|

BERICHTEN VAN WEEK 5 – 30/01/2023

Trots op de boeren!


Er is al weer veel gebeurd aan het begin van de week. In Frankrijk is er massaal verzet tegen de pensioen plannen van het regime Macron. En dat snap ik ook heel goed. Echter in Nederland gaan we al richting de 68 jaar als we niet oppassen. De elite is véél te ver gegaan en ik voorzie grote onrust de komende tijd.

De Zuidelijke Eurolanden smeken ook om financiële hulp. Ik ben benieuwd wanneer het eerste land omvalt. Dan gaat alles. Ze smeken trouwens niet voor niets om hulp, want de ECB wil de rente wéér verhogen om de inflatie te verlagen. En dat is nadelig voor de Zuidelijke landen, vanwege de kortlopende leningen.

De Gasunie wil dat de gasvelden langer op de waakvlam blijven. Ik snap dat ook héél goed. Want de volgende winter komt de Europese Unie gas tekort. Maar het gaat toch al dramatisch worden op het gebied van energie. Nu en in de toekomst. Puur door verkeerd beleid en die veel te vroeg in gezette energietransitie.

Het demonstratierecht is in het geding, vindt het College van de rechten van de Mens. Er zijn klimaatactivisten preventief opgepakt wegens opruiing. Maar waar was het College toen toen er demonstraties waren tegen de coronamaatregelen?

Het regime heeft plannen om de vingerafdrukken van de paspoorten centraal te gaan opslaan. Nu gebeurt dat nog bij de gemeente zelf. Natuurlijk kijk ik hier niet van op. Niet bij dit regime. En veel mensen zullen het er nog mee eens zijn, ook. Maar centraal opslaan betekent ook dat het alle gegevens héél kwetsbaar zijn bij een lek. Als er gehackt wordt, kan uw vingerafdruk zomaar ergens anders opduiken. De mijne trouwens niet, ik heb geen paspoort en mijn ID laat ik ook verlopen, want nieuwe ID’s moeten tegenwoordig ook vingerafdrukken hebben. Maar er is nog een veel groter probleem: het regime kan straks ook toegang tot de vingerafdruk database geven aan derde instanties zoals opsporingsdiensten. Ook hier zullen veel mensen wéér zeggen, nou en? Ik heb niets te verbergen. Totdat uw vingerafdruk ergens opduikt en u onderdeel wordt van een grootschalig onderzoek, waarbij er grotere kans is dat u als (tijdelijke) verdachte wordt aangemerkt. Nee, ik doe niet mee aan deze spelletjes. Het is hierna natuurlijk wachten op de biometrische gegevens op een rijbewijs. Dat zal de volgende stap zijn. En zo word ik dus ook de auto uitgejaagd. Als mensen nu nog niet zien dat we de verkeerde kant opgaan, zullen ze het pas zien als het véél te laat is.

Het Leids Universitair Medisch Centrum (ULMC) heeft ontdekt dat ernstige bijwerkingen van medicijnen verminderd kunnen worden als het DNA profiel van de patiënt in kaart wordt gebracht. Daarmee kunnen ze de medicatie op maat afstellen. Op zich klinkt dat erg goed, maar ik zou voor géén goud mijn DNA afstaan. Aan niemand! Met het bovenstaande bericht van de vingerafdrukken nog vers in mijn geheugen leg ik al weer vele nieuwe verbanden. Het lijkt in mijn visie wel of het regime van iedereen de biometrische kenmerken in beeld wil brengen. En dat via de algemene middelen. Er zijn maar weinig mensen die géén medicijnen gebruiken, denk ik maar zo.

Er blijken miljoenen foto’s van buitenlanders in de database van de politie opgeslagen te zijn. Mensen van buiten Europa die komen werken, wonen, studeren of asiel aanvragen moeten verplicht een pasfoto overhandigen. Deze blijkt nu illegaal opgeslagen te worden in een database van de opsporingsdiensten. Net als het berichten hierboven over DNA en vingerafdrukken wil het regime totale controle. Het is ongekend wat hier gebeurt en wat mij betreft ook weer een signaal in de aanloop naar de grootste depressie ooit. En daarna: oorlog!

De Corona pandemie wordt nog niet ten einde gebracht door het WHO. Deze corrupte bende wil zaken natuurlijk zo lang mogelijk in stand houden, zodat regimes nog de nodige burgerrechten beperkende maatregelen kunnen nemen. En ook hier: het WHO bepaalt. En de landen volgen braaf.

Een grote stroomstoring heeft Tilburg (en de Efteling) getroffen. Vele mensen moesten uit de attracties geëvacueerd worden. De oorzaak is nog niet bekend, maar het regime heeft enige tijd geleden al laten weten maar te wennen aan dit soort stroomstoringen. Komt door de energietransitie. Een geweldige keuze, NOT!
UPDATE- Geenstijl noemt de stroomstoring “het sprookje van de energietransitie“. En zo is het!

In Frankrijk worden er een aantal minderjarige kinderen strafrechtelijk vervolgd wegens pesten van een klasgenoot. Deze heeft na de vele pesterijen uiteindelijk zelfmoord gepleegd. Ik vind pesten uit den boze, maar gevangenisstraffen voor minderjarige kinderen wegens pesten? Ik heb daar ernstige bedenkingen bij. Er zijn andere manieren om pestgedrag af te straffen.

Ik heb deze week alweer wat verdacht gevallen betreffende de oversterfte. (1) en (2). Ook hier weer de disclaimer dat het niet aan de coronaprikjes hoeft te liggen.
Roland Pierik houdt de vaccinaties voor gezien. Missie voltooid. Deze meneer was vóór verplichte corona vaccinaties, en staat wellicht ook op mijn Interpol lijstje om te verschijnen voor toekomstige tribunalen.
Volgens het CBS is er al weken géén oversterfte meer. Ik geloof daar niets van. Kunnen ze zaken verbergen of achterhouden? De begrafenisondernemers hadden het vorige week nog erg druk, toch? Nou, wellicht ben ik te wantrouwend, maar het vaccineren gaat nog steeds door, hoewel daar wel véél minder van gebruik gemaakt wordt. Dus misschien vandaar ook minder oversterfte 🙂

De NPO wil omroep Ongehoord Nederland een derde boete opleggen wegens overtreden van bepaalde mediaregels én desinformatie. Lees: een ander geluid laten horen dan het narratief. Vandaag had Ongehoord Nederland het over de oversterfte en of dat door de prikjes kwam. Nou, dat zal dan een vierde boete op gaan leveren. Ongekend dit. De NPO (en dus het regime) is er gewoon op uit om Ongehoord Nederland de nek om te draaien. Dat zal ze uiteindelijk wel lukken, maar de waarheid komt vroeg of laat altijd boven water.
UPDATE – Die verschrikkelijke kwal van D666, Sjoerd Sjoerdsma wil dat de licentie van Ongehoord Nederland wordt ingetrokken. D666 is een groot gevaar voor onze democratie én vrijheid van meningsuiting. Hier nog een Twitterbericht van die kwal. En staatsblaadje AD (van DPG media, net als nu.nl en dus van Brussel) gaat ook hier weer in mee. Als Ongehoord Nederland van de mainstream media buis verdwijnt, zal er zeker meer polarisatie op gaan treden. En meer dan terecht, vind ik.
Hier wat Twitterberichten die gaan over het mogelijk verbieden van publieke omroep Ongehoord Nederland. Óf de Twitteraars slapen massaal, óf het is een trollenleger. Wat een ongekende kritiek op Ongehoord Nederland.
De Cancel- en Woke cultuur heeft zich als een kankergezwel genesteld in onze maatschappij. Kritiek tegen het narratief wordt gezien als belediging en desinformatie. We staan dicht bij de afgrond, vrees ik.

D666 is vele tonnen kwijt aan interne juridische kwesties. Het zegt wat over de status van de partij en over het moreel besef van haar Kamerleden en/of functionarissen. Ik denk dat er over niet al te lange tijd een klokkenluider of dissident bij D666 de waarheid zal exposeren. Deze partij is zó gevaarlijk dat een verbod op zijn plaats zou zijn, denk ik. Echter ben ik niet zo van het verbieden, meer van het exposeren en dan hopen dat de burgers deze verschrikkelijke partij links laten liggen en wegstemmen op 15 maart. Onderstaande verkiezingsposter zag ik op Twitter (Ik heb deze wel een klein beetje aangepast).

Een D666 verkiezingsposter gemaakt door een reaguurder op Twitter.

In Delft heeft burgemeester Maja van Bijsterveldt (daar heb ik nog een appeltje mee te schillen toen zij nog minister van het Onderwijs was) een winkel voor 6 maanden gesloten die groeimiddelen voor wietteelt verkocht. De goederen stonden gewoon in een display opgesteld. Ik vind het vreemd dat zaken als ventilatoren, tuinaarde (substraat) en diverse aarde soorten van bijvoorbeeld het merk Canna als middelen voor drugsproductie worden aangemerkt. ik ken de middelen toevallig erg goed, want ik heb in mijn MBO verleden vaak met deze middelen (Canna) gewerkt bij mijn opleiding en was in staat om de allerbeste kwaliteit honingtomaten, pepers en paprika’s te kweken. Natuurlijk kun je deze middelen ook gebruiken om goede kwaliteit wiet te telen. Maar om een zaak te sluiten omdat ze worden verdacht om bij voorbaat een growshop te zijn vind ik ronduit raar. Zelfs nu zou ik graag in zo’n soort winkel rondkijken, want de substraten en groei- & bloeimiddelen zijn ook goed voor de potplanten heb ik gemerkt. En ja, Pokon werkt ook, maar niet zo goed als Canna.

De ING bank heeft de app daglimiet sterk verlaagd. Vele nu.nl deug reaguurders zijn er erg blij mee, ik echter niet. Want je kan de limiet wel verhogen, echter je dient daarna 4 uur te wachten voordat je dan geld kan opnemen. Dit systeem is dus ook erg handig om een bank-run aan te zien komen en dus ook te voorkomen.

Nog voordat de nieuwe wet tegen witwassen wordt ingevoerd, zijn er heden ten dage al vele incidenten tussen banken en hun klanten. Sommige mensen krijgen ná het overmaken van een paar honderd euro al bericht van hun bank over de transactie en die banken eisen dan min of meer een verklaring wat het is en waarom. Van sommige mensen die hun eigen geld willen overboeken naar een andere bank of rekening, worden hun rekeningen zelfs geblokkeerd door hun bank. Het zijn voorbodes van de toekomst die ons te wachten staat. Banken die als recherche, douane of poortwachter voor het regime of belastingdienst werken. Ook hier de omgekeerde wereld. En men kijkt ernaar en stemt toe. Net als bij de verlaging van de APP dag limiet. Maar ook de Geldmaten geven steeds minder geld af. Overal worden de duimschroeven aangedraaid. Een teken dat de financiële collapse en verdere vrijheidsberoving aanstaande is.

Het sociaal kredietsysteem komt voor veel bedrijven steeds dichterbij. Denk aan energie labels en stroomlevering. Maar nu ook voor waterlevering. Nu de bedrijven, straks de burgers. Het Energieprijsplafond is eigenlijk ook al een sociaal kredietsysteem. Ik hou me er toch al niet aan. Failliet gaan we allemaal.

De krantenkop van dit artikel is door de Televaag veranderd. De oorspronkelijke kop was iets met “Oekraïne krijgt lange afstandsraketten”. Maar is nu een totaal andere krantenkop geworden. Even het vernoemen waard.
UPDATE – De VS wil nu toch lange afstandsraketten aan Oekraïne leveren. We zijn daarmee wéér een stap dichterbij de Vierde Wereld Oorlog.
Het Westen heeft ook weer een nieuwe olie prijsplafond en boycot afgekondigd tegen Rusland. Daarmee gaan ze Rusland echt niet op de knieën dwingen. Sterker nog: deze maatregelen zullen zich tegen de burgers in de EU keren, met als gevolg dat de prijzen voor olie en gas weer verder zullen gaan stijgen. We zullen meer olie uit het buitenland gaan importeren, bijvoorbeeld uit India. En die kopen dat gewoon in bij Putin en verkopen dat aan ons tegen een vier keer zo hoge prijs. Zo simpel is dat.

De FBI heeft een inval gedaan bij het strandhuis van Joe Biden (president VS). Daar waren ze op zoek naar overheidsdocumenten. Het is niet bekend of er wat gevonden is. Wordt vast vervolgd…

Naast Willem Engel gaat nu ook het OM in hoger beroep tegen zijn strafzaak wegens opruiing. Ik vind het ongelofelijk dat de vrijheid van meningsuiting zó onder druk staat.

De Duitse gezondheidsminister clown Lauterbach heeft toegegeven grote fouten te hebben gemaakt bij de maatregelen tegen corona. Waarschijnlijk probeert hij de Duitse Van Dissel, Droste onder de bus te gooien. Ik heb het gevoel dat er een kentering komt en dat regimes moeten gaan toegeven dat ze compleet verkeerd hebben gehandeld. Misschien wordt het tijd om tribunalen op te gaan richten en deze criminelen af te handelen. Er was tot voor kort in geheel Duitsland een muilkorfplicht in het OV. Die Lauterbach dient zo snel mogelijk voor het gerecht te komen, vind ik. Deze man is compleet gestoord, infantiel en ook nog eens een clown.

Ook Rutte geeft mondjesmaat toe dat het ‘kabinet’ tijdens de Cojonapandemie ‘onbedoeld’ te hard is geweest naar de ongevaccineerden. Voor mij heeft dit géén enkele waarde. Deze leugenaar (en zijn kornuiten) hoort achter de tralies thuis, vind ik. Vooral schoenenprins De Jonge heeft héél veel kapot gemaakt. En er is niets onbedoelds aan. Ik hoor De Jonge nog zeggen dat de coronapas er nooit zal komen. Nou, we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Alles is uitgevoerd volgens plan, en dus moest iedereen gevaccineerd worden. Goedschiks of kwaadschiks (drang en dwang).
Ik zal het regime nóóit kunnen of willen vergeven. De polarisatie tussen mensen onderling is enorm toegenomen, ook omdat de ongevaccineerden een tijd lang uitgesloten zijn geweest door de Coronapas, waarbij de meerderheid van het volk wegkeek of vond dat het wel goed was. En dát is dan ook de reden dat ik nog steeds boos ben. Echter, met mijn beperkte zienswijze zie ik helaas niet alle verbanden. Wel heb ik gezien dat het kwaad onder ons is en de meerderheid van het volk voor de gek houdt met leugens over corona, klimaat, immigratie en economie. ik zal dan ook niet rusten voordat dit kwaad uit onze samenleving is verbannen. En dus zal ik dit blog voorlopig nog bijhouden. Vooral voor mijzelf, opdat ik zaken niet vergeet en zaken zo goed mogelijk als ik kan met elkaar in verband kan blijven brengen.

Narcist Rutte heeft trouwens flinke ruzie gehad met Sigrid Kaag over Europese fondsen en vestigingsklimaat. Kaag is vervolgens uit dat overleg weggelopen, waarna Rutte zijn excuses aanbood. Ik hoop dat deze haarscheurtjes ervoor zullen zorgen dat de partijen van deze mensen op 15 maart een flinke klap uitgedeeld zullen krijgen van de kiezers. Dan zal het regime snel aftreden, hoop ik.

Groningen gaat voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden, verbieden. Klanten die bijvoorbeeld net een nieuw keukenmes hebben gekocht, moeten deze dus in de originele verpakking laten bij vervoer van de winkel naar huis, want anders kunnen ze zomaar aangehouden en bestraft worden. Ik ben nog nooit in Groningen geweest, maar ik heb nu zin om met een volle gereedschapskist of gereedschapsoveral in Groningen rond te gaan lopen. Ook hier weer worden zaken niet bij de bron aangepakt. Ongelofelijk.

De deelscooters van “GO Sharing” zijn opeens niet meer te gebruiken in Nederland. Een verzekeringskwestie volgens het bedrijf. Nou, er kan mij veel wijsgemaakt worden, maar niet dat de verzekering het opeens niet meer doet. Verderop in het artikel lees ik dan ook dat hun moederbedrijf “GreenMo” failliet is gegaan. Dus gewoon einde verhaal. Heerlijk! Ik weet ook nog wel dat GO een tijd geleden is gestopt met de scooters in verschillende steden (zoals Vlaardingen en Schiedam) vanwege vandalisme en teruglopend gebruik. Ik herinner mij ook nog een bericht dat Siemens ervan uit ging dat Nederland voorloper zou worden met deel vervoer. Deze propaganda heb ik echter nooit geloofd. Pure WEF propaganda. Nederlanders willen onafhankelijk zijn van huurauto’s, fietsen, etc.
Ik denk (en ik hoop) dat GO Sharing dus voorgoed uit Nederland zal verdwijnen. Nu de rest nog.

Clown Hoekstra van het CDA wil de (maatschappelijke) dienstplicht terug. Het wordt nu toch wel eens tijd om al die clowns uit te lachen en terug te fluiten. 15 maart kunt u stemmen voor de provinciale verkiezingen. Dan kan er keihard afgerekend worden met dit regime.

Er is ook gedoe rond een miljardendeal tussen Nederland en Duitsland betreffende het bedrijf Tennet. Dit bedrijf is Nederlands én Duits en verzorgt de distributie van elektriciteit op hoofdniveau. De ACM heeft ook al goedkeuring gegeven in een besluit dat hier te lezen is. Maar ook zorgen zij voor de belangrijke balans op het net. Een balans die ernstig in gevaar is vanwege de energietransitie. Het bericht is premium, maar wat ik eruit begrijp is dat Nederland op het punt staat om zijn Duitse tak en dus de kip met gouden eieren te verkopen.
Het zou mij allemaal niets verbazen, want het hoort immers bij het plan van het WEF. Alle kennis en nutsvoorzieningen zijn straks niet meer in handen van Nederland. Wij betalen nu al de hoogste prijzen van Europa. Daarmee kan Brussel de WEF plannen dan mooi uitvoeren. We worden geregeerd door criminelen en we zullen ten onder gaan aan criminelen. Het volk zou hier toch iets aan moeten kunnen doen? Veel mensen denken géén invloed te hebben, want het ligt buiten hun invloedcirkel. Dat is wat ze moeten denken van het regime. Maar 15 maart kunnen wij als volk wel degelijk een ommekeer veroorzaken. Echter het regime zorgt voor polarisatie en afleiding. Maar ik maak mij zorgen als straks ons gehele elektriciteitsvoorziening en distributie aan het buitenland verkocht is. Het zou een NO GO moeten zijn.

Duits onderzoek naar de ontplofte Nord Stream gasleidingen heeft nog géén enkel bewijs opgeleverd dat Rusland achter de aanslagen zou zitten. Ik weet zeker dat als Rusland achter deze aanslagen zou zitten, er allang bewijs voor geleverd zou zijn. Nee, ik denk dat andere mogendheden hierachter zitten. En mijn vinger wijst dan vooral naar bepaalde Westelijke landen zoals de VS of Engeland.

China is aan het provoceren. Tenminste dat is wat de VS ons moet doen geloven. Een grote Chinese spionage of onderzoek ballon zweefde tot vandaag boven het Amerikaanse luchtruim. Vandaag werd de ballon uit de lucht geschoten voor verder onderzoek. Maar ondertussen staat er in de Televaag een bericht hoelang China nog gaat provoceren voordat ze Taiwan gaan aanvallen. Ik heb niets met China omdat ze een totalitair regime zijn met een sociaal krediet system. Sterker nog: ik veracht China daar zelfs voor en hoop vurig dat de bevolking ooit het recht in eigen hand zal nemen en het Chinese regime voorgoed van de wereld af zal schoppen. Als de Chinezen vrij zouden zijn, dan was China één van mijn favoriete landen geweest. Maar helaas… Ik vrees dat China Taiwan zal gaan innemen op een moment dat het Westen zelf voor levensbehoud moet vechten. Daarna zullen we de grootste crisis sinds WO2 ingaan, gepaard met onrust en depressie. Wanneer? Ik ben bang over niet al te lange tijd.

Alcohol wordt het nieuwe suiker. Ná de diverse rookverboden en de aankomende invoering van de suiker taks zal alcohol aan de beurt zijn. Via de Cancel- en Woke cultuur zal het regime proberen om alcohol uit ons leven te verbannen door steeds meer plaatsen toe te wijzen waar niet meer mag worden gedronken. Ik hoop dat het zal falen. Ondanks dat ik géén alcohol drink ben ik vóór alcohol. Alleen al om het regime weer te kunnen sarren. Ook hier worden onze vrijheden op het spel gezet door NGO’s zoals STAP (een NGO zoals zo vaak bestuurd door oud politici). We zullen ze ook hier moeten uitlachen, buiten spel zetten en negeren. En ja, alcohol drinken berust op zelfverantwoordelijkheid. Dus drink met mate. Maar NGO’s hebben teveel invloed op onze vrijheid gekregen, en dus wordt het tijd om ze terug te fluiten. Ik zou hier graag wat krachtigere termen en zinnen gebruiken, maar dan word ik ook gecanceld, ha, ha.

China is steeds vaker en beter in staat om het Westen af te troeven in de zoektocht en confiscatie van (zeldzame) grondstoffen. Ook de olie en gas van Putin vloeit rijkelijk richting China.

In de VS worden koude records gemeten. En dat in een warmer wordend klimaat? Ja, zullen een aantal klimaatwetenschappers zeggen. Dat komt toch door de klimaatverandering. Zou zo maar kunnen zeg ik dan, echter komt dat ook door toedoen van de mens? Dat betwijfel ik namelijk ten zeerste. Als ik vervolgens kijk op de site van het RIVM, dan zie ik 4 oorzaken van klimaatverandering, namelijk: invloed zon, meteorietinslagen, broeikasgassen en vulkaanuitbarstingen. De grootste invloed is toch echt de zonneactiviteit. Daarna gevolgd door vulkaanuitbarstingen, denk ik. Vulkaanuitbarstingen stoten enorme hoeveelheden broeikasgassen uit. Dus nee, ik geloof niet dat de mens schuldig is aan de opwarming van het klimaat. Ik denk dat het gewoon bij de levenscyclus van de aarde en heelal hoort.

Mijn grote vrienden van het CDA willen het woord stikstof zoveel mogelijk vermijden in de aanloop naar de Provinciale verkiezingen van 15 maart 2023. Ik hoop en vermoed dat deze Christenhonden het CDA zoveel mogelijk zetels gaat verliezen. Dus ik zal het woord dat niet genoemd mag worden nog even schreeuwen:

STIKSTOF! STIKSTOF! STIKSTOF! STIKSTOF! STIKSTOF! STIKSTOF!

UPDATE – Het regime wil ook het woord “Migratie” niet aansnijden. Wel dan doe ik dat voor ze. Open en transparant zijn, dat is wat ze het volk beloofden. Laat me niet lachen. Wat een clowns! Dus bij deze schreeuw ik het volgende:

HET REGIME WIL MEER MIGRATIE! HET WEF WIL OMVOLKEN!


Een journalist van BlckBx.tv heeft tijdens de demonstratie tegen de CBDC (Central Bank Digital Currency) aan willekeurige voorbijgangers gevraagd wat CNDC precies inhoud. Hij vroeg het aan 5 mensen en die hadden géén idee. Er is al een debat over geweest, maar de mainstream media heeft daar dus niet genoeg aandacht een gegeven.
En dat terwijl het CBDC (gekoppeld aan een digitale identiteit) enorme invloed op het leven van mensen gaat hebben, want het is natuurlijk programmeerbaar. Nu zegt het regime dat ze nooit zullen invoeren dat de overheid aanstuurt waaraan mensen het digitale geld mogen uitgeven, maar in de praktijk is dat onmogelijk. De programmeerbaarheid zal vroeg of laat gebruikt gaan worden. Om de inflatie aan te passen of om mensen te sturen in hun uitgaven als ze zich niet gedragen naar het narratief. Politieke beloften zijn nog nooit uitgekomen.


En het grootste nieuws van de week vind ik toch wel dit bericht van vrijdagavond 3 februari:
De Coronacommissie staat op ontploffen omdat het kartel het niet eens is met de zienswijze en handelingen van Van Haga (BVNL) en Van Houwelingen (FvD). Deze twee heren weten precies hoe de vork in de steel zit en ik had al een gevoel dat de commissie ze kwijt wilde. Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen. In ieder geval uitstel voor een eventuele parlementaire Enquête Corona. Het kartel wil dat de twee leden van de commissie opstappen, maar dat zie ik zo gauw niet gebeuren. En dan? Ik weet niet precies wat dan de procedure is, maar ik denk dat een Parlementaire Enquête dan niet doorgaat óf FvD en BVNL worden met een (illegale) procedure buiten spel gezet. Ik moet daarbij ook denken aan ex PVDA’er Arib. Die was ook kritisch op het coronabeleid en werd dus gewipt.


Kijk tip: – Karel van Wolferen (van Gezond Verstand) in gesprek met Marcel de Graaf (PVV).
– Het Weekjournaal van Willem en Jeroen (VoorWaarheid).
– Thierry Baudet (FvD) die de vloer aanveegt met het regime betreffende het OVV Corona Rapport.


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts