|

BERICHTEN VAN WEEK 6 – 06/02/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Bank Bunq heeft een rekening van een MS patiënt ruim een maand lang geblokkeerd omdat de bank vond dat er ongebruikelijke transacties plaatsvonden. Deze MS patiënt had namelijk geld ingezameld om een stamcelbehandeling mogelijk te maken. En nog worden de schapen NIET boos en doen ze ook niets. ik vind het ongelofelijk dat wij dit als volk pikken van deze criminele banken en het corrupte regime Rutte IV. Banken en regime zullen de zwarte piet naar elkaar toespelen. Feit is dat banken nu voor Sherrif (moeten) spelen. En dat terwijl ze dienstverlener zijn. Ik zie verbanden met de hulpverleners die ook boetes mogen geven zoals Rijkswaterstaat. De facto zijn we al in een controle staat beland en gaat Sigrid Kagedis er nog een schepje bovenop doen door alle transacties vanaf 100 euro te monitoren. We zullen nog meer ellende gaan meemaken bij de invoering van de digitale ID en digitale Euro. Dan is totale en totalitaire controle een feit en is er géén weg terug anders dan via revolte.

Terwijl het regime de burgers aanraad om hun BSN af te plakken bij het ID als deze gedeeld moet worden met bedrijven en instellingen, mag dat bij banken niet. Een vreemde zaak en voor mij het bewijs dat deze private banken gewoon een verlangstuk zijn van de overheid (of eerder andersom). Ik denk dan ook dat de banken nog méér macht hebben dan ik kan vermoeden. Aan de andere kant zullen ze bij de toekomstige opstand dan ook als eerste omvallen.

Op Twitter zag ik de woorden “Project Blue Beam” staan en wilde weten wat dat betekende. Het blijkt een project van de VS te zijn om een nieuwe wereld orde te kunnen scheppen. Hoe? Door holografische projecties in de atmosfeer te maken. Zo kan bijvoorbeeld een UFO aanval in scene gezet worden en gaat het volk mee in alle maatregelen die het regime dan afkondigt. Angst is de slechtste raadgever. Zo was het bij Corona toch ook?
Dit project werd al verkondigd door de minnares van Wernher von Braun. De Duitse wetenschapper die de V1 en V2 uitvond en ook de Amerikaanse Apollo missies naar de maan mogelijk maakte. Zijn minnares heeft ooit tegen de alternatieve media gezegd dat als alle opties uitgespeeld zijn, een nep aanval uit de ruimte van Aliens in scene wordt gezet om het volk bang te houden en dus te temmen. In het verleden heb ik hier wel eens over geschreven in dit blog. Ik ben benieuwd of dit hét event wordt van 2023 🙂


BINNENLAND
Geenstijl komt met het bericht dat er een woon abonnement op komst is. Daarbij huur je niet echt meer een huis maar wordt het meer een soort deel abonnement waarbij er bijvoorbeeld géén eigen keuken zal zijn, maar een gedeelde sociale keuken en waarbij een auto voor de deur een NO GO is. Een fiets mag wel in de gemeenschappelijke ruimte en die moet wellicht ook gedeeld worden. Ik moet meteen weer denken aan de WEF uitspraak van Klaus Schwab “You will own nothing but you will be happy.” Alles wat de alternatieve media heeft gezegd wordt gewoon de waarheid in deze omgekeerde wereld. Vroeg of laat!

Nederlanders zijn de afgelopen jaren gezonder gaan eten en drinken volgens het RIVM. Ja, dat klopt. Want als er drang en dwang wordt toegepast (snackbars weg bij scholen, suiker taks, etc.) zijn er genoeg schapen die meegaan. ik trap er echter niet in en ik hoef nu ook géén gelijk te krijgen. De opstand in de toekomst zal mijn gelijk gaan bewijzen. Vet was ongezond en kaas was ongezond en nu komt men er steeds meer achter dat deze ‘wetenschappelijke’ informatie gewoon bullshit is. Alles heeft zijn plussen en minnen. Ik denk dat gevarieerd eten de schakel tot een gezond leven is. En dat kan dus van alles zijn.
En zo zal in de toekomst (nog steeds) blijken dat teveel suiker zeker niet goed is voor de mens maar dat de alarmistische berichten rondom bijvoorbeeld suiker zwaar overdreven bleken te zijn. Maar suiker en vetten moesten zwaar ongezond gemaakt worden omdat deze producten in het Westen steeds schaarser werden, want niet EU landen als China en India kaapten het meeste ervan weg uit het Westen. We worden als volk door het regime tegen elkaar uitgespeeld (polarisatie). En straks mogen we alleen nog maar duurzame Nederlandse groenten, fruit en insecten eten. Ik las op het internet dat Lidl in 2025 zelfs vleesvrij wil zijn! We zullen zien… Ik moet echter steeds meer denken aan de film Soylent Green uit 1973. Een dystopische toekomstige maatschappij met verschrikkelijke geheimen.

Er wordt door de politie nog steeds met man en macht gejaagd op de (extreem rechtse) groepering die met een laser projector op Oud & Nieuw diverse boodschappen op de Erasmusbrug projecteerde, zoals “Vrolijk blank 2023” en “White lives matter“. Ik vind deze boodschappen zelf niet discriminerend (of net zo discriminerend als het geaccepteerde Black Lives Matter), maar ik heb dan ook niet alles gezien. Echter om een hele operatie op te tuigen voor een paar woorden vind ik nogal overbodig. Ik vind het wel geweldig dat mensen zó vindingrijk zijn om op een brug boodschappen te kunnen projecteren. Zelf zou ik daar nooit opkomen. En wellicht zou ik er zelfs ook nog te laf voor zijn.
Ook was er een projectie op het Anne Frank huis. Het woord “balpen” werd daar op geprojecteerd, waarmee wordt bedoeld dat Anne Frank haar dagboek niet zelf geschreven zou hebben. Er werden namelijk door een onderzoeker velletjes met aantekeningen achtergelaten in het dagboek (of zoiets). Maar om mensen meteen maar als antisemiet af te schilderen vind ik wel wat ver gaan. Het kan ook een doorgeslagen complotter zijn die helemaal géén antisemietische boodschappen wil verspreiden. Of het kan ook zijn dat iemand gewoon mensen op wil naaien of beledigen. Puur om aandacht te vragen. En beledigen mag ook al niet meer, tegenwoordig. Ook hier een strafrechtelijk onderzoek naar het woord “balpen“. Ik snap er niets meer van. Ik zie dit dan ook meer als een gevalletje vrijheid van meningsuiting. Maar wel een asociale, want dit soort boodschappen projecteren op het Anne Frank huis vind ik gewoonweg asociaal en zelfs absurd. Maar strafbaar? Nee, zover zou ik niet willen gaan. Maar ik ben dan ook geboren in de jaren ’70 waar mensen nog common sense hadden. Ik doe daarom ook niet mee aan die verschrikkelijke en discriminerende Woke- en Cancelcultuur. voor mij geldt: ALL LIVES MATTER!
Nou ja, alle levens tellen? Die van het regime Rutte mogen wat mij betreft wel wat verstoord gaan worden (als ze uiteindelijk voor de rechter staan).

De Britse gezondheidszorg staat op de rand van de afgrond. Natuurlijk zullen heel veel mensen en economen zeggen dat de BREXIT en Corona dé grootste oorzaken daarvan zullen zijn, echter ik denk dat de gezondheidszorg van het gehele Westen op het spel staat. Onze manier van leven in combinatie met het financiële systeem is failliet. Ben ik dan nu opeens voor een sociaal krediet systeem? Nee, NOOIT van mijn leven. We kunnen allemaal van een enorme welvaart genieten als we maar investeren in vrede, ruimtevaart en schone kernenergie (kernfusie). En dat gebeurt véél te weinig. Een andere levensstijl? Als het vrijwillig is vind ik dat prima, maar ook hier drang en dwang vanuit de regimes.

Ik heb er nog niet veel van gemerkt, maar het schijnt dat je in sommige supermarkten maar 2 paprika’s of komkommers per persoon mag kopen vanwege schaarste. De oogst valt tegen vanwege het koude weer in Spanje. Tja, het zal wel. Ondertussen exporteren we onze hoge kwaliteit kaspaprika’s naar het buitenland. Of zijn dat er ook minder vanwege de hoge gasprijzen? Wat er ook aan de hand is, ik geloof gewoonweg niet dat het door de klimaatverandering komt. Er is iets anders aan de hand. Sluimerende donkere wolken zijn zich boven ons, de Westerse landen, aan het vormen. Medicijntekorten, voedseltekorten, andere grondstoftekorten, etc. Aan alles dreigt een tekort. We staan aan de vooravond van de grootste crisis ooit. Het regime weet dat, de VS weet dat en de elite weet dat. Langzaam maar zeker vallen onze primaire en secundaire (economische) systemen stil. De leugens en propaganda houden voor nu nog wat geloof en zaken overeind, maar de bittere waarheid kan niet lang meer op zich laten wachten. Een waarheid die ons zal overvallen als een dief in de nacht. Een waarheid die ons leven voorgoed zal veranderen. De opkomst van het sociale kredietsysteem (en erger?) zal zich langzaam maar zeker nestelen in onze maatschappij. De elite zal proberen om dat zo geruisloos mogelijk te doen om onrust te voorkomen, maar ik zal het van de daken blijven schreeuwen. Want ik weet wat er komen gaat.


BUITENLAND
De VS laat weten dat een neergehaalde ballon van Chinese makelij inderdaad spionageapparatuur bevatte. En president Biden heeft een ander hoogvliegend object uit de lucht laten schieten. Speldenprikjes vanuit China? Of is er meer aan de hand?

Professor Mattias Desmet mag delen van zijn geschreven boeken niet meer gebruiken om les uit te geven op de universiteit van Gent. Omdat hij een interview had met Alex Jones. Onder de corona wappies (zoals ik) is hij een bekend persoon. Hij heeft het vaak over de vorming van de totalitaire staat door een soort van massa hypnose.

De Tweede (slaap)Kamer heeft in een motie met meerderheid voorgestemd dat Russische atleten niet mee mogen doen aan de olympische spelen in 2024, terwijl de statuten van die spelen discriminatie van dit soort gevallen verbiedt. Ik ben benieuwd of het wereldwijd stand kan houden dat Rusland niet mee mag doen aan de olympische spelen.

De ambtstermijn van NAVO baas Jens Stoltenberg loopt dit najaar af en zal niet worden verlengd. Normaal gesproken vind ik dit géén nieuws, maar ik heb zo’n vermoeden dat Mark Rutte wel eens de opvolger van Jens Stoltenberg zou kunnen zijn. Dan hebben we als voordeel dat hij oprut uit Nederland, maar als nadeel dat er wéér een oorlogshitser bij de NAVO zit. En wie wordt er dan premier van Nederland? Kagedis? Ik hoop het niet. Dat zal funest zijn voor ons land. Rutte zijn tassendrager Sophie Hermans zal het zeker niet worden. Edith Schippers? Nee, die gaat naar de Eerste Kamer, toch? Of is dat een afleidingsmanoeuvre?


KLIMAAT
Boeren krijgen nog eens 41% extra stikstofmaatregelen ingevoerd, terwijl Industrie en mobiliteit géén extra pakket krijgen. Nou ja, die moeten toch ook stikstofmaatregelen invoeren. Ik snap er niets meer van. Straks mogen we nog maar 30 km/h in de stad en 80 km/h op de snelweg gaan rijden, anders mag er niet meer gebouwd worden. Van wie? Europa? En andere landen dan? Daar hoor je niets over stikstofproblemen. Nee, ik denk dat Nederland een gidsland is geworden van het praatclubje World Economic Forum (WEF) en alle nieuwe ideeën worden hier uitgeprobeerd en ingevoerd, want Nederlanders protesteren toch niet fysiek. Die omgekeerde vlaggen nemen ze voor lief. Sterker nog: als dat overal in Nederland door gaat zetten, maken ze de nationale vlag gewoon blauw, wit en rood. Who cares? Het is immers de omgekeerde clowns wereld.CORONA
Vrouwen hebben 2x zoveel kans op bijwerkingen van het coronavaccin. Tja, als dat bekend is, waarom stoppen die vrouwen dan niet met dat vaccin? Zijn ze nog steeds zó bang voor Covid19? Ik vind het onbegrijpelijk. Net zo erg als die <vloekwoord> spotjes die nog steeds op de radio en TV zijn over die nep cojona vaccinaties die gehaald kunnen worden vanaf 12 jaar!

Hier nog (1) en (2) verdachte overlijdens of (zwaar) gewonden. Door de coronaprik? Misschien, misschien niet. We zullen het (voorlopig) niet weten.

Een artikel van Newsweek stelt dat de wetenschap ongelijk had over het Covid19 narratief en dat het veel levens heeft gekost. Ik weet niet wat de status is van deze krant, maar ik ben er ook stellig van overtuigd dat op de Covid19 maatregelen het regime in Nederland alles fout heeft gedaan wat fout kon en tot op de dag van vandaag zaken tegenwerkt, zoals onderzoek naar de oversterfte door vaccins. Ik denk en ik hoop dat een toekomstige parlementaire enquête in de toekomst de opmaat zal zijn naar tribunalen.
Trouw heeft ook een artikel aan de oversterfte gewijd. Echter de prikjes worden niet genoemd als mogelijke oorzaak.
Dr. John Campbell (verpleger opleider) uit Engeland was in het begin van de coronaperiode erg vóór de coronavaccines en volgde ook braaf het narratief, echter in de loop van de jaren kwam hij erachter dat de maatregelen niet werkten en de vaccinaties ernstige bijwerkingen hadden. Hij maakt nu ook kans om gecensureerd door YouTube te worden, want hij volgt het narratief niet meer. Hier heeft Dr. Campbell het over de grote oversterfte in diverse landen, waaronder Nederland. En hier de bron van de getoonde data.

De oversterfte is in Nederland op mysterieuze wijze verdwenen. Zelfs de azijnbode (Volkskrant) schrijft erover. Hoe komt dat dan? Ik vermoed dat er andere modellen worden ingezet om de oversterfte te berekenen, of zaken worden domweg uit de data gehouden. Ik zie het regime Rutte hard zwoegen en liegen om zaken onder de pet te blijven houden. Echter, de werkelijkheid liegt niet. Het aantal mensen dat onverwachts sterft of ziek wordt stijgt nog steeds, heb ik het gevoel. En op de langere termijn verwacht ik nog veel meer problemen.

Café Weltschmerz heeft een artikel waarin via WOB verzoeken is aangetoond dat tijdens de Coronaperiode heel veel belastinggeld in de greep van NGO’s en filantropen is gekomen. De bonnetjes zijn natuurlijk zoek. Ik heb hier al veel over geschreven en mensen kennen mijn mening over NGO’s. Dat zijn op dit moment dé gevaarlijkste wapens en propaganda kanalen die het regime in handen heeft om de bevolking te nudgen en voor te kunnen liegen. Op alle gebieden, van corona tot klimaat. Het wordt tijd om ons van NGO’s (lobbyisten) te ontdoen, want ze hebben teveel macht gekregen. Denk bijvoorbeeld maar aan de Urgenda zaak. Maar ook Shell wordt nu aangeklaagd door activistische aandeelhouders zoals ClientEarth. Deze kleine aandeelhouders zullen wel weer door rijke filantropen zoals Soros worden gesponsord en aangestuurd. In ieder geval is een activistische aandeelhouder een nieuw woord voor mij en ook hier weer invloed van (vaak) kleine NGO’s die een groot bedrijf als Shell op de knieën willen dwingen en nog ver komen ook omdat ze steun van grote bedrijven of rijke filantropen krijgen. Ook deze personen zijn ongekozen maar zéér invloedrijk. Het failliet van onze democratie.

Ongevaccineerde tenniser Djokovic heeft een verzoek ingediend bij de VS om daar 2 toernooien te mogen tennissen. De VS is nog één van de weinige landen waar je pas binnenkomt als je volledig tegen cojona bent gevaccineerd. The land of the free heeft zoveel fouten gemaakt dat herstel van dat land onmogelijk is. Biden speelt hier ook een grote rol. Deze seniele president weet niet meer wat goed en kwaad is of wat mensenrechten precies inhouden. Bizar!

Maurice de Hond heeft de afgelopen jaren de Coronapandemie uitvoerig geanalyseerd en beschreven. Zijn kritiek op het coronabeleid en maatregelen hebben ervoor gezorgd dat hij gecanceld werd door het regime en mainstream media. Maurice was de eerste die aantoonde dat aerolsolen het coronavirus verspreidden en niet zozeer de grote druppels. Dus pleitte hij voor ventilatie. Het regime en RIVM bleven volharden bij de grote druppels en de maatregelen (en daar zat ventilatie voor lange tijd NIET bij). Maar vandaag de dag valt het Corona narratief stukje bij beetje uit elkaar en zal in de toekomst voor zo’n opschudding gaan zorgen dat Maurice de Hond zijn verdiende erkenning zal krijgen. Ik hoop bij leven. Zie hier zijn blog. En dat is er één van verdriet. De NEP coronapandemie (en de daardoor genomen onwetenschappelijke maatregelen) heeft, net als 11 september 2001, ons hele leven op zijn kop gegooid en de uitvloeisels daarvan zullen ons leven nog voor hele lange tijd gaan tarten. En daarom vind ik dan ook dat we de verantwoordelijke elite van toen en nu keihard moeten afrekenen op het door hen gemaakte beleid. Ik vergeet en vergeef niet. De Provinciale verkiezingen van 15 Maart zijn de laatste kans om met deze criminelen af te rekenen. Daarna is het te laat en gaan we richting opmars van China 2.0 of te wel: het sociaal krediet systeem.

Hier wat artikelen (1 en 2) die gaan over het gebruik van mondmaskers. Het is wetenschappelijk bewezen dat die muilkorven nooit hebben gewerkt tijdens het coronatijdperk. En dus was het verplicht stellen ervan een misdaad tegen de vrijheid en menselijkheid. Let maar op mijn woorden: er gaan de komende tijd vele verantwoordelijken voor dit afschuwelijke invasieve beleid aftreden of oprotten. Een aantal zijn er al gegaan, waaronder die vreselijke Deense premier Mette Frederiksen en Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern. Nu nog aanhouden en berechten wegens genocide en misdaden tegen de menselijkheid.

Pieter Omtzigt heeft op Twitter laten weten dat het AP géén bezwaar ziet in het verschaffen van geanonimiseerde gegevens vanuit de databases van RIVM, CBS en ziekenhuizen. Het AP dacht al dat er een onderzoek naar werd gedaan. Het regime houdt dus willens en wetens zaken tegen om de waarheid te verhullen. Maar de beerput wordt langzaam maar zeker steeds verder open getrokken.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De Televaag komt met een serie berichten over de oorlog en dat Rusland kampt met grote problemen. Zo verloren ze wel 30 tanks, tenminste, volgens het bericht. Ik blijf erbij dat de Russen gewoon aan de winnende hand zijn, maar de VS (NAVO) wil ons doen geloven dat de oorlog door Oekraïne wordt gewonnen.

Nederland gaat trouwens 100 oude tanks aan Oekraïne leveren. De escalatieladder wordt steeds hoger beklommen.

Er is opmerkelijk bewijs (dat zelfs de Televaag haalde) over de opgeblazen Nord stream pijplijnen. De Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh en pulitzerprijs winnaar meent dat de VS achter deze aanslagen op de pijpleidingen zitten (hier links (1) (2) naar de betreffende site). Het is ook opmerkelijk dat een onderzoek uit Duitsland geen dader heeft aan kunnen wijzen. Ik denk zelf aan een doofpot. Wat zou er anders gebeuren als Duitsland de VS aanwijst als dader? Want een bevriend land dat een aanslag pleegt op een belangrijke energiebron, dat zou een oorlogshandeling zijn. En dus tegen alle NAVO en internationale verdragen in. Vandaar dat ze dit allemaal in de doofpot willen stoppen. De VS willen hun hegemonie ten koste van alles behouden, maar zullen uiteindelijk alles gaan verliezen (en wij in Europa waarschijnlijk ook!). En het volk? Dat denkt nog steeds dat Rusland de agressor is. En dat is natuurlijk deels ook zo, echter de Amerikanen zijn in mijn ogen dé grootste agressor.


ECONOMIE
Volgens Robot Jetten is Nederland niet meer afhankelijk van Russische energie. Nee, logisch als we die zooi importeren vanuit India en China. En die landen kopen het weer van Rusland. Dus formeel is het dan Chinese olie, maar het komt wel degelijk vanuit Rusland. En dat tegen een 3x zo hoge prijs. Een gouden deal!

Dure boodschappen zorgt voor minder vertrouwen in het regime. Tja, de schapen gaan van links naar rechts en andersom. En dat terwijl ze allang het vertrouwen in het regime hadden moeten opzeggen. De inflatie is gedaald, maar prijzen blijven hoog, wordt er met headlines gekopt. Wen er maar aan!

Volgens een oud VVD minister Hoogervorst van financiën is de Euro niet meer houdbaar en had nooit ingevoerd mogen worden, net als het zorgsysteem van deze Hoogervorst. Deze oud minister is net zo fout als VVD’er Gerrit Zalm die bij de invoering van de Euro betrokken was. Ik wist toen al dat de Zuidelijke landen een probleem konden gaan vormen voor de economische stabiliteit. Voor mij toen ook een reden om tegen te stemmen bij het raadplegend referendum over invoering van een Europese grondwet. Die is er via de achterdeur natuurlijk alsnog gekomen. Ook toen al had D666 een grote invloed voor- en achter de schermen. VVD, PVDA, CDA, GL en D666 zijn dé grote ankers achter het nu falende Westerse (economische) systeem. En ik ben bang dat het Nederlandse volk deze of verwante partijen op 15 maart 2023 gewoon weer in grote getale gaat verkiezen en daarmee definitief ons lot in handen legt van het sociaal krediet systeem en verdere Europese onderdrukking.


KIJK EN LEESTIPS
Weekjournaal van Jeroen Pols en Willem Engel van voorwaarheid.nl.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, seniorenweb.be, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts