EFFECT KOUD WEER OP VERSPREIDING CORONA HEEL STERK – 03/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “


Al ruim een jaar zeg ik op deze blog dat de verspreiding van het coronavirus tenminste wordt veroorzaakt door 3 factoren:
1) Temperatuur (lage temperatuur is beter voor het virus)
2) Luchtvochtigheid (lage waarde geeft meer verspreiding)
3) Ventilatie
(afwezigheid ervan)
Deze 3 factoren zijn een onderdeel van het weer of seizoen effecten.

Nu zegt Louis Kroes (hoogleraar klinische virologie) in het AD dat het effect van het koude weer op de verspreiding van het virus inderdaad héél sterk is.
We hebben helaas de koudste aprilmaand in jaren gehad. Daardoor zijn de mensen véél meer binnen gaan zitten met ramen en deuren dicht. En daar begint de ellende dan ook.
Het virus kan zich binnen goed verspreiden via de aerosolen.
Het regime en het RIVM hebben seizoen effecten altijd ontkent of gebagatelliseerd.
Pas de laatste maanden houden ze rekening met weersinvloeden via hun wiskundige modellen die nooit kloppen.
Als ze de seizoen invloeden zó belangrijk vonden dan hadden ze allang de maatregel ‘VENTILATIE’ geïmplementeerd in hun basisregels. En dat is natuurlijk nooit gebeurd behalve dan iets met bouwbesluiten en dergelijke.

Een andere hoogleraar (Peter Rottier) schrijft in het AD dat mensen zich minder aan de regels houden en dat de mutanten gevaarlijker of besmettelijker zijn. Maar ook van dit broodje AAP verhaal weet ik dat het niet klopt. Zie de blogs van Maurice de Hond. De voorspelling van 170.000 besmettingen per dag van de Britse variant in Nederland die door idioot van Dissel voorspeld waren bleven uit, maar de maatregelen niet. De avondklok kwam er én de winkels gingen of bleven dicht.

De waarheid komt nu langzaam zeker aan het licht en dat vinden het RIVM en het regime niet leuk. Want zij hebben doelbewust wetenschappelijke data weggehouden voor het volk en zijn dus schuldig aan dood door schuld en het veroorzaken van zware lichamelijk mishandeling (blijvende longschades bijvoorbeeld).
Ze blijven die domme schapen/bruikbare idioten maar bang maken met hun onzinverhalen én de verkeerde maatregelen. Het is tijd voor revolutie. Het is tijd voor de waarheid.
AIVD, politie en OM: ik roep niet op tot revolutie hoor! Ik wil het artikel hierboven alleen krachtig afsluiten 🙂

UPDATE 04/05/2021 – Zelfs Nieuwsuur ziet nu toch de rol van de aerosolen.
Gaat het doek binnenkort vallen?

Nick

Bronnen: nu.nl, maurice.nl, ad.nl, nos.nl, Nieuwsuur en telegraaf.nl

Similar Posts