Klimaatverandering – 22/07/2022

Er is de laatste jaren nogal wat te doen over ons klimaat. Het is tegenwoordig crisis op crisis. We hebben CO2 en stikstof problemen. We hebben te maken met hogere temperaturen. Noem het maar op.
Ik ben géén klimaatprobleem ontkenner. Zeker niet. Er zijn vraagstukken die opgelost moeten worden. Echter, de mensheid had al decennia geleden deze vraagstukken op moeten pakken. Echter door de machtige olielobby én de Verenigde Staten is dat nooit gebeurd. Pas nu het te laat is wordt er actie ondernomen. En omdat er nu haast geboden is, worden de mensen massaal in de maling genomen. Zie de afbeelding hieronder.
5 jaar geleden werden de weerkaarten nog in het groen afgebeeld en nu zijn ze opeens dieprood ingekleurd.
Onze hersenen vertellen ons dan onbewust dat er gevaar dreigt en zo worden we massaal door het regime in de maling genomen en gaan we straks mee met de rigoureuze maatregelen. Want we moeten tenslotte in angst gehouden worden. Een kleine meerderheid van het volk zal zó bang zijn (inclusief de jeugd), dat het regime zéér verstrekkende maatregelen gaat nemen. Die maatregelen waren tot voor kort complottheorieën, maar worden binnen afzienbare tijd gewoon beleid. Denk aan maatregelen zoals: CO2 budget, digitale munt met beperkingen, inperken van rechten, schuldgevoel aanwakkeren, inpikken land van boeren, insecten eten, van het gas af, etc.
Afwijkende geluiden of klimaatontkenners worden door het regime als onderdeel van het probleem verklaard en worden keihard aangepakt.

bron: WattsApp

Minsister Jetten (D666) komt na de zomer met een ‘afschakel’ plan om bedrijven te dwingen af te schakelen als er een dreigend gastekort is. En natuurlijk zal dat tot gevolg hebben dat er werknemers op straat komen te staan én de prijzen van producten nog hoger gaan worden. Op deze manier stevenen we af op hyperinflatie.
Maar dat zal ook wel de bedoeling zijn van de EU. Poetin krijgt de schuld van alles maar er is zoveel meer aan de hand. Agenda 2030 is volop bezig.
Ondertussen is Duitsland bezig met het nationaliseren van energiereuzen. Natuurlijk hadden dit soort bedrijven nooit in private handen terecht mogen komen. Nu kost het dubbel zoveel. Wat een wanbeleid is er de afgelopen decennia verricht. En nu gaan we alsnog richting socialisatie, nee richting communisme. We gaan van de vrije markt via drang naar dwang. Het is game over.

Ik wam dit fragment tegen op YouTroep. Een grote bosbrand in Spanje veroorzaakt door een voertuig uit Nederland. Tijdens een hete dag is één vonk voldoende om een bos in lichterlaaie te zetten. Vaak wordt het ook expres gedaan door klimaatactivisten die aandacht vragen of door pyromanen (zoals deze in 2021). Het leven van mensen en dieren maakt hun niets uit. Hun blinde paniek en haat is zó ver ontwikkelt, dat ze gemakkelijk over grenzen gaan. Dit soort lui mogen van mij levenslang achter de tralies.

UPDATE 23 JULI 2022 – EERSTE TEKENEN VAN DE KLIMAAT EN ENERGIE DICTATUUR ZIJN ER
In Parijs mogen winkels met een airco de deuren niet meer open laten staan. Voorheen betaalde de ondernemer gewoon de rekening aan het energiebedrijf. Nu krijgt de winkelier een boete als de winkeldeuren open blijven staan.
We zijn op weg naar het sociaal kredietsysteem met CO2 en energie quota. Dat we energie moeten besparen door de foute keuzes van de regimes (foute burgemeesters vallen daar óók onder) zijn helaas een feit. Echter diezelfde regimes hebben dat veroorzaakt. Ze zouden dan ook aangehouden moeten worden wegens wanbeleid en hun oorlogszuchtige handelingen. Maar nee, het MKB en binnenkort ook het gewone volk zullen onderdrukt gaan worden.
Mensen vragen zich steeds meer af hoe dit heeft kunnen gebeuren? Het is helaas voor het grootste deel hun eigen schuld. Verkeerde keuzes maken bij het stemmen en diep (Corona) vertrouwen in het regime heeft dit wanbeleid veroorzaakt.
Op een dag zal men echt wakker worden en in verzet gaan komen. Ik heb al véél eerder gezegd dat het dan wel te laat is. Het is allang 5 over 12 geweest. Het WEF zal de EU regimes verder begeleiden naar het sociale kredietsysteem.
Natuurlijk kan er nog het één en ander worden rechtgezet, maar alleen als het EU volk massaal gaat demonstreren en de aanhouding eist van alle foute regimeleiders.

UPDATE 10 AUGUSTUS 2022 – JONGEREN VEROORZAKEN BIJNA BRAND MET KAMPVUUR
Onze jeugd krijgt op school de verkeerde lessen voorgeschoteld. Niet van mij, want leren uit de boekjes vind ik maar onzin en heeft in deze tijd eigenlijk géén zin meer. Getuige het feit dat ze NUL natuurkennis hebben en zomaar weer (ongewild) een natuurbrand kunnen veroorzaken. Hartje zomer en deze kids gaan een kampvuur stoken in een bosrijk gebied. Natuurlijk snap ik het spannende eraan. Ik ben zelf als kind ook een pyromaan geweest. Echter, vuur stoken in een bos was altijd een NO GO voor mij. Ik wist dat zoiets grote schade aan mensen, dieren en natuur kon veroorzaken. Deze tieners dachten kennelijk dat het géén kwaad kon. Lezers van mijn blog weten hoe ik over dit soort mensen denk. Maar ja, dit zijn kinderen. Het wordt tijd dat we op school nu eens echt aandacht gaan geven aan ervaringsleren. De kinderen moeten leren dat hun acties altijd een gevolg hebben voor anderen. Ik vertel er vaak over en laat dan natuurlijk ook filmpjes zien van echte gebeurtenissen.
En dan hoop ik maar dat ze ervan leren. Fouten maken mag, maar een bosbrand veroorzaken vind ik echt over het randje. Zeker in deze tijd heeft dat veel gevolgen. Zie dit krantenartikel waarin maar weer eens wordt gezegd dat 9 op de 10 branden door de mensen zelf wordt veroorzaakt. En met een bevolkingsgroei (vaak veel mensen op een klein gebied), neemt de kans op bosbranden ook nog eens veel meer toe.

UPDATE 28 AUGUSTUS 2022 – JONGE BRANDWEERMAN (19) OPGEPAKT VOOR AANSTEKEN VAN 31 BOSBRANDEN
In Frankrijk is een 19-jarige vrijwillige brandweerman opgepakt wegens het opzettelijk veroorzaken van 31 bosbranden. Na het aansteken ging hij de branden vervolgens weer blussen. Dit soort idioten moeten voor altijd uit de maatschappij worden geplaatst. Ons milieu is al kwetsbaar genoeg en dan gaan dit soort (narcistische) idioten er ook nog eens een keer overheen met hun onbedwingbare behoeften. De meeste bosbranden overal ter wereld ontstaan door toedoen van de mensheid. Niet door klimaatverandering!

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: Wattsapp, cafeweltschmerz.nl, nu.nl, ad.nl, volkskrant.nl, YouTube en blckbx.tv

Similar Posts