DE DICTATUUR KOMT ERAAN! – 11/08/2020

Toevallig vandaag liet Robert Jensen een fragment (link) van Minister Hugo de Jonge zien waarin hij het heeft over een quarantaineplicht en hoe moeilijk dat wel niet is.

Nou, vandaag is het een feit. Er wordt een wetsvoorstel door hem ingediend aangaande de quarantaineplicht. De dictatuur komt eraan. Wie denkt die idioot wel niet wie hij is??? We worden als mens echt op de proef gesteld door dit soort politici. Oh , oh, wat veracht ik de kiezers van het CDA die deze idioot hebben gekozen tot partijleider.  Hoewel…gekozen??? Fraude waarschijnlijk…
Ik vind het werkelijk te bizar voor woorden. Het Nederlandse volk is over het algemeen meegaand en braaf maar vergis je niet… Nederlanders zijn dit soort zaken niet gewend en kunnen dan héél link worden. Het begint klein met wat incidenten over  mondkapjes die verplicht zijn maar het eindigt groot, met een opstand.
Natuurlijk niet van iedereen. De bruikbare idioten blijven tot de laatste snik achter de regering aanlopen. Het zal dus een bepaalde groep zijn die het begin maakt om onze vrijheid te heroveren.
Ik ben benieuwd. En er zijn vele met mij die afwachten. Maar mijn tijd van afwachten is zo goed als voorbij.

Er is al veel gebeurd en er staat ons nog héél veel te wachten:

– Lockdown.
– Financiële en economische crisis.
– APV met handhaving (1,5 meter maatschappij).
– Looproutes (binnen en buiten).
– Mondkapjesplicht (O.V. en sommige plaatsen).
– Jongeren krijgen de schuld als het aantal besmettingen oploopt.
– Noodwet (komt eraan).
– Quarantaineplicht (komt eraan).

Zie hier de complete lijst van maatregelen tijdens de Coranacrisis.

Update 12/08/2020 – Na een debat in de kamer wordt de wet betreffende quarantaineplicht nog even in de ijskast gezet. Maar uitstel is géén afstel. We gaan het zien…

 

Nick – 11 augustus 2020

Bron: www.jensen.nl ,NPO en Wikipedia

Similar Posts