TERUGKEER VAN LOCKDOWN? – 07/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ab “Whiskey” Osterhaus en collega viroloog Bert Niesters pleiten vandaag in de Televaag voor een nieuwe lockdown in Nederland.
En op de lange termijn moet er door het regime naar structurele oplossingen worden gezocht.
Ik heb het al eerder gezegd. Als je de mainstream media niet kijkt of leest heb je géén flauw benul dat er een pandemie bezig is.
Vandaar ook dat ik niet geloof in de pandemie. Het is NEP. Het virus is wellicht echt, maar op dit moment, denk ik, endemisch.
We hebben elk jaar weer last van griep of zware griep (was dat corona?). In 2016 en 2018 werden ziekenhuizen zó zwaar belast dat zorg ook uitgesteld werd. Dat was echter vóór de gigantische bezuinigingen die toenmalig kabinet Rutte had uitgevoerd.
Sinds 2020 zitten we in diverse crisissen, waaronder een zorgcrisis. Zorgpersoneel loopt massaal weg en er komen géén IC- en ziekenhuisbedden meer bij. Ziekenhuizen sluiten of fuseren. Het is één grote puinhoop en het zal niet meer beter worden onder dit regime.
De griep is blijkbaar terug (ik hoor van verschillende kanten dat mensen griep hebben gehad want negatief getest).
Vorig jaar was er géén griep en nu weer wel. Dus dat zou kunnen betekenen dat Cojona ondergeschikt aanwezig is, toch?
En dat betekent dus dat de griep weer terug is. En de positieve testen dan? Misschien toch door een vaccinatie-effect of doordat mensen immuun zijn geworden maar nog resten van het virus in zich hebben? Sommige mensen kunnen maanden na corona nog positief testen.
Maar ik weet het niet zeker.

Feit is dat het regime ons nu steeds verder onder druk gaat zetten. De vaccinaties zijn een grote flop gebleken, maar het regime zal dat nooit toegeven omdat anders hun overige beleid ook op de korrel wordt genomen.
Het beleid dat Maurice al in een vroeg stadium had voorspeld, namelijk ventilatie, luchtvochtigheid, letten op drukte en CO2 monitoring, dat zijn de juiste maatregelen. Ik heb ze al vele, vele maanden op mijn website staan en ik draag deze maatregelen ook constant uit.

In Ierland bereidt de regering een rechtszaak voor tegen Van Morrison omdat hij felle kritiek had op het coronabeleid van de overheid.
Hiermee wordt dus ook de vrijheid van meningsuiting onderdrukt. Dit beleid past in het plaatje van de Great Reset en de opmaat naar het nieuwe systeem China 2.0. Ik hoop dat de meerderheid van het Europese volk snel wakker wordt want anders ontwaakt het in een dictatuur.

Het aantal infecties neemt snel toe in Nederland. Is het de Griep of Cojona? Ik durf het niet te zeggen, ik ben géén medicus.
Maar zelf heb ik nog géén corona gehad, denk ik. Ik ben eind december 2020 wel 2 dagen ziek geweest, verder niet.
Door mijn maatregelen ben ik niet bang om Corona te krijgen. Omdat mensen nu niet meer ventileren vanwege de kou zie je het aantal besmettingen snel toenemen, ook in verpleegtehuizen. Vooral de oude verpleeghuizen doen niet aan ventilatie want dat is duur. En de senioren doen hun ramen in deze kou echt niet open. Vandaar de grotere kans op aerosol ziektes zoals griep of corona.

12 november gaat het regime weer meer strenge maatregelen treffen. Dat weet ik nu al zeker. Ik vrees het ergste.
Hieronder een mogelijke boodschappenlijstje voor het regime:

* QR code nog verder uitbreiden naar andere sectoren.
* QR code op scholen (MBO, HBO).
* QR code op werk (bepaalde sectoren).
* QR code voor bijna alle winkels?
* Nieuwe Lockdown. Werkt wel niet maar Ab vind van wel.
* Avondklok (Nee toch? Heeft aantoonbaar niet gewerkt).
* Muilkorven overal (dus ook weer in het Middelbaar Onderwijs).
* Alle niet essentiële winkels weer dicht, behalve supermarkten en horeca afhaal.
* Van 3G toegang (gevaccineerd, getest of genezen) naar 2G toegang (gevaccineerd of genezen).
* Verpleeghuizen weer op slot -> totaal illegaal. Senioren hebben het recht om naar buiten te gaan.
* Ziekenhuizen schorten normale operaties wéér op. Komt door de draconische bezuinigingen van jaren geleden.
* Scholen weer dicht of alleen open voor examens / praktijkvakken / halve klassen.
* Afschaffen / verbod op de komende feestdagen.
* Thuisbezoek verboden of beperkt (kan slechts een advies zijn, maar het regime bluft zo veel mogelijk).
* Afstand houden weer in de wet. Is nu namelijk een advies.


UPDATE: Daar begint het al. Afschalen Carnaval, want Cojona.


UPDATE 08/11/2021 – De Coronacrisis kan nog jaren gaan duren en de maatregelen dus ook.
Zojuist in de Televaag het onheilspellende bericht dat de coronacrisis nog jaren kan gaan duren. Nou, ik denk dat er géén crisis is, maar de maatregelen, die worden blijvend geïmplementeerd. Zoals ik al vorig jaar had voorspeld. Mensen, jullie worden in de maling genomen.
Dit alles komt door de overgang, door de Great Reset! Onze burgerrechten zullen worden ingetrokken.
Wanneer wordt de zwijgende meerderheid echt wakker?


UPDATE 08/11/2021 – Clown de Jonge: Coronaregels zullen ook nog ná februari nodig zijn; Spoedwet weer verlengd.
Het gaat natuurlijk niet meer ophouden. De spoedwet is vandaag wéér met 3 maanden verlengd én De Jonge zegt nu ook dat de maatregelen hoogstwaarschijnlijk tot ná februari zullen blijven. Alles wat ik al had voorspeld. De Coronaregels gaan niet meer weg. Sterker nog, in de Tweede (slaap)Kamer gaan stemmen op om de Coronamaatregelen uit de spoedwet te halen en als lange termijn oplossing te integreren in onze normale wetten. Wat een imbicielen dommies zijn het toch in die 2e Slaapkamer. Ahhh, ga ik toch weer even over de rand. Nou voor deze ene keer dan 🙂
De Sinterklaasoptochten staan op het spel, evenals de Kerstmarkten. En voor wat? Voor een neppandemie en een, mits goed geventileerd, mild verkoudheidsvirus. De gemeenten mogen beslissen. Tot vrijdag 12 november dan.
Ik moet denken aan die scene uit StarWars – Revenge of the Sith, waar Palpatine zichzelf uitroept tot keizer en de soortgelijke 2e Kamer in gejuich uitbarst. Het begin van het einde. Zo ook hier. Emperor Hugo gaat vrijdag weer verschrikkelijke zaken aankondigen.
Het begin van het einde. En het volk juicht en smeekt om die maatregelen. Maar ik ben een vrijheidsstrijder en ik zal blijven vechten voor uw en mijn vrijheid. Ook al kon ik door andere afspraken helaas niet naar het Malieveld om te demonstreren. NEXT TIME!


UPDATE 09/11/2021 – BRONNEN ROND KABINET: UITBREIDING CORONAPAS MET PRETPARKEN EN DIERENTUINEN. HORECA OOK MEER REGELS.
Volgens de Televaag worden er vrijdag door het regime meer uitbreidingen op de coronapas gezet (pretparken en dierentuinen) en gaan er nog meer regels gelden voor de horeca. Aan deze regels kun je zien dat dit regime ventilatie nog steeds totaal niet serieus neemt.
Ik hoop dat het uiteindelijk hun ondergang gaat worden, maar de hoop verdwijnt langzaam uit het zicht. De repressie blijft toenemen.
QR code op het werk durft Clown Hugo nog niet aan. Maar het moet nog hartje winter worden. dus er gaat zeker nog meer gebeuren.


UPDATE 10/11/2021 – BOOS MEISJE

In deze link een boos meisje dat even uitlegt hoe het zit. Let op: af en toe wat gevloek 🙂 Ehhh: veel gevloek!
Ik heb mezelf voorgenomen even niet meer te vloeken op dit blog. Dus dat mag een ander voor mij doen.
WORD WAKKER!


UPDATE 11/11/2021 – KABINET NOG STEEDS IN OVERLEG OVER NIEUWE MAATREGELEN
Het regime Rutte is vandaag nog steeds in overleg ná het strenge OMT advies om een ‘lichte’ lockdown van 2 weken in te voeren gevold door 2G. Maar er zijn beren op de weg. De Christen Unie heeft, naar verluid, problemen met 2G want dat komt neer op vaccinatiedrang.
Toch denk ik dat deze zware maatregelen er gaan komen. Pinokkio Rutte komt immers overal mee weg. Nog wel…
Misschien wordt er wel weer een show opgevoerd waarbij 1 maatregel door de Tweede Kamer wordt weggestemd. En blijft er een heel streng pakket over. Dezelfde spelletjes worden steeds weer opnieuw gespeeld. En het volk kijkt ernaar en doet niets.
De duimschroeven worden steeds verder aangedraaid. Die verdomde Paternotte van D666 loopt als een bruinhemd voorop.
Als hij zo doorgaat neemt hij een leidende of lijdende? rol in als er ooit een tribunaal komt. Dit heerschap dient, net als Rutte, Grapperhaus, De Jonge en Van Dissel vervolgd te worden wegens ernstige misdaden tegen de menselijkheid.
De viering van Sinterklaas, Kerstmis en Oud Jaar (vuurwerk) lopen allemaal groot gevaar door deze onzinnige maatregelen.

Ondertussen lees ik op de site van de Staatsomroep NOS dat het aannemelijk is om met 2G het aantal besmettingen (lees: infecties) terug te brengen. Een grote leugen. Want het regime wil nog steeds niet toegeven dat gevaccineerden het virus (bijna) net zo goed doorgeven als ongevaccineerden. Dus als je de geteste ongevaccineerde dan overal geweigerd wordt, komt er genoeg bewijs dat de Coronapas met QR codes dus een farce zal blijken te zijn. Ik ben dan benieuwd wat de conclusie van het regime zal zijn. De modelleurs van het OMT denken dat, als je 25% van de geteste ongevaccineerden uitsluit, er 94% minder ziekenhuisopnames komen. Wat een bullshit!
Ik hoop dat het een trigger zal zijn voor de slapende meerderheid van het volk. Als deze gaan inzien dat dit soort maatregelen totaal zinloos zijn, dan kan er wat gaan gebeuren. Als het vaccin had gewerkt dan hadden we nu een hele andere situatie gehad.
Het is echter een compleet fiasco geworden. Zojuist keek ik héél even Nieuwsuur via het internet. Daar hoorde ik dat vorig jaar in de zomer zo’n 50 mensen per dag positief waren. Dit jaar waren dat er 500 in de zomer. Bewijs genoeg dat de vaccinaties bijna niet werken en/of zelfs infectie in de hand werken. Oh ja, hier de leugens van Rutte en De Jonge op een rij!
En hier nog een leugen: Kabinet streeft naar opheffen alle Coronamaatregelen op 1 november 2021! Ha, ha, proest, hi, hi.
In België zijn er steeds meer ziekenhuizen waar alleen nog maar gevaccineerden opgenomen worden. Maar het bashen van de ongevaccineerden gaat gewoon door. Er is onderhand zoveel discriminatie dat ik mij ernstig zorgen maak.

De boosaardige zelfbenoemde keizer grijpt de macht in de senaat.STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET!

Nick

Bronnen: telegraaf.nl, blckbx.tv, Nieuwsuur en nos.nl

Similar Posts