|

BERICHTEN VAN WEEK 8 – 20/02/2023

Trots op de boeren!


ALGEMEEN
Dacht ik eindelijk van die “GO” sharing <vloekwoord> scooters af te zijn, is die failliete boedel overgenomen en in Turkse handen gekomen. Mooie boel. Volgende week zijn ze weer terug in de straat, wordt er beweerd.


BINNENLAND
D666 minister Ollongkreng heeft zich weer eens laten gelden. Zij vindt dat bepaalde uitspraken van Thierry Baudet (FvD) heel goed matchen met uitspraken vanuit het Kremlin. Zij wil mensen dus laten denken dat het FvD contact heeft met de Russen, maar ze verpakt de boodschap slim. Het gevolg is dat ze concludeert dat Baudet een verlengstuk is van de Russen. Een schandelijke zaak.

Het rapport dat op 24 maart uitkwam betreffende de gaswinning in Nederland is een harde klap in het gezicht van vooral Mark Rutte. In al zijn voorgaande kabinetten werden de burgers uit Groningen compleet genegeerd of kwamen eraf met een kleine schadeloosstelling vanuit het onafhankelijke (ha, ha) Instituut Mijnbouwschade Groningen. De (financiële) belangen van de gaswinning ging vóór de burgers uit Groningen. Ook hier een ongekende affaire en ook hier is Rutte hoofdverantwoordelijk. Er is maar een conclusie mogelijk: geboeid afvoeren en OPRUTTE!
UPDATE – Wel, geboeid afvoeren van Rutte zal een utopie zijn, maar de val van het regime Rutte IV komt gelukkig wel steeds dichterbij.


POLITIEK
Shula Rijxsman stapt op als wethouder van Amsterdam. “Nou en?” hoor ik u zeggen. Precies, normaal gesproken zou dit bericht mijn blog nooit halen, maar deze mevrouw was in het verleden als NPO directeur verantwoordelijk voor de gratis PR reclametijd van Kaag (D666) op de televisie vlak voor de Tweede Kamer verkiezingen. Ik durf te stellen dat deze Tweede Kamer verkiezingen dus willens en wetens door haar persoonlijk gemanipuleerd zijn, want veel mensen keken naar die anderhalf uur durende uitzending en dachten dat Kaag de ideale verlosser kon worden. Rijxsman kan, net als Sigrid Kaag, beter thuis gaan koken. Dan kunnen ze tenminste in het publieke domein géén schade meer aanrichten. UPDATE – Shula Rijxsman heeft haar ontslag al een dag eerder gemeld aan Sigrid Kaag. Opmerkelijk.

Op Twitter zegt iemand dat de opkomstplicht na de verkiezingen heel snel weer wordt ingevoerd. Als dat waar is, hoop ik dat de jeugd massaal zal weigeren op te komen voor maatschappelijke of militaire diensttijd. Ik krijg steeds meer het gevoel dat de wereld dol aan het draaien is. Alles lijkt ook andersom te werken in deze wereld. En dat is een héél slecht teken. Het grote ontwaken moet nu echt snel gaan gebeuren, anders zal het goed fout gaan, denk ik.

Edith Schippers ziet zichzelf niet als de troonopvolger van Pinokkio Mark Rutte, zegt ze in dit artikel. We zullen zien. In principe zal Kaag dat dan ook moeten worden. Maar Kaag is een koude Kagedis en niet geschikt voor deze functie, vind ik. Maar Schippers net zo min. Ik ben benieuwd wie uiteindelijk de troonopvolger zal zijn. In ieder geval iemand die sterk gelieerd zal zijn aan het WEF en EU.


D666 wil stikstof piekbelasters dwingen om hun stikstofuitstoot zelf te verminderen, maar als dat niet lukt, wil D666 ze dwingen. Hiermee zetten ze vooral onze boeren klem. Oh wacht, ze willen dit jaar toch niet gaan dwingen. Wellicht even een correctie zo vlak voor de verkiezingen. Wat hebben we toch een sterke minister.
UPDATE – Daarom moeten de boeren weg. Complotfeiten!

Bron: TwitterBUITENLAND
Techbedrijven vrezen een uitspraak van het Amerikaanse hooggerechtshof bettreffende IS (Islamitische Staat) filmpjes op social media zoals YouTube. De aanklagers zijn van mening dat YouTube dit soort (terroristische) content moet verwijderen en er ook verantwoordelijk voor zijn dat dit soort content niet op YouTube terecht komt. Dat heeft te maken met een wet, Sectie 230. Het gaat erom dat YouTube zichzelf een doorgeefluik vindt en dus niet verantwoordelijk is voor de inhoud van een video of boodschap. Ik vind dat ook. En ook weer uit principiële redenen, want als we YouTube verantwoordelijk gaan houden voor alle content, is de vrije meningsuiting direct in gevaar en krijgen we coronatoestanden. Regimes gaan dan de inhoud bepalen van social media en u weet hoe dat eindigt: in propaganda kanalen. En natuurlijk is IS een hele slechte groep terroristen bij elkaar. Maar is de Verenigde Staten zo lief? Nee, ook niet. met hun clandestiene en geheime operaties veroorzaken ze ook wereldwijde onrust. De Islamitische Staat filmpjes zijn verschrikkelijk van aard. Onthoofdingen aan de lopende band en zelfs tanks die over levende gevangenen heenrijden. Te gruwelijk voor woorden. Dit soort filmpjes horen niet thuis op YouTube. Maar een overheid die actief filtert? Dan weet ik waar het eindigt.


KLIMAAT
Het AD van DPG Media bericht dat warmtepompen slechter voor het milieu zijn dan gedacht. Vooral de gebruikte koelstoffen zijn slecht, maar ook de energieprestatie valt slechter uit dan gedacht. Een warmte pomp lijkt ook best veel op een airco, alleen een warmtepomp geeft de warmte af aan water, een airco doet dat niet. Echt energiezuinig zijn die dingen ook zeker niet. Ik denk dat we over een aantal jaren zullen constateren dat de warmtepompen (die met luchtinlaat werken) helemaal geen goede oplossing waren voor de klimaatcrisis. En de warmtepompen die met een ondergrondse diep geboorde leiding werken? Die zijn veel rendabeler, alleen plaatsing van dit systeem is véél duurder, want je moet met leidingen diep de grond in. Nee, de warmtepomp is het niet. Ook hier weer is het niets anders dan een farce en een ander verdienmodel gebleken. Ik ben nog steeds ervoor om helemaal terug te gaan op gas en misschien ook wel kernenergie, massaal bomen aanplanten én versneld onderzoek naar ruimtevaart en kernfusie.

De Bloemkooloogst in Europa valt tegen, wat resulteert in een prijs van 5 euro per bloemkool. Het was te koud in Spanje, vandaar de tegenvallende oogst. Sommige doemdenkende klimaatwetenschappers geven aan dat door de opwarming van de aarde het op andere plekken kouder zal worden. Ja, zo kan er altijd wel een mouw gepast worden aan de wetenschap. Mijn geloof in de wetenschap heeft een grote knauw gehad sinds corona en de nep maatregelen die zogenaamd op wetenschap gebaseerd waren.
UPDATE – Bij het Weekjournaal (week 8) van videowaarheid.nl zie en hoor ik dat een bloemkool in Spanje slechts 1,82 Euro kost (zie foto hieronder). Wat worden we toch bedonderd hier in Nederland!

Bron: Weekjournaal videowaarheid.nl


Een actiegroep of actiegroepen willen dat het regime alle stikstofuitstoot van Schiphol gaat melden. Het is een Telegraaf premium artikel dus ik weet niet om welke actiegroep het gaat en/of er een rechtszaak aangespannen is. Feit is wel dat er weer een NGO actiegroep democratisch bestuur onmogelijk wil maken, en daar ben ik klaar mee. Natuurlijk is de luchtvaart een grote vervuiler. Maar er is op dit moment simpelweg nog géén schonere oplossing. Dus het kan niet anders. Misschien kan er wel worden ingezet op kleinere elektrische vliegtuigjes op kortere vluchten, maar dat is voor de komende 10 jaar nog géén optie, schat ik zo in. Maar ik zie voor de toekomst wel een systeem met wissel vliegtuigen om van vliegveld naar vliegveld te kunnen hoppen. Veiligheid speelt dan ook minder een rol, want het aantal passagiers is minimaal. Dus win je ook tijd en geld.


CORONA
De oversterfte is weg volgens het CBR, maar die zijn erg goed in verbloemen van resultaten via modellering. Hier weer een eerste verdachte dode van deze week. En hier een tweede. Maar de doodsoorzaak is niet bekend. Kan dus van alles zijn. Echter de leeftijd: jong! Ik blijf erbij dat de coronaprikjes voor vele (jonge) mensen binnen een paar jaar enorme gezondheidsschade zullen veroorzaken.

Het OMT vindt isolatie en testen niet meer nodig betreffende corona. En daarmee is corona nu officieel endemisch geworden. Dat was het volgens mij al eind 2020! Want toen was de uitbraak namelijk al onder de epidemiologische grens gedaald. Zodra Omicron kwam, was het helemaal klaar. Maar de uitwassen zoals de permanente Coronawet, blijven. Ook de politiek wil nog niet van corona af. Want die moeten stemmen over het OMT advies om corona endemisch, dus als een normale infectieziekte te verklaren. Wordt vervolgd…

Hier nog een filmpje van een Amerikaanse arts die de voordelen van Ivermectine tijdens het Corona tijdperk benoemde en vervolgens uit de vergadering wordt gezet. De leugens regeren nog steeds.

Er liggen nog duizenden coronaboetes op de plank die wachten op behandeling door een rechter. Sommige dreigen nu al te verjaren. Het betreft mensen die de avondklok hebben genegeerd of mensen die geen muilkorf droegen waar dat moest. Zelf was ik te laf om tijdens de avondklok naar buiten te gaan, maar dat gebeurt mij géén 2e keer.
Ik vind het trouwens meer dan terecht dat mensen die boetes aanvechten. Sterker nog: de noodmaatregelen zijn naar mijn mening onwettig. Maar er waren helaas genoeg D666 rechters die het narratief hebben gevolgd.
Voor het regime heb ik één tip: verklaar alle coronaboetes met terugwerkende kracht ongeldig en neem je verantwoordelijkheid door op te Rutten.

Er komen steeds meer berichten dat het Covid19 virus uit het laboratorium van Wuhan zou zijn ontsnapt (of losgelaten!). Of te wel: Covid19 is eigenlijk gewoon een bio wapen. Een door de mens gemaakt monster. Hoewel het uiteindelijk niet veel dodelijker bleek dan de griep. Misschien is het wel opzettelijk losgelaten om een groot event te veroorzaken. Het antwoord op die vraag zullen we wellicht nooit weten.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
De eerste Leopard 2 tanks zijn vanuit Polen in de Oekraïne aangekomen. Het eindspel staat op het punt van beginnen.

De Televaag noemt Putin inmiddels “Ivan de verschrikkelijke“. Het is een premium artikel, dus ik kan alleen maar gissen wat ze met die kop bedoelen. Uit Wikipedia begrijp ik dat Ivan vele veroveringen heeft gedaan, mensen (ook familie) om het leven heeft laten brengen en mentaal aan de grond zat. Uiteindelijk schijnt hij vergiftigd te zijn.
Putin wordt nu wéér als een mentaal gestoorde neergezet. Maar dat is hij (helaas) niet. De Westerse propaganda is volop bezig. Weet u ook nog dat de EU Russische TV kanalen al aan het begin van de oorlog heeft verboden? Wij zien dus als Europeanen slechts een eenzijdig beeld. Dat moet niet vergeten worden. Het “vrije” Westen dat buitenlandse televisie censureert is in mijn ogen géén haar beter dan Putin.

Hier nog een gelekt telefoongesprek uit 2014, waarbij de coup van 2014 in Oekraïne wordt besproken en al vaststaat wat er gaat gebeuren.


ECONOMIE
Staatscourant nu.nl komt met een artikel over de stijgende prijzen (ook nieuwe fietsen) en wijt dit natuurlijk aan de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Ze gaan daarmee aan het feit voorbij dat vooral het Corona tijdperk schuldig is aan deze hoge prijzen. Want tijdens die periode werd er veel helikoptergeld uit het niets gecreëerd. Herinnert u zich nog die 5 miljard Euro van Schoenenprins de Jonge? Weg! En er zijn géén bonnetjes. Maar ook al vóór het coronatijdperk ging de geldcreatie door het dak. Dus kom bij mij niet aan met de smoes dat Putin hiervoor verantwoordelijk is. De gasprijs was ook al verdubbeld vér voor de oorlog begon. Ook dat is ergens in mijn blog terug te vinden.

In Engeland gaan de burgers op rantsoen, want er zijn veel te weinig groenten aanwezig. Helemaal bovenaan had ik het over de bloemkool uit Spanje die bijna niet meer te verkrijgen is. Het klimaat krijgt de schuld, maar ik heb het vermoeden dat het komt door een tekort aan grondstoffen zoals kunstmest. Komt zeker ook weer door Putin?
De mensheid leeft op geleend en uit het niets gecreëerde (fiat) geld. En daar betalen we nu de prijs voor.
In lessen van 2007 en 2008 zijn voor niets geweest. De crisis van toen keert nu vele malen erger terug. Het is en blijft trekken aan een dood paard. En met een tekort aan grondstoffen wordt dus ook de wereldbevolking bedreigt met hongersnoden. Hadden we nu maar kernfusie gehad, dan hadden we genoeg kunnen ondernemen om hongersnoden af te wenden. Maar ook de huidige energietransitie (is zeker (nog) niet duurzaam; slechts een ander verdienmodel) geeft ook nog eens extra problemen. Fijn he, die SDG doelen?
UPDATE – Terwijl ik het heb over een tekort aan kunstmest, verschijnt een paar dagen later een bericht op propaganda nieuwssite nu.nl dat er een meevaller voor de boeren komt. Namelijk: de prijzen van kunstmest zijn de afgelopen week gedaald. Dit bericht is dus geheel in tegenspraak met mijn bericht over het tekort aan grondstoffen hierboven. Als ik de onderzoeker Green Markets ga Googelen, zie ik dat het een onderdeel is van de Bloomberg Company. Dus géén onafhankelijk onderzoeker. Slechts een pion in een manipulatief economisch spel.

Winkelcentra hebben het moeilijk. Dat komt vooral door het internet maar ook door de aanstaande grote economische crisis die eraan komt. De plannen? De winkelcentra maar gedeeltelijk gaan slopen. Weer een typische politieke oplossing van deze tijd. Er zijn zoveel andere mogelijkheden voor zulke centra. Denk aan wonen in gemeenschappen voor mensen die dat leuk vinden of senioren, activiteitencentra, noem het maar op.
Maar nee, slopen is de oplossing volgens deze idioten. Dat veroorzaakt nog meer stikstof (ha, ha) én enorme kosten.
Je kunt ook nog denken aan een andere financiële oplossing, zoals die torenhoge huren aanpakken. Zat mogelijkheden, maar je zult out of the box moeten gaan denken. Omdenken.

Waar ik altijd al bang voor was, is gewoon harde realiteit. Ab Flipse waarschuwde er al voor: ons pensioengeld raakt steeds meer in handen van buitenlandse beleggers in de vorm van vermogensbeheer (vooral de Verenigde Staten). Een slechte zaak. Daarmee deel ik zijn conclusie dat ons pensioengeld in principe weg is. Ik denk dat er bij de aankomende Westerse crisis ons pensioengeld zal verdampen.

Oh ja, en als laatste slecht nieuws voor de belastingbetaler: de Nederlandse Centrale bank (DNB) staat in het rood. Dat wordt dus bijlappen door het Nederlandse volk. En ik denk dat de middenstanders zoals ik daarvoor het meeste op kunnen draaien. Het is klaar. En dus nog méér redenen voor het regime om maar gauw die CNBC (Central Bank Digital Currency) in te gaan voeren. Dan kunnen ze helemaal gemakkelijk de inflatie aanpassen door middel van programmeerbaar geld.


KIJK EN LEESTIPS
– Podcast: “V” for Valentine – Putin’s Winteroffensief.
– Black Box Journaal – Vrijdag 24 februari 2023.
– Café Weltschmerz – Media als wapen tegen de bevolking.
– Weekjournaal (week 8) – Videowaarheid.nl.
– Café Weltschmerz – Ad Nuis – Blij met het vaccin.

DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, BNN/VARA, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be en nos.nl.

Similar Posts