|

Het einde van onze beschaving is in zicht – 04/07/2022

Elke dag is er weer nieuws dat je depressief maakt. natuurrampen in andere werelddelen, wereldwijde stijgende inflatie, oorlog èn protesterende boeren in Nederland.
Nederland is vol. Overvol. iets waar Janmaat in de jaren 80 al voor waarschuwde. We hebben in recordtempo buitenlanders en vluchtelingen opgenomen. Niet dat ik daar tegen ben, integendeel. Maar ik ben wel voor proportionaliteit. En die is ver te zoeken. Sommige mensen menen dat er omvolking plaatsvindt. Maar die worden als extreem rechts weggezet. Ik vind het helemaal geen rare gedachte dat omvolking mensen gedwongen klaarmaakt voor (cultuur) verandering. Want dat is wel degelijk bezig. En het bevalt me niet. Met de val van ons Westerse systeem zal alles duidelijk gaan worden. De situatie is inmiddels kritiek. Met propaganda berichten dat er slechts tijdelijk inflatie zal zijn, proberen de in paniek geraakte regimes het volk tot kalmte te manen. Echter dat zal ze niet gaan lukken. De inflatie zal nog vele malen hoger gaan worden en dus overgaan naar hyperinflatie die wellicht omgezet wordt in stagflatie. Dat is inflatie met een neerwaartse economische situatie. De aankomende winter zal het echt duidelijk gaan worden hoe duur alles is geworden. De lage- en middenklasse gaan bloeden.
De boeren vangen op dit moment de tweede klappen op. De eerste klappen zijn door de coronademonstranten opgevangen. de derde klappen zullen door een groot deel van het volk worden opgevangen. Maar dat is tevens dan het signaal aan het regime dat men klaar is met hen. Grote demonstraties en onlusten zullen daarbij het geval zijn.
Ik voorzie roerige tijden. Er zijn meerdere crisissen aan de hand. Sommigen zijn gecreëerd en sommige zijn gewoon echt. De uitkomst zal zijn dat Agenda 2030 versneld uitgevoerd zal gaan worden om de wereld te redden.
Misschien wel onder dreiging van oorlog met buitenaardse wezens. Ha, ha. De kranten staan tegenwoordig bol van stukjes over UFO’s en buitenaards leven. Ufo’s bestaan gewoon, want anders zouden het géén ufo’s zijn.
maar buitenaards leven? Dat is weer een stap verder.
De vele krantenberichten geven mij wel een soort van kick. Want vroeger waren dit soort berichten over ufo’s er gewoonweg niet of werden genegeerd. En nu is het dagelijks nieuws. Dat kan 3 oorzaken hebben:
– De ufo’s worden gezien als een militaire bedreiging omdat deze ufo’s vaak natuurkundige technologie bezigen dat met de huidige Aardse technologie nog niet na te maken is.
– De berichten over ufo’s worden als propagandatool gebruikt om het volk bang te houden en agenda 2030 er dus door te kunnen drukken.
– De berichten over ufo’s zijn interessant omdat de regeringen géén flauw idee hebben met wie of wat ze van doen hebben.

Ik hoop dat de toenemende berichten over ufo’s een voorbode zijn van bewijs dat wij als mensen niet alleen leven in het onbegrensde universum. Het zal onze kijk op zaken drastisch gaan veranderen en het geeft ons nieuwe energie en natuurkundige mogelijkheden om onze crisissen op te kunnen lossen.
UPDATE 08/07/2022 – HIER WEER EEN UFO BERICHT in de Televaag.
UPDATE 10/07/2022 – EN HIER WEER EEN UFO BERICHT bij nu.nl.
Interessant nieuws elke keer. Ik vermoed dat er iets aan de hand is. We worden als volk dom gehouden maar ik heb zo het gevoel dat alle crisissen die er nu zijn een groot verband hebben met de berichten over UFO’s.

UPDATE 05/07/2022 – Neuroloog Jan Bonte opgepakt wegens vrijgeven voornamen Romeo’s.
Zojuist lees ik op BlackBox een bericht dat Corona criticus dokter Jan Bonte is gearresteerd door de politie wegens het bekend maken van de identiteit (voor zover ik weet alleen de voornamen) van een aantal Romeo’s, politie verkleed als hooligans. De onderdrukking vanuit het regime duurt voort.

UPDATE 06/07/2022 – Kaas en lamsvlees in Engeland extra beveiligd tegen diefstal.
In Engeland worden producten zoals kaas en lamsvlees alsmaar duurder en blijkbaar ook schaarser.
Daardoor worden deze producten diefstal gevoeliger en worden door de supermarkten beter beveiligd.
Ook hier weer een signaal dat zaken nu snel bergafwaarts gaan. Niet alleen voorraden en stijgende prijzen zijn een probleem, maar ook morele zaken spelen nu hoog op. Weer een teken van verval.

UPDATE 06/07/2022 – Het net sluit zich steeds verder om Shula Rijxsman (EX NPO BAAS)
Deze Rijxman (D666) had op de publieke omroep ervoor gezorgd dat Sigrid Kaag zich kritiekloos kon profileren.
En het gaat maar verder en verder. De tentakels blijken veel langer dan gedacht.
Het beleid van ons omroep bestel is gelijk aan het narratief van het huidige regime. En dus is dat desinformatie.
Er is maar één oplossing: het publieke bestel opheffen.

UPDATE 06/07/2022 – Politie schiet gericht op boerenjongen
De politie schoot gericht op een trekker tijdens een demonstratie. Naar verluidt omdat de bestuurder van 16 jaar inreed op de politie. Op verschillende beelden is dat niet te zien. De trekker rijdt juist weg van de politie. Ook valt te zien dat de politie met getrokken pistool eerder een Mercedes bestuurder tot stoppen dwingt. Vreemde beelden.
Van wat ik heb gezien is het duidelijk géén poging tot doodslag. Kijk voor meer uitleg ook even naar deze BlackBox.tv uitzending.
En inmiddels is er ook een artikel over deze actie. De 3 aangehouden boeren (waaronder de 16 jarige bestuurder van de beschoten trekker) zijn vrijgelaten en niet langer verdacht van doodslag maar wel verdacht van andere criminele acties). Deze agent is zwaar over de scheef gegaan, denk ik zo. Onervarenheid? of teveel adrenaline?
De politie schuift steeds meer op naar de militaire kant. Als de crisissen verder uit de hand gaan lopen breekt er een tijd aan dat de burgers (in Nederland of elders) massaal het heft in eigen hand gaan nemen en is de veiligheid van BOA’s en politie in gevaar. Ik ben daar heel erg bang voor en heb daar zo’n 1.5 jaar geleden al voor gewaarschuwd. Want mensen doen rare dingen in rare tijden. Hier is de voorzitter van de politiebond aan het woord die in een OP1 interview aangeeft dat er een veenbrand in onze maatschappij bezig is. Dat is precies wat ik bedoel.

En wat mij dan ook nog eens opvalt: de reacties onder dit artikel zijn verdwenen. Maar er zouden er minimaal 15 moeten zijn, volgens datzelfde artikel. Naar mijn mening een typische deug nujij reactie. De redactie is het blijkbaar niet eens met de commentaren en heeft dan maar alles weggehaald.
Zie screenshots hieronder. Waar zijn die commentaren van die 15 reaguurders? De censuur blijft zich uitbreiden.

UPDATE 09/07/2022 – Politiechef aan het woord
Het NRC heeft een artikel over het politie schietincident waarbij een 16 jarige boer op een haar na werd gemist.
De betrokken agent zit ziek thuis, maar naar mijn mening zou deze agent aangehouden moeten worden en ziek in de cel moeten zitten. Ik denk zelfs dat als er géén duidelijke filmpjes van dit incident waren, het OM alle schuld bij deze 16 jarige jongen zou hebben neergelegd en dat hij dus nu in de jeugdgevangenis zou zitten.
En wat als deze jonge boer doodgeschoten zou zijn? Wat dan? Dan waren de rapen gaar.
Dit soort incidenten zullen de komende tijd gaan toenemen, denk ik. De maat is vol bij de boeren.
Alles lijkt nog vrij normaal, maar kijk eens wat er gaande is. Gezondheidzorg ligt op zijn gat, wachtrijen bij vliegvelden, hyperinflatie op de energieprijzen, alles flink duurder geworden, grondstoftekorten, grondrechten in het geding, etc.
Ik begrijp niet dat mensen gewoon doorgaan in deze tijd alsof er niets aan de hand is. Hebben ze nu nog niet door dat we binnenkort de crisis aller crisissen mee gaan maken? Nee, ze gaan zorgeloos op vakantie. Dat snap ik overigens ergens wel, maar het lijkt mij dan nog handiger om de lokale, Nederlandse toeristenindustrie een handje te helpen. En natuurlijk zie je ook langzaam maar zeker weer in de landen om ons heen die verschrikkelijke, niet werkende coronamaatregelen verschijnen. Er is overigens wéér een nieuwe variant gevonden die zich nog sneller verspreidt, namelijk: Centaurus. Ik denk voor nu dat dit goed nieuws is. Een Coronavariant die zich, net als een verkoudheid, snel verspreidt maar weinig schade veroorzaakt.

In Sri Lanka heeft de bevolking de ambtswoning van de president bestormd, maar die was al gevlucht. Hier zijn de gevolgen van de vele crisissen al goed zichtbaar. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het ook in Europa zal gebeuren.

Wat ook raar blijft: zoveel vacatures in alle branches en er is bijna niemand te krijgen! Een vreemde zaak. Werken al die mensen voor GGD achtige diensten? Ik zou het niet weten, maar het blijft mij verbazen.

Het laatste bericht gaat over een ‘crisispakket‘ dat in de maak is voor de burgers van Nederland. Maar er komen waarschijnlijk ook bezuinigingen bij. Tja, dan gaat het allemaal niet werken, toch? Géén enkele maatregel werkt meer in dit kapotte systeem. Er is verandering nodig, dat zeker. Maar de manier waarop. Dat is het punt waar het over zou moeten gaan. Een wereldwijd verbod op wapens zou al helpen. Multinationals die een grote stap terug doen. Dat soort zaken zijn nodig. En natuurlijk grootschalige investeringen in kernfusie en ruimtevaart. Een gelijkwaardige verdeling van de welvaart is ook broodnodig. Echter in Agenda2030 is het de bedoeling dat u niets bezit en toch gelukkig bent. Dat gaat hem zeker niet worden. Want bezit is nu eenmaal nodig. Maar de verdeling moet eerlijker. Waarom moet een rijk persoon 10 auto’s op zijn oprijlaan hebben staan? Of 100 huizen bezitten? Ik vind dat onwenselijk.
Zelf woon ik ook wel een beetje scheef. Ik heb zo’n 240 m2 woonruimte (maar helaas géén tuin of eigen parkeerplaats) ter beschikking. Ik ben benieuwd wanneer Hugo de Jonge zich bij mij gaat melden in het kader van de Wet Verplaatsing Bevolking met een bevel om een bepaald deel van mijn huis in te richten voor (Oekraïense) vluchtelingen.

ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID

Nick

Bronnen: ad.nl, telegraaf, nu.nl, metronieuws.nl, nrc.nl, advocatenblad.nl, YouTube.nl en blckbx.tv

Similar Posts