DE JONGE HEEFT GÉÉN TWIJFEL OVER DE UITSLAG VAN DE CDA LIJSTTREKKER VERKIEZING 21/08/2020

Even vooropgesteld: ik heb helemaal, helemaal NIETS met het CDA. Een partij zonder gezicht, geen eerlijke en betrouwbare uitstraling en vol met grijze muizen.

Maar: vandaag in Trouw. Hugo de Jonge heeft géén twijfel over de uitslag van de lijsttrekker verkiezingen en loopt daarmee vooruit op het onderzoek dat het CDA verricht naar de verkiezing van de nieuwe lijsttrekker.
Gebleken is dat sommige mensen na het stemmen een terugkoppeling kregen van de kandidaat waarop ze nu juist NIET gestemd hadden. Een vreemde zaak. Een computer maakt hierin absoluut géén fouten. Dat is de programmeur. En ik vraag mijzelf dus af of de verkiezing wel eerlijk is gegaan. Er was slechts een kleine meerderheid van 258 stemmen voor de Jonge boven Pieter Omtzigt.
Nu kan mij dat hele klote CDA niets schelen, maar als er dan een lijsttrekker moet komen, dan zou ik héél graag Pieter Omtzigt willen zien. De saaie maar degelijke boekhouder die zich overal inbijt en het de overheid (lees belastingdienst) behoorlijk moeilijk maakt. En terecht.
De Jonge met zijn kekke schoentjes loopt weer vooruit op zaken en bluft maar door. Hij moet gewoon reageren met: “Ik wacht de uitslag van het onderzoek af voordat ik reageer op zaken”.  Maar nee hoor, fier met de borst vooruit bluffen en uitstralen dat hij de echte leider is.  Ga maar weer lesgeven, loser. Oh wacht…..toch maar niet. Ga maar schoenen verkopen op de Kalverstraat. Daar ben je goed op je plek. Wel een mondkapje op doen, hè?

Update 21/08/2020 – Ook Mona Keijzer gaat zich er nu mee bemoeien. Heerlijk!

Update 26/08/2020 – Oei. Onduidelijkheid over stemcodes. Wat een flop.

Update 27/08/2020 – Logs verdwenen. Verkiezingsfraude?  Zou mij niets verbazen…

 

UPDATE 09/12/2020 – Er is nog steeds gezeik met die verkiezing bij het CDA. Het ettert maar door. Zal de waarheid ooit uitkomen? Dan is het over met die schlemiel De Jonge.
Een stagiair van het partijbureau die het digitale frame heeft gemaakt en logs die direct na de verkiezingen zijn verdwenen. Het riekt allemaal naar corruptie en fraude. En dat past natuurlijk allemaal prima bij het imago van deze flutpartij. Een dekmantel moet alles verbergen. Maar fondsen trekken zich terug. Ik ben benieuwd hoe deze soap zal aflopen. Zelf denk ik dat De Jonge, mede door zijn achterlijke Corona beleid, niet lang meer aan het roer zal staan.

Oh ja, en dan de overstap van mislukte TV presentatrice Lucille Werner naar het CDA.
Oh ja, de notaris van het CDA is in het verleden ook al in opspraak geweest. Waar rook is, is vuur.

Nick

 

Bronnen:  nu.nl, trouw.nl, Geenstijl.nl, Ad.nl, volkskrant.nl en Twitter.nl

Similar Posts