LEDEN COALITIEPARTIJEN RENNEN WEG NA DEBAT – 12/08/2020

Nadat een ingelast Corona debat was afgelopen zijn veel leden van de coalitiepartijen zo snel mogelijk de vergaderzaal uitgerend om een stemming over een motie van Geert Wilders te dwarsbomen. Bekijk wat beelden HIER.

De motie van Wilders ging over een structurele salarisverhoging voor al het verzorgend personeel die het land tijdens de Corona crisis op de been hebben gehouden.

De oppositiepartijen waren furieus over deze streek. Ongehoord en ongekend wat deze
coalitieleden van CDA, VVD, CU en D66 geflikt hebben. Een aantal leden bleven nog wel zitten zoals Rob Jetten (dit is op de beelden te zien) dus sommigen hebben nog wel iets van een hart. Echter doordat de rest gevlucht was kon er géén hoofdelijke stemming worden afgenomen wegens het ontbreken van de benodigde 76 leden. Er waren er nog maar 62 over.

De kamervoozitter Arib heeft de motie doorgeschoven naar een later moment.
Dus ook in dit verhaal is uitstel geen afstel. Op een volgend moment moeten deze  nare en laffe honden toch hun hoofdelijke stem uitbrengen. De coalitie heeft zich wéér eens van haar beste kant laten zien. Ik vind dit gelijkwaardig aan het opsteken van je middelvinger naar de samenleving én zorgpersoneel.

Maar ik vind het nog erger dat het stemvee (Lees: kiezers) op dit soort uitwassen stemt en blijft stemmen. Vaak weten ze niet eens wat ze stemmen en op wie ze stemmen. Wordt eens wakker sukkels en kijk om je heen.

Ik hoop dat deze laffe honden hun karma / straf zullen krijgen. Op de eerste rij staan voor een fotomoment met de kanjers uit de zorg en op een ander moment wegvluchten voor hun verantwoordelijkheid.  BAH!

Nick

Bronnen:  Geenstijl,  Telegraaf en NOS

Similar Posts