CENSUUR YOUTUBE GAAT MAAR DOOR – 14/12/2020

CENSUUR YOUTUBE GAAT MAAR DOOR – 14/12/2020

Zojuist zie ik in mijn mailbox een bericht van Café Weltschmerz.
YouTube heeft wéér een video van hen verwijderd betreffende een interview met een vaccinatie-expert. Alles dat niet conform de WHO is wordt keihard weggecensureerd.
Café Weltschmerz mag nu 2 weken géén video’s uploaden en kregen een laatste waarschuwing. VOOR WAT? Omdat iemand een andere mening heeft over een actueel maatschappelijk onderwerp?

Het is niet te geloven dat dit toegestaan wordt door overheid en rechters. Een open platform dat andere meningen verwijderd en straks alleen nog maar kattenfilmpjes streamt.
En veel bruikbare idioten zullen het nog goed vinden ook want de WHO en regering heeft het altijd bij het juiste eind. Als we niet snel wakker worden dan hebben we een groot probleem.

Maar is het de agenda 2030 “The Great reset” van Klaus Schwab?
Die droomt van deugburgers die allemaal dezelfde kant opkijken, hetzelfde denken en handelen volgens een deugprotocol.
Ik vind het vreselijk om dit mee te moeten maken. Want ik ben een mens met een vrije geest. Rekening houdend met anderen maar die anderen willen dat ik me als een deugburger zal gedragen. En dat wil ik niet. NOOIT. Ik ben een vrijdenker en dat zal altijd zo blijven. Ook als de militair met zijn schoen in mijn nek staat.

Ik, lafbek, heb me al aangepast aan die bekluiers (muilkorven) in de winkels. Want géén geld om elke keer een boete te betalen. Volgende week mogelijk lockdown en avondklok. De lat wordt steeds hoger gelegd en de bruikbare idioten schreeuwen er ook om.
Want hun angst voor Covid19 is zó groot dat ze er alles op voor willen geven. Waaronder mijn persoonlijke vrijheid. Wat een klootzakken zijn het toch. Nietszeggende idioten. Ik vergeet niet en vergeef niet. Ik hoop dat ze als eerste ten onder gaan in de dictatuur die nu in hoog tempo aan het vormen is.

UPDATE 19/12/2020 – TITELS VAN KRANTENKOPPEN VERANDEREN

Zojuist bij Jensen.nl. Op het einde van het programma heeft Jensen het erover dat de titel van een artikel in het AD is aangepast.  No big deal zou je zeggen. Dat doe ik ook wel eens op dit blog.
Maar het valt op omdat het van een scherpe stelling naar een veel algemenere stelling gaat. En dat vind ik niet netjes. Bijvoorbeeld is de kop eerst: “Groep artsen gruwelt van angst zaaien over corona; 98% van de mensen merkt niets van dit virus” naar bijvoorbeeld: “Voorkom dat mensen in het ziekenhuis belanden.”.
Ik heb beide krantenkoppen van het AD ook gezien. Dus deze bewering klopt echt.
Sterker nog: nu ik in mijn archief kijk (ik spaar krantenartikelen) merk ik dat van bovenstaand artikel de kop al 3 keer is gewijzigd. De oorspronkelijke kop luidde: “Bezorgde artsen richten collectief op voor kritiek op ‘disproportionele’ coronamaatregelen.”.
Bovenstaand verhaal komt bij mij toch echt over als een vorm van censuur.

Voor mij een bewijs dat mainstream MEDIA = VIRUS !

 

Nick

Bronnen: ad.nl, cafeweltschmerz.nl en Jensen.nl

Similar Posts