DE JONGE BEGRIJPT HET NOG STEEDS NIET – 30/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Minister de Jonge van VWS heeft blijkbaar nog steeds niet door dat aerosolen (in binnenruimtes) de belangrijkste verspreidingsfactor zijn in de coronacrisis. Vandaag roept hij, vanwege de mooie dagen die eraan staan te komen, weer op om drukke plekken te mijden en 1,5 meter afstand aan te houden zoals op stranden, terrassen en parken. En dat terwijl de kans dat je buiten geïnfecteerd kunt raken nagenoeg 0% is. Zelfs als je géén 1,5 meter afstand houdt. Wat een kluns.
Gemeentes zullen hun ‘verantwoordelijkheid’ wel weer nemen en parkeerplaatsen afsluiten en/of mensen wegjagen uit volle parken.
Incompetent beleid en ook tegen de mensenrechten.
En Rutte vrijdag nog zeggen dat de lockdown tot een einde is gekomen. Dat is echt onzin. Er zijn nog vele maatregelen die de burgers sterk beperken in hun doen en laten. In september kunnen we, volgens clown Hugo de Jonge, van de meeste maatregelen af zijn. En dat terwijl het verkoudheidsseizoen weer van start gaat? Ik geloof er helemaal niets van…
Het volk moet immers geconditioneerd worden voor agenda2030.
Oh ja, Diederik Gommers is ook blij dat de Covid19 afdelingen leegstromen.

Andere foto gebruikt. Op de originele foto waren mensen te nadrukkelijk in beeld.

UPDATE 30/05/2021- Politie grijpt weer in bij te volle parken. Onrust breekt uit.
Zoals ik al had verwacht heeft de politie wéér ingegrepen bij te volle parken.
Onder andere het Griendpark in Maastricht werd (weer) ontruimd en daarbij braken rellen uit.
Ik kan mij niet meer verschuilen en zaken toedekken met de mantel der liefde. Het gaat niet meer. Ik snap dat de burgers boos worden en tegen de politie op gaan treden. Een logisch gevolg. De burgemeester van Maastricht zou direct aangehouden moeten worden wegens verstoring van de openbare orde. Te bizar voor woorden. De politie moet nu echt kant van de burgers gaan kiezen want anders gaat het vandaag of morgen een keer héél erg fout. Ik heb al eerder gezegd dat bij aanhoudend warm weer er grote publieke onrust zal ontstaan wanneer overheden parken, stranden of terrassen gaan afsluiten.

“GENOEG IS GENOEG!”

Nick

Bronnen: telegraaf.nl

Similar Posts