MUTATIE CORONA VIRUS? – 19/12/2020

MUTATIE VAN HET CORONAVIRUS? – 19/12/2020

Nu.nl opent vandaag met het bericht dat er in Engeland een nieuwe vorm van Covid19 is opgedoken die 70% meer besmettelijk is dan de oude vorm. Of het ook gevaarlijker is dan de oude vorm is nog niet bekend.

Nou, natuurlijk is deze mutatie in potentie gevaarlijker want is waarschijnlijk nog meer airborne.
Gevaarlijker omdat de WHO maatregelen vooral geënt zijn op aanrakingen en 1,5 meter afstand houden (grote druppels). Dus dit is in principe slecht nieuws.
Het Deltaplan Ventilatie kan nog wel eens belangrijker dan ooit kunnen worden.
Maar nee: Rutte en het incompetente instituut RIVM houden stevig vast aan:

1) 1,5 meter afstand houden
2) handen stuk wassen.

Maar er is ook algemeen bekend dat een virus wil overleven op de host (de besmette persoon), en dat kan alleen maar als het virus niet te dodelijk is. Mijn gevoel zegt al héél lang dat dit virus niet even met een vaccin uit te roeien is. Ik denk dat dit virus, net als de griep en verkoudheid, al langer onder ons is en altijd onder ons zal blijven.
En dus denk ik ook dat we verkeerd hebben ingezet op die vaccins. We hadden beter in kunnen zetten op een goedkoop en goedwerkend medicijn.

Ik zie in de toekomst ook nog wel een soort puffer of neusspray ontwikkelt worden die dit virus in het beginstadium met gemak neutraliseert. Want ik heb echt het gevoel dat dit virus een alledaags virus gaat worden in ons leven en in de toekomst evenveel schade aan zal richten als bij een verkoudheid of lichte griep.

Voorlopig zal deze mutatie de bruikbare idioten weer veel schrik aanjagen en is de kans zéér groot dat de regeringen wereldwijd nog meer strengere maatregelen gaan afkondigen. Precies zoals ik altijd heb gedacht. Maatregelen die in een zwaar griepseizoen nooit genomen zouden worden.  

Ik weet het nu zeker: het oude normaal moet met geweld worden teruggewonnen. Het is, denk ik,  niet meer op andere manieren terug te krijgen. Ook niet na massale vaccinaties. Sterker nog, ik denk dat de strenge maatregelen zoals muilkorven, registraties bij bezoek, spatschermen zeker nog de komende twee tot vijf jaren van kracht blijven. In deze tijd worden uitvindingen zoals thuissneltests uitgerold die mensen (moeten) gebruiken om naar hun werk of iets dergelijks te kunnen gaan.
En dat soort tests worden verder ontwikkeld zodat ook andere ziektes kunnen worden opgespoord zoals kankercellen, foute bacteriën of iets dergelijks.
Vele mensen zullen dit toejuichen. Maar deze bruikbare idioten vergeten de keerzijde, namelijk: repressie. Geen recht meer om spontaan naar het buitenland te gaan want eerst een test doen en deze dan via de APP opsturen. Zo ook als je een dagje naar de dierentuin wilt óf naar je werk gaat.

Is dat wat je als samenleving wil? Een altijd gezonde en gecontroleerde situatie? Ik wil dat niet!
Ik wil graag leven met de grillen van de dag. Juist het onbekende en ook het nemen van wat risico’s maakt ons leven zinvol.

Als de maatregelen in dit tempo doorgaan, dan kan het eindigen in een samenleving die eruit ziet als het verhaal van het boek / de film 1984. Een verhaal waarin ik verguist en misschien wel gedeporteerd zal worden, want ik doe zeker niet mee.
Of een verhaal waarin ik zal vechten om onze vrijheid terug te winnen.
Gelukkig kunnen verhalen als 1984 of gebeurtenissen zoals in de 2e wereldoorlog plaats vonden nooit stand houden want vroeg of laat valt alles uit elkaar omdat het geheel dystopisch is. 

 

UPDATE 19/12/2020:  ja, hoor. De Televaag heeft na een paar uur een mega grote angstkop.
Die bange, bruikbare idioten (psychopaten) zullen schreeuwen om nóg strengere maatregelen, want anders gaan we allemaal deaud!   Ha, ha, ha. Wat een waanzin is dit toch. Alvast ‘fijne’ Kerstdagen! 

UPDATE: 19/12/2020: de Televaag kopt nu weer dat Viruswaanzin voorman Willem Engel is aangehouden bij een demonstratie. Ze koppen dan ook met ‘Viruswaanzin‘ in plaats van ‘Viruswaarheid‘ zoals ze tegenwoordig heten. Framing.

UPDATE 20/12/2020 – Mutatie covid19 waarschijnlijk ook in Nederland aangetroffen.
Ja, ja. De mutatie is nu ook al in Nederland aangekomen. Dat is wel héél snel 🙂
Airborne it is. Nou, laat de angst maar weer toeslaan. Yippie!
Oh ja: vliegverkeer van het Verenigd Koninkrijk is OPGESCHORT tot 1 januari 2021. OEPS, die door mij voorspelde verzwaarde maatregelen zijn binnen een paar uur al een feit!
Er is, volgens virologen Ab Osterhaus en Marion Koopmans kan er alleen bij veranderingen in de genetische code van de mutatie het probleem zich voordoen dat de vaccinatie aangepast moet worden. Ze gaan er nu vanuit dat de mutatie gewoon bestreden kan worden met de huidige ontwikkelde vaccins.

Reken maar dat mensen, net als bij de griep elk jaar opnieuw ingeënt moeten worden.

Als het dus waar is dat het virus erg besmettelijk is, dan kan het niet anders zijn dat de overdracht via de lucht verder is toegenomen. Want Londen was al in een vorm van lockdown, dus minder contact tussen de mensen onderling. Behalve dan in de gezinssituaties.
Wanneer krijgen begrippen als ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid nu eens de aandacht die ze verdienen?

UPDATE 23/12/2020 – OH HANS, ER IS WEER EEN NIEUWE MUTATIE ONTDEKT. HELP!
Vandaag in de krant. het Verenigd Koninkrijk heeft wéér een nieuwe mutatie van covid19 ontdekt. Deze mutatie zou nog wel eens gevaarlijker kunnen zijn!  HELP! We gaan allemaal deaud.
Ha, ha, ha.

 

Nick

 

Bronnen: Nu.nl en Parool.nl

Similar Posts