ONGEVACCINEERDEN STRAKS NERGENS MEER WELKOM IN DUITSLAND – 03/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Het is zover. Het eerste land ter wereld gaat de toegang tot alle faciliteiten voor ongevaccineerden weigeren. En dat land is: DUITSLAND!
In het aankomende herfst & winterseizoen mogen ongevaccineerde mensen zich (zonder test) nergens meer BINNEN vertonen.
Dat houdt de facto in: winkels, openbare gebouwen, kantoren?, kerken?, werk?, scholen, kapper, huisarts, noem maar op.
Hier het artikel van Bild.de

Dit is het meest ernstige bericht dat ik ooit heb geschreven en het zal het meest ernstige zijn sinds de 2e Wereld oorlog.

Ik weet nu eigenlijk niet van woede wat ik nu verder zal opschrijven. Het Duitse regime is hiermee over de top gegaan. Ze willen dat iedereen zich laat inenten met een experimenteel vaccin. De Duitsers hebben niets geleerd van de 2e Wereld oorlog en gaan nu zelf nog een stap verder. Nederland wordt het achterland van Duitsland genoemd. Zullen deze regels hier ook worden toegepast?

Dit gaat uitmonden in een burgerconflict en kan op den duur leiden tot een heuse burgeroorlog waar andere volkeren zich ook mee gaan bemoeien. En dan wordt het een gewapende oorlog. De 4e wereldoorlog is dan geboren. De 3e wereldoorlog is nu al stilletjes bezig, namelijk de economische en valuta oorlog. China is die aan het winnen.

De zware, zwarte tijd waar ik het steeds over heb komt met rasse schreden dichterbij. Fascisme, uitsluiting, verraad en discriminatie gaan de komende maanden de boventoon voeren. Normaal wordt de soep niet zo heet gegeten als het lijkt maar in dit geval wordt het een binaire situatie. Buiten kun je veel doen maar je mag alleen naar binnen met een geldige coronapas of test (die niet meer gratis is). Er spelen natuurlijk een aantal zaken: Hoe kun je dit systeem opzetten en wie gaat het controleren?
Dit Duitse systeem kan alleen maar slagen als bijvoorbeeld de winkelhouders bij de deur staan en vragen om de pas. We zagen pasgeleden in Nederland ook zoiets. Toen het hier lockdown was, werden de winkelwagens uitgedeeld door een personeelslid van een winkel. Die zou je dus nu kunnen inzetten om de pas te checken. En wat als de pas niet geldig is? Dan krijgt die winkelbediende misschien wel ruzie of ontstaat er een handgemeen. Het erge is dat ik dit nog rechtvaardig vind ook. Wat een bizarre situatie gaan we krijgen.
Die Coronapas moet dus digitaal gecheckt worden. Daar zijn QR-code scanners voor nodig. Dat is technisch totaal géén probleem.
De apps zijn immers al gemaakt. Dus dit systeem opzetten is eigenlijk al klaar.
maar het systeem impliceert dus wel dat de Coronapas een blijvertje is (net als Corona zelf). En dat is het enge eraan. Mensen die dit niet willen zien zijn die mensen welke over een aantal jaren zullen zeggen: “wir haben es nicht gewusst“. Voor hen geen vergiffenis maar een nieuw Neurenberg proces waarbij de doodstraf tijdelijk van kracht kan zijn.

De grote vraag is wie al de Coronapassen gaan controleren. Winkelmedewerkers gaan bij de deur de QR codes scannen. In de praktijk zijn dit vaak tieners (goedkope arbeidskrachten). Die worden door boze mensen zo uit de weg geklapt. Ergens begrijp ik dit héél goed maar aan de andere kant snap ik ook dat tieners nooit de daders van dit fascistisch systeem zijn. Zij dienen te allen tijde met rust gelaten te worden. Maar tot conflicten met winkelmanagers gaat dit dan zeker leiden.

ik vraag mij ook af wat de Duitse politie gaat doen. Gaan ze mee met het systeem van het regime en worden ze de facto weer een soort van nieuwe SS, óf gaan ze juist ertegenin en eindigt dit systeem met het ontslag en hopelijk ook de aanhouding van Merkel en al die andere politieke idioten die hiervoor verantwoordelijk zijn? Dat betekent feitelijk dat het volk dan de macht zal overnemen. Ik hoop wel dat het zo zal gaan gebeuren. Maar het kan zomaar vele levens kosten. Helaas is dat niet meer te voorkomen schat ik zo in.


Dan de uitsluiting en discriminatie. Het Europese Hof zal dit nooit kunnen accepteren. Dus zal dit Duitse beleid worden teruggefloten, toch?
Maar als dat niet gebeurt zijn de rapen gaar en is Duitsland zo’n 90 jaar teruggeworpen in de tijd. Hitler zou smullen bij dit systeem.

Als laatste het verraad. In mijn ogen één van de ergste soort misdrijven die een mens kan plegen. Omdat de ongevaccineerden géén rechten meer hebben, zijn zij het die steeds de klos zijn. Dus de gevaccineerde mensen zullen de ongevaccineerde mensen kunnen verraden.
Bijvoorbeeld: Een ongevaccineerd persoon gaat illegaal naar de kapper toe die hem of haar ná sluitingstijd nog even knipt op de zaak.
Iemand ziet dat en geeft de kapper aan bij de politie. Die valt de zaak binnen en arresteert de kapper en de ongevaccineerde klant.
Een bizarre maar het kan zo maar een realistische situatie worden. Want in Nederland is dit ook al gebeurd. Dan niet met arrestaties, maar wel met (toren) hoge boetes.

Er zal hoe dan ook ingegrepen moeten worden door de wakkere mensen. Een massale opstand van zo’n 10%-20% van het Duitse volk zou genoeg moeten zijn om het regime omver te werpen. De Amerikanen noemden het “Shock and Awe“. Een overweldigende opstand van het volk waar de politiek en veiligheidssysteem niet tegen opgewassen zijn. Merkel zou daarbij naar mijn mening opgepakt en berecht moeten worden wegens hoogverraad jegens het Duitse volk. Omdat Duitsland als gidsland dient voor Nederland, zal het volk hier misschien ook wel de ogen openen en in verzet komen.

Ik heb al eerder geschreven dat de revolutie waarschijnlijk zal beginnen in de knoflooklanden. Maar het kan zo maar zijn dat ik het mis heb. Want een revolutie bij onze Duitse buren is beter voor Nederlandse volk. GENOEG IS GENOEG! Het is tijd voor actie, het is tijd voor het broodnodige verzet tegen deze nep pandemie en de maatregelen.

UPDATE 4 AUGUSTUS – KRITIEK OP HET DUITSE PLAN IN BINNEN- EN BUITENLAND.
Gelukkig komt er zware kritiek los op het plan om ongevaccineerde mensen niet meer binnen te laten.
De Telegraaf spreekt over een methode van terrorismebestrijding loslaten op onschuldige families en spreekt verder over een autoritaire staat. Zelf zou ik eerder de woorden ’totalitaire staat’ of ‘dictatuur’ gebruiken.
Ik hoop dat er met de felle kritiek ook een opstand komt in Duitsland. Het Duitse volk zal zich op harde wijze moeten ontdoen van de dictatuur en bijbehorende politici. Ik ben dan ook helemaal klaar met dat pleuriswijf Merkel. Mijn advies naar het Duitse OM: Merkel oppakken en opsluiten totdat het tribunaal klaar is voor berechting.


UPDATE 4 AUGUSTUS 2021 – PROPAGANDA: Gevaccineerd én gezond? Dan nauwelijks kans op een ziekenhuisopname.

Mijn broek zakt af na het lezen van dit NOS bericht. Mensen die gevaccineerd én gezond zijn, lopen nauwelijks kan op een ziekenhuisopname. Nee, staat dit er echt?
Het gaat natuurlijk hierbij om het woord ‘gevaccineerd’. De IFR van deze nep pandemie is wereldwijd zo’n 0,15%. In Nederland staat hij op ongeveer 0,70%. Meer dan 98% van de mensen die geïnfecteerd raken, hebben niet tot nauwelijks last van dit SarsCov2 virus (& mutaties) en komen zeker niet in het ziekenhuis terecht. En dat is dan nog zonder vaccinatie. Dus deze mensen krijgen toch al géén last van dit virus.
De kans op bijwerkingen van de vaccinatie is schadelijker voor hun dan de kans om door het virus in het ziekenhuis te belanden.
De NOS beoogt met bericht mensen aan te sporen om dat prikje toch nog te gaan halen, want dit virus leidt in hun ogen vrijwel altijd tot ziekenhuisopname. Hugo de Jonge had ook al zoiets gezegd: “óf je neemt je vaccinatie, óf je wordt ziek”. Maar gezonde mensen hebben deze prikjes helemaal niet nodig! Ik ben zó klaar met deze leugens van die klote mainstreammedia en die clown De Jonge.
Wat een geboefte. Ook de mensen hierachter mogen wat mij betreft wegens hoogverraad voor het tribunaal verschijnen. Verraders zijn het.

En de WHO is ook nog eens voorzichtig met een derde prik. Ze zien onvoldoende bewijs om die derde prik te gaan geven.
Vooral omdat de Derde Wereld eerst nog gevaccineerd moet worden.

UPDATE 4 AUGUSTUS 2021 – Dansscholhouder Peter wordt bedreigd door Antivaxxers vanwege zijn eis dat alleen gevaccineerden toegang hebben.
Een triest bericht in het AD. Daar wordt een dansschoolhouder met de dood bedreigd vanwege zijn regel dat alleen gevaccineerden toegang tot zijn dansschool hebben. Laat ik voorop stellen dat ik tegen bedreigingen ben. Ik vind dat misselijkmakend en tegen de wet.
Wat ik wel raar vind is dat het AD spreekt over Antivaxxers. Die worden allemaal door één kam gehaald en er wordt min of meer gesuggereerd dat het allemaal wappies zijn die in complotten geloven. Ik ben zelf zeker géén antivaxxer, maar ik ben wel tegen het inspuiten van een experimenteel medicijn/vaccin zonder goede informed consent. De meeste mensen weten niet dat de vaccines allemaal nog in de experimentele fase zitten en dus nog géén definitieve goedkeuring hebben. Het is veilig zegt Hugo de Jonge steeds maar weer.
Maar elke keer komen er weer nieuwe bijwerkingen tevoorschijn. Dat is ernstig. En wat zal er op de lange duur kunnen gebeuren?

Deze dansschoolhouder vraagt aan zijn klanten een bewijs van vaccinatie. Dat is bij wet (AVG) verboden. Medische gegevens zijn privé.
Ook noteert deze dansschoolhouder de naam van de klant en dat hij/zij gevaccineerd is. Dat is het verwerken van medische gegevens en is aan zéér strenge eisen verbonden. Wat hij doet is dus eveneens niet toegestaan. Deze dansschoolhouder houdt zich dus niet aan de AVG wet en zou daarvoor beboet moeten worden.
Verder vind ik dat deze meneer geboycot zou moeten worden. Laat zijn dansschool maar failliet gaan. En ik zal dit soort mensen ook zeker op hun gedrag aanspreken. Ze discrimineren en sluiten uit.

Verder staat in het stuk van het AD ook iets over Neurenberg en de doodstraf. Theoretisch zou het inderdaad kunnen kloppen dat hij gestraft wordt door een toekomstig tribunaal. Maar de doodstraf zal hij dan zeker niet krijgen. Dat zou véél te ver gaan. Hij heeft immers géén mensen vermoord. Hij discrimineert wel. Dat is een ernstig feit en moet bestraft worden maar zeker niet met de dood.

Maar dan figuren als Rutte, De Jonge, Van Dissel….. Die zijn schuldig aan doodslag of misschien wel moord op duizenden senioren toen deze tegen de wet werden opgesloten in hun verpleeghuizen zonder juiste ventilatie. Terwijl Maurice de Hond en een microbioloog (Tweemaster, Maassluis) al bewijs hadden dat het virus airborne was. Dat vind ik een andere zaak.UPDATE 6 augustus 2021 – Ook Italië gaat binnenkort ongevaccineerden in het onderwijs en Openbaar Vervoer weigeren.
Ook in Italië mogen ongevaccineerde docenten straks geen les meer geven en passagiers hebben een gezondheidspas nodig om te kunnen reizen in het Openbaar Vervoer. Je moet gevaccineerd of negatief getest zijn om nog les te mogen geven. Na 5 dagen kun je ontslagen worden en krijg je geen salaris meer. Ik weet op dit moment niet wat de Europese regels zijn maar ik weet wel dat dit in Nederland niet zo maar kan. Verplicht testen of vragen naar de vaccinatiestatus is hier in Nederland bij wet verboden. Maar Nederland lijkt de laatste tijd steeds meer rechteloos te worden.
Als het hier toch ook ingevoerd gaat worden dan is er voor mij geen andere mogelijkheid meer dan te vragen om overplaatsing.
Lukt dat niet dan zal ik radicalere maatregelen moeten gaan nemen. Ik zal in ieder geval nooit toegeven. Maar in liefde en vrede zaken afwachten is niet echt aan mij besteed. Als ik door dit soort klootzakken in het nauw wordt gedreven, zal ik terug gaan vechten. Ik heb dan geen keuze meer.
Dat zal natuurlijk in eerste instantie via de juridische weg zijn maar als dat niet helpt (en die kans is best groot), dan zal ik creatief moeten worden en zaken anders oplossen. Ik weet 1 ding zeker: ik vergeet niet en ik vergeef niet.
Wat is er godverdomme toch aan de hand in deze wereld?


UPDATE 6 AUGUSTUS 2021 – Ik lees net op de NOS dat leraren in Italië zich toch niet verplicht hoeven te vaccineren. Maar als ongevaccineerde leraren meer dan 5 dagen ziek thuis zijn, dan stopt het betalen van salaris. Een vorm van discriminatie die volgens het arbeidsrecht toch niet is toegestaan, lijkt mij. Wat een mafkezen zijn die Italianen toch.


UPDATE 6 AUGUSTUS 2021 – Actrice Jennifer Aniston verbreekt contact met al haar ongevaccineerde vrienden.
Actrice Aniston is het voorbeeld van een domme bruikbare idiote. Deze bitch verbreekt het contact met haar ongevaccineerde vrienden.
In mijn ogen niets anders dan een daad van verraad naar de menselijkheid toe. Hoe kun je dit doen? Dan ben je ijs en ijskoud en verdien je het om zelf sociaal geïsoleerd te raken. Wat een achterlijk discriminerend wijf is dit, zeg. Ongelofelijk.
Ik heb zat gevaccineerde vrienden en collega’s. Ze zijn altijd welkom bij mij. Ik zal hen nooit discrimineren. Nooit! Ik hoop alleen dat de vaccinaties op de lange duur geen gevolgen voor hun zullen hebben. Ik ben wel voorzichtiger geworden sinds de Coronatijd. Als ik bezoek heb, gaan de ramen open. Om de veiligheid van iedereen te verbeteren.
Op den duur zal er ook een CO2 meter in mijn woonkamer verschijnen. Er hangt er nu al een maar die gaat naar school als de vakantie voorbij is.

HET IS ROOD ALARM! HET HEK IS VAN DE DAM.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
HET IS 5 VOOR 12!

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, nos.nl en AD.nl

Similar Posts