DIT KABINET HEEFT NIETS GELEERD – 06/08/2020

De persconferentie van Rutte en de Jong op 6 augustus was naar mijn mening weer een dieptepunt.
De grootste conclusie: de jongeren zijn schuldig aan de toename van het aantal besmettingen. PUNT.
Géén woord over de ventilatiesystemen. Zowel niet van het kabinet als niet in vragen van de pers. Hiermee is naar mijn mening een grens overgegaan. Het Nederlandse volk wordt met opzet dom gehouden. Hier en daar een klein bericht in de mainstream media (kranten) over slecht werkende ventilatiesystemen.
Dit kabinet en pers heeft zich bij mij in ieder geval voorgoed buiten spel gezet. En de mainstream media heult samen met de overheid, een zéér gevaarlijke ontwikkeling. Waarom waren er géén vragen over de relatie tussen aerosolen, het virus en de ventilatiesystemen? Schandalig!
Hieronder een plaatje van betere maatregelen die er genomen kunnen worden. De 3 C’s:

COVID-19 General Information | Boca Raton, FL

Ik kan in ieder geval niet meer op een normale manier naar die Rutte of de Jong luisteren. Ik voorspel dat dit ooit zal eindigen in een parlementaire enquête waarbij schuldigen zullen worden aangewezen. Echter zal natuurlijk niemand met terugwerkende kracht worden gestraft.

Het nieuwe aantal besmettingen komt naar mijn mening niet van knuffelen of aanraken. Nee, het komt doordat uitbaters met (kleine) feestruimtes (cafe’s, zalen, etc.) in de avond de ramen en deuren sluiten (wegens geluidoverlast) waardoor er ineens véél meer kans op besmetting is door rondzwevende virus bevattende  aerosolen. De jongeren hunkeren na 2 maanden lockdown uiteraard naar feestjes en uitgaan.
Maar omdat het RIVM ventilatie NIET als belangrijk uitgangspunt hanteert, zullen uitbaters niet weten wat te doen. Aan de deur vind je dus wel een pompje met zeep en de stickers met 1,5 m afstand houden maar de ventilatie is dus meestal NIET op orde want staat niet op de voorpagina van het RIVM.

Oh ja, bij bezoek aan terras of café moeten dus vanaf nu een aantal persoonsgegevens worden achtergelaten voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Dit lijkt mij tegen de AVG regels. Ik ga al niet veel uit maar als ik dan op een terras ga zitten dan zal ik mij inschrijven als H. Potter, Zweinsteinweg 1, Den Haag. 

Update 20:57 – Verplicht registreren mag volgens de AVG niet maar wel moet er weer gereserveerd worden voor een plek op het terras. (bron: Den Haag FM, Dirk Beljaarts, Horeca branche)

Het Nederlandse volk wordt dus dom en bang gehouden (update: 6x meer aanmeldingen voor testen Corona vlak ná de persconferentie, bizar!). Hoewel ik ook vind dat mensen zelf goed onderzoek moeten doen en ook alternatieve bronnen moeten raadplegen. Sommige mensen zijn helaas bruikbare idioten en die zullen de media en regering altijd klakkeloos volgen, ook als er oorlog of verraad mee gemoeid is. Gelukkig hou ik hoop dat de echte waarheid snel zal uitkomen. En krijgen Rutte en de Jonge een 1,5 meter lange hamer (figuurlijk) naar hun hoofd gegooid. Ik hoop het snel mee te maken dat deze heren afgaan als een gieter. Nou eigenlijk zou ik een stapje verder willen gaan. Al deze schoften (kabinet, OMT en RIVM) mogen wat mij betreft dan vervolgd worden wegens het bewust in gevaar brengen van de Nederlandse burgers door maatregelen die niet werkten. Want ik voorspel u: de aerosolen in combinatie met slechte ventilatie(systemen) zijn DE belangrijkste oorzaak van de grote verspreiding van dit virus. Niet het gedrag van onze jongeren!

Vlak aan het einde van de persconferentie toch nog één vraag over ventilatie. En precies de domste vraag die je als journalist kunt stellen. “Kunnen we veilig een ventilator gebruiken?”. Wat een losers vind ik die mainstream journalisten toch.

Ik denk dat er ergens in het land iemand zijn schoenen naar de T.V. heeft gegooid.
Gelukkig heb ik ze van te voren al uitgedaan en elders neergezet want ik zou ze ook hebben gegooid.

Nick – 6 augustus 2020

 

Similar Posts