|

BERICHTEN VAN WEEK 7 – 13/02/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Er wordt steeds meer gestaakt in Nederland en de landen om ons heen. Ook een teken van economisch verval. De stakers willen gecompenseerd worden tegen de hoge inflatie en dat snap ik. Echter tegelijkertijd kunnen ze hun bedrijf in grote problemen brengen, want de volatiele economie kan zomaar ineens in een recessie terechtkomen.

Social media zoals Twitter en Facebook hadden en hebben ten tijde van de corona neppandemie altijd op één lijn met het regime gezeten. Sterker nog: het regime had via de NCTV en AIVD direct toegang tot de berichten van kritische burgers en kon de berichten óf accounts van deze critici dus blokkeren of hun uitingen op een lager niveau zetten. Dit gebeurt normaliter alleen in landen die worden bestuurd door dictators. Denk aan Noord Korea of China, maar niet in Nederland. In ieder geval heeft Omtzigt er Kamervragen over gesteld. Wordt vast vervolgd…

De drankindustrie geeft veel geld uit aan reclame. Ze zien de bui al hangen, want binnenkort zal het regime wellicht een proefballon opgooien om drank of reclame daarvoor in de ban te doen. En tegelijkertijd is de NGO “STAP” die zich inzet om alcoholgebruik/misbruik te minderen ook volop aanwezig in dit spel. Ik heb het er al eens eerder over gehad. Deze NGO’s zijn de aanzet tot verbieden van zaken en zijn in mijn ogen dus vaak een onwettig en ongekozen verlengstuk van het regime. Daarom raad ik iedereen aan om toch vooral te blijven drinken (wel met mate) en verder deze <vloekwoord> uit te lachen en links te laten liggen. En dat zijn woorden van een geheelonthouder, want ik drink zelf géén druppel alcohol!

De Woke-, Cancel en inclusie cultuur gaan steeds sneller als een kankergezwel door de wereld heen. Dit keer worden de boeken van Roald Dahl herschreven om de tere kinderzieltjes te sparen. De bekende Oepma Loepma’s uit de Charlie en de Chocolade Fabriek worden in plaats van kleine mannen nu kleine personen genoemd en woorden als dik en lelijk gaan er ook uit. Hiermee worden verhalen straks niet meer spannend maar middelmatig gemaakt en worden schrijvers in de toekomst die taalkundig willen afwijken misschien wel aangehouden. In ieder geval worden ze gecanceld en door het slijk gehaald. Ik ben benieuwd hoe de wereld over 30 jaar op deze idioterie zal terugkijken. Ook hier speelt D666 een grote rol. Hun politiek is er één van de Woke- en Cancelcultuur, want zij willen politieke partijen die ook van het narratief afwijken, verbieden.

Korter douchen en minder gasverbruik. Dat is waar de NOS mee komt. Nou NOS, korter douchen is niet omdat wij achter de oorlog of klimaat staan. Nee, het is pure noodzaak omdat het regime de Nederlanders uitknijpt en dwingt in een sociaal kredietsysteem. Want dat is het energieprijsplafond nu eenmaal. Ik ben er klaar mee en verbruik wat ik wil. Echter mijn gas kan ik niet meer aan doen, want dan ben ik na een maand failliet. Ik vergeef en vergeet niet. Dit regime zal vroeg of laat boeten voor hun misdaden. Daar ben ik van overtuigd. 15 Maart kan een leuke afrekening worden. Echter, er zal vlak voor die tijd wel weer één of andere false flag operatie uitgevoerd worden, zodat het Nederlandse volk massaal weer op die bende criminelen zal stemmen. Verkiezingsfraude? Daar geloof ik niet zo in, maar uitsluiten doe ik het zeker niet.

Minister Bruins Slot heeft de eerste prijs gewonnen van Bits of Freedom wegens privacy schending op grote schaal van burgers. Het kan ook niet anders dan dat ministers uit het regime Rutte die prijs winnen. Gefeliciteerd!


BINNENLAND
In een vorige blog had ik het over maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat bepaalde partijen dit voor Nederlandse bedrijven in het buitenland wilde invoeren. Dat voorstel is gelukkig door het regime geblokkeerd, want het zou het einde kunnen betekenen voor de Nederlandse ondernemingen in het buitenland wegens afwijkende regels.

De Wet Witwassen gaat ook gelden voor cadeaubonnen lees ik uit een oud bericht uit 2020. Dat betekent dat u als klant nog maar mag betalen met een cadeaubon van maximaal 50 Euro. De rest wordt bijbetalen. Dus u mag in de toekomst geen meerdere cadeaubonnen tegelijk meer gebruiken. Ik gebruik zelf géén cadeaubonnen, dus ik weet niet of dit nu al zo werkt, maar het sluit goed aan bij het sociaal kredietsysteem.

De VVD vreest voor nog meer statushouders / asielzoekers in ons land. En dat terwijl Pinokkio Rutte met zijn fractie had afgesproken om er minder toe te laten tot ons land. Zijn tassendrager Sophie Hermans had dat toen ook nog eens afgedwongen (naar eigen zeggen, dan). In ieder geval staan de poorten van ons land nog wijd open.

Een Groen Links wethouder wil dat ouders gedwongen kunnen worden om te verhuizen als hun kinderen uit huis gaan. Een bizar plan dat mij weer doet denken aan het sociale kredietsysteem. Ik was vroeger ook erg links (en nog op veel vlakken), maar hier begrijp ik werkelijk niets van. Communisten, pleur op zou ik zeggen.

De boeren wachten nog steeds op duidelijkheid over het stikstofbeleid. Want boeren krijgen de schuld van de hoge stikstofuitstoot en moeten dus sterk inkrimpen. Maar onderzoeksjournalist Arno Wellens weet dat het om wat anders gaat. Vanwege de bevolkingsgroei (vooral nieuwkomers) zijn er honderdduizenden woningen per jaar nodig. En dat is niet realiseerbaar, want dan wordt de stikstofnorm erg overschreden. De oplossing: boeren inkrimpen (of weg) en voedsel importeren. De stikstofvervuiling wordt dan geëxporteerd. Maar in de toekomst zal Nederland dan sterk afhankelijk worden van het buitenland. Een slechte zaak. En nog wat: ons landschap zal enorm gaan veranderen. Van boerenlandschap naar dichtbevolkte steden zonder vee en akkerbouw. Dit is niet de weg om te gaan. Nederland is vol en dus wordt het tijd om nieuwkomers te gaan weren. Dat heeft niets met discriminatie te maken, maar puur met de wetenschap dat we anders niet meer onze eigen boontjes kunnen doppen als land.

Terwijl ik bovenstaand artikel tik verschijnt dit bericht op de televaag: “Asielgemeenten in spagaat over overlast AZC, maar opvang biedt ook profijt”. Wel, dit is nu het probleem. Er zijn teveel asielzoekers. En die hebben ook allemaal een woning nodig (als ze statushouder geworden zijn. Dat proces kan negen maanden duren). Ik neem die mensen niets kwalijk. iedereen zoekt mogelijkheden om een beter leven te krijgen. Ik neem het de politici kwalijk die deze omvolking in gang hebben gezet. En daardoor zijn er dus meer huizen nodig en dus meer boerengrond. Via de NEP stikstof crisis wordt dit dus gerealiseerd. De omvolking is nodig om te komen tot een EU of zelfs wereldregering in de toekomst, want door volkeren te mengen krijg je een “één natie, één wereld” situatie. Tenminste, dat denken ze. Alle mensen en gedachten dezelfde kant op. Wordt het u duidelijk? Mij wel! En ik ben het er totaal niet mee eens.


BUITENLAND
Op een Britse school worden toiletten buiten de pauzes om afgesloten met tralies. Dit om leerlingen te conditioneren om op vaste tijden naar het toilet te gaan. Ouders en leerlingen zijn woedend en leerlingen zijn zelfs gaan spijbelen. De geschrokken directie zal zich verder beraden wat te doen. Dit zijn nu berichten waarin goed te zien is dat vele bestuurders compleet buiten de maatschappij staan en géén flauw idee hebben wat er leeft. Dit zijn dan ook géén bestuurders maar <vloekwoord> die uit onze maatschappij te dienen worden geschopt.

