FELLE KRITIEK OP NIEUWE PERMANENTE CORONAWET – 08/08/2022

De nieuwe, permanente Coronawet die het regime ná de zomer wil gaan invoeren, stuit op felle kritiek vanuit diverse organisaties. Met deze nieuwe wet krijgt het regime namelijk verregaande bevoegdheden die de grondrechten van burgers verder zullen inperken.
Maatregelen in deze nieuwe wet zijn bijvoorbeeld: quarantaineplicht, muilkorven dragen in openbare ruimtes en sluiting van openbare ruimtes. Dagblad Trouw spreekt zelfs van een testplicht. Ik had deze wet al maanden geleden aangekondigd, maar het komt nu snel dichterbij. Minister Kuipers zegt dat deze wet noodzakelijk is omdat de spoedwet werd weggestemd. Maar deze gek vergeet erbij te zeggen dat de spoedwet al helemaal niet is geëvalueerd én de werking van de maatregelen zoals verplicht een muilkorf dragen, 1,5 meter afstand tot elkaar houden én lockdowns wetenschappelijk ook niet zijn bewezen. Sterker nog: de corona maatregelen waren er puur om gedragsverandering te veroorzaken en te meten in hoeverre het volk met het regime mee zou gaan in deze maatregelen. Deze wet is er dus alleen maar om het volk te onderwerpen, want als het regime bijvoorbeeld de klimaatcrisis ook als een gezondheidsrisico benoemt, kan deze nieuwe wet daar dus ook voor worden ingezet. Dat betekent dus bijvoorbeeld klimaat lockdowns of sluitingen van bepaalde winkels (nu al wordt opgeroepen om de deuren dicht te houden in verband met de energiecrisis).
Met deze wet gaat dit kwaadaardige regime zeker weer de grens over. Zelf op het collaborerende nu.nl zijn de (meeste) deugburgers kritisch. Maar zoals ik al eerder heb gezegd is deze kritiek te laat. Alleen de Eerste Kamer kan er nog een stokje voorsteken, denk ik zo. Maar een deal met bijvoorbeeld de PVDA of GL is snel gemaakt, zodat ook daar een meerderheid voor het invoeren van de wet bij elkaar gesprokkeld kan worden. Er is trouwens ook helemaal niet gesproken met het volk over deze wet. Die arrogante basterds denken Agenda2030 versneld in te kunnen voeren. Ze zullen echter van een koude kermis thuiskomen.
Duidelijk is dat we linksom of rechtsom afkoersen op een dictatuur met een sociaal kredietsysteem. Zeker met een eventuele testplicht zal dat een feit zijn. Natuurlijk zal zo’n testplicht enorme weerstand bij een groot deel van het volk gaan veroorzaken. Want zoiets is al helemaal tegen de grondwet. Maar er zijn helaas veel D666 rechters die meegaan met het regime. Dat is al aangetoond.
Ik zal mij nooit laten testen (principe van mij), dus de gevolgen waar ik het vorig jaar over had (zoals niet mogen werken zonder test of coronapas), kunnen zomaar weer opduiken. Vorig jaar zijn we gered van 2G en 3G door Omikron. Maar met de invoering van deze wet is weer veel mogelijk. En dat terwijl Cojona allang is uitgespeeld (in mei 2021 was dat al het geval), want toen was de epidemiologische grens al bereikt. En dat weet het regime maar al te goed. Van Dissel had het zelfs in één van zijn presentaties staan.
Het regime Rutte is nu echt te ver gegaan. ik geloof nooit dat ze nog langer kunnen voortbestaan. het volk gaat zich uiteindelijk tegen ze keren. Natuurlijk véél te laat en met enorme schade door al die (zogenaamde) opstapeling van crisissen. Het is gewoon te laat om nog op een zachte manier te landen. We gaan pijn lijden. Enorme pijn. Er komt naar mijn idee geeneens een recessie. We gaan direct door naar een depressie. De zwarte periode waar ik het vaak over heb gehad is aanstaande. Of zitten we er al in?
Ik voorzie nog steeds zwaargewonden en doden. Schuldigen en onschuldigen die gaan sneuvelen in deze, niet meer te beheersen crisis op crisis situatie. Oorlog is zeker ook niet meer uitgesloten. Ik hoop het niet mee te hoeven maken, maar de situatie loopt steeds meer uit de hand. Volkeren worden tegen elkaar uitgespeeld. De Euro zal daarin ook een rol kunnen gaan spelen. Noord tegen Zuid. Alles kan. Het is GAME OVER.

UPDATE – Op YouTube heeft een wappie een filmpje gepost waarin hij bezoek krijgt van de politie. Want hij had op social media een bericht gezet dat hij zich zorgen maakt over de politie. De politie kwam dus even vragen waarom.
Bizar. Ik maak mij ook zorgen om de politie (en BOA’s). Wanneer komt de politie bij mij aan de deur omdat ik mij zorgen maak over ze? Niet alleen maak ik mij zorgen dat er een aantal politieagenten zijn die openlijk de verkeerde kant kiezen (hoewel, niet allemaal, ook in het filmpje niet), maar ook maak ik mij zorgen over de toekomst. Een toekomst waarin de politie en BOA’s worden ingezet om de mensenrechten op basis van deze toekomstige wet te schenden van de burgers. En die zullen dat zeker niet gaan pikken. Niet meer. Dus ik hoop dat de politie op tijd inziet dat de nieuwe coronawet een misbaksel is en dat zij zich er ook openlijk tegen gaan verzetten!

UPDATE – Ik lees net op maurice.nl dat de man die het bovenstaande bericht had gepost ook had gezegd het P2000 systeem te willen hacken. En daarna had hij gezegd zich zorgen te maken over de politie. Dan begrijp ik wel iets beter waarom de politie hem heeft opgezocht. Hacken is immers niet toegestaan. Maar we leven niet in een pre-crime samenleving, dus ik blijf het wel een beetje vaag vinden. Politie, neem nou niet alles zo serieus. Hoewel, het is jullie werk om zaken serieus te nemen. Oké, ik begrijp jullie bezoek aan die wappie dan wel een beetje.

UPDATE 10 AUGUSTUS 2022 – WERKGEVERS WILLEN CORONATOEGANGSPAS WEL ALS (LAATSTE) OPTIE
Er zijn best nog veel idioten op deze wereld. Sukkels die een niet werkend coronatoegangsbewijs best wel zien zitten als (laatste) optie. Dat bewijs werkt niet omdat ook gevaccineerden het virus gewoon doorgeven aan anderen. Dit zijn mensen die gewoonweg géén kennis hebben over corona en maar wat roepen. Bang dat anders het MKB en andere zaken weer worden gesloten bij een nieuwe corona uitbraak. Hoe kunnen dit soort idioten tot deze uitspraken komen na 2 jaar ervaring met corona? Echt ongelofelijk. Dit soort mensen mag van mij voor een tribunaal verschijnen. Ik hoop echt dat dit ooit gaat gebeuren. Het zijn landverraders van de grootste categorie.
Maar ook de cultuursector collaboreert met het regime en zien een eventueel coronabewijs als laatste optie ook wel zitten. Maar de zalen zijn leger dan ooit. Hoe zou dat nu komen? Ik boycot ze ook nog steeds omdat ze het coronatoegangsbewijs in het verleden ook hebben geaccepteerd. Maar ook deze subsidietrekkers blijven hun onzin maar uitkramen.
Al deze deugburgers en idioten hebben géén flauw idee wat ons te wachten staat. Er zijn sinds corona al 4 wetten aangenomen die onze grondrechten ernstig zullen inperken. De 5e komt eraan, de permanente coronawet.
Ik weet ze nu niet precies bij naam, maar het zijn wetten op het gebied van verenigingen die verboden kunnen worden, financiële wetgeving die bijvoorbeeld kan ingrijpen bij financiële calamiteiten, wetgeving die het regime gegevens van burgers laat hergebruiken én wetgeving op het gebied van volkshuisvesting. Dat is ook de reden dat Hugo op wonen zit. Want vandaag stond er in de krant dat het regime gaat ingrijpen tegen gemeenten die weigeren om opvanglocaties te realiseren. Hugo de dictator staat er graag voor klaar.
Onze grondrechten zijn de afgelopen jaren voorwaardelijk gemaakt in plaats van onvoorwaardelijk. Een groot verschil. Het volk gaat dat spoedig voelen. Eigen schuld, dikke bult. Ook de financiële crisis zet zich door. De crisis van 2008 was slechts een voorproefje van wat komen gaat. In hartje winter zal wellicht wel blijken hoe ernstig het gaat worden.
Misschien gaat de EU wel door de knieën en smeekt Putin om weer gas te leveren, maar die kans is klein. Het EU volk laten creperen is een betere optie volgens hen. Er gaat in ieder geval véél gebeuren. Het grote event dat ik had voorspeld is nu bezig, maar is slechts een voorbode van wat ons de nek om zal draaien. Ik blijf erbij: de noodtoestand zal worden uitgeroepen. Ik durf alleen niet te zeggen wanneer. Het hangt van vele zaken af. Hoe het in onze buurtlanden gaat, hoe de inflatie zich zal bewegen en hoe het volk de (economische) malaise ondergaat. Maar eens loopt de emmer over en schiet de vlam in de pan. Hier of daar.

UPDATE 14 AUGUSTUS 2022 – CORONA MAATREGELEN DOORGEPRIKT
Hier vind u een duidelijk overzicht wat het corona vaccin en de coronamaatregelen ons hebben gebracht.
Ik ben er nog steeds trots op dat ik één van de weinige Nederlanders ben die nog nooit een corona (zelf)test heeft ondergaan. En het zal ook nooit gebeuren. Ik heb wel een tijdje muilkorven gedragen en mij aan de avondklok gehouden. Dat zal ook nooit meer gebeuren! Nou ja, ik draag, als dat nodig is, wel even een muilkorf in het verpleeghuis (2 minuten maximaal). Vraag me niet waarom. Voor de rest zal ik die ondingen nooit meer ergens anders dragen. Een coronapas? Ha, ha. Ik zal zo’n ding nooit accepteren. Ik ben sinds de pas niet meer naar de dierentuin of theater geweest. Misschien komt dat wel weer eens…

UPDATE 21 AUGUSTUS 2022 – LOCKDOWN DODELIJKER DAN CORONA VOLGENS BRITSE CBS
De Britse tegenhanger van ons Nederlandse CBS claimt dat de lockdowns dodelijker uitpakken dan de Corona zelf.
Ik denk zelf dat er nog meer aan de hand is, maar onderschrijf zeker deze conclusie die wél gebaseerd zou moeten zijn op wetenschappelijk onderzoek.

Hieronder nog wat nu.nl reacties op het permanente corona wetsvoorstel:

En de onderstaande nujij idiote deugburger begrijpt het nog steeds niet:


ONZE GRONDWET BESCHERMT ONS TEGEN DE OVERHEID, MAAR NU EVEN NIET.

Nick

Bronnen: nu.nl, cann.com, telegraaf.nl, stichtingvaccinvrij.nl, youtube.com, ad.nl en trouw.nl

Similar Posts