WINTERTIJD – 08/06/2021

” NEDERLAND IS FEITELIJK EEN DICTATUUR, TESTMAATSCHAPPIJ EN POLITIESTAAT GEWORDEN “

Vandaag weer een prachtig interview gezien van Peter Vlemmix (Ongehoord Nederland) met Flavio Pasquino van BlckBx.tv en Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. In dit programma gaat het over censuur, corona, vaccinaties, vaccinatiepaspoort en grondrechten.

De belangrijkste zin die Flavio uitspreekt is: “Mensen denken dat het nu voorbij is, maar deze winter begint het pas.”.

Flavio bedoelt hiermee te zeggen dat de ingezette koers van het aantonen dat je gezond bent via QR-codes niet wordt afgeschaft maar juist in permanent beleid zal worden omgezet. De Europese Unie heeft ook alweer een voorzet gegeven door de invoering van de Europese digitale ID. Dit ID zal uiteindelijk het Social Credit systeem voor de burgers gaan invoeren. Want werkelijk alle gegevens kunnen erop gezet worden.
Maar het is niet verplicht om hieraan mee te doen zegt de EU. Het vaccinatiepaspoort is ook niet verplicht maar sluit nu wel vakanties naar andere landen uit als je niet mee wilt doen met een vaccinatie en/óf getest wilt worden. De tweedeling is er en gaat niet meer zonder revolte weg. En het domme schapenvolk laat dit gebeuren net als begin jaren 30 toen het nazisme opkwam. Wéér die 2e wereldoorlog erbij halen, zeggen mensen dan. Nou, de oorlog in voormalig Joegoslavië dan?
Daar was ook een (twee)deling tussen volkeren door etnische conflicten. Uiteindelijk is dat beslecht met bloedige oorlogen. Voorbeelden genoeg. Wij mensen leren maar niet van het verleden en op een gegeven moment wordt dit verleden dus herhaald. Ongekend en ongehoord!

“Mensen denken dat het nu voorbij is, maar deze winter begint het pas.”

Flavio Pasquino

Het vaccinatiepaspoort (EU: Green Pass) is gemaakt om te blijven. De invoering ervan stond al jaren geleden in de planning van de Europese Commissie. Het is géén toeval, echt niet. En nu komen ze met de digitale ID. Verplicht is het voorlopig niet maar je mist als EU burger véél kansen als je niet meedoet. De EU hoopt dat de meerderheid meedoet zodat ze een enorme druk op de minderheid kunnen zetten om toch ook om te gaan. Net als met de vliegvakanties. Veel mensen halen toch maar een vaccinatie omdat ze graag naar het buitenland willen gaan. Ik zat nog in het stadium om uit te rekenen hoeveel tijd ik nog had om mijn ID kaart te verlengen zonder vingerafdruk af te hoeven geven maar ik hoef géén ID kaart of paspoort meer. Genoeg is genoeg. Ik hoef niet meer naar het buitenland toe.

Ik heb al eerder gezegd dat er spannende zaken gaan gebeuren tussen juni – december. Nu is de corona op de achtergrond door het mooie zomerweer en ja, ook een beetje door de vaccinaties. Echter de spoedwet is stilzwijgend verlengd. Dat is de eerste trigger. Met het Europees Kampioenschap voetbal in zicht, mogen mensen buiten niet op grote schermen gaan kijken. Als dit in het buitenland ook geldt dan gaat er ergens een tweede trigger over. Stel dat bijvoorbeeld Frankrijk steeds verder komt in het toernooi; maar je mag buiten niet op grote schermen kijken? Dan breekt de pleuris uit, denk ik.
En zo zijn er meer triggers. Burgemeester Brulboei uit Nijmegen heeft ook alweer gedreigd met handhaven. Hij is één van de eerste burgemeesters die verantwoordelijkheid mag afleggen bij een toekomstig tribunaal. Nummer 2 mag wat mij betreft Cor Lamers uit Schiedam zijn. Schiedam behoort tot de top 3 gemeenten waar de meeste coronaboetes zijn uitgeschreven. Ik vergeet niet en ik vergeef niet.

Deze herfst/winter gaan er grote zaken gebeuren. De bedoelingen van de regimes moeten zich dan toch wel definitief gaan onthullen.
We zijn hard op weg naar een China 2.0 systeem. Onze democratie is afgebroken. Let’s build back better.

De schapen/bruikbare idioten zullen over een aantal jaren zeggen dat ze het niet hebben zien aankomen. Dat is in dit digitale tijdperk géén valide argument meer. Ook hier vergeet en vergeef ik niet. Mijn leven staat op zijn kop door deze angstige idioten.

“GENOEG IS GENOEG!”

Nick

Bronnen: Cafe Weltschmerz, BlckBx.tv en Ongehoord Nederland

Similar Posts