Begin februari heeft zich in de staat Ohio een ramp van ongekende proporties plaatsgevonden. Een trein met chemicaliën is daar ontspoort en de plaatselijke deskundigen besloten om het geheel in brand te zetten. Maar blijkbaar hebben zich daarbij chemische reacties voorgedaan die plaatselijk leven (mens, dier en plant) ernstig heeft aangetast. Het fijne weet ik er niet van, maar het schijnt daar nu nog steeds niet best te zijn. De plaatselijke bevolking is woedend. BlckBx spreekt van een ramp vergelijkbaar met Chernobyl. Ik weet het zo net nog niet. Zoiets blijft toch niet lang onder de pet?


POLITIEK
Brussel sleept Nederland voor het gerecht wegens het gebrek aan een transparante overheid. Prima, vooral doen. Want het regime Pinokkio Rutte IV is allesbehalve transparant. Echter ik kan mij herinneren dat EU president Von der Leyen geheime afspraken had gemaakt het Pfizer tijdens het ontwikkelen van die nep vaccins. Ook daar naar de rechter stappen, alstublieft. Een krant uit Amerika (The New York Times) is daar gelukkig al mee bezig.

RTL Nieuws ziet af van een politiek debat op TV omdat Rutte niet wil debatteren met JA21 en BBB. Zijn reden: het CDA zou dan afvallen. Maar deze partij is al zó klein geworden in de peilingen, dus wat maakt dat uit? Nou, veel. Want dan zou Rutte moeten opboksen tegen meerdere oppositiepartijen in plaats van een vazal, denk ik. En dat wil meneer niet. Het kartel moet in stand blijven, ook bij publieke debatten. Dus ook hier weer het bewijs dat het regime overal de koers bepaalt, zelfs wat de TV uitzendt. De VVD ontkent trouwens het debat te blokkeren.

D666 wil in de toekomst alleen nog maar elektrische auto’s op de linkerbaan hebben. Deze onzinnige én ondemocratische partij is naar mijn mening compleet de weg kwijt. Ik hoop dat er 15 maart met deze idioten wordt afgerekend. Oh, wat heb ik een bloedhekel aan die duivelse partij en haar regime- en Kamerleden. Deze partij staat met haar gedachtengoed mijlenver van mijn visie op de maatschappij. Dat is op zich niet erg, ware het niet dat D666 op criminele en ondemocratische manier Nederland heeft uitgeleverd aan de EU. Het zijn in mijn ogen gewoon landverraders (zie bijvoorbeeld hieronder).

De Europese digitale identiteit komt er aan. Het zou vrijwillig moeten zijn, maar ik denk nu zelfs dat het zelfs een verplichting gaat worden. D666 dwingt de burgers in ons land naar een digitale identiteit. In ieder geval heeft de Tweede Slaapkamer over de invoering niets (meer) te zeggen, die staan gewoonweg buiten spel. En zo gaat dat altijd en zal ook zo gaan bij de invoering van de digitale Euro. Staatssecretaris Huffelpuf (D666) zal in een brief één en ander toelichten, maar een stemming zal er niet gaan komen. De EU is de facto de baas van Nederland.

De PVDA en Groen Links willen gratis Openbaar Vervoer voor de armen en dit door de rijken laten betalen. Dat klinkt op zich goed. Echter ben ik bang dat ze met de rijken de middeninkomens zoals ik zullen bedoelen. En dus krijg ik weer een hogere belastingdruk en worden de middeninkomens langzaam maar zeker uitgemolken en kapotgemaakt. Aan het einde van het artikel hebben ze het er ook over dat “iedereen meedoet”. Ik weet genoeg.

Het CDA (brrr) wil zo vlak voor de Provinciale Staten verkiezingen ‘opeens’ de kinderbijslag verruimen en het ouderschapsverlof uitbreiden. Op deze manier willen ze natuurlijk stemmen trekken. Ik hoop dat de vaders en moeders er niet in zullen trappen. Het CDA verdient NUL zetels. Opzouten met deze partij. En mensen zoals ik die alleenstaand en kinderloos zijn grijpen altijd naast dit soort leuke zaken. Ik moet tot mijn pensioen voltijd blijven werken om rond te kunnen komen en heb géén extraatjes zoals toeslagen, kinderbijslag of verlof met 70% doorbetaling van het loon.

En hier dan de verwachte VVD verkiezingspropaganda, dat weer eens wordt verspreid door Staatscourant nu.nl:
Edith Schippers: “Ik ben voor minder belasting. Op alles.“. En natuurlijk zijn er schapen die om deze leus wéér op de VVD zullen gaan stemmen. DOE HET NIET!
Het regime Rutte IV heeft ons land verkocht aan de Europese Unie. De belastingdruk zal juist gaan stijgen onder de VVD. #STEM ZE WEG

bron: https://farmersdefenceforce.nl/product/stem-ze-weg/


Sigrid Kaag is tijdens een verkiezingscampagne aan het Twentse Diepenheim ontvangen door protesterende mensen met fakkels. Niet zo lang geleden werd Kaag thuis bezocht door een man (ene Max) die een brandende fakkel bij zich had en verhaal kwam halen. Ik vind het wel ver gaan, zo’n brandende fakkel. Maar het is niets anders dan protesteren met bijvoorbeeld een hooivork. Dat vind ik ook eng. Maar goed, ik mag Kaag totaal niet, maar intimideren met fakkels is zeker niet mijn ding. Natuurlijk had ze zware beveiliging bij zich, want dat moet tegenwoordig. De politici kunnen echter ook eens bij zichzelf te rade gaan en na gaan denken waar ze mee bezig zijn. Zo langzamerhand keert het volk zich tegen hen en dus wordt het tijd voor een andere koers. Een koers voor Nederland en dus tegen de Europese Unie.
Het beste wapen dat de mensen kunnen inzetten is nog altijd hun stem op 15 maart.
Ik snap de onrust over D666 trouwens wel. Zelfs Ronald Plasterk (PVDA) heeft kritiek op de partij. Zie onderstaande afbeelding die ik op Twitter zag.

bron: https://twitter.com/DIEKS2011/status/1627446083814031360/photo/1


KLIMAAT
Twee wetenschappers (op de 8 miljard mensen) denken dat, als we zo doorgaan, we van crisis naar crisis toegaan en het klimaatprobleem verwaarlozen en dus in het noodlottige spiraal terecht zullen komen. Weer een doemscenario van 2 wetenschappers die helemaal niets op wetenschap kunnen aantonen. Klimaatverandering is er altijd al geweest en zal er tot het einde toe ook zijn. Wij als mens kunnen daar nauwelijks invloed op uitoefenen, tenminste in dit tijdperk dan. Het enige dat wij kunnen doen is het fors gaan investeren in schone energie zoals kernfusie en fors meer bomen aanplanten.
Door dit soort doemscenario’s komen sommige mensen in geestelijke nood, zoals deze Felix. En Felix zal op zijn beurt wellicht als (extreme) klimaatactivist weer andere mensen bang maken en nog erger: de banden van SUV’s leksteken, rijkswegen blokkeren of oude meesterwerken met tomatenpuree besmeuren.

Een aantal klimaatgekkies wil onderzoeken of er meer geweld nodig is bij klimaatdemonstraties. Er was daarvoor een bijeenkomst georganiseerd waarbij ook Tweede Kamerlid van Groen Links Suzanne Kröger aanwezig zou zijn. Toen die daar lucht van kreeg heeft ze afgezegd. Het is toch van den gekke dat dit zo maar kan? Oproepen tot haat en geweld is verboden in Nederland, maar er zal wel niemand aangehouden worden. Ik ben pro demonstratie, maar de grens ligt bij het uiten van haat en geweld.
UPDATE – De bijeenkomst is na veel ophef geannuleerd. Jammer voor Felix. Die zal vast weer in een hoek kruipen en een potje gaan janken.


