|

BERICHTEN VAN WEEK 9 – 27/02/2023

Trots op de boeren!

BREAKING NEWS

Op de BBC site is een artikel te lezen over gelekte Sms’jes tijdens het Coronatijdperk. Daarin wordt door staatssecretaris (of soortgelijke functie) Matt Hancock overlegd hoe het volk bang gehouden moet worden voor Corona. Hij wilde het Britse volk gehoorzamer maken voor de corona maatregelen door met valse berichten het volk angstig voor Corona te houden. De bronnen zijn nog niet door de BBC geverifieerd, maar aangezien de Sms’jes van Pinokkio Rutte ook gewist zijn, is ook hier een wereldwijd politiek schandaal aan de gang. Het wordt nu echt tijd voor tribunalen om deze gestoorde idioten voorgoed uit de politiek te verwijderen.

BIZAR NIEUWS

Tijdens het hoogtepunt in de coronapaniek stond het Britse regime op het punt om alle 11 miljoen huiskatten af te maken. Dit artikel staat bij mij in als een atoombom. Furieus ben ik! Zelf heb ik namelijk ook 2 katten. Geen regime die ze maar met één vinger zou aanraken. ik zou ze met mijn eigen leven verdedigen. Dit zou trouwens ook in Engeland zo gebeuren. Had het plan maar proberen uit te voeren, denk ik ergens. Dan hadden ze daar in Engeland gewelddadige protesten van ongekende proporties gehad en had het regime zeker weten gevallen en moeten vluchten voor hun leven. En dan niet alleen daar, maar ook hier.
Wat een idioten. Maar ik weet zeker dat dit soort gedachten ook in de EU landen hebben gespeeld. In Denemarken, bijvoorbeeld, zijn er vele miljoenen pelsdieren gedood tijdens corona. Maar ook in Nederland is dat op kleinere schaal gebeurd. Pure genocide en dat dient naar mijn mening met de zwaarste straf bestraft te worden.
Ook hier is het merendeel van het (Britse) volk schuldig aan. Zij hebben immers voor deze volslagen narcistische idioten gekozen. En natuurlijk worden er elke dag miljoenen dieren gedood voor de consumptie. Maar als je aan huisdieren komt, kom je aan de kern van een familie en dat voelt vele malen anders. Echter, ook het zinloos doden van al die miljoenen pelsdieren is wat mij betreft genoeg reden om een internationaal tribunaal te formeren. Al snel bleek dat Covid19 niet veel gevaarlijker was dan een zware griep. Maar de regimes hielden de oude IFR getallen van 3 tot 5 procent aan. Gaan we met een zwaar griepseizoen ook allemaal dieren doden? Angst is een slechte raadgever. Tot op de dag van vandaag zie ik mensen buiten en binnen nog steeds met muilkorven op. Zeker bij drukke evenementen.
Neem het leven zoals het is en geniet ervan. Corona is voorbij en endemisch geworden. Dat was het al eind 2020, volgens mij. Maar we bleven onder lockdowns en andere zinloze en niet wetenschappelijke maatregelen. Ook het Regime Rutte is schuldig aan angstmakerij en dient daarvoor keihard gestraft te worden. Woensdag 15 maart kan het eerste deel van die straf uitgevoerd gaan worden. Als mensen hun angst maar eens los konden laten. Het regime Rutte brengt ons regelrecht op het pad van de hel en verdoemenis. Ik denk nog steeds dat we een hele zwarte en zware periode gaan krijgen, maar ik heb ook hoop dat de mensheid op den duur wakker zal worden en dan in opstand zal komen. Sterker nog: dat gaat gewoon gebeuren. Vroeg of laat. Ik ben trouwens nog steeds boos over dat katten artikel en heb zin om te vloeken. <vloekwoord> regimes!


ALGEMEEN
Mensen vragen mij wel eens waarom ik dit blog heb. Allereerst dient dit blog als een geheugensteun voor mij zodat ik niet vergeet wat er in het verleden gebeurd is. Verder vind ik het belangrijk om mensen te informeren over wat ons te wachten staat in het heden en in de toekomst. Ook al is mijn cirkel van invloed nul. Toch hoop ik dat mijn blog op den duur een wat groter publiek zal bereiken van vooral mensen die het alternatieve nieuws nog niet kennen, zodat ook zij de ogen kunnen gaan openen. En daar doe ik het voor, want mijn betrokkenheid bij het Nederlandse volk is enorm. Ik wens iedereen een gelukkig leven toe, behalve die 1% die ons onderdrukt. Die wil ik voor een tribunaal.

Een voedselbank in West Friesland stopt met het uitdelen van koek en snoep. Wellicht omdat er een klacht van een obesitas iemand is gekomen doordat hij of zij 7 kilogram was aangekomen. En dus mag de rest volgens het Woke- inclusiviteit en Cancelcultuur beginsel ook niet meer genieten. Zo gaat dat in Nederland. Het omgekeerde poldermodel. Ik ben zelf ook te dik, maar dat is mijn eigen schuld. Ik drink teveel cola en beweeg te weinig. Maar dat is MIJN keuze en niet van een ander. Maar dikke mensen kosten de gezondheidszorg veel geld. Oh ja? En al die gezonde sporters dan, die weer eens hun enkel breken? Die ook! Leven en laten leven. Maar dat is moeilijk voor sommige deugburgers.

De vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) bestond tot nu toe vaak uit een borreltje en een bitterbal. Er is door een aantal Woke gezondheidsfreaks echter ingezet op een vrijmibo met spruitjes, fruit en water. Het wordt tijd om hier actie tegen te nemen. Ik sla over. Idioten!

De eerste boeren in Zuid Holland hebben van het regime te horen gekregen dat ze moeten oppleuren. Ze zitten in de tang en weten daarbij ook nog niets eens voor hoeveel ze worden uitgekocht én op welke termijn. Dit is toch <vloekwoord> Nederland niet meer? We worden weggeven aan die verschrikkelijke EU. En het Nederlandse volk? Dat kijkt ernaar en doet niets.

Waar de boeren klem worden gezet door het regime, kan Microsoft gewoon een energieverslindend datacenter bouwen zonder de juiste vergunningen. Microsoft zal wel een deal met het regime gemaakt hebben dat eenmaal in gebruik, het datacenter voor een bepaalt percentage door het regime gebruikt mag gaan worden om de CNBC te bouwen en het sociaal kredietsysteem in op te slaan. Datacenters zijn dus belangrijker dan voedselgronden. Ook hier de omgekeerde wereld!

Er is veel irritatie bij consumenten omdat de verpakking steeds kleiner wordt van producten terwijl de prijs gelijk blijft of zelfs stijgt. En terecht. Het is allemaal verborgen inflatie. Bij de KFC bijvoorbeeld, krijg je al geruime tijd 5 kipstukken in plaats van zes. En het is daarbij ook nog eens duurder geworden. Dus je word als consument dubbel genaaid.

Eredivisie voetbalclub Vitesse zit in de problemen en kan haar proflicentie verliezen omdat de voetbalclub géén stadion ruimte meer heeft. Vitesse en de eigenaar van het stadion zijn niet tot elkaar gekomen over de hoogte van de huur. De rechter heeft zich erover gebogen en heeft Vitesse in het ongelijk gesteld. Wordt vervolgd…

Apothekers roepen op tot een medicijncheck, want sommige patiënten gebruiken medicijnen langer dan nodig. Maar naar mijn idee is dit bericht niets anders dan een ordinaire bezuiniging om de medicijntekorten terug te brengen én een vervolgbericht over het in beeld brengen van het DNA profiel van een patiënt. ik zal er nooit aan meewerken. Want deze data zal voor hele andere doelen worden gebruikt dan het lijkt. Opsporings- en veiligheidsdiensten zullen héél blij zijn met deze data.

