HET EINDE VAN HET REGIME KOMT SNEL DICHTERBIJ – 01/11/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Vandaag lekte dan toch wat maatregelen uit die het regime weer voor ons heeft bedacht.
De Coronapas EU Digital Greencard gaat uitgebreid worden met sportscholen, zwembaden én doorstroomlocaties. Hoger onderwijs wil Clown de Jonge er ook nog bij maar daar is extra wetgeving voor nodig. En die gaat er zeker komen.
Ook de muilkorven komen terug alsmede de 1,5 meter afstand houden. Hoe dat precies in werking wordt gesteld is op dit moment nog niet bekend. Het regime Rutte heeft de zorg kapot bezuinigd en die staat dus op totale instorting. Dat is ook de bedoeling want er wordt wereldwijd versneld omgeschakeld naar het China 2.0 systeem van Klaus Schwab.
Ik ga niet meer tieren en vloeken. Ik heb alles al gezegd dat gezegd moest worden. Het is voor nu game set and match.
Onze Westers economisch systeem staat op omvallen. Een mogelijke cyberattack zal een (langdurige) Black-Out kunnen veroorzaken en dat is de trigger om de noodtoestand uit te roepen en de great reset versneld uit te voeren. We zullen gaan slapen in een donkere democratie en wakker worden in een duistere dictatuur. Sinds het loslaten van de goudstandaard in 1971 door Nixon was ons systeem gedoemd te mislukken.

Maar ik vertrouw erop dat Nederlanders hun verstand zullen gaan gebruiken en gaan inzien dat deze pas de opmaat is tot een totalitair regime. Dat is er nu ook al maar in de nabije toekomst zal zo’n regime verankerd gaan worden tot een dictatuur en is de ziel van Nederland definitief verkocht aan de elite. We kunnen hier alleen nog maar uit komen als de zwijgende meerderheid van Nederland zegt: genoeg is genoeg!

Het is met géén pen te beschrijven in welke situatie we terecht zijn gekomen. Deze situatie heb ik echter altijd al wel voorspeld. Maar ik had nooit gedacht dat het verval door een virus zou gebeuren maar via een snelle sell out van valuta (met beurscrashes tot gevolg).
Natuurlijk zal dat ook zeker gaan gebeuren, echter dat wordt voor een groot deel gemaskeerd door deze NEP PANDEMIE. Ik heb er schoon genoeg van. Ik ben er echt klaar mee en wil die clowns Rutte en de Jonge achter de tralies zien. Het regime Rutte zal haar hand eens overspelen waarna er een golf van geweld zal ontstaan.

Vandaag was er in het nieuws ook (weer) een filmpje van een agent die een corona demonstrant tegen het hoofd schopte.
Het begint met geweld en het zal met geweld eindigen 😢

Ik kijk overigens al ruim 2 jaar géén televisie meer. En als ik ook geen nieuws van de andere kant zou horen (Maurice, Jensen, Weltschmerz, BlackBox, etc.) dan zou ik mijzelf écht afvragen: “Waar is de pandemie?”.
Mijn advies: kijk géén tv meer, lees géén krant meer en de pandemie verdwijnt ook uit uw leven. Maar die onnozele en niet werkende maatregelen, die zijn het probleem. Zelfs als we Rutte en consorten oppakken en berechten, dan nog blijven de problemen op wereldniveau. Het virus is er om orde door chaos (Ordo ab Chao) te scheppen. En tot nu toe lukt dat. Maar de mensheid is uiteindelijk niet te sturen. De ogen gaan een keer open en dan is het ook snel klaar.

UPDATE: In Zwijndrecht zet de gemeente snelle mystery guests in om horecaondernemers te betrappen als ze niet om de Coronapas vragen.
Echter deze opgevoerde BOA’s zijn zo snel dat ze niet eens worden opgemerkt als ze zogenaamd zonder pas naar de WC glippen.
De burgemeester vindt het nu toch ook niet netjes en keurt de handelswijze af.
Ik keur alle Corona maatregelen af, maar deze in het bijzonder. Horecaondernemers expres erbij naaien is echt zó laag.
Ik ga niet meer vloeken of diep beledigen, maar dit soort mystery guests zouden niet mogen bestaan. Je laat jezelf toch door anderen niet gebruiken om hardwerkende ondernemers erbij te naaien? Dan ben je echt laag en ben je van het type NSB.


UPDATE: Het Parool komt met de uitgelekte maatregelen. Hier een overzicht:

De uitgelekte ingrepen op een rij

– Houd 1,5 meter afstand (dringend advies, per direct).

– Werk de helft van de tijd thuis (dringend advies, per direct).

– Het dragen van een muilkorf in publieke binnenruimten zoals winkels, stations, bibliotheken en gemeentehuizen
(verplicht, vanaf 6 november).

– Het coronatoegangsbewijs geldt ook in onder meer sportscholen, zwembaden en ‘doorstroomlocaties’ als dierentuinen,
musea en pretparken (plicht, vanaf 6 november).

– Een regionale aanpak in coronabrandhaarden lijkt onhaalbaar, wel worden bedrijven en burgemeesters opgeroepen beter te handhaven.
Extra regels alleen voor ongevaccineerden zijn voorlopig uit beeld.

– Het kabinet bereidt alvast wetgeving voor zodat de coronapas ook bij bedrijven verplicht kan worden.

UPDATE 2 november 2021: Het is allemaal nog erger dan de geruchten de ronde deden. Hier onder staan alle definitieve maatregelen die 6 november ingaan. 12 november gaan er waarschijnlijk nog meer zwaardere maatregelen komen, heeft clown Hugo al gezegd. Ze zijn aan het onderzoeken of de Coronapas ook ingezet kan worden bij MBO, HBO en sommige sectoren in het werk. Dát zal zeker een trigger zijn voor grootscheepse demonstraties.
De Tweede Kamer moet daarover natuurlijk beslissen. Die laffe PVDA zal wel voor zijn. Maar de CU zal ook voor moeten stemmen omdat anders de formatie weer in gevaar komt. Hmmm, dat zou Rutte vast niet zo erg vinden want dan kan alles wéér verlengd worden.
Wat een poppenkast. En de meerderheid van het zwijgende volk is nog steeds niet wakker!
Oh ja, de tarweprijs schiet door het plafond. Komt door de klimaathoax. Brood wordt straks onbetaalbaar. MENSEN, WORD WAKKER!

Hieronder de nieuwe maatregelen:

  • Coronapas bij horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden), behalve bij afhalen.
  • Coronapas bij casino’s.
  • Coronapas bij culturele locaties zoals theaters, concertzalen en bioscopen;
  • Coronapas bij doorstroomlocaties in sectoren waar het coronatoegangsbewijs nu al verplicht is. Dit zijn dus locaties waar er een doorstroom van bezoekers is, zoals musea en monumenten.
  • Coronapas bij doorstroomevenementen. Dit zijn evenementen waarbij het publiek geen vaste plek heeft en er een doorstroom van mensen is. Bijvoorbeeld kermissen en bepaalde sportevenementen. Dierentuinen toch ook? Of niet? -> NEE, DIERENTUINEN NOG NIET VOOR ZOVER IK HET BEGRIJP!
  • Coronapas bij evenementen met en zonder vaste zitplaats, zoals festivals, feesten en optredens.
  • Coronapas bij zakelijke evenementen, zoals beurzen en congressen.
  • Coronapas voor publiek bij sportwedstrijden, zowel professioneel als amateur. Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd.
  • Coronapas bij georganiseerde sportbeoefening vanaf 18 jaar, zoals: sportschool, groepslessen, voetbal, zwemmen. Dit geldt voor sporters en publiek in alle binnen- en buitensportlocaties, inclusief sportkantines.
  • Coronapas bij georganiseerde kunst & cultuur beoefening vanaf 18 jaar, zoals: muziekles en schilderles. Of bijvoorbeeld repetities voor zang, dans en toneel.

En last but not least wil ik weer even gezegd hebben dat mijn voorspellingen van maanden geleden natuurlijk weer stuk voor stuk zijn uitgekomen.
Zonder revolte komen we nooit meer van dit soort maatregelen af. Sterker nog, elke keer is er zelfs een verzwaring van deze maatregelen.
Net zolang totdat het volk geconditioneerd is voor de invoering van het Sociaal Krediet Systeem.
Clown de Jonge heeft steeds gezegd dat als er gevaccineerd was, we terug zouden kunnen naar normaal. De vaccinatiegraad hoefde in het begin slechts 70% te zijn. Nu zitten we, volgens Hugo, op 87%. Dus helemaal genoeg zou je zeggen. Maar nee, hij wil 100%. Dat gaat nooit gebeuren en is ook niet nodig. Maar meneer wil niet toegeven dat het vaccin, het vaccinatiebeleid én de genomen maatregelen totaal, maar dan ook totaal niet hebben gewerkt. Het gehele beleid is een flop geweest en het regime wil dat gewoonweg niet toegeven.
De ongevaccineerden krijgen nu steeds de schuld. Echter dat zou een kleine groep moeten zijn (13%) en dus zou je zeggen dat het aantal ziekenhuisopnames relatief lager zijn dan vorig jaar. Maar niets is minder waar! Dus de gevaccineerde mensen hebben ook een aandeel (het grootste!). HUGO LIEGT EN BEDRIEGT!
En de slaafse mainstreammedia verzwijgt dat feit alsmede het aantal zwaargewonden en doden als gevolg van de (nog steeds) experimentele injecties.

En dus wordt de volgende stap het onderwijs (MBO en HBO). En (daarna) komt natuurlijk de coronapas op het werk. Dat laatste zal enorme gevolgen voor mij en vele anderen gaan hebben, maar ik ben bereid om de gevolgen te dragen. Het feit blijft staan dat ik nooit zal buigen, vergeten en vergeven. De verantwoordelijken dienen zullen uiteindelijk opgepakt en berecht worden. Een internationaal tribunaal zal er zeker gaan komen.

UPDATE 3 november 2021 – Hier een mainstreammedia (NOS) stukje over het aantal toegenomen gevaccineerden in het ziekenhuis.
En Hugo maar liegen. Ongehoord en ongekend!


Oh ja, hier nog een laatste foto vanuit Blijdorp. Dierentuinen en pretparken gaan als doorstroom locatie ook onder de Coronapas vallen.
Ik had mijn begin april 2021 mijn abonnement al eerder opgezegd vanwege die Coronapas, maar doe dat nu voor de zekerheid nog maar eens 🙂 Vaarwel Blijdorp. Tot nooit meer ziens!

Het ga je goed lieve otter in Diergaarde Blijdorp. Ik zal je misschien wel nooit meer zien.


STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

IK ZIE HET!

Nick

Bronnen: nu.nl, parool.nl, telegraaf.nl en ad.nl

Similar Posts