AVONDKLOK IN AANTOCHT- 14/12/2020

AVONDKLOK IN AANTOCHT- 14/12/2020

In mijn update van 12 december beschreef ik een fictieve persconferentie van Mark Rutte.
Tot mijn grote schrik klopt dat verhaal vrij nauwkeurig want vandaag komen er de geruchten los dat het kabinet nadenkt over een avondklok. En wellicht ook een nieuwe lockdown.

Het is werkelijk te bizar voor woorden. Dit kabinet is volslagen gek geworden. Jammer dat Willem Oltmans niet meer onder ons is. Hij zou korte metten maken met dit beleid. Echter het volk (lees: bruikbare idioten) gaat ook niet vrijuit. Want hun angst slaat door en daardoor laten mensen zich massaal testen met meer positieve resultaten tot gevolg. Lees mijn blog over de onzin van stijgende besmettingen maar eens terug waarom massaal testen rampzalig is.

Maar voor nu is het te laat. De strengere maatregelen komen eraan. Deze zijn vele malen erger dan in maart 2020. Dit virus laat zich niet beteugelen door de huidige maatregelen. Dit kabinet en bijna alle regeringen van de wereld hebben gefaald. Gefaald omdat de WHO een achterlijke en corrupte organisatie is. Door politiek gekonkel durven ze niet de maatregelen aan te passen. Denk maar eens wat er gebeurt als de WHO toegeeft dat de 1,5m regel en handen wassen totaal niet werken maar dat ventilatie en luchtvochtigheid de belangrijkste covid19 verspreider zijn.
De wereld zou te klein zijn. Mark Rutte en Jaap van Dissel zouden direct voor aap staan en afgeserveerd worden. 
Dus de politieke belangen zijn groter dan de juiste belangen. En mede daarom gaan we de volgende week een nieuwe fase in van de dictatuur. Sommige mensen worden boos als je dat vergelijkt met de tweede wereldoorlog. Maar dat is niet eerlijk. Toen was er nog géén internet en moderne maatschappij zoals nu. Er zijn géén bommen en geweren meer nodig om een dictatuur te stichten.
Angst verspreiden via massamedia is genoeg. We hebben 11 september 2001 in slow motion gaande. We worden echter niet aangevallen door andere landen maar door een centrale macht: de WHO óf een vreemde, onbekende entiteit erachter.

“Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur”. Deze zin is ooit opgeschreven door een krijgsgevangene. Hij heeft 100% gelijk gehad.

 

UPDATE 31/12/2020 – Geen avondklok!
Gelukkig géén avondklok. Maar wat niet is kan nog komen. Het is zeker besproken.
Maar dat nieuwe, héél besmettelijke corona mutant, zou dat dan toch de huidige mantra weg kunnen vagen. Want 1,5 meter en handen wassen is dan niet meer genoeg. Een mooie exit strategie voor Mark Rutte: Ventilatie voor deze nieuwe variant van het virus is erg belangrijk.

 

 

Nick

Bronnen: rtlnieuws, nu.nl, ad.nl en telegraaf.nl

Similar Posts