DE SOCIALE KREDIET MAATSCHAPPIJ IN NEDERLAND KOMT ERAAN – 13/10/2021

” De dictatuur, (QR) testmaatschappij, tweedeling én politiestaat is een feit in Nederland! “

Ik klik net op YouTube en ik zie tot mijn stomme verbazing een bizar filmpje van het FvD. Daarin vertelt Pepijn van Houwelingen dat de 2e Kamer tegen heeft gestemd betreffende een motie ingediend door het FvD tegen een Sociaal Krediet Systeem.
Voor zover ik het kan zien hebben VVD, CDA, D66 en Groen Links (zie onder) tegen deze motie gestemd! Wellicht om FvD een hak te zetten maar dit soort moties moet je uiterst serieus nemen, dus ik denk dat de stemming wel degelijk doordacht en gemeend is.
Als ik dit tegen mensen zeg dan zeggen ze dat ik gek ben geworden. Maar het is dus echt waar!
De weg is dus vrijgemaakt voor de invoering van het Sociale Krediet Systeem. Het is er nog niet maar ik ben er 100% van overtuigd dat dit systeem er gaat komen. Ik vind het ook schokkend dat de FvD dit nieuws moet brengen. Dit zou toch voorpagina nieuws moeten zijn van de mainstream media en staatsomroep? Oh, wacht….

Ik heb sinds de uitbraak van Cojona al veel meegemaakt, maar deze stemming spant toch wel de kroon. Mensen, het is te laat.
China heeft de macht overgenomen van de Verenigde Staten. Dat zou nog niet eens héél erg zijn ware het niet dat hun sociale systeem totaal niet compatible is met onze Westerse waarden en normen. Wij rekenen mensen niet af op punten. Wij geloven in democratie en (individuele) vrijheid. Maar daar wringt de schoen. Democratie werkt niet, want in de praktijk duwt een (met opzet) voorgelogen meerderheid de minderheid opzij. Daardoor is het mogelijk geworden dat leugenaar Rutte alweer wegkomt met leugens en bedrog. Daardoor is het mogelijk geworden om angst in de samenleving te brengen met hele grote gevolgen zoals de avondklok, lockdown en coronapas. Deze coronapas zal dus over enige tijd om worden gezet naar een digitaal ID met een sociaal krediet systeem.

Ik heb alles al geschreven dat geschreven moest worden, maar ik weet het nu zeker. In de (verre) toekomst is mijn leven niet meer zeker. Ik zal nooit, maar dan ook nooit meedoen met een sociaal krediet systeem. Dat betekent dus dat ik in de toekomst een outcast zal worden en vermoedelijk zal eindigen in de gevangenis (of erger). Maar ik beloof de toekomstige machtshebbers (hun identiteit en namen zijn in dit heden nog onbekend) dan zeker oorlog. Als ik dan toch in een totalitair dictatoriaal systeem ten onder ga dan probeer ik een aantal van die smerige klootzakken en landverraders mee te nemen in mijn graf. AIVD, let even op: dit is zeker een voorwaardelijk dreigement! Misschien weten jullie al wie dit systeem gaat invoeren? Stuur mij dan de namen even 🙂

Dit is het eerste voorwaardelijke dreigement dat ik op deze blog uit. Mag je van de wet onbekende toekomstige overheidsdienaren bedreigen die dit systeem uitvoeren? Ik zou het niet weten maar het interesseert mij ook niet. En dat geeft zeker de ernst aan van de situatie. Ik heb hoop dat de schapen van Nederland op tijd zullen ontwaken en in verzet zullen komen (of te wel: op de juiste politieke partij stemmen of dit land kapot demonstreren). Maar er zijn zaken in gang gezet die niet meer gekeerd kunnen worden. RED ALERT!
De politieke partijen hieronder (niet de mensen!) zoals VVD, CDA, GL en D666 zijn de partijen die een Sociaal Krediet Systeem NIET uit de weg zullen gaan. Dat zijn de partijen die wat mij betreft buiten spel gezet moeten worden.

Hoofdelijke stemming over Social Credit System
RED ALERT

UPDATE – Rutte doet huilie huilie over het feit dat politici bedreigd worden.
Ik zal bedreigingen nooit goedkeuren. Hoewel ik hierboven ook een soort van toekomstige, dus in een nu niet bestaande situatie, dreiging heb geuit. Maar leugenaars zoals Rutte, Kaag en De Jonge halen het bloed onder de nagels van echte vrijheidsstrijders vandaan. Zij zijn de voorlopers van het toekomstige Social Credit System. En ik denk dat ze het weten ook. Een kleine groep vrije mensen (zoals ik) ziet wat er (langzaam) staat te gebeuren en ze proberen uit alle macht te voorkomen dat een bepaalde situatie zal ontstaan. De bruikbare idioten zijn echter de grootste oorzaak van deze bedreigingen. Niet dat ze deze uitten maar omdat ze massaal collaboreren met het kwaadaardige regime. En dat doen ze vaak niet eens met opzet. “Wir haben es nicht gewusst” zal hun antwoord zijn over vele jaren.
Als dit zo doorgaat, gaan we regelrecht naar een dictatuur toe. En sommige mensen willen dat voorkomen.
Nu worden dat soort mensen wappies, loners of zelfs criminelen genoemd, maar in de toekomst zullen ze waarschijnlijk te boek staan als vrijheidsstrijders en worden ze geroemd.
Maar bedreigingen zijn zeker niet fijn, echter ik zou zeggen: doe er wat mee! Luister naar de critici en leer ervan.
Mijn ‘voorwaardelijke bedreiging’ boven is geadresseerd aan voor nu nog onbekende politici. Maar als deze bedreiging bewaarheid is geworden zitten we de facto in een eng totalitair en dictatoriaal systeem. Met de huidige grondwet in mijn hand zou ik dan toch een punt en recht hebben om dit te stoppen? We moeten ten alle tijden voorkomen dat we in een totalitair sociaal krediet systeem komen. Dat past niet bij de Westerse waarden & normen, cultuur en (individuele) vrijheden.
Gelukkig gaan er ook wel alarmbellen af om verzet tegen het Chinese systeem te plegen zoals dit artikel weergeeft.

UPDATE 14 OKTOBER 2021 – BEDREIGDE 2E KAMERLEDEN KRIJGEN EXTRA ONDERSTEUNING EN ADVIES
Kamervoorzitter Vera Bergkamp maakte vandaag bekend dat bedreigde 2e Kamerleden extra ondersteuning en advies kunnen krijgen.
Een goede zaak. Maar wil je echt wat doen aan bedreiging, dan dien je als Kamerlid bij jezelf te rade gaan waarom die bedreiging is gedaan. En dan kom je misschien uiteindelijk toch bij je zelf uit. Ondersteuning wil ik jullie niet geven maar gratis advies wel:

– Heb je jouw verhaal wel goed uitgelegd?
– Ben je geloofwaardig?
– Heb je gekeken naar de grondwet en heb je die meegewogen?
– Ben je iemand die zelf tussen het gewone volk staat? Of voel je jezelf verheven boven anderen?
– Heb je externe invloeden die jou voorschrijven wat te zeggen en wat te doen?
– Ben je een aardig persoon? Heb je empathie?
– Denk je ook aan de minderheid die het misschien niet met jou eens is.


Kamerleden die bovenstaande adviezen serieus nemen hebben naar mijn mening zullen (bijna) géén last hebben van bedreigingen.
Het gaat erom dat je een eerlijk en transparant mens bent.
STOP DEZE WAANZIN EN STOP DE DISCRIMINATIE!

Het is 12.05 uur. Het is zover… Het is te laat!
Het zal eindigen in een poel van geweld.

Nick

Bronnen: diverse media, ad.nl, nu.nl, telegraaf.nl, hln.be, trouw.nl, Cafe Weltschmerz, YouTube, Nick Govaart, etc.

Similar Posts