BREAKING NEWS: HUGO DE JONGE STOPT ALS LIJSTTREKKER CDA – 10/12/2020

BREAKING NEWS: HUGO DE JONGE STOPT ALS LIJSTTREKKER CDA – 10/12/2020

Zojuist op nu.nl: Hugo stopt als lijsttrekker CDA wegens zware combinatie met het ministerschap.
Ja, zwaar is het. Zeker met al die bluf en leugens die je de wereld in hebt geslingerd en vervolgens nét doen alsof jij het bent die Nederland zal redden. Nou ik zal eerlijk tegen je zijn, Hugo. Ik vind jou ná Bakellende de grootste schlemiel die ik ooit in de politiek heb zien rondlopen. Zelfs de kleuters van de basisschool zullen je nooit meer geloven en serieus nemen.

En natuurlijk is het bovenstaande de echte reden niet. Geert Wilders had het al gezegd: “Achter je rug om wordt je door je eigen mede CDA’ers verguist en vertrapt. Bokito gedrag. Je gezag is weg.”

Dát is de echte reden dat je er mee stopt.
Na de frauduleuze verkiezing ging het al fout. Ik verwacht binnenkort de waarheid over deze verkiezing en ik verwacht vervolgens een enorme crisis in de partijtop van dat f…… CDA.
Laat de boel maar instorten. Beter laat dan nooit. Nou, de lezers weten meteen dat ik zeker géén CDA’er ben 🙂

Beste Hugo. We weten allebei dat je politieke carrière (zeker na maart) voorbij is. En gelukkig maar.
Zoals ik al eerder had gezegd: ga kekke schoenen verkopen in de Kalverstraat. 

UPDATE:  Ik zie hem vol trots in beeld op Nieuwsuur zeggen dat hij echt de overtuigde keuze heeft gemaakt om zijn ministerschap voorrang te geven. ook meldt hij dat hij niet meer op de CDA lijst voor zal komen bij de verkiezingen. YESSSSSSSS!

Maar je karma zal nog komen. Ik vraag mij zelfs af of je het ministerschap zal volbrengen.

UPDATE 11/12/2020 – Wopke Hoekstra nieuwe lijsttrekker van het CDA
Normaal ben ik totaal niet bezig met het CDA. Maar ik vind het frappant dat één dag na het aftreden van Hugo de Jonge zijn opvolger al is aangesteld. Naar mijn mening een vooropgezet plan. Géén nieuwe lijsttrekkersverkiezingen; geen voordracht van meerdere potentiële kandidaten.
Het is toch raar dat de nummer 2 (Pieter Omtzigt) nu géén lijsttrekker is geworden. Een bewijs dat het CDA bestuur hem dan ook totaal niet zag zitten en ze zich erg vergist hadden in het uitschrijven van een lijsttrekkersverkiezing. En dus moest er fraude gepleegd worden. Maar Hugo de Jonge heeft zulke blunders begaan dat CDA leden en collega’s openlijk kritiek gingen uiten met het aftreden als lijsttrekker tot gevolg. En indirect dus ook zijn politieke carrière hebben beëindigd.
En nu géén lijsttrekkersverkiezingen meer maar gewoon een benoeming: Wopke Hoekstra.
Complotten bestaan. Het is nu weer eens aangetoond. En ik had het ook al voorspeld. Hugo zou niet lang meer aan de macht zijn. Hij is nog wel minister. Maar dat loopt hoe dan ook snel ten einde.
Een nieuwe grijze muis staat nu aan het roer van het oubollige CDA. Ik vind het maar een nietszeggende partij. Maar als ik lid zou zijn dan had ik meteen opgezegd. Wat een ondemocratische teringzooi!
Maar mensen: er is niets aan de hand. Doorlopen.

 

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, Nu.nl, NPO2, YouTube.nl, Ad.nl

Similar Posts