DE TOESLAGENAFFAIRE ZAL HET KABINET OPBREKEN – 18/12/2020

DE TOESLAGENAFFAIRE ZAL HET KABINET OPBREKEN – 18/12/2020

Gisteren was dan de langverwachte presentatie van het rapport over de toeslagenaffaire.
Vele gezinnen die door de overheid (belastingdienst) kapot zijn gemaakt. Een affaire die door slechts enkele oplettende kamerleden onder de aandacht werd gebracht.
Over complotten gesproken…

Het rapport was vernietigend. Trouw opent vandaag met de vraag of het kabinet Rutte aan kan blijven als ze eens goed in de spiegel kijken.

Ik hoop echt dat het tijdperk Rutte voorbij zal zijn. Deze clown heeft zoveel gelogen dat aanblijven echt niet meer kan. De fouten die gemaakt zijn kunnen nog wel vergeven worden. iedereen maakt fouten. Maar Rutte en zijn mede corrupte kabinetsleden zijn experts om zaken te doen verdwijnen of in de doofpot te stoppen. Het bonnetje van Teeven, de steun aan de Syrische rebellen, de foute aanpak van de coronacrisis en het afschuiven van verantwoordelijkheden op anderen zijn slechts enkele voorbeelden.
En dan nog die Wiebes. Met zijn biomassa. Het is teveel om op te noemen.

Maar ook hier weer hebben de kiezers toch echt de grootste schuld. Hoe kun je op zulke partijen stemmen waarvan je weet dat ze de meeste corrupte politici afleveren?
Ja, ik snap dat kiezers vaak in de gladde praatjes trappen en dat kiezers ook stemmen op een partijprogramma of bepaalt persoon van de partij. Echter, als je dan weet dat de ideologie achter dat partijprogramma toch dat soort politici voortbrengt dan zal je toch eens goed moeten nadenken wat je stemt.

Rutte lijkt oerdegelijk. Maar hij is een expert in het afschuiven van verantwoordelijkheden, liegen en een expert in zijn keuze van woorden. Deze combinatie maakt hem niets anders dan een gladde aal.

Dus wat betreft deze affaire die vele levens heeft verwoest: dit kabinet dient zijn verantwoordelijkheid te nemen en af te treden. Een nieuw kabinet dient alle mogelijkheden te onderzoeken om de verantwoordelijken alsnog te ontstaan en strafrechtelijk te vervolgen.

UPDATE 21/12/2020 – LEIJTEN EN OMTZIGT TEGENGEWERKT IN TOESLAGEN AFFAIRE

Renske Leijten geeft aan op BNN JOOP dat zij en Omtzigt steeds zijn tegengewerkt door het kabinet. Daarnaast waren er ook nog eens 3 hoofdspelers in dit schandaal, namelijk: Mark Rutte (VVD), Lodewijk Asscher (PVDA) en Wopke Hoekstra (CDA).
Dat van Rutte en Asscher wist ik. Maar die Hoekstra? Die is pas verkozen tot lijsttrekker!
Die schoft wordt dus ook door het CDA bestuur en kabinet een hand boven het hoofd gehouden. Ongelofelijk!

En dat kut stemvee (kiezers) blijven massaal op dat soort klootzakken en partijen stemmen?
Wat zijn er toch veel onnozele en domme bruikbare idioten in Nederland te vinden. Het zijn er teveel geworden. Ze zitten mij en de echte waarheid elke keer dwars. In maart 2021 zijn er verkiezingen.
Ik heb er géén geloof meer in. Het is game over. Echt.

UPDATE 21/12/2020 – Het is allemaal nog erger dan ik had gedacht.
Na het zien van de Buitenhof aflevering ben ik nog bozer op de drie heren van hierboven. 
Asscher heeft excuses aangeboden maar leden binnen de PVDA willen dat hij opstapt.
Deze affaire is nog steeds gaande en de tentakels zitten ook op andere dossiers.
Deze overheid kan het niet meer oplossen. Het is einde verhaal. 
Maar zoals ik al schreef, het volk heeft de sleutel in de hand. Zij kunnen bij de aanstaande verkiezingen een mokerslag uitdelen. En dat gaat dus echt NIET gebeuren.

 

UPDATE 28/12/2020 – Vrouw met bijstand krijgt boodschappen van moeder; 7000 euro teruggevorderd door de gemeente.
Een nieuwe affaire doemt op, die van sociale zaken. Een vrouw met bijstand kreeg elke week een tas boodschappen van haar moeder. Nu wil de gemeente 7000 euro terugvorderen.
Tevens krijgt de vrouw nog een boete van 3500 euro daar bovenop.
Het is toch ongelofelijk dat dit kan?  Aan de andere kant was dit te verwachten met VVD of CDA aan het roer. 10 jaar verborgen ellende. En het gaat maar door.  Dit stopt echt niet vanzelf. Hier is harde actie nodig vanuit de burgers. Maar de burgers (zo’n 75%) juichen onze minister president toe vanwege zijn coronabeleid. Maar ook dat faalt, alleen de mensen zien het (nog) niet.
Het is om moedeloos van te worden. Maar dat is ook wat de (R)overheid wil, mensen die het opgeven en aansluiten bij de schapenkudde. 

UPDATE 29/12/2020 – Gemeente gaat zaak boodschappen nog eens bekijken
De gemeente voelde nattigheid en heeft beloofd om de zaak nader te bekijken.
Aiii. De moeder blijkt vorig jaar al te zijn overleden. Nog een smet op dit boodschappendrama.
Een nieuwe affaire is geboren. Zoals als was voorspeld. Ongelofelijk.

UPDATE 08/01/2021 – Ouders stappen zelf naar de rechter.
Ouders die gedupeerd waren door de belastingdienst betreffende de toeslagaffaire stappen zelf naar de rechter omwille de beslissing van het OM om ambtenaren niet strafrechtelijk te vervolgen wegens meineed en andere strafbare feiten.
Ik vind het een groot schandaal dat de overheid deze vieze zaak op deze manier af wil sluiten.
Wat een boeven. Dit soort mensen hoort achter de tralies thuis.

UPDATE 10/01/2021 – KABINET STAAT OP OMVALLEN

Er komen nu ook steeds meer berichten via de reguliere media binnen dat het kabinet op omvallen staat. Heerlijk! Gauw demissionair en dan naar het gerechtshof met meerdere aanklachten aan hun broek wat mij betreft. Het kabinet Rutte Pinokkio is op dit moment in een extra spoedvergadering bijeen. Ik hoop op vuurwerk. Vandaag nog!

UPDATE 12/01/2021 – aangifte tegen 5 oud bewindslieden.
Enkele ouders hebben aangifte gedaan tegen 5 oud bewindslieden. Weer een nieuwe richting in deze afschuwelijke affaire.

UPDATE 14/01/2021 – Asscher keert niet terug als fractieleider PVDA .
Asscher heeft gelukkig de juiste conclusie getrokken ná de toeslagenaffaire en keert niet terug als lijsttrekker. Hij zal op den duur vast wel ergens burgemeester worden. Dat is tenslotte vriendjespolitiek. Nu hopen dat vrijdag 15/01/2021 het kabinet ook af zal treden. Opgeruimd staat netjes. En zelfs nu zijn er nog bange schapen die vinden dat het kabinet Rutte moet blijven vanwege de coronacrisis. Nou ik vind van niet. Een andere visie en maatregelen zijn nodig. Anders zijn we over een maand of 2 een politiestaat en/of dictatuur geworden.
– Avondklok.
– Lockdown.
– Winkels dicht.
– Uitstel verkiezingen.
Oei, oei. Wat zijn we er dichtbij.

UPDATE 15/01/2021 – KABINET AFGETREDEN!
YESSSSSSS! AFGETREDEN. MOOI EN NU SNEL OPRUTTEN!

OEI, OEI!  Dit is ongelofelijk. Belastingdienst eist deel op van compensatie gedupeerde ouders.
Welke imbeciel van een ambtenaar haalt het zich in zijn of haar hoofd om dit (en ook juist vandaag na de val van kabinet Pinokkio Rutte) nu in de krant te publiceren??????
Dan ben je toch helemaal gek in je hoofd.
Als ik het voor het zeggen zou hebben dan sleurde ik die klootzak eigenhandig uit zijn kantoor en schopte hem of haar direct op straat. Wat een afgrijselijke natrap naar de gedupeerden.
Wat een onmensen zijn er toch op deze wereld. Wat mij betreft opsporen, gerechtelijk vervolgen, publiekelijk te schande zetten en definitief verwijderen uit de ambtenarij.  Ongehoord!

 

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, Nu.nl, hartvannederland, Buitenhof, Volkskrant, Joop, dagelijksestandaard.nl, YouTube.nl, Ad.nl, NPO en trouw.nl

Similar Posts