BOOSTERPRIK – 04/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Duitsland gaat IEDEREEN een boosterprik geven. Het begin van een eindeloze situatie zou ik zeggen.
Naast dat er weer ernstige bijwerkingen kunnen ontstaan, denk ik dat deze ‘BOOSTER’ slechts voor 2 tot 4 maanden zal werken.
De winter kan er mee overbrugd worden, dat wel. Maar er zullen altijd boosters nodig blijven, want de farmaceuten willen dit systeem graag zo houden. Als die collaberende mainstream media nu eens de juiste vragen aan het regime zouden stellen of echt onderzoek doen, dan worden de mensen wakker en komt de waarheid snel boven water. Maar helaas….

Ik wil zo’n booster trouwens ook géén booster noemen; het is gewoon een nieuwe vaccinatie. En aangezien het maar één prikje is, zal de bescherming veer véél sneller afnemen. De langetermijneffecten blijven nog steeds onbekend.

Zojuist op het internet: in Nederland wordt de organisatie van Carnaval in Noord- en Midden Limburg afgelast.
Dat zal wel weer te danken zijn aan de ongevaccineerden, natuurlijk.

Pas als mensen echt doorkrijgen dat het regime Rutte de gezondheidszorg compleet kapot gemaakt heeft, zal er onrust gaan ontstaan.
Dit nieuws zal, natuurlijk in combinatie met de juiste getallen over de opnames van gevaccineerden en ongevaccineerden, dan leiden tot een nieuwe trigger. Ik hoop alleen dat het op tijd zal gebeuren want de QR code op het werk komt er zeker aan. Het kan snel worden ingevoerd via die walgelijke spoedwet. Maar dát zal zeker een groot event teweeg gaan brengen, denk ik zo. Direct of indirect (bijvoorbeeld nog meer lege schappen in de winkels). Er is zó veel aan de hand en er gaat zo veel gebeuren. Ik had het al voorspeld. Deze winter komt er een groot (waarheids) event. We zullen zien. Ik hoorde net op het nieuws dat de vakbond van havenmedewerkers oproepen tot acties indien de QR code voor het werk komt. Een goede zaak. Lege schappen geven onrust. En onrust leidt tot chaos, waarheidsvinding en paniek bij het regime.

Zelf zal ik nooit en te nimmer een Corona QR code laten zien (nergens, dus ook niet op het werk) en mijzelf ook nooit laten testen. Mijn leven zal waarschijnlijk in de nabije toekomst een drastische wending nemen, maar ik ben bereid offers te brengen voor de goede zaak. Ik zal nooit, maar dan ook nooit buigen voor het regime.

Wat kan er uiteindelijk gebeuren met mij of mijn situatie?

– Ik ben docent op een school. Stel dat er een QR code voor werk komt, dan zal ik mij langdurig ziek gaan melden. Dat kan ik hooguit 1 jaar volhouden, daarna kom je in de uitkering terecht.
– Als ik in een bijstandssituatie terecht zal komen, komen al mijn maandelijkse betalingen in gevaar. Denk aan hypotheek, verzekeringen, etc.
Daardoor zal ik op termijn al mijn bezittingen en huis moeten gaan verkopen. En sta ik dus op straat. Waarschijnlijk zal ik dan een oude camper of zoiets gaan kopen zodat ik mobiel kan gaan wonen.
– Ik zal op de ondergrondse markt (die er dan vast is) de nodige goederen gaan inslaan want alle winkels zijn voor ongevaccineerden dan allang verboden gebied.
– Het kan ook zijn dat het regime tot fysieke dwang overgaat. Dan komen ze aan de deur met de gezondheidsdienst en politie om mensen ter plekke te komen vaccineren. Ik zal dat nimmer accepteren en vechten voor mijn leven. Dit is wel een heel zwart scenario, ha, ha.
– Of het regime blokkeert mijn bankrekening (is zeker mogelijk). Dan heb ik zeker een uitdaging, maar ik ben inventief.
– Het kan zijn dat ongevaccineerden tot persona non grata worden gebombardeerd. Hun bezittingen worden verbeurd verklaard en ze worden opgejaagd. Als mij dit zal overkomen, zal ik, denk ik, de jager zal worden. Dit is ook een inktzwart scenario. Maar in deze wereld is niets mij vreemd. Alles kan. De wetteloosheid is reeds ingezet. Het rechtssysteem staat aan de kant van het regime.


Ondertussen wordt er nu propaganda losgelaten op het volk dat zegt dat een kleine meerderheid VOOR de QR code op het werk is.
Ik kan het mij gewoonweg bijna niet voorstellen dat mensen dit willen. Maar in de jaren 30 kon het ook en liepen mensen massaal in de val.
Dus waarom zou het heden ten dage niet kunnen? Gelukkig niet bij mensen zoals ik. Maar wij zijn met weinig. Ik schat hooguit 30%.

De komende weken ga ik mij voorbereiden op het ergste. Dat betekent nog meer lang houdbare goederen inslaan, wateropslag, medicijnen en vitaminen inslaan, kruiden en gedroogde bonen kopen en natuurlijk genoeg wc papier kopen 😉

Het gaat een donkere en barre winter worden. The Great Reset wordt op dit moment uitgevoerd.


UPDATE: Ik lees net dat er in Spanje angst is voor mogelijke Black-outs. Ik kan mij dat best wel voorstellen. Ook daar zijn mensen aan het hamsteren gegaan. Maar ik weet niet of de bron betrouwbaar is. We zullen zien. De angst kan ik zeker begrijpen. In Rotterdam is op dit moment trouwens ook een grote stroomstoring. Maar dat is vast gewoon een storing. Géén black-out.


UPDATE 5 NOVEMBER 2021 – Agenten vrezen de losse handjes van burgers.
De Volkskrant opent met het bericht dat agenten vrezen voor het steeds heftiger geweld van het volk. Het hoort bij mijn lijstje met voorspellingen. Het is niets anders meer. Dit hoort bij verzet tegen een totalitair regime, of erger: dictatuur. Er is genoeg voor gewaarschuwd. In liefde en vrede demonstreren lukt ook nog maar net. De vlam dreigt in de pan te slaan. En dat hoort helaas bij revolte. Er kan immers niet goedaardig gevraagd worden of Rutte en Co opstappen. Het verzet neemt dus toe. De eerstelijns beveiliging is daarbij het meest logische doelwit, namelijk BOA’s en politie. De BOA’s hebben nog meer kans op geweld maar de berichten daarover zijn vrij rustig of worden gecensureerd. Hét grote event staat voor de deur. Ik vrees het ergste. Ik hoop in ieder geval op een rustige Kerst. Maar het regime is op hol geslagen en de systeemrot is tot een hoogtepunt geklommen.
Het aantal positieve tests neemt weer toe, evenals het aantal opnames In het ziekenhuis. En zojuist in het nieuws dat Hugo het testbeleid heeft veranderd. Ook gevaccineerden moeten zich laten testen als ze in contact zin geweest met een positief getest iemand.
Daarmee geeft hij impliciet dus toe dat ook gevaccineerden het virus gemakkelijk door kunnen geven en dus zelf ook zeer vatbaar zijn.
Het kaartenhuis is bezig met in te storten.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET!

Nick

Bronnen: nu.nl, maurice.nl, YouTube.nl, wnl.nl, rijnmond.nl, spanjevandaag.com, hartvannederland.nl, Twitter, telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts