VEILIGHEIDSREGIO TWENTE SLUIT SUPERMARKT – 13/08/2020

Een winkeleigenaar in Noord Deurningen moest (na verschillende waarschuwingen) van de veiligheidsregio Twente zijn supermarkt sluiten vanwege het niet naleven van de Corona regels. (regels welke zeer waarschijnlijk ongrondwettelijk zijn gezien de kortdurende werking van een noodverordening).

Maar wie had dit gedacht vóór 15 maart?

De politie heeft een cordon rond de supermarkt gelegd en de mensen eruit gehaald.
Daarna is de winkel verzegeld door de veiligheidsregio.
Als dit zo doorgaat komen er grote problemen en onrust in de straten. Het was vannacht ook weer raak in de Schilderwijk (Den Haag). 

Ik hoop dat de burgers eens goed gaan nadenken in wat voor maatschappij we terecht zijn gekomen en dit niet meer zullen accepteren. Rutte is gelukkig nog wel liberaal genoeg om zo’n signaal op te pakken. Nog wel. Maar ik vraag me steeds meer af wie de werkelijke baas van Nederland is.

Ik hoop ook dat de politie en handhaving zich ook eens achter de oren zullen krabben en gaan uitspreken hier niet meer aan mee te willen doen.
Ik vind het onverstandig om mensen als kleine kinderen te willen behandelen.
En dit op basis van RIVM regels die wetenschappelijk NIET zijn bewezen.
Dit is zelf door de oud RIVM baas Roel Coutinho gezegd bij Nieuwsuur.

Het doet me ook denken een stel dat hun moeder in het verzorgingshuis wilde bezoeken.
Ook zij werden gewaarschuwd vanwege het overtreden van de Corona regels (1,5 meter).
Op een gegeven moment stond de politie met een brief voor hun deur. In de brief stond dat ze voorlopig niet meer welkom waren bij het verpleeghuis. HOE DURVEN ZE????

De politie laat zich dus gebruiken als postservice. 
Op een later moment stond de politie weer voor de deur. Dit keer om het stel aan te houden wegens het toch bezoeken van het verpleeghuis.

Zo kan het gaan en de meeste mensen pikken het. Dat zijn de bruikbare idioten.

Niet dat ik gedemonstreerd heb toen het erom ging. Ja natuurlijk wel via deze website en mijn TV in de etalage. Maar ik ben van nature wat bang voor grote mensenmassa’s en confrontaties op te zoeken.

Toch is mijn grens nu ook vrijwel bereikt. Dus wie weet zal ik ook gaan demonstreren.

Als ik dan zo’n bericht lees dat zo’n supermarkt dicht moet dan gaan mijn nekharen recht overeind staan. Het is niet in de buurt anders zou ik er zeker naar toe zijn gegaan om mijn steun uit te spreken.

 

Nick

Bronnen:  Telegraaf, NPO en NOS

 

Similar Posts