CORONA STRIKES BACK – 20/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “


We zijn terug bij af. We zijn terug bij maart 2020.
Ondanks de vaccinaties en de hoge vaccinatiegraad (ik denk zo’n 70-74%, maar Hugo zegt 85%), neemt het aantal corona infecties en opnames in de ziekenhuizen in binnen– en buitenland weer snel toe. Dat is raar want de vaccinaties zouden er toch voor zorgen dat het virus weg zou gaan? Nee, dat gaat dus niet meer gebeuren. Letland is het eerste Europese land dat overigens weer een lockdown heeft ingesteld.
En bijna overal ter wereld is er ook nog de coronapas gekomen. Deze pas is om ons in het nieuwe normaal te dwingen. Een nieuw normaal gestoeld op Chinees model, denk ik zo.
Diederik Gommers merkt intussen op dat de IC’s géén personeel meer hebben om op te schalen.
Een jaar geleden zei hij nog dat uitbreiding niet nodig was, want anders zou het personeel zich gaan vervelen.
Niet alleen een domme opmerking maar ook nog eens een ultieme strategische fout die onze zorg zomaar de genadeklap kan geven.
Het regime doet er nog een schepje bovenop met de vele bezuinigingen in het verleden. En nu, zoals ik al had voorspeld, gaat de doos van Pandora (langzaam) open. Wat als er vele gevaccineerden in het ziekenhuis terecht zullen komen? En dan bedoel ik niet alleen de ouderen maar ook de wat jongeren (zeg 60+)? Wat dan? Of dat er langzame vaccinatieschade optreedt?
Dan blijkt het vaccinatiebeleid een complete failure te zijn en gaat de beer los. Cojona is naar mijn mening gewoon een verzwaarde griep die vooral de ouderen pakt. Door in te zetten op (preventieve) medicatie, goed te ventileren en te letten op CO2 waarde én luchtvochtigheid kan er misschien voorkomen worden dat mensen zwaar ziek zullen worden. Echter de verpleeghuizen zijn hier NIET op ingesteld. Dat weet ik uit eigen ervaring. Dus de aankomende maanden gaat het daar weer erg fout en zullen vele senioren het loodje gaan leggen.
Een ongekende misdaad tegen de menselijkheid. Het regime heeft niets maar dan ook niets gedaan om dat te voorkomen.
Nee, ze zijn de tieners aan het injecteren. En misschien straks nog wel de 5 tot 12 jarigen. Ik moet er niet aan denken. En het is trouwens in strijd met de wet. Maar wetten worden massaal genegeerd.
Ik vind dit beleid niets anders dan een misdaad tegen de menselijkheid. Er moet wel veel corruptie in het spel zijn om dit te kunnen bewerkstelligen. Het regime zal de komende maanden nog meer repressie gaan uitoefenen zoals het betaamt in een totalitair systeem.
Uiteindelijk wil clown Hugo de Jonge naar een vaccinatiegraad van 100%, wetende dat dit niets zal helpen. En dus is er nog maar één uitweg: nog meer repressie en angst zaaien onder de bevolking. Meer maatregelen zullen komen, ook al heeft Jaap van Dissel in de krant gezegd dat hij géén strengere maatregelen meer verwacht. ha, ha. Want er is tegen die tijd een 85-90% vaccinatiegraad. Wat een naïeve man is dat toch.

Het Sinterklaas feest wordt trouwens op steeds meer plaatsen geschrapt óf er is een coronapas nodig voor de toegang tot dit buitenevenement. Ik kan het gewoonweg niet geloven dat we als maatschappij zo diep zijn gezakt.

Ondertussen vraagt het Europese Ruimtevaart Organisatie Estec in Noordwijk aan zijn medewerkers om een Coronapas te tonen als zij aan het werk gaan. Dat is in Nederland verboden maar ik heb u al vele malen verteld dat wetten in moeilijke tijden gewoonweg genegeerd worden. Dat staat de facto dan gelijk aan beginnende anarchie, toch? Medewerkers die géén pas kunnen tonen moeten thuis gaan werken.
Weer een stapje dichterbij vaccinatiedwang.

Oh ja, ik mag van Willem Engel niet meer vloeken en boos worden. Liefde is de oplossing voor deze problematiek.
Ik zal het een tijdje gaan proberen. Die harde uitspraken en dat vloeken is inderdaad niets voor mij. Ware het niet dat ik totaal maar dan ook totaal verbijsterd ben dat onze wetten gewoonweg genegeerd werden en worden. Juist in moeilijke tijden dien je de afspraken (wetten) in stand te houden. Daarvoor zijn ze juist gemaakt! Godv… Oh nee, niet vloeken! De verdeel en heers technieken moet ik bestrijden met liefde en ik moet dus mijn energie niet meer steken in boosheid en verdeeldheid. BELOOFD!STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Het zal eindigen in een poel van geweld.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, hln.be, trouw.nl, Cafe Weltschmerz, YouTube, Nick Govaart, etc.

Similar Posts