THE SYSTEM COLLAPSE III – 08/11/2021

Het wordt steeds duidelijker wat er aan de hand is. Wereldwijd stijgen de prijzen en zijn er (voorraad) tekorten aan alles.
De eerste energieleverancier in Nederland is omgevallen. Met de hoge energieprijzen konden ze hun afspraken niet meer nakomen.
De ACM heeft het bedrijf dus geliquideerd waarbij de klanten (gewone consumenten) moeten overstappen naar Eneco met dubbele prijzen als gevolg. Andere, vaak kleine energiebedrijven, smeken hun klanten om over te stappen. En er is er zelfs eentje die tussentijds de prijzen verhoogd. Of dat wettig is weet ik op dit moment niet.
Maar zeker is dat op 1 januari 2022 de energieleveranciers de prijzen massaal gaan verhogen. Het zal een armageddon worden, denk ik.
Huishoudens met 2 inkomens zullen er nog wel komen, maar alleenverdieners zoals ik? Ik zit zo rond 1,5x modaal. Dat is eigenlijk ook te weinig om rond te kunnen komen. Ja, ik kan nog op veel zaken gaan bezuinigen maar dat betekent de facto dat ik mijn levensstandaard compleet zal verliezen. Géén kwaliteitskaas meer, géén lekkere cola meer maar siroop. Mijn tropische vissen wegdoen. Want dan bespaar ik veel op stroomkosten, zeker in de winter. En ook kan ik mijn midi Amerikaanse koelkast uitzetten. Dat bespaart al vele honderden euro’s per jaar, denk ik zo. Maar het zal allemaal wel niet genoeg blijken.

Ik heb medelijden met de lage inkomens. Die hebben wel vaak toeslagen maar dan nog betwijfel ik of ze rond kunnen komen.
De voedselbanken hebben het al drukker en zullen in de toekomst nog wel meer klanten gaan krijgen.
Onze overheid heeft compleet gefaald. Partijen als VVD, CDA, D666, GROENLINKS, CU en PVDA neem ik het persoonlijk kwalijk dat ze het zover hebben laten komen. De mensen achter deze partijen zouden hiervoor toch vervolgd moeten worden.
Vervolgd? Ja zeker. Niet alleen voor hun corona wanbeleid, maar ook voor het algemene financiële wanbeleid dat ze hebben gevoerd. En natuurlijk is dit een wereldwijd probleem. Zie ook het toenemend aantal mensen dat in hongersnood dreigt te vallen.
Het gaat totaal de verkeerde kant op met de mensheid. En dat wordt veroorzaakt door de zwijgende of slapende meerderheid van het volk.
De kleine groep wakkeren wordt sterk onderdrukt en voor gek weggezet. Maar het verleden wijst vaak uit dat de deze gekken in de toekomst alsnog gelijk zullen krijgen. We gaan, als we niets doen, af op een periode van de jaren 30.
Economische crashes wereldwijd, beurscrashes tot gevolg, bankruns, malaise, uitsluiting en discriminatie, fascisme en als toetje (burger)oorlogen. Het is toen gebeurd en het gebeurt nu weer. Echter nu gaat het een tandje erger worden want er dreigt een tekort aan voedsel en andere goederen. De oplossing? decimeren van de (wereld)bevolking. Vroeg of laat gaat dat gebeuren, ben ik bang.

Zojuist lees ik dat Feyenoord ook in de problemen dreigt te komen nu de bouw van het nieuwe stadion met hoge waarschijnlijkheid niet door zal gaan en het project Feyenoord City dus stopt. Dat betekent dus de facto dat Feyenoord en Station Feyenoord een restschuld aan een Amerikaanse bank (Goldman Sachs?) hebben die het project zou begeleiden. Dat soort banken zijn net hyena’s. Ze trekken alles leeg.
Feyenoord heeft ook nog eens een belastingachterstand en de renovatie van de Kuip zal vele honderden miljoenen Euro’s kosten.
Er zijn vele bedrijven die in de situatie van (Stadion) Feyenoord zitten. Evenals de gewone consument.

Bedrijven hebben een steeds grotere belastingschuld. Het is game over.

De hyperinflatie is bezig. We zitten er midden in. Bekijk deze uitzending met Willem Middelkoop maar eens. The Great Reset van Klaus Schwab is ook al bezig. Maar misschien wel sneller dan de elite denkt of zou willen. Daarnaast zorgt de (NEP) coronacrisis eveneens voor een rechtssysteem crisis. Het is ongekend hoe onze mensenrechten zijn ingeperkt voor een verkoudheidsvirus. Ook dit is wereldwijd aan de gang. In Australië leven de mensen op dit moment gewoon in een dictatuur. Maar ik denk dat het volk, als de ogen geopend zijn, zich met grof geweld vrij zullen vechten. Het regime daar zal vallen en ik sluit niet uit dat het volk dan eist dat de personen achter dat regime terechtgesteld zullen worden. In Nederland is de schoenenprins, samen met Pinokkio Rutte ook bezig om onze mensenrechten weg te nemen en deze te vervangen voor een sociaal krediet systeem. De coronapas en QR codes zullen onze mensenrechten wegvagen en het volk vindt het wel prima zo omdat de pas best wel gemakkelijk in gebruik is. Daarbij vergetend dat vóór 2020 het héél normaal was om zonder een discriminerende pas gewoon naar het theater of concert te kunnen gaan. BIZAR!

Ik ben inmiddels begonnen met het opbouwen van een voorraad goederen om 1 of 2 maanden mee vooruit te komen. Dat kost me veel geld, maar ik denk dat het een goede investering zal zijn. Ik heb rijst, basis medicijnen, drinken en een kleine houtvoorraad opgebouwd.
De komende dagen ga ik water, gasflessen, lucifers en lang houdbaar eten inslaan.
Als ik achteraf dit allemaal niet nodig blijk te hebben dan is er géén man overboord en kan ik mijn voorraad gewoon aanspreken in ‘normale’ tijden.

Dit is nog maar het begin. Als de overgang naar de EUSSR geleidelijk gaat zal het merendeel van het volk het pas te laat door gaan krijgen. Echter als de hyperinflatie zich doorzet dan zal het volk wakker worden en gaan protesteren. Dan ontstaat er chaos en valt het regime.
Ik hoop op het laatste, ook al zal dat offers met zich meebrengen. Ik ben nog steeds van mening dat er gewonden en doden gaan vallen.
Welk scenario er zich dan ook zal afspelen. We gaan een zéér onrustige tijd tegemoet.

BUCKLE UP! RED ALERT!

Nick

Bronnen: ad.nl, rtlnieuws.nl, nu.nl, twitter.com, nos.nl en YouTube.nl

Similar Posts