TACTISCHE ZET VAN HET REGIME – 03/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag is het coronadebat naar aanleiding van de aangekondigde coronamaatregelen van het regime Rutte.
Wat opviel was dat voor bezoek aan het terras buiten er een coronapas nodig zal zijn, evenals amateur sportwedstrijden vanaf 18 jaar.
De kamer viel daarover. Niet over de terrassen maar over die amateurwedstrijden. Het regime heeft de amateur wedstrijden als wisselgeld voor die strengere maatregelen erbij gedaan. Doelbewust en natuurlijk doorgesproken met de coalitiepartijen.
Het is zó doorzichtig maar het werkt wel gezien de grote krantenkop van de online Televaag.

Ik ben benieuwd naar de stemming. PVDA, Volt en de Groep Haan zijn meelopers. Ik ben bang dat de controlled oppositie gewoon in gaat stemmen met deze verschrikkelijke en niet werkende maatregelen. En de opmaat naar meer is gisteren en vandaag ook weer ingezet.
En deze beslissingen worden ook gebaseerd op foute data (bewust gecreëerd) van het RIVM. Deze ruwe data wordt niet vrijgegeven door het RIVM want in strijd met AVG. Dat is onzin want juist deze ruwe data is geanonimiseerd.

Hoe komt het Forum van Democratie en Maurice dan toch aan data? Puur door klokkenluiders vanuit de zorg. En door uitspraken in het openbaar van ziekenhuisdirecteuren zoals deze.

Oh ja, het RIVM gaat zich de komende tijd op individuele basis, richten op de ongevaccineerden. Nu.nl heeft een analyse gemaakt wie die ongevaccineerden nu precies zijn. En ze komen steeds weer met hetzelfde liedje. Allochtonen, taalbarrières, anti-vaxxers, geloof en mensen die bang zijn voor de bijwerkingen. Conclusie is dat vooral laagopgeleiden (jongeren) en laaggeletterden het vaccin weigeren.
En die conclusie is voorbarig. Het gaat erom dat het een totaalplaatje is. Ik persoonlijk vertrouw dat verdomde vaccin niet. Het is snel ontwikkeld en al in het beginstadium hoorde ik verhalen van heftige bijwerkingen. ook zag ik een zuster op TV flauw vallen vlak nadat ze het prikje ontvangen had. Dat vind ik al niet normale bijwerkingen van het prikje. Nee, dat wilde ik zeker niet. Even later hoorde ik van een wat oudere man die 15 minuten na de vaccinatie dood neerviel op de parkeerplaats. Toen wilde ik het helemaal niet meer. En daarna kwamen de verhalen over trombose als bijwerking. Genoeg om het prikje, zeker voor nu, niet te nemen. Kijk maar eens naar de Jensen Show nr #406 (op 42:30). Daar laat hij krantenartikelen zien van sporters die na de Corona vaccinatie ernstige hartproblemen kregen. Het zijn er bizar veel.

Een hoop gedoe rondom Corona. Daarnaast is de IFR van Corona gemiddeld 0,15%. Dat is vergelijkbaar met een zware griep. Normaal gezien overleef je dat gewoon. Zie de redenering van Herman Steigstra (Moderator bij Mauric.nl) hieronder. Nog een reden om niet te vaccineren! Tevens let ik nu nog meer dan vroeger op ventilatie! Dus dat gaat mij ook beschermen. En niet dat kwartiertje waar Pinokkio Rutte het over heeft.

Het regime vond dit soort reacties (zoals ik hierboven geef) niet leuk en ging de maatregelen verzwaren. Avondklok, coronapas, het kon niet op. Maar ik kijk verder. De enorme inflatie, grondstoffentekorten, economische malaise, etc. Allemaal tekenen voor mij dat het Westen in elkaar dreigt te vallen (op relatief korte termijn). Deze Coronacrisis wordt naar mijn mening aangewend om die achterliggende problematiek te verbergen. Voor mij nog een reden om niet mee te doen. Loopt het regime en meerderheid van het volk naar rechts? Dan loop ik snel naar links en visa versa. Het regime liegt en bedriegt. Zie de toeslagenaffaire. Zie het aantal ministeres en staatssecretarissen dat is afgetreden.
Er is zó veel méér aan de hand dan de mensen weten en waarschijnlijk ook dan ik weet. Maar ik zie het merendeel wel. Het is tijd om wat te gaan hamsteren. Echt waar!
Het gaat niet meer om corona en die prikjes. Het gaat om het grotere plaatje. De derde Wereldoorlog is nu bezig. Dat is een stille oorlog waarbij het volk gaat slapen in een democratie en wakker zal worden in een dictatuur.

Zie ook dit blog van de oud bassist van BZN, Jan Tuijp. Hierin beschrijft hij met data en bewijs uit de mainstream media hoe het allemaal zover heeft kunnen komen met deze coronacrisis.

Quote van Herman Steigstra, staticus bij maurice.nl.

Hoe zou een domme anti-vaxxer, wappie, allochtoon etc. kunnen denken:
* Als niet-gevaccineerde heb ik nu een kans van ongeveer 1% nog besmet te worden.
* Als ik dan toch besmet raak, een kans van 0,1% dan te overlijden, dus 1 op 100.000 op overlijden.
* Als ik besmet raak, zou het kunnen dat ik gemiddeld 1 persoon ook besmet.
* Als ik me laat vaccineren, wordt het risico wel kleiner, maar niet nul.
* Als ik me laat vaccineren, lijkt er een kans van 1 op 2000 dat ik het niet overleef (oversterfte cijfers).
* Als ik zelf moet kiezen, dan kies ik voor de beste kans, dus die 1 op 100.000 om te overlijden.
* Door mijn keuze zou het kunnen dat ik ook 1 ander die niet is gevaccineerd besmet en dus meeneem in mijn beslissing, ook 1 op 100.000.
* Als de bescherming van de vaccins 95% is, dan is de kans dat een gevaccineerde overlijdt door mijn keuze dus 1 op 2.000.000.

WAAROM dwingt de overheid mij te kiezen voor 1 op 2.000 in plaats van 1 op 100.000? Is dat nou echt zo dom? Is dat nou asociaal? Ben ik nu een wappie als ik probeer het te begrijpen? Of zijn het de MSM die weigeren zelf na te denken en zelf wappies zijn.

Herman Steigstra, moderator bij Maurice.nl

UPDATE 21:45 – Gaat het regime toegeven aan de wens van de Tweede Kamer? Vast wel. Dat is de uitruil. Maar ik zie het…..

UPDATE 22:40 – Ik zie het.


UPDATE 4 november 2021 – Ziekenhuizen houden data voor eigen personeel achter.
Op Twitter – Ziekenhuisdata wordt gecensureerd. Ook voor eigen personeel.


Twitter bericht over censuur ziekenhuizen

STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET!

Nick

Bronnen: nu.nl, maurice.nl, YouTube.nl, Twitter, telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts