VOORRANG MET VACCINATIEBEWIJS – 18/12/2020

VOORRANG MET VACCINATIEBEWIJS – 18/12/2020

Vandaag bij het LIVE blog van het AD en in Trouw:

Onderzoek: Nederlanders zien voorrang voor mensen met vaccinatiebewijs wel zitten

Een onderzoek gehouden onder 1640 mensen. Dat is een klein aantal. En zijn die willekeurig gekozen of komen ze bijna allemaal uit een bepaalde politieke hoek? 
Maar dan nog: mensen die vinden dat ze meer rechten boven anderen hebben omdat ze het Covid19 vaccin genomen hebben, zijn in mijn ogen verraders aan de NSB gelijk. 
Dit soort mensen hebben niets geleerd van het verleden en zullen dat ook nooit doen.
Want nu gaat het over een vaccin. Over 5 jaar krijgen de burgers sociale punten van de overheid.
Burger A heeft zijn buurman burger B aangegeven want burger B stookt bijvoorbeeld illegaal met houtpellets.  Dus deugburger A krijgt sociale kredietpunten van de overheid en kan zo sparen voor een beloning of krijgt een belastingkorting.
Burger B wordt gekort en verliest bijvoorbeeld het recht om te stemmen en/of wordt door de burgemeester aan de schandpaal genageld (figuurlijke zin).
In China bestaat dit systeem al. Een vaccinatiebewijs dat méér rechten toekent is dus nét zoiets en het begin van het einde van onze (mensen)rechten, democratie en zal ons in een dystopische samenleving brengen. 

In mijn geval zou ik zonder vaccinatiebewijs misschien niet meer op bezoek mogen bij mijn moeder in het verpleeghuis. Het zou bizar zijn. Terwijl er altijd ziektes zullen rondwaaien zoals griep, verkoudheid, buikgriep, etc. Dat ga ik dus niet pikken. Dat begrijpt u misschien wel.

Zijn deze bruikbare deugidioten wel goed bij hun hoofd die mij mijn recht op bezoek willen ontnemen? Van mij mogen dit soort mensen deaud. Echt waar.

Ziektes zijn niet tegen te houden. Ja, je kunt strenge protocollen handhaven maar de kwaliteit van leven is in mijn ogen belangrijker dan de kwantiteit. 
Ja, er is momenteel een lichte oversterfte door Covid. Net als in 2016 en 2018. Toen waren er relatief veel griepdoden. Door de bezuinigingen van onze overheid kwamen we toen ook al IC bedden tekort.
Het waren vooral veel ouderen die stierven. Dat hoort er nu eenmaal bij.
Vandaag de dag is het de beurt aan de vele babyboomers.  

Dus mensen die zo’n (Chinees) beloningsysteem toejuichen zijn in mijn ogen mensen die zichzelf buiten het rechtssysteem plaatsen. De Stasi en NSB zouden vandaag de dag glorietijden beleven!

De geschiedenis herhaalt zich en dat is wat mij het meeste angst geeft.

Ik zie de nabije toekomst somber in en zal mij met hand en tand verdedigen tegen dit soort griezels.
De tweedeling is nabij. Misschien kunnen we gewoon fysiek opsplitsen?
De bange deugburgers (onder leiding van Ollongren) naar het noorden en het gewone volk naar het zuiden. Dan kan ik gewoon op bezoek bij de verpleeghuizen zonder een vaccinatiebewijs.

#TERUGNAARHETOUDENORMAAL

 

UPDATE 18/12/2020 – De voorkeuren van Nederlanders ten aanzien van de beleidsopties rondom het covid19 vaccin. (Vast en zeker dat neponderzoek met 1640 uitgenodigden.) 

Ik lees zojuist op de website Casestudies van TU delft het volgende document.
Een boete als je je niet laat vaccineren?  Of verplicht testen? Meer zorgpremie betalen?

Als dit horrorscenario bewaarheid wordt dan kan ik niet anders dan met geweld in verzet gaan.
Het is de eerste keer dat ik dit nu opschrijf maar het is mijn enige optie die dan overblijft.
Natuurlijk is het maar een casestudie en moet het juridisch getoetst worden. Ik kan gewoonweg niet geloven dat dit juridisch mogelijk is. Maar ja, er is een uitzondering in de grondwet gemaakt voor bijzondere ziekten. Die zullen ze dan onterecht proberen in te zetten. Maar zoals ik al zei: ik zal dan openlijk geweld gebruiken tegen die bruikbare deugidioten die mij vanaf dan dwars gaan zitten.
Het is dan niet anders meer. Jullie doel is dan bereikt. Ik ben dan in jullie ogen geradicaliseerd en zal letterlijk en figuurlijk voor mijn vrijheid gaan vechten. En ik zal zeker niet de enige zijn.
Ik ga alvast een passende naam verzinnen voor de verzetsgroep die dan opgetuigd gaat worden.

Maar goed: al deze maatregelen voor een virus dat niet héél meer uitwerking heeft dan een zware griep???  Shame on you. Het is nu over de top gegaan. Ik verafschuw jullie, vuile bruikbare idioten!

Dit is géén complottheorie meer. Dit is echt. Ik weet nu zeker dat er een onbekende entiteit bezig is om alle mensen van de wereld klaar te maken voor een groot event. Maar wat voor event?
Een aankomende klimaatcatastrofe, The Great Reset, een nieuw killer virus, de economische crisis die zich heel sterk uit zal breiden of toch die verrekte komst van de aliens (maar die kans acht ik niet groot)?  Ik ben in ieder geval bang dat het aankomende big event niet positief zal zijn.

 

Nick

Bronnen: AD.nl, TU Delft en Trouw.nl

Similar Posts