalen. Die mensen worden vaak opgeruid door YouTubers die wel even denken uit te leggen hoe ons juridisch systeem werkt. Ik snap best waarom mensen zich autonoom willen laten verklaren, maar dat is juridisch niet mogelijk. Maar deze mensen bouwen wel steeds meer schulden op. De Hoge Raad wijdt het probleem dus aan desinformatie en wantrouwen richting de overheid. Ja, dat is inderdaad waar. Maar het regime is hieraan ook schuldig. Denk aan de toeslagenaffaire, het Coronatijdperk en enzovoorts. Er moet schoon schip gemaakt worden.


BUITENLAND
Er is op internet al een tijd een video te zien van satellietbeelden waarin de verdwijning van vlucht MH370 te zien is. Het is een rare video waarvan ik in eerste instantie denk dat het om een CGI (Computer Generated Image) gaat. Ik ben er verder niet ingedoken, maar deze video blijft zeker interessant. Waarom moest vlucht MH370 verdwijnen? Wat was er dan zo bijzonder aan? Ik hou het er voorlopig maar op dat het een geavanceerde animatie is, gemaakt door professionals. Hier een YouTuber die de bovenstaande video verder uitpluist.

Willem Middelkoop plaatste een bericht op “X” over het kleine Zuid Amerikaanse landje Guyana. Dit land wordt bedreigd door buurland Venezuela. Het andere buurland Brazilië staat hierdoor in hogere staat van paraatheid. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Weer een oorlog met vele doden en gewonden en waarvoor?


KLIMAAT
We worden weer bang gemaakt voor een potentiele ramp. De komende weken kunnen grote zonnestormen zomaar onze communicatie-infrastructuur beschadigen. Gevolg: wekenlang géén internet. Ik moet er niet aan denken. Wat ook opvalt is dat het Noorderlicht steeds vaker te zien is in Nederland. Die houden natuurlijk 1:1 verband met de toenemende zonnestormen. Zou het ook zo kunnen zijn dat de klimaatveranderingen het gevolg zijn van deze ontwikkelingen betreffende de zon? Oh nee, dat kan niet. Ligt toch echt aan de mens. Of zouden aliens de zon aan het opvoeren zijn? Om ons uit te roken? 🙂

2023 is het natste jaar ooit geworden. Maar dat wil niet zeggen dat we géén waterschaarste kunnen krijgen zegt een woordvoerder van de Unie van Waterschappen. Nee, natuurlijk niet. Er moet immers geld verdiend blijven worden. Dus vandaar de verhoogde waterprijzen vanaf 2024. Ook hier is de klimaatverandering natuurlijk debet aan. Ik voorzie op den duur zelfs waterrantsoenering voor bedrijven en burgers komen, want we zijn gidsland en we zullen delen met de EU. Past mooi in het verdienmodel en onderdrukking.


CORONA
Maurice de Hond komt met een artikel waarin hij een video toont met de doorslaggevende verklaring over het lablek van Wuhan. Dat zal betekenen dat het virus dus door mensen is gemaakt en het betekent ook dat Marion Koopmans dus ongelijk heeft gehad over de oorsprong. Maar dat wist ze dondersgoed. Ze is af.
Er moeten nu echt tribunalen komen die elke verantwoordelijke zal berechten.

Een ander onderzoek heeft (peer reviewed) aangetoond dat het isoleren van bejaarde mensen juist voor meer zieken en doden heeft gezorgd. Zeker ook omdat er niet werd geventileerd! Dit verhaal had ik zelf al vroeg in de Coronaperiode naar buiten gebracht. Maurice de Hond had een duidelijk verhaal over ventilatie en aerosolen, maar werd stelselmatig genegeerd en geridiculiseerd door pers, medici en politici zoals Hugo de Jonge. Hier werden dan ook de mensenrechten en (grond)rechten ernstig geschonden.

Nog steeds valt er bij mensen boven de 60 met een zwakke gezondheid een brief door de bus met de oproep om die corona gifspuit te gaan halen. Op Twitter wordt hier dan ook over geklaagd. Maar in dat bericht staat ook de brief van de EMA op vragen van EU parlementariër Marcel de Graaff. Daaruit blijkt dus dat het gevoerde coronabeleid van de regimes in wezen niet legaal was, want het vaccin moet op individuele basis gegeven worden en dus niet via massa vaccinaties, want het vaccin was niet goedgekeurd om de reden dat het niet bewezen was dat het zou beschermen tegen transmissie (infectie van anderen). Al snel bleek inderdaad het gevaccineerden het virus bijna net zo gemakkelijk doorgaven als niet gevaccineerden.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE EN ISRAËL – HAMAS
Een ontluisterend bericht: Israël was al lang op de hoogte van de plannen van Hamas om rondom de Gaza dorpen een te vallen met materieel en Hamasstrijders. Er werd echter niets mee gedaan omdat men zo’n plan niet uitvoerbaar achtte. Het resultaat is bekend. Maar wellicht wilde Israël wel dat dit plan doorging. Israël’s 911 was daarmee een feit, net als de afhandeling, lees: totale controle van Gaza.


ECONOMIE
De inflatie is hardnekkig. Was hij vorige maand 0,4 procent lager dan een jaar eerder, nu is het 1,6 procent hoger dan in november vorig jaar. Het gaat echt niet goed en het komt ook niet meer goed. Het Westen zal proberen om de val langzaam te laten verlopen, maar het volk zal op een gegeven moment massaal het vertrouwen verliezen en dan ligt alles binnen een paar uur dagen op zijn kop. Tenminste, dat is wat ik hoop, want op de langzame manier komt er geen oplossing en die is hard nodig.
Mijn oplossing:
– Financiële noodtoestand uitroepen.
– Euro loslaten en terug naar de gulden die weer is gebaseerd op een grondstof die niet is bij te drukken.
– Uit die vreselijke EU en uit de NAVO. Nederland weer soeverein.
– Nederland terug op de kaart als handelsnatie en handelen zoals we in de EEG deden.

Een rapport van de ING bank voorspelt dat veel Nederlanders er volgend jaar (2024) iets op voorruit zullen gaan. We zitten nu in een recessie, maar de bank voorziet vanaf het 4e kwartaal 2024 (oktober-november-december) door toenemende lonen en teruglopende inflatie dus een positief vooruitzicht. Wel, ik heb nooit economie gestudeerd, maar ik hou al jaren de (economische) situatie in de wereld bij. Ik zie toenemende problemen, groeiende voedselbanken, steeds meer crisissen, hogere prijzen en aftakelende mensenrechten. Nee, ik ben niet positief. We leven nu al in een zware tijd, maar dat is nog maar het begin. De inflatie zal niet lager worden en de energie zal nog duurder gaan worden, ook door toenemende vraag en spanningen rondom het Midden Oosten. Ja, ons salarisstrookje van 2024 zal wellicht weer een aantal tientjes per maand stijgen, maar dat wordt direct teniet gedaan door de toenemende prijzen van alles.

De hypotheekrente daalt verder door. Het gaat om tienden van procenten, maar toch. Dat is gunstig voor de huizenkoper wordt er gezegd. Ja, op zich wel, ware het niet dat er nog maar weinig huizen te koop zijn voor leuke bedragen in Nederland. De hypotheekrente daling is echter in strijd met de toegenomen inflatie. Want als dat blijft doorgaan, zal de ECB de rente weer wat gaan (of moeten) verhogen om de inflatie te drukken. Dit alles is naar mijn mening ook weer een bewijs dat ons financiële systeem kapot is.

Uit onderzoek blijkt dat de A-merken als inkoop voor de Retail in Nederland veel duurder zijn dan in Duitsland of België. De oorzaak is nu bekend: fabrikanten hebben per land andere afspraken en andere prijzen. Ik dacht dat met het Schengenakkoord dit soort praktijken tot het verleden behoorden. Niets is minder waar. De fabrikanten in het buitenland weigeren gewoonweg bestellingen van de Retail uit Nederland en verwijzen door naar hun bedrijven in Nederland. Dus Coca Cola mag niet uit het buitenland gehaald worden, maar dient hier in Nederland besteld te worden. Er is ook wel wat voor te zeggen vanuit de politiek dan, want dat betreft de etikettering. Die moet in het Nederlands. Maar aan de andere kant zijn die toch niet meer te lezen vanwege de kleine lettertjes, dus vervang die dan maar door een QR code. Dan kan iedereen via zijn Smartphone ter plekke de etiketten lezen en kan ook actuele informatie getoond worden, zoals terughaalacties. Ik haal mijn buitenlandse cola bij de Poolse supermarkt of een bedrijf dat een grijze import heeft. Geen statiegeld op blikjes. Heerlijk!KIJK EN LEESTIPS
blckbx today #249: CO2-budget nieuwe normaal? | Internationale invloed op formatie | Oekraïne-beleid PVV
blckbx today #250: Isolatie voorkwam geen sterfte | Toch omstreden natuurherstelwet? | Oorlog China-VS?
blckbx today #251: Bezwaar pandemieverdrag WHO | Schaduwzijde Henry Kissinger | Wie beslist over je lijf?
Weekoverzicht met Jeroen en Willem – Week 48 2023

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts