|

BERICHTEN VAN WEEK 4 – 23/01/2023

Trots op de boeren!

Ik las pas wat over een 15 minuten stad. In de toekomst wil de elite steden zó omvormen dat burgers in 15 minuten overal kunnen zijn in de stad. Klink leuk, toch? Echter er zitten zwarte keerzijdes aan. Eén ervan is dat de auto niet meer welkom is en er overal camerabewaking komt (Smart City) zodat burgers goed in de gaten gehouden kunnen worden en niet stiekem toch meer gaan rijden dan toegestaan is. Je mag de stad bijvoorbeeld maar een aantal keer per jaar in- en uit met de auto. Daarna volgen boetes. Op deze manier hoef ik zo’n 15 minuten stad al niet meer. Mijn auto is heilig voor mij.
In Oxford zijn er al proeven met zo’n 15 minuten stad. Maar veel burgers zijn het al zat en komen in protest en zelfs sabotage van systemen zijn aan de orde van de dag. Blckbx.tv heeft het ook nog over 15 minuten steden. Ook in Nederland.

Het regime heeft een internet reclamecampagne opgestart die “Zet ook de knop om” heet. Daarin is het doel om de burgers aan te bevelen om de thermostaat overdag op 19 en in de nacht op 15 te zetten. Oh ja, en als klap op de vuurpijl te zeggen dat je maximaal 5 minuten mag douchen. Nou, <vloekwoord>lijers, mijn kachel staat op 0 en ik douche slechts 2 minuten vanwege de hoge rekeningen die jullie, het regime, veroorzaakt hebben. Ik zal jullie nooit vergeven en ik heug de dag dat jullie allemaal voor een tribunaal staan wegens misdaden tegen de menselijkheid en wanbeleid.
In deze campagne ook iets over CO2 certificering voor bedrijven. Alles zit nu in een stroomversnelling. het CO2 budget zal er sneller komen dan men denkt.

Er zullen in de toekomst meer oncontroleerbare natuurbranden voorkomen, volgens diverse instituten. Wat ze er niet bij vertellen is dat 95% van deze branden door dom menselijk handelen of expres wordt veroorzaakt. Maar nee, dit ligt natuurlijk weer aan het opwarmende klimaat. Ik heb het er al meerdere keren in dit blog over gehad. Maar weer NGO’s én universiteiten die moord en brand schreeuwen.

Er is steeds meer wisseling van baan ná de coronacrisis. Zowel in de VS als hier in Nederland veranderen mensen massaal van baan en bedrijf. 1 op de 5, zo lees ik in het artikel. Wel, geniet er nog maar van, want binnenkort kan dit niet meer. Dan zullen er honderdduizenden werklozen zijn in Nederland.

Op blckbx.tv hoorde ik dat insectenmeel vanaf 24 januari in bepaalde producten verwerkt mag worden. Dat wordt vanaf nu oppassen voor mij met wat ik koop voor etenswaren. Zitten Nederlanders hier wel op te wachten? Ik in ieder geval niet. NOOIT! Maar ik ben slechts een boze witte man. En dit is natuurlijk weer een onderdeel van Agenda2030. Hier de Nederlandse tekst betreffende de goedkeuring om huiskrekels (Acheta domesticus) toe te passen als nieuwvoedingsmiddel dat gemengd mag worden met poeders zoals meel.
Op blckbx.tv hoor ik dat alleen de Latijnse naam (Acheta domesticus) op het etiket vermeld hoeft staan. Dus voortaan het etiket goed lezen, dus!

Minister Adema wist al véél eerder dat boeren hun mest niet meer mochten uitrijden. Dat kopt de Televaag in een artikel. De maatregel ging eigenlijk al op 1 januari 2023 in. De boeren dachten dat ze tot maart 2024 hadden. 15 maanden verschil dus. De boeren moeten het regime en de EU gewoon uitlachen. Samen staan ze sterk en ik hoop dat ze met elkaar zich zullen verzetten tegen dit nieuwe, dictatoriale beleid. Wat een verschrikking is deze Europese Unie toch geworden. terug naar de EEG. Dat was nog eens een goede tijd.

Duitsland zegt dat het EU landen niet zal tegenhouden als die zwaar materiaal zoals Leopard tanks naar de Oekraïne zal sturen. Dit is weer een nieuwe escalerende fase in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Want dit is aanvalstuig. Ik denk dat de EU hiermee een stap te ver gaat en ons allemaal een ongewilde oorlog in zal slepen met desastreuze gevolgen, want de kans op een nucleaire vergelding wordt steeds groter op deze manier. We hebben niets geleerd van het verleden en laten ons gebruiken door die <vloekwoord> Amerikanen. Rusland is niet zomaar te verslaan. De oorlog zal vroeg of laat gewonnen worden door Rusland. Tenzij het Westen zich er volledig mee gaat bemoeien, en dan is het klaar. De Derde Wereldoorlog is allang bezig (wereldwijde economische oorlog, namelijk het Westen tegen China, Rusland en de BRICS landen), maar kan zomaar overgaan tot een grote militaire escalatie. Dit is niets minder dan een verkapte NAVO oorlog. Dit is gewoon richting rood alarm aan het gaan!
Update – Het kan zo maar gaan om honderd tot honderden tanks. Weer een beetje dichterbij een totale Wereld Oorlog (WOIV, want WOIII is al bezig). Ik snap dat Putin furieus zal reageren op het bericht.


Het plannetje “nieuwe verhuurregels in de vrije sector” van schoenenprins Hugo de Jonge werkt. Er komen meer woningen vrij, omdat verhuurders in de vrije sector de nieuwe regels van De Jonge niet willen volgen. En dus worden de huurwoningen massaal te koop gezet. ook op dit ministerie kan hij het flink verkloten.

Microsoft gaat flink investeren in het OPEN AI chatprogramma Chat-GPT. Deze chat-bot is ongekend goed in het genereren van teksten en oplossingen voor vraagstukken. Ik gebruik Open AI (een wat oudere versie, dacht ik) nu al enkele dagen en ik vind het ronduit fantastisch! Complete lessen kan ik ermee maken. Vraagstukken worden snel beantwoord. Echter niet altijd goed, dus controle blijft nodig. Ik voorzie in de nabije toekomst mooie zaken gebeuren omtrent dit programma, zoals nieuwsgaring, fact-checking, onderwijsrevoluties en wetenschappelijke artikelen met elkaar vergelijken en aanvullen. Dit gaat onze nabije toekomst enorm veranderen. Zeker als bijvoorbeeld Google AI gaat implementeren in hun zoekmachine. Dan komen er een heleboel dimensies bij. Ik hoop echter dat dit soort AI ten goede wordt gebruikt en niet dat het wordt ingezet tegen de burgers en bedrijven, want dat zal ook mogelijk zijn. Denk aan real-time bankgegevens controles. Dit programma kan in de toekomst alle transacties met elkaar vergelijken en wellicht aanslaan op verdachte gevallen.
Maar hoe dan ook, dit is echt een gamechanger. Méér dan ik nu nog zal kunnen bevatten. Hier de link naar het door mij gebruikte Ai webapp van OPEN Ai.
UPDATE – NVIDIA komt met AI software dat het net doet lijken alsof mensen direct in de camera kijken en dus oogcontact met het publiek hebben, terwijl ze in werkelijkheid niet recht in de cameralens kijken. Deze Ai techniek zal in de toekomst dus de teleprompter gaan vervangen. Maar ook ik kan deze software goed gebruiken. Want vaak lees je af van een presentatie en dan staan je ogen dus niet helemaal op de camera gericht.

Dit geeft de AI trouwens weer over mij:

Vraag: “Waar gaat de opinie van Nick Govaart over? “

Antwoord van de AI: “Nick Govaart is een Nederlandse politicus en columnist. In zijn opiniestukken gaat het meestal over politieke onderwerpen waaronder politieke vrijheid en verkiezingen. Hij is ook een sterke tegenstander van de Europese Unie en een voorstander van het behoud van de nationale soevereiniteit. Verder schrijft hij ook over het belang van de versterking van de democratie en over de noodzaak om de macht van de overheid te beperken. Kortom, Nick Govaart staat voor een politiek systeem dat gebaseerd is op democratie, vrijheid en soevereiniteit.”

Ha, ha. Er klopt zeker veel van de gegenereerde tekst, behalve dan dat ik een politicus zou zijn. In my dreams zal ik maar zeggen. Geweldig dat AI!


Als u niet wist hoe het komt dat eieren zo duur zijn, dan weet u dat nu. De export vanuit Nederland heeft namelijk een record gebroken. Dus daar komt de aap uit de mouw. Nederlanders mogen creperen. Wij betalen bijna 4 euro voor een doosje eieren. De vogelgriep en transportkosten speelden misschien ook een kleine rol, maar er is bewust schaarste gecreëerd zodat wij de hoofdprijs betalen. Zo ook voor de frietaardappelen. Die zijn ook enorm duur geworden vanwege de droge zomers in de landen om ons heen. In Nederland viel het allemaal wel wat mee, maar ook hier gaan onze aardappelen voor een groot deel naar het buitenland en betalen wij als Nederlanders de hoofdprijs voor onze eigen aardappelen. Eigen volk eerst, vind ik. Maar dit mag helaas nooit gezegd worden. Vroeger niet en nu nog steeds niet. Maar wij Nederlanders blijven de hoofdprijs betalen, dat is een feit. Ben ik dan een Nationalist? Nee, zeker niet. Ik ben een boze witte man, ha, ha. Nationalisme is ook niet alles, want daar kunnen oorlogen uit voort komen. Ik ben dus best voor het delen (exporteren) van goederen, maar dan wel de overschotten. Helaas past overschot niet in ons economisch systeem. Want overschot is géén schaarste en dus prijsdrukkend. We zullen ons economisch systeem moeten herzien. Dan gaan de prijzen wellicht omlaag en kunnen we eventuele wereldwijde schaarste te lijf.

De oversterfte (ook bij jonge mensen onder de 50) blijft maar doorgaan. Nu.nl heeft er een artikel aan gewijd. Natuurlijk laten ze iemand van het CBS de cijfers verklaren, maar dat is het overheid narratief. En dus kan het niet aan de vaccinaties / gifspuiten liggen. Toch worden steeds meer mensen wakker. Dat is voor nu veel te laat, maar zal op een later tijdstip gaan bijdragen als de tribunalen worden geïnstalleerd. Maar dat is slechts een droom van mij. Ik ben bang dat er nooit tribunalen zullen komen, want tijd heelt alle wonden, toch?
Hier (1), (2) weer verdachte gevallen van de prikjes. Turbokanker, stollingsziektes, etc. noem maar op. Maar ook hier weer een disclaimer van mij. Het hoeft niet aan de prikjes te liggen, maar ik vind het de laatste jaren niet normaal hoeveel jonge overlijdens er in dagelijks in de kranten staan. Het valt echt op.
UPDATE – In het weekjournaal van voorwaarheid.nl hebben Willem Engel en Jeroen Pols (op 01:24:44) het over de oversterfte en komen met het verhaal dat de Directeur Generaal van het CBS, Angelique Berg, per 1 september 2020 werkzaam is voor het CBS. Precies in de Covid19 periode, dus. En daarvoor was zij Directeur Generaal van Het Ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport. Geen toeval dus. Zij was in de positie om informatie te verdraaien. Het kan niet aan de prikjes liggen, zegt het CBS nu. Maar ze moesten ook al een pijnlijke fout betreffende de uit huis plaatsingen van kinderen tijdens de toeslagenaffaire corrigeren. Het is voor mij dan ook géén toeval dat deze pion bij het CBS is neergezet. Wetenschap is ook hier gepolitiseerd en niet meer betrouwbaar. Wanneer gaan die ogen nou eens open bij de schapen?

Het verraden van anderen dat mij opviel sinds de coronatijd gaat ook nu nog steeds door. Nu is er een bakker genaaid door wellicht een buurtbewoner of concurrent en deze bakker mag zijn winkel nu niet meer zondagochtend open doen. Wat een wereld! Voor dit soort verraders heb ik géén enkel respect. Wat zouden die zich een trotse deugburger voelen als ze in de jaren 1930-1940 hadden geleefd. Voor mij is dit uitschot.

De ECB zegt te streven naar een gratis digitale Euro dat de privacy van de burger respecteert. Nou, dan weet ik genoeg. Dat gaat niet gebeuren. Ik hoop dat we die nep euro gaan boycotten. Ik wil er niets mee te maken hebben. En er wordt alvast voorgesorteerd door het woordje “GRATIS” te gebruiken. Daar houden Nederlanders van. Neem van mij aan: gratis bestaat niet. Vroeg of laat gaan we betalen. Met vrijheid én geld.

De medicijntekorten nemen ook alsmaar weer toe. Dat is natuurlijk al langer bekend. Ik schrijf er al jaren over. Maar nu wordt het tijd om regie te nemen. Ook hier is het te laat. Gelukkig is de enige Nederlandse medicijnenfabriek die een paar weken geleden failliet ging, inmiddels wel gered door een ander bedrijf. Niet door het regime, volgens mij.

De Tweede Kamer kan niet meer precies controleren waar het klimaatgeld vandaan komt en naartoe gaat. Het is een puinhoop met de financiën. Ik snap dat wel, want het kan zó maar zijn dat het WEF heeft Nederland verordineerd om bepaalde zaken in gang te zetten die het daglicht niet kunnen verdragen. Ik vergelijk het een beetje met die 5 miljard Euro die De Jonge heeft uitgegeven, maar waarvan de bonnetjes er niet zijn.

België heeft zich weer eens van zijn nuchtere kant laten zien. Bij het bezoek van Rutte was de Nederlandse vlag ondersteboven opgehangen. Waarschijnlijk dachten de Belgen dat het zo hoorde. Maar het kan ook zo zijn dat ze de Nederlandse boeren wilden steunden en Rutte een hak wilden zetten. Ha, ha. Was dat maar waar….

De in te voeren anti witwaswet zorgt voor kopzorgen, maar gaat er waarschijnlijk gewoon komen. Natuurlijk is er verzet van verschillende kanten maar het kartel gaat binnenkort gewoon voor stemmen en dan komt er één centrale bankendatabase waarin iedere transactie boven de 100 euro centraal opgeslagen zal gaan worden. Een slechte zaak voor de privacy en iedere burger wordt dus in principe als crimineel bestempeld.

Gelukkig voor mij (ik rij elektrisch) wordt de benzineauto weer een stuk duurder om te rijden. Benzine is weer boven de 2 euro per liter. Een daling zal er niet zo snel komen met deze koude periode, denk ik. Alles wordt en blijft duurder. De energieprijs natuurlijk ook. Ik had eind december een elektriciteitsrekening van 400 euro. Eind januari verwacht ik een rekening van 600 euro. Ik heb de schade wat beperkt kunnen houden door extreme maatregelen te nemen zoals het beëindigen van mijn hobby tropisch aquarium. Ik heb medelijden met mensen die nog meer in de kou zitten dan ik. Er zitten al 600.000 huishoudens in financiële problemen door de dure energie. Verschrikkelijk. Sterker nog, een aantal van deze mensen worden eerder ziek en hebben hogere ziekenhuiskosten door de kou in huis. Ik ben zelf deze week ook even ziek geweest. Ik had zelfs even flinke koorts. Kwam het door de kou?
UPDATE – Oh, wacht. De laadprijzen stijgen ook weer. Elektrisch rijden wordt steeds onrendabeler. Hier hadden ze het in 2021 (voor de oorlog in Oekraïne) al over de stijgende prijzen. Maar Putin heeft ook hier schuld aan hé?

Bij Philips gaan er wereldwijd massaontslagen plaats vinden. Ook in Nederland. Elders in de wereld zijn er ook bij de Big Tech vele ontslagen. Nu worden er (zogenaamd) nog vele werknemers gezocht. Maar dat is zéér binnenkort afgelopen. Het begin van de depressie is aanstaande, ben ik bang. Staatscourant nu.nl zegt dat in massaontslagen in Nederland niet zullen gebeuren vanwege de krappe arbeidsmarkt. Ook hier weer een sterk staaltje opportunisme.

De actiegroep terroristengroep “Extinction Rebellion” wilde tijdens een demonstratie een stuk rijksweg blokkeren. De politie greep echter in. De protestactie van Extinction Rebellion werd ondersteund door verschillende NGO’s. Iets dat tijdens het coronatijdperk, namelijk de protesten voor de mensenrechten, niet voorkwam. Al deze NGO’s steunen nog steeds de verkeerde partijen en rechten naar mijn mening. Amnesty International was ook aanwezig om de aanhoudingen te monitoren. Daar is op zich niets mis mee, maar waar waren ze tijdens de truckerprotesten in Canada? Ik noem maar even wat.
Ik ben een beetje klaar met dat gezeik over ons klimaat en vooral over de opwarming van de aarde. Ik denk dat de mensheid weinig tegen de klimaatverandering kan doen. Het hoort er nu eenmaal bij. Zelf denk ik dat de zon en de kosmische straling uit het heelal de grootste invloed op het klimaat hebben op aarde. In Afghanistan zijn er veel doden gevallen door de kou. Waar sommige landen wat warmer gaan worden, zal het in andere landen wellicht kouder worden. De klimaatgekte zal ons allemaal aan de rand van de afgrond brengen. Uw en mijn energierekening is het bewijs.

Hier nog een ontmaskeringsvideo van een hoge pief van Pfizer die erin wordt geluisd tijdens een date. Het erin luizen is natuurlijk niet netjes, maar het gaat om de boodschap. Pfizer doet criminele en illegale dingen zoals mutaties van het Covid19 virus maken en daar dan vaccines voor ontwikkelen. Ik noem het gewoon biologische wapens. Nu.nl heeft alweer een fact-check gedaan. Wat een schapen zijn dat toch.

Kijk tip: Weekjournaal van videowaarheid en de column van Ad Nuis over Sigrid Kaag op Café Weltschmerz.
Lees tip: Steven Schrijft en het bericht “Wat denkt Nederland over de oorzaken van de oversterfte?” van Maurice de Hond.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, nspublieksprijs.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts