DE ONZIN VAN “STIJGENDE” BESMETTINGEN – 03/12/2020

DE ONZIN VAN “STIJGENDE” BESMETTINGEN – 03/12/2020

Naar aanleiding van mijn vorige artikel over dat PCR testen géén besmettingen aantonen het volgende: Het Parool opent vandaag op internet met de zin: 
” Weer stijging besmettingen in een dag

Een foute kop, want een positieve test hoeft helemaal niet te betekenen dat de geteste persoon besmettelijk is voor anderen. Ook is de persoon zelf mogelijk niet of niet meer besmet met het virus.

De PCR test slaat namelijk ook aan op “dode” (of is inactieve deeltjes een beter woord?) RNA deeltjes die zich in de neus- of keelholte bevinden en een restant zijn van een (mogelijke) besmetting lang geleden.

En dan heeft die minister de Jonge plannen om grote teststraten op te tuigen voor mensen zonder klachten die zich dan kunnen laten testen. Dat gaat natuurlijk héél erg fout!
Veel Nederlanders zijn misschien ook al immuun voor dit virus geworden. Maar ze kunnen dan nog steeds positief testen. Net als voetballer Ronaldo die langdurig positief getest werd of het verhaal van Elon Musk (Tesla, SpaceX) die met een sneltest op dezelfde dag 2x positief en 2x negatief testte bij dezelfde verpleegster en apparatuur.

Dus dit soort krantenkoppen waarmee het Parool opent geeft een grote misvatting van de werkelijkheid. Tegenwoordig wordt de R-waarde berekend aan de hand van de positieve testen. In de periode maart was dat nog via de ziekenhuisopnames. Dus een vals spel van het RIVM.

Een groot verschil. Maar wel eentje waar nu alle corona maatregelen op leunen.
Als het Nederlandse volk dit systeem doorkrijgt breekt de pleuris uit zou je zeggen.

 
UPDATE 05/12/2020
– En het gaat maar door….

#STOPMETTESTEN 

Nick

Bronnen: Café Weltschmerz, Maurice.nl, Telegraaf.nl en Viruswaarheid

 

Similar Posts