Er verschijnen steeds meer berichten dat banken hun klanten (per brief) benaderen om uitleg te vragen over gedane bestedingen. Dit in het kader van de wet tegen witwassen. Als banken een financiële transactie van hun klanten niet vertrouwen, moeten ze de klant om nadere informatie vragen. Weigeren kan zomaar betekenen dat je als klant je rekening zal kunnen verliezen. Hoewel dit niet zo maar kan, want iedereen zal tegenwoordig toch een basisrekening moeten hebben. Ik vind dan ook dat wij als burgers massaal moeten weigeren om hieraan mee te werken. Dan houdt het snel op. Het regime gaat steeds verder en verder. En straks met de digitale ID en digitale Euro is het te laat en zitten we klem. Ik blijf waarschuwen voor wat ons te wachten staat, ook al weet ik dat 50 tot 70 procent van de kiezers op 15 maart toch (weer) verkeerd zullen stemmen. En een aantal van deze deugburgers zal zeggen dat ze niets te verbergen hebben. Maar ook bij hen zal het regime op een gegeven moment aan de deur kloppen. Deze wet anti witwassen is natuurlijk ingevoerd door D666 minister Kagedis. Het is allemaal géén toeval. D666 wil dat iedereen verplicht meedoet en ze laten niemand vallen, want ze houden je gewoon constant in de gaten. Werk je niet mee dan word je vervolgd. En daarmee laten ze je dus wél vallen. Zo simpel is het. “STEM ZE WEG!”.

Het sociaal kredietsysteem wordt via verschillende kanten ons leven ingeduwd. Soms door dwang en soms door te stimuleren door beloningen. Bijvoorbeeld met het gebruik van energie. We gaan naar een tijd toe dat de energieprijzen per uur gaan variëren. Dat heeft alles te maken met de beschikbaarheid van zonne- en windenergie. Want die zijn vatbaar voor verandering. Dat is op zich logisch. Bijvoorbeeld de zon geeft het meeste energie af tussen 12:00 en 16:00 uur. ik noem maar wat. Dus zal tussen die tijden de energieprijs het goedkoopste zijn, en worden klanten via beloningen (lagere prijzen) gepushed om op die tijden energie te verbruiken. Maar die tijden zijn ook typische werktijden. Dus er ontstaan diverse uitdagingen die het hoofd geboden moeten worden. En dat is ook het doel van het regime. Mensen moeten zich bij alles bedenken welke klimaatvriendelijke stappen ze moeten nemen. Dan hebben ze géén tijd om te demonstreren of te rellen zal het regime denken. Het klinkt vergezocht, maar het is wel degelijk een uitvloeisel van dit soort beleid. ik moest ook nadenken over mijn financiële situatie. Maar uiteindelijk kan het regime wat mij betreft de <vloekwoord> krijgen. Ik verbruik wat ik nodig heb en let daarbij zeker niet op tijden. Ik doe de was wanneer mij dat uitkomt. En ja, dat zal mij meer geld gaan kosten. Maakt mij niets uit. Waar ik wel bang voor ben is dat het regime op een gegeven moment dwang gaat toepassen en gaat instellen dat burgers alleen nog maar een was mogen draaien tussen 14.00 en 18.00 uur bijvoorbeeld. Met dit digitale tijdperk is alles mogelijk. Dus 15 maart op de juiste partij stemmen: PVV, FvD of BVNL. Andere keuzes zijn er eigenlijk niet. Wilt u door de mangel van het regime én uiteindelijk een sociaal kredietsysteem? Stem dan op D666, VVD, CDA, PVDA, GL of CU.

Op vrijdag 3 maart 2023 ben ik naar de voorstelling “Door de bank genomen – 10 jaar later” gegaan. Deze voorstelling van George van Houts gaat over de CBDC. Een hele leuke voorstelling en een aanrader voor mensen die nog niets van de CBDC of geld in het algemeen weten. Wat ik wel jammer vond is dat ze het sociaal kredietsysteem uiting gaven via vrijwillige euthanasie. Dat gaat voor nu nog een stap te ver. Want mensen kunnen dat opvatten als hilariteit, terwijl het onderwerp bloedserieus is. Beter was er een voorbeeld genomen van een demonstratie, waarbij er dan automatisch sociale punten werden afgetrokken of zoiets. Maar al met al een fantastische voorstelling in Vlaardingen!

Optreden van ‘de Verleiders’ in Vlaardingen op 3 maart 2023.


BINNENLAND
Minister Schoenenprins de Jonge legt de huurprijs tot 1123 Euro aan banden. Ook in de vrije sector. Ik vind dat ingrijpen in de vrije markt maar een communistische zweem hebben. Doodeng. Het gevolg? Huisjesmelkers zullen hun pand te koop gaan zetten, want de huur levert niets meer op. Ze kunnen ook nog andere manieren zoeken om het regime dwars te zitten. Bij een kapotte vrije markt zullen er nog meer ondemocratische ingrepen gaan plaatsvinden. Het gaat niet de goede kant op. CDA Schoenenprins De Jonge heeft het goed voor elkaar. NOT.

De gemeente Haarlemmermeer zoekt woonruimte voor asielzoekers en schuwt daarbij niet om ook particuliere woonhuisbezitters dwangmatig uit te kopen of hun huizen simpelweg te annexeren. Met de oude wet verplaatsing bevolking uit 1952 is zoiets mogelijk. Natuurlijk zal de gemeente eerst naar andere oplossingen zoeken, maar particulier bezit annexeren is géén theoretische mogelijkheid meer. Een ernstige zaak. Ook hier weer is de Schoenenprins verantwoordelijk voor het herinvoeren van de wet Verplaatsing bevolking.

Het vertrek van de Amsterdamse D666 wethouder Rijxman kan zo maar oplopen tot een wachtgeld bedrag tussen de 2 en 7 ton. Bizar veel geld voor iemand die een parasiet van de maatschappij is.

NGO en lobbygroep Veilig Verkeer Nederland (VVN) roept het regime op om de snelheid op 80 km/u wegen te verlagen naar 60 km/u. Deze oproep doen ze om het aantal verkeersdoden te verlagen. Ik denk dat VVN zich door het regime voor het karretje heeft laten spannen en deze suggestie doet zodat het regime dan zogenaamd de noodzaak ervan inziet en meegaat. Maar de echte reden is dan niet het aantal verkeersdoden omlaag brengen, maar de stikstof limiet te verhogen. Want minder hard rijden is meer stikstofbudget. Een kromme redenering want het is allemaal fake. En zo worden de burgers elke keer weer in de maling genomen. En laten NGO’s zich misbruiken door het regime. Tenminste, dat vermoed ik. Maar het is tijdens het coronatijdperk ook zo gebeurd. OMT beslissingen werden gepolitiseerd. WOB (WOO) verzoeken tonen dit steeds meer aan. De EU is de baas in Nederland. Toch ga ik stemmen, want ik wil laten zien dat ik tegen het regime en gelieerde partijen ben. Mijn stem gaat weer naar FvD!

Netbeheerders krijgen de mogelijkheid om bij een overvol stroomnet bepaalde gebruikers zoals scholen en zorginstellingen voorrang te geven. Nu is dat nog op aanvraag. De eerste aanvraag krijgt als eerste de aansluiting. Ik snap dat maatschappelijke belangen voorop gaan, echter met het tekort aan huizen zal de problematiek alleen maar gaan toenemen. Het regime zou de problemen bij de bron moeten aanpakken. Dus minder asielzoekers en meer investeringen in energie en distributie. Maar nee, ze gaan werken via een soort van kredietsysteem. Dat klinkt inmiddels bekend, toch?


POLITIEK
De Andere krant komt met een artikel over de digitale ID. Het Nederlandse parlement is compleet buiten spel gezet door heks Huffelpuf, ondanks een aangenomen motie dat het huidige voorstel blokkeerde. Natuurlijk genegeerd in opdracht van WEF vazal Pinokkio Mark Rutte. Niet het WEF is een praatclubje, maar ons parlement! Want praten en een motie indienen heeft geen zin. Alles wordt toch doodgedrukt door het regime. Als de VVD wéér de grootste partij wordt tijdens de aankomende Provinciale Verkiezingen weet ik het zeker: het Nederlandse volk is dan gek geworden en de hoop is dan vervolgen. En die kans is zéér groot. Want veel mensen weten niet wat er allemaal is gebeurd de laatste jaren. Lees mijn blog en wordt wakker. Neem het vloeken maar op de koop toe, ha, ha. 15 Maart 2023 zal voor onze geschiedenis een belangrijke datum gaan worden. Dat is de datum dat alles anders kan worden. Maar helaas… ik denk dat ons Westerse systeem total loss is, net als de kiezers. Het is game over. D666 fascisme ligt op de loer, ook al kan die partij halveren op 15 maart. D666 is namelijk overal, tot in de rechtszalen aan toe. Hun politieke standpunten zijn namelijk gebaseerd op algemene populistische oneliners en populair nieuws. En die bereiken het merendeel van het volk dat niets afweet van alternatief nieuws zoals Black Box of Café Weltschmerz.
Die onrealistische oneliners slaan dus aan, want die worden eindeloos herhaald en ingeprent via de leugenachtige mainstreammedia. Echter bij zo’n 15 tot 20 procent van het volk waar ik bij hoor is het niets anders dan fascistische D666 praat. D666 wil namelijk politieke partijen verbieden die zich niet aan het narratief houden, wilden een vaccinverplichting, doen aan oorlog propaganda, zijn ondemocratisch bezig, voeren EU verordeningen zonder inbreng van het parlement uit en ze hebben hun kroonjuweel “referendum” afgeschaft. Een politieke doodzonde in mijn ogen.

D666 van Amsterdam weet dat de aankomende verkiezingen voor hun desastreus kunnen verlopen en gooien nog maar eens wat leuke proefballonnen op. Maar deze ballonnen zullen direct knappen ná de verkiezingen en in lucht opgaan. Zo wil D666 van Amsterdam hun burgers éénmalig een kleine fout vergeven. De hondenpoep die een keer blijft liggen, dubbel parkeren waar dat eigenlijk niet mag. Nou vooruit, deze keer géén boete. Ik ben trouwens ook voor zo’n systeem, maar dan niet vlak voor de verkiezingen. Nee, NU invoeren en verder géén gezeur. D666, ga toch weg en kom nooit meer terug. Opzouten en neem die Kagedis mee. Oh, wat ben ik toch anti D666.
D666 is niet mijn partij en ik schenk ook veel te veel aandacht aan deze hypocrieten. Maar natuurlijk met als doel om uw mening over D666 te herzien. Hopelijk zult u door mijn weergegeven feiten en meningen (ha, ha) over D666 besluiten er niet (meer) op te stemmen. Dat is mijn doel. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de VVD, CDA, CU, PVDA en GL. Maar D666 staat bij mij op nummer één om te bashen. Hier nog een bericht (premium) over dat D666 een bijdrage levert aan polarisatie. Toch zou ik ook eens een keer iets aardigs over D666 willen zeggen of melden. Maar helaas, het lukt gewoon niet! Zelfs de mainstream media gaat inzien dat er iets niet klopt aan die partij.

Bron: Twitter
Bron: Twitter


Jan Paternotte van D666 is bezig met de verkiezingstour en heeft een foto laten maken met de tekst “Hier horen huizen.”. Nou klojo, hier horen géén huizen. Hier horen boeren! En is het niet D666 die dwars ligt met die achterlijke stikstofregels? D666 wil de burgers tegenover de boeren zetten. En voedsel kunnen we toch gewoon importeren?
Zo niet? Dan eten we wel insectenmeel. WORD WAKKER!

Bron: Twitter


BUITENLAND
Bij een demonstratie tegen het AfD (vergelijkbaar met de PVV) in Duitsland zijn er meer dan 50 agenten gewond geraakt. De belagers van de agenten zijn dus géén AfD’ers maar deugburgers uit Antifa en de Woke- & Cancelcultuur. Deze fascisten zijn in werkelijkheid gewoon wolven in schaapskleren en schuwen het geweld niet. Er is in hun ogen slechts één ‘democratische‘ weg te gaan, en dat is het narratief van de Duitse overheid.

Oud president Trump heeft op een jaarlijkse conservatieve conventie gezegd dat hij de enige is die een Derde Wereldoorlog kan voorkomen. Is dat een arrogante uitspraak? Wel, als ik eerlijk ben denk ik dat hij inderdaad iemand zou kunnen zijn die dat kan en wil voorkomen. Onder de eerste termijn Trump zijn er géén oorlogen gestart. Dat is een feit. Alleen noemt hij de Derde Wereldoorlog. Die is nu al bezig. Hij zal bedoelen de ultieme eindoorlog, de Vierde. Die komt steeds meer in zicht door oorlogszuchtige taal vanuit het Westen en vooral door de Verenigde Staten. Op dat gebied mag Trump van mij dus best terugkomen als president en de wereldvrede herstellen, maar ik denk dat er betere kandidaten zijn, zoals Rand Paul. Echter het Amerikaanse volk wordt door de mainstream media verkeerd voorgelicht,. en dus lukt het maar niet om een president te kiezen uit een derde partij.

Brussel wil nu snel inzetten op de Digitale ID en zet dus ook in op een Europees Digitaal Rijbewijs. Ik had het er in een vorig blog nog over, want ik ken de EU en dus vermoedde ik al zo’n actie. Echter al zo snel? Het kan dus zomaar inhouden dat je dus verplicht zo’n Europees Digitaal ID moet hebben, want anders kun je geen rijbewijs meer aanvragen en dus niet meer rijden. Maar het zou ook nog kunnen zijn dat er nog een Nederlands rijbewijs naast komt dat dan alleen in Nederland geldig is. Want het Digitale EU ID zou niet verplicht gesteld worden. In de praktijk zal bijna iedereen echter overstappen op het EU rijbewijs. Ik niet. Mijn ID verloopt ook binnenkort, dus ik heb géén belang meer bij buitenlandse (EU) reizen. Ik verkies principieel mijn individuele vrijheid en veiligheid boven het reizen naar het buitenland. Dus laat ik mijn ID verlopen (want moet ook vingerafdrukken hebben) en een paspoort heb ik natuurlijk ook al niet vanwege die vingerafdrukken. Het (Europees) regime krijgt van mij géén biometrische gegevens zoals irisscan of vingerafdrukken. Laat staan DNA. Mijn pasfoto hebben ze wel al bij mijn gemeente, en dat is al te veel!

In Duitsland moet een arts die tegen de corona vaccinatie is, een psychiatrisch onderzoek ondergaan. Nu is mijn Duits niet goed, dus ik weet de context niet helemaal. Maar de kern is dat het overheid narratief geldt als de waarheid en niets anders.


KLIMAAT
Een NGO Stikstofclaim genaamd, spant een rechtszaak tegen het regime aan vanwege het niet wetenschappelijk bewezen rekenmodel achter de stikstof crisis. Ook hier weer een NGO die zich bemoeid met de gang van zaken. Maar deze NGO staat dan nog wel aan de goede kant. Toch krijg ik een vieze smaak van al die NGO’s. Onze rechtsstaat wordt niet meer geregeerd door een kabinet en parlement, maar door het WEF, NGO’s en de EU.

In Brabant mag wellicht helemaal niet meer gebouwd worden. Projecten met stikstofuitstoot mogen niet meer, ook niet als de stikstofuitstoot elders gecompenseerd zal worden. Dit om de natuur te redden. Maar ondertussen stromen de asielzoekers met bakken vol binnen in ons land. Hoe gaan we die dan opvangen? Meedoen aan de EU is een hele slechte keuze geweest. Maar natuurlijk wil Nederland, onder gezag van het WEF, ook graag het beste landje van de EU zijn.


CORONA
De FBI denkt, net als ik, dat het oorspronkelijke Covid19 virus uit een lab ontsnapt of vrijgelaten is.
Zelf vind ik het experimenteren met virussen een NO GO en zelfs een misdaad tegen de menselijkheid. Heks Marion Koopmans probeert de lableak theorie alweer te ontkrachten als een politiek spel. Die heks heeft ons op veel terreinen misleid en zal vroeg of laat zeker voor een tribunaal moeten verschijnen, vind ik.

Na het zien van deze Nieuwe Wereld aflevering weet ik waar die 5 miljard is gebleven zonder bonnetjes van het regime. Die 5 miljard is gegaan naar Astrazeneca, want daar was een deal mee gesloten door Nederland. Echter toen bleek Von der Leyen een schimmige deal met Pfizer gemaakt te hebben en dat werd toen de weg om te gaan.

Hier een link met een mooie site met (Nederlandse) data en feiten over de Coronaperiode.


OORLOG RUSLAND – OEKRAÏENE
Rusland is aan de winnende hand. Echter de propaganda die wij om onze oren krijgen, laten een ander beeld zien. Neem van mij aan dat het Rusland vele malen sterker is dan Oekraïne. Het land zal verpletterd gaan worden. En het Westen is daar mede schuldig aan met hun propaganda en inmenging. Sterker nog: het zijn de Amerikanen die hun hegemonie tegen alle kosten willen behouden en de Europese Unie als voetveeg gebruikt in deze vuile oorlog.
Hier weer wat propaganda vanuit het Westen. Hier DPG Media Propaganda en hier ook nog wat propaganda. Onder andere een verkenningsvlucht met een kleine drone, welke veel particulieren (ook ik heb er één) in hun bezit hebben. Het opblazen of beschadigen van het vliegtuig is natuurlijk niet te zien.
Ook het Engelse tijdschrift Spectator vraagt zich af of Putin aan de winnende hand is, want de (economische) wereld orde is, of komt binnenkort in handen van de BRICS landen. Het is echt GAME OVER voor de Westerse landen. We zullen de banden met de VS moeten minimaliseren willen we nog een kans maken. De VS is niets meer dan een kwaadaardig gezwel dat zijn eigen bondgenoten als een bully aanvalt, kleineert en ten koste van alles haar hegemonie probeert te behouden.

Minister Hoekstra is voor geheim overleg in Oekraïne en sprak met president en clown Zelensky. Die heeft in het openbaar gezegd dat Oekraïne samen met Nederland (EU) op weg is naar de overwinning. ook hier weer een staaltje propaganda. De quote zou moeten zijn: “Oekraïne samen met het Westen op weg naar de vernieling“.


ECONOMIE
De (lokale) belastingen gaan omhoog. Net zoals de winkelprijzen (ook in Duitsland) blijven stijgen. Producten zijn niet op voorraad. Door prijsconflicten of door grondstoffentekorten. Onze Westerse economie is allang overleden. De AED wordt nog steeds ingezet, maar er blijft een onsamenhangende hartvibratie. Alles is onzeker geworden. Alles staat op instorten. Een steeds groter deel van onze bevolking heeft hulp nodig bij schuldsanering of loopt bij de voedselbank. ondertussen hebben we ook last van de loon & prijs spiraal én valt de economie langzaam stil, ondanks de vele propagandistische berichten over de economie én de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Geenstijl komt met het bericht dat de hoge inflatie komt door de hoge winsten en dus niet direct door Putin. Het ECB heeft geheim beraad hierover gehad. Ook de loon & prijs zorgt voor gevaarlijke financiële toestanden, denk ik zo maar. Madelon Vos heeft het er ook over in haar wekelijkse uitzending. We gaan naar een ongekende hoge werkloosheid en rente toe. Het enige positieve aan deze voorspelling kan zijn dat geluk- of asielzoekers in de toekomst Nederland gaan verlaten of negeren. Want fraai zal het niet worden in ons land.

Nederlandse burgers zijn bezorgd over hun energienota. Eigen schuld, dikke bult zou ik bijna zeggen. Het ligt niet aan Putin. Het ligt aan U en het regime! Maar 15 Maart kunt u afrekenen met dit regime. Doe het dan ook! Mijn energienota blijft hoog (zo’n 350 Euro voor alleen stroom per maand), maar mijn financiële situatie heb ik onder controle kunnen brengen. Echter het is kou lijden in de winter zonder gas en natuurlijk zal ik in de zomer weer wat moeten gaan isoleren en muren gaan ont schimmelen. Echter ik heb, net als vele anderen, vele offers moeten brengen: niet meer op vakantie, géén gas (dus geen verwarming), tropisch aquarium weg, elektrische apparaten uit en minder licht in en om het huis. Er komt een tijd dat de verantwoordelijken voor deze afnemende welvaart zullen worden gestraft. Dat weet ik zeker. De burgers zijn de hoge winkelprijzen meer dan zat, want deze stijgen als een raket en dalen als een parachute. En nog een feit: ook al daalt de inflatie, de prijzen blijven stijgen, zie het als rente op rente, dus er is een exponentiële curve omhoog. Dat is inherent aan ons financiële systeem.
Burgers proberen soms nog wat van hun welvaart te redden door te investeren in edelmetalen zoals goud en zilver. Dat is op zich niet onverstandig. En ook langzaam maar zeker waarschuwen de mainstream media verraders ons om toch maar wat cashgeld op voorraad te hebben. Een goed advies in deze barre tijden.

Bron: CBS


De Coronavaccin makers hebben véél overheidsgeld ontvangen om hun nepvaccins te kunnen maken. Ook hier zullen er in de toekomst onderzoeken plaatsvinden die tot parlementaire enquêtes zullen leiden. In binnen- en buitenland. Maar ook hier is het volk de initiator van geweest. Hun angst voor deze NEP pandemie was zó groot dat alles moest wijken om tot een vaccin te komen., zelfs burgerrechten en vrijheden. En wat heeft het volk ervoor terug gekregen? Nog minder veiligheid, nog minder vrijheid, Inflatie, een onzekere economische toekomst en al but not least: een kans op een broze gezondheid. Want de lange termijn effecten van de vaccins zijn niet in beeld. Ik denk zelfs dat we in de toekomst een hoop medische problemen bij de vaccinnemers zullen gaan krijgen. Sterker nog: in mijn eigen omgeving merk ik al bij diverse mensen vaatproblemen, ernstige vormen van staar, verzwakt immuunsysteem, turbo kankers, etc. Het houdt niet op en gaat, denk ik, op den duur nog verder uit de hand lopen.

De Duitse tak van modeketen Peek & kloppenburg staat op de rand van faillissement. Eerder was de keten Kaufhalle al in de financiële problemen gekomen. Het gaat maar door. Vooral modeketens verkeren in zwaar weer en moeten noodgedwongen vele winkels sluiten.


KIJK EN LEESTIPS
Blckbx TV – BlackBox Today van woensdag 1 maart 2023.
Blckbx TV – BlackBox Today van vrijdag 3 maart 2023.
Tegenwind.tv – Diverse artikelen en documentaires op allerlei maatschappelijke gebieden.
Ab Gietelink – Open brief over Nordstream.
“V” for Valentine – Arno Wellens – Hoe de EU onze democratie sloopt (BELANGRIJK!).
The Trueman Show #109 – Marcel Crok: “Klimaatcrisis echt of niet?”.
Videowaarheid.nl – Weekjournaal nr. 9 van Jeroen Pols en Willem Engel – Voorwaarheid.nl

Wilt u een stemwijzer gebruiken die actuele politieke punten aan u voorlegt?
Gebruik dan deze ECHTE STEMWIJZER.
Hieronder mijn resultaat: (D666 nog op 6%. Zijn we het toch ergens op één puntje eens, ha, ha.)


DE ZWARE TIJDEN ZIJN AANGEBROKEN

Nick

Bronnen: youtube.com, maurice.nl, trouw.nl, telegraaf.nl, vrt.be, rd.nl, nu.nl, cnn.com, cnbc.com, opinieZ.com, bnr.nl, rijnmond.nl, fvd.nl, zerohedge.com, tweakers.net, medischcontact.nl, rtlnieuws.nl, twitter.com, msn.com, wikipedia.com, viruswaarheid.nl, nieuwrechts.nl, arnowellens.eu, deanderekrant.nl, videowaarheid.nl, blckbx.tv, parool.nl, eenvandaag.nl, ad.nl, indepen.nl, nieuwnieuws.nl, powned.nl, nature.com, guldencourant.nl, hartvannederland.nl, bnr.nl, fvd.nl, cafeweltschmerz.nl, nemokennislink.nl, sp.nl, msm.com, thesun.co.uk, knack.be, spectator.co.uk en nos.nl.

Similar Posts