DE TESTSAMENLEVING IS EEN FEIT – 27/05/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

De testsamenleving is een feit nu zowel eerste en tweede Kamer vóór de Tijdelijke Testbewijzenwet hebben gestemd.
Hiermee is de weg voor het totalitarisme vrij en is naar mijn mening de medische dictatuur een feit.
Met het warme weer in aantocht zal het aantal positief geteste mensen steil omlaag gaan. Echter zal het voor het OMT niet genoeg zijn om maatregelen ook sneller af te bouwen. Het Regime neemt voorzichtig wél wat extra stappen maar het gaat gewoonweg te langzaam.
Met totalitarisme ontstaat tunnelvisie omdat maatregelen alleen nog maar geënt zijn op een staatsidee. Op dit moment is dat testen en vaccinatie. De virusmedia doen nog steeds gewillig mee en blijven mensen bang maken. Het is voor de 15 tot 20% vrijheidsstrijders zoals ik schier onmogelijk om de bruikbare idioten nog in te laten zien dat we als maatschappij op een dood spoor zitten. Ik ga het opgeven. Het is te laat om ze nog de andere kant van het verhaal te laten zien. Ze zullen er op den duur zelf achter komen maar dan is het natuurlijk te laat en krijgen we nog meer onrust in de samenleving. Het gaat zoals het gaat. Ook wat betreft de censuur van YouTroep en andere social media.
De andere kant van het nieuws wordt bewust verwijderd van de zogenaamde open platforms. Want niet aan het beleid van de WHO gestoeld. Het is te gek voor woorden dat kritiek wordt verwijderd. Een groot schandaal waar vóór 2001 een grote ophef zou over ontstaan. Onze wereld is definitief veranderd.

Maar ondanks alles denk ik, dat het de komende zomer toch zal klappen als de corona maatregelen niet allemaal worden opgeheven. Anders zal de klap in de herfst gaan vallen met weer aantrekken van de corona maatregelen en het verlengen van de spoedwet of het instellen van een nieuwe avondklok. Dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat er bruikbare idioten vragen gaan stellen. Hoe dan ook ik verwacht vuurwerk.

Ondertussen worden onze kinderen geïndoctrineerd om zich 2x per week te zelftesten en wat ik daarbij nog het meest schokkend vind is dat sommige docenten die bang en laf zijn, vinden dat dit zelfs verplicht moet zijn. Dit soort docenten horen naar mijn mening niet in het onderwijs thuis. Ik ben zelf ook docent maar ik zal nooit mensenrechten ter discussie stellen. Echt bizar dat docenten dit willen eisen. Het gaat om de lichamelijke integriteit en dat is de kern van onze Westerse samenleving. Het lijkt godverdomme wel of de meerderheid van het Nederlandse volk het allemaal maar prima vind wat er gebeurt. We gaan regelrecht op een samenleving af die gestoeld is op Chinese normen en waarden. En ik vermoed ook dat op de achtergrond China daarmee bezig is. China zal in de komende maanden/jaren dé economische grootmacht worden op de aarde. De Verenigde Staten zijn al langer in verval en daarmee ook het Westen. Ik weet bijna zeker dat er een link is tussen China, WHO en onze veranderde mensenrechten.

Ik zag pas ook nog een documentaire die ging over 5G. Deze nieuwe generatie communicatie is in staat om realtime mensen te volgen en kan daarbij ook realtime andere informatie koppelen. Of te wel dit is een prima systeem om een deugmaatschappij mee in te richten.
In China gebeurt dit al en hebben mensen daar social points. Heb je te weinig punten? Dan ben je een paria en worden er rechten van je ontnomen. Heb je géén punten? Dan ben je een voortvluchtige en ga je het gevang in.

De mensen hier zullen zeggen dat het in Nederland en Europa niet zo’n vaart zal gaan lopen. Nou ja, we hadden ook nooit gedacht dat er een avondklok ingesteld zou worden. Deze niet werkende maatregelen zijn er alleen maar om ons uiteindelijk te conditioneren om aan de leidraad van het regime te lopen. Het was de Europese Commissie die de avondklok aan alle landen adviseerde. Door wie is die commissie ingefluisterd? China? Een andere entiteit?
Hoe dan ook, ik vertrouw de EU voor géén meter en zal mij nooit conformeren aan een China 2.0 samenleving. Over mijn lijk!

“GENOEG IS GENOEG!”

Nick

Bronnen: telegraaf.nl

Similar Posts