CORONA
Ik heb deze week geen verdachte gevallen van doden of gewonden kunnen ontdekken, maar bij het Weekjournaal van voorwaarheid.nl noemen ze zeker wel een aantal verdachte gevallen.
UPDATE – Nou, op de valreep toch nog één.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De Russen hebben 5000 manschappen verloren, Putin is (zogenaamd) witheet. Maar de strijd gaat door. Rusland is nog steeds aan de winnende hand. En waarschijnlijk zijn er niet eens 5000 Russische soldaten gesneuveld. Op de beelden die ik zag waren er 4 Russische tanks te zien die in de problemen zaten. Er wordt voortdurend oorlogspropaganda over het Nederlandse volk gestrooid door de mainstream media. Deze oorlog zal niet stoppen als er géén vredesbesprekingen gestart gaan worden en de NAVO zich terughoudend zal opstellen.
обновлять – De VS melden zelfs meer dan 200.000 Russische doden en gewonden sinds begin van de oorlog. Ja, ja. Het zal wel. PROPAGANDA!

De VS en VK zijn bang dat China wapens en munitie aan Rusland gaat leveren en spreken al van een Wereld Oorlog. Maar hun eigen rol vergeten ze voor het gemak maar even. De NAVO is al vele jaren geleden begonnen met het klemzetten van Rusland, tegen alle (mondelinge) afspraken in. Maar goed: laat de mensheid zich maar gaan opmaken voor de Vierde Wereldoorlog. Een oorlog die uiteindelijk beslecht zal gaan worden door het inzetten van kernwapens. Ik moet er niet aan denken, maar de realiteit is dat de narcistische leiders uit de verschillende landen nu eenmaal niet samen kunnen leven. En uiteindelijk zijn deze <vloekwoord> gekozen door u, het volk. Ook hier geldt: 15 maart kan er een omwenteling worden veroorzaakt. Een omwenteling die een ander geluid laat horen.
Natuurlijk is dit ook wel weer een DPG Media propaganda bericht, dus komt het uit Brussel.


ECONOMIE
GOED NIEUWS! DE GEVREESDE RECESSIE BLIJFT UIT!
Nick Govaart heeft het weer eens helemaal verkeerd. We hoeven niet te somberen volgens DPG Media nu.nl. Deze Staatscourant moet natuurlijk de komende weken vóór de verkiezingen nog even goed nieuws verspreiden zodat het volk weer op deze criminelen gaan stemmen. Maar ná de verkiezingen gaat het in een rap tempo weer slechter.
En de inflatie mag dan wel gedaald zijn, maar de winkelprijzen stijgen verder, net als bepaalde diensten.
Nee, langzaam maar zeker komt de recessie dichterbij. Ik moet wel toegeven dat ik deze al zo rond maart had verwacht. Dat zal niet gebeuren, denk ik. Er zijn op dit moment namelijk alleen nog maar massaontslagen in de Tech sector. Dus een groot event in het eerste kwartaal dat ik had voorspeld? Nu nog niet, maar het is dan ook nog géén eind maart.

De industrie en glastuinbouw hebben het zwaar. De energiecrisis drukt op hun winst en het lijkt er niet op dat dit op lange termijn beter zal worden. Ja, de gasprijs is weer wat lager geworden, maar ik vrees dat dit tijdelijk zal zijn. Tenzij het economische systeem in elkaar dondert of in een recessie komt, dan zullen de prijzen snel gaan dalen, maar de werkloosheid en failliete bedrijven zullen dan snel gaan stijgen. Ik ben er niet gerust op. De propaganda draait op volle toeren zo vlak voor de Provinciale Staten verkiezingen. De inflatie is weer gedaald, en er komt zelfs een kleine plus voor de koopkracht in 2023. Allemaal grote onzin. Het zal langzaam maar zeker, steeds slechter gaan.

Mode winkels zoals C&A, H&M, etc. sluiten op steeds meer plaatsen hun winkel omdat er bijna géén winst meer wordt gemaakt. Dagblad Trouw vraagt zich af hoe dat komt. Nou, ik weet het antwoord wel. Door de stijgende prijzen moeten mensen keuzes maken en doen dus langer met hun huidige kleding. Net als ik. Mijn geld gaat vooral naar eten, drinken en energie. Ook hier weer een teken dat het helemaal niet goed gaat met onze economie en dus ook de koopkracht.


KIJK EN LEESTIPS
Het weekjournaal van Jeroen Pols en Willem Engel van voorwaarheid.nl.


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, hln.de, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, wsws.org, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts