MINISTERIE VAN WAARHEID– 03/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Twitter gaat samenwerken met nieuwsbureaus als REUTERS en ANP om desinformatie nog beter tegen te kunnen gaan.
Het ANP dat in handen is van oud DSW zorgbestuurder Chris Oomen zal altijd op zoek gaan naar de waarheid.
Oomen, die jaren de DSW zorgverzekeraar leidde had blijkbaar genoeg geld aan de zorgverzekering overgehouden en kon voor zo’n 900 miljoen euro het ANP overnemen.
Maar goed: Twitter wil meer waarheid en minder desinformatie naar eigen zeggen. Maar Twitter wil, denk ik, vooral hun eigen waarheid.
Er zijn nogal wat voorbeelden van “DES” informatie waarbij Twitter fout zat maar wel de accounts blokkeerde van personen of instanties.

Trump zei onder andere dat het Coronavirus uit een lab van Wuhan kwam en werd daarvoor geblokkeerd. Nu komt toch steeds meer naar
buiten dat het virus waarschijnlijk uit het betreffende lab is ontsnapt.
Thierry Baudet werd op Twitter geblokkeerd omdat hij tweette dat hij géén vaccinatie nam omdat er veel onbekende bijwerkingen aan vast
zaten en de lange termijn gevolgen van deze vaccinatie onbekend waren. Toch klopt het precies wat Thierry zegt.
Geert Wilders zijn account werd geblokkeerd omdat hij als politicus bepaalde uitspraken deed. Twitter vond dat niet goed.
– In verkiezingstijd werd het account van de lijsttrekker van de Piratenpartij geblokkeerd.

En zo zijn er nog vele voorbeelden.

Maar ook Maurice de Hond is vaak het slachtoffer geweest van Social Media. Zijn account bij LinkedIn werd geblokkeerd omdat hij uitspraken zou hebben gedaan die niet aan de officiele versie van het WHO/RIVM voldeed.
Dat waren natuurlijk het onderwerpen ‘VENTILATIE’ en ‘AEROSOLEN’.
We weten nu allemaal dat deze twee onderwerpen nu anderhalf jaar later wél op de politieke agenda staan. Ook Maarten Keulemans van de Volkskrant zag Maurice de Hond als een charlatan maar wil zijn ongelijk tot op de dag van vandaag niet toegeven.

Ik vind deze samenwerking tussen moloch Twitter en ANP/Reuters géén goed idee. Want wat zij als desinformatie beschouwen blijkt vaak later gewoon de waarheid. Het doel is gewoon om in de toekomst een soort van Ministerie van Waarheid onder de persbureaus te vormen. Hierbij zullen alle grote NGO’s en Multinationals dan bij aangesloten zijn en hebben ze de facto alle nieuwsgaring in handen.
En op deze wijze kunnen ze hun waarheid prediken. Het nieuws dat ze niet zien zitten markeren ze als desinformatie en kan desnoods worden geblokkeerd. Een slechte zaak voor onze toch al kwetsbare democratie en vrijheid van meningsuiting.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!

Nick

Bronnen: ad.nl, telegraaf.nl, maurice.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts