DE GEDWONGEN GEZONDE SAMENLEVING – 04/06/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

THE ENDGAME IS IMMINEMT

Aan de gezondheidfreaks en bruikbare idioten in onze wereld:

Al weer enige jaren geleden is er een convenant met de (Europese?) regering afgesloten dat er in alle frisdranken minder suikers zouden komen. Fabrikanten deden dat vervolgens (bijna) geruisloos. Toen nog met het zelfde etiket en met de toevoeging ‘verbeterd recept’.
Vorige maand was Pepsi Cola opeens overal uitverkocht. Dat vond ik al raar. En mijn vermoeden was dat er een verandering op komst zou zijn. En ja hoor, de voorraad was er opeens weer. Ik meteen het etiket bekeken. Slechts nog 28 van de 42 calorieën over.
De gezondheidsfreaks onder u zullen dat goed nieuws vinden. Maar mensen zoals u dronken deze cola al niet, toch?
Ik, als niet-gezondheidsfreak, lustte deze cola zó ontzettend graag (de sinas en 7-up waren al niet meer verkrijgbaar met normale suiker). Dus nu is ook het originele recept met echte suikers van de Pepsi Cola mij ontnomen.
En niet alleen omdat er een convenant met de Nederlandse regering is. Nee, dit zijn de uitwassen van een wereldwijd beleid.
De uitrol van Agenda2030 is allang bezig. Het gaat maar om cola zult u denken. Wat bezielt jou om hierover te beginnen?
Nou, ik zie de grote verbanden; de toekomst. En dat is een toekomst waar de grote multinationals, NGO’s en regimes gaan bepalen wat u drinkt en eet. Alle producten zijn tegenwoordig extreem duur en sommige ook nog eens schaars. Rookwaar en drank zijn tot nu toe “relatief” gespaard gebleven maar ook daar wordt aan getoornd. Ik vind dat iedereen zelf moet bepalen wat hij of zij eet en drinkt.
Maar de “democratische” meerderheid is dat waarschijnlijk niet met mij eens. Ik verafschuw democratie. De meerderheid die zaken doorvoert zonder met de minderheid rekening te houden. Want wat is erop tegen om deze cola normaal te houden en de lightversie ernaast te zetten zoals dat tot nu toe gebeurde? De gezondheidsfreaks vind ik maar enge mensen die andere mensen willen onderdrukken.

Vaak zijn deze freaks ook onderdeel van de NGO’s (die van de betere wereld). Linkse idioten die bomen verbranden omdat biomassa volgens hun zo schoon is, maar wel via de andere kant vele euro’s subsidie opstrijken.
Deze linkse mensen (waar ik tot enkele jaren geleden ook toe behoorde) zijn in mijn ogen slapende linkse honden.
Of is rechts ook hieraan schuldig? Natuurlijk, die ook! Onze zogenaamde liberale rubberen Rutte en zijn regime hebben dit proces mede in gang gezet en zijn eveneens schuldig.

Terug naar de cola. Dit is nog maar het begin. Want er was gisteren een debat in de 2e Kamer om ook nog eens een suikertaks eroverheen te gooien. Op frisdrank waar de suiker voor een groot deel is uitgehaald? Dat is dubbel! Het is nooit genoeg voor die achterlijke gezondheidsfreaks.

Vlees wordt ook steeds duurder en zal op den duur worden vervangen door insecten. Er was, dacht ik, deze week ook besloten om insecten definitief tot de voedsel en warenwet toe te laten. Dat gebeurde nu op een soort gedoogbeleid. Een signaal naar de nabije toekomst.
Dus misschien koopt u binnenkort wel producten met insecten erin verwerkt zonder dat u het weet, want op het etiket staat gewoon ‘eiwitten’ of zoiets.
Ik vind minder vlees eten niet eens zo erg en misschien word ik wel vegetariër. Maar dat moet MIJN keuze zijn en niet gedwongen worden door een stelletje linkse idioten die het milieu zo graag willen helpen. Wil je het milieu helpen? Ga dan deaud. Dat is het allerbeste!

De meerderheid van het volk heeft dit toegelaten en is in mijn ogen dus mede schuldig. Ik vergeet niet en ik vergeef u dit ook nooit.
Coca cola en de merk A Cassis zijn nu nog de enige frisdranken met volwaardige suikers. Wanneer zijn die aan de beurt om meer ‘gezond’ gemaakt te worden?

Het domme volk heeft dit natuurlijk niet door. Dat komt mede door een niet goed ontwikkeld reuk- en smaakvermogen, maar ook door indoctrinatie. De light cola’s zijn in grote getale op ooghoogte aanwezig in de schappen van de winkels, terwijl de echte cola steeds minder aanwezig is. Maar wat mij dan wel opvalt is dat die schappen vaak het leegst zijn. Er zijn dus gelukkig nog wel mensen die de lekkere producten pakken, net zoals ik.

Waar ik mij dus druk om maak is dat we naar een maatschappij toe gaan waar géén keuze meer zal zijn tussen gezond en ongezond. Alles moet gezond en dit zal tot een staatsidee worden gemaakt. Daardoor zal alles moeten wijken en ontstaat vanzelf totalitarisme.
Echter gezond zijn heeft niet alleen te maken met lichamelijke gezondheid. Er is meer dan dat en er is ook meer aan de hand dan u nu weet.
Ik weet bijvoorbeeld dat suiker op de wereldmarkt veel duurder is geworden omdat grote ontwikkelingslanden (zoals China) nu economisch vele malen sterker zijn geworden. Dus de toenemende welvaart in China (en misschien ook wel India) gaat gepaard met een toename aan suikerbehoefte. Daardoor blijft er voor ons in het Westen dus steeds minder over, net als bijvoorbeeld hout en medicijnen. Onze westerse normen en waarden staan daardoor zéér onder druk. Mede door onze economische crisis die zich nu langzaam zal onthullen.
En onze leiders verbergen dit soort problemen met Corona en Agenda 2030. We gaan een nieuwe periode in vol met armoede en totalitaire staatscontrole.

Kom ik op deze conclusie omdat mijn favoriete frisdrank nu opeens minder suiker heeft?
Ha, ha. Nee! Maar het is wel het zoveelste signaal.

De meerderheid van de mensen heeft hier zelf voor gekozen en u krijgt vroeg of laat de rekening gepresenteerd en dat verdient u ook.
In ieder geval ben ik ook uw vijand geworden. Ik hou u als bruikbare idioten verantwoordelijk voor het afnemen van mijn vele (culinaire) vrijheden. Corona heeft daar óók nog eens een schepje bovenop gedaan. Deze NEP PANDEMIE was voor de wereldregering (wie is dat?) een prachtige dekmantel om zware ondemocratische maatregelen te kunnen nemen. Maar ongeïnteresseerde en niet geïnformeerde bruikbare idioten zijn de grootste schuldigen aan de teloorgang van onze maatschappij. Ik vervloek u!

We gaan een zware tijd tegemoet.


Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, youtube.com en telegraaf.nl

Similar Posts