GGD DOET AANGIFTE TEGEN WILLEM ENGEL & DE PRIKBUS – 06/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

In het AD staat een bericht dat de GGD Hollands Midden aangifte gaat doen tegen Willem Engel. Hij had mensen opgeroepen om foto’s van de GGD medewerkers te nemen zodat deze later geïdentificeerd kunnen worden in het geval van een rechtszaak/tribunaal tegen de verantwoordelijken die de prikken hebben gezet. Het is zeker niet de bedoeling om de GGD medewerkers te intimideren.
Ik vind het niet netjes dat er foto’s van deze GGD medewerkers worden genomen, maar ik kan hierop meteen 2 uitzonderingen bedenken, namelijk:

1) Ouders van tieners die een foto van het prikmoment nemen omdat hun kind tegen de zin van de ouders zich toch wil laten prikken.
Ouders zijn en blijven verantwoordelijk en dienen meegenomen te worden in het proces. Maar Hugo de Jonge heeft bepaald dat de tiener uiteindelijk zelf kan beslissen. Op zich ben ik het daar best wel mee eens maar ik snap ook wel dat ouders een foto nemen als bewijs, mocht er iets fout gaan na de vaccinatie. Zeker ook omdat het kind minderjarig is.

2) Het maken van foto’s van GGD medewerkers vind ik ook rechtmatig als er bijvoorbeeld een vaccinatieplicht in Nederland zou komen.
Dat gaat niet gebeuren, maar stel. Dan snap ik dat mensen die niet geprikt willen worden dat onder dwang toch moeten doen. Als er dan wat met ze gebeurt, dan kunnen ze de prikker verantwoordelijk houden. Precies zoals het in juridische context ook zou gebeuren.


Dus zomaar foto’s maken: NEE. Behalve in de bovenstaande situaties.
Ik snap de oproep van Willem Engel, maar hij vergeet heel vaak te nuanceren of goede voorbeelden te noemen en daardoor wordt hij heel snel in de criminele hoek gedrukt. Dat is jammer want hij zegt absoluut hele nuttige dingen.

Willem Engel. Oprichter van Viruswaarheid en deskundige op het gebied van aerosolen.

PRIKBUS OP SCHOLEN

De politieke partij SGP van Urk wil in die stad geen prikbussen bij scholen hebben vanwege de sociale druk die dat kan veroorzaken bij jongeren. Ik ben geen voorstander van geloofspartijen maar ik snap dit standpunt heel erg goed. Zelf ben ik er ook fel tegen. En ik vind het moreel verwerpelijk om tieners, zonder dat de ouders het weten, te prikken. Vaak gaat dat ook nog eens onder sociale druk.
Het lijkt godverdomme (sorry SGP) wel op de USSR hier in Nederland. Het regime denkt dat ze de baas is over uw kinderen. Nou, ik dacht het niet. Het regime heeft op 6 augustus een brief naar de scholen gestuurd over de prikbus heb ik vernomen.

Ik denk niet dat zo’n prikbus bij ons op school welkom zou zijn. Als mijn directie dat onverhoopt wel toe zou staan dan weet ik niet precies hoe ik zou reageren. Ik zou zomaar deze bus met verzet (mijn auto dwars zetten bij de ingang) van ons plein houden, denk ik. En ik denk dat ik tegen de GGD medewerkers zou zeggen dat ze niet welkom zijn en dat ze moeten oprotten wegwezen.
Maar ik ga ervan uit dat mijn directie een wijs besluit zal nemen en deze bus zal weigeren. Ik heb al van de directie van een andere school uit de buurt gehoord dat zij het in ieder geval niet toestaan dat er zo’n bus in de buurt van hun school komt. Ik zal mijn directie (via de MR) hierover ook nog een brief schrijven. GENOEG IS GENOEG!

Want nudging en sociale drang op onze leerlingen, zeker als die van extern komt, vind ik buiten proporties. Ik vind het eng en ik zal dan ook al mijn leerlingen het advies geven dat ze zich niet ter plaatse over moeten laten halen en er eerst zelf goed over moeten nadenken. En dan natuurlijk ook nog hun keuze met de ouders overleggen. En ook zou ik tegen ze zeggen dat de meeste jongeren (zo’n 98-99%) niet veel last hebben van de ziekte Corona. En dat de kans op bijwerkingen van het prikje vele malen groter is dan dat ze ernstig ziek worden van het virus zelf. Ook is natuurlijke immuniteit vele malen beter dan via zo’n experimenteel prikje. Ik ga hier na de vakantie dan ook meteen preventief mee aan de slag met een Corona informed consent les.

Het regime wil de jongeren perse inenten omdat de vaccinatiegraad in Nederland te laag is. De afgelopen weken zag ik polls en diagrammen waaruit ik kon concluderen dat de vaccinatiegraad in Nederland op ongeveer 67% staat. Dat betekent dus dat 1/3 van de Nederlanders (nog) niet gevaccineerd is. De mainstreammedia propageren een veel hoger getal. Maar ik denk dat het pure leugens zijn en Hugo de Jonge blijft opportuun leugens verspreiden.

UPDATE 11 augustus 2021 – Ik lees net in de Telegraaf dat ruim 70% van de volwassenen volledig is gevaccineerd. Dat is dus de eindscore en ik zit er met 67% er niet ver naast. De Telegraaf doet net alsof het nog niet klaar is en héél veel volwassenen nog gevaccineerd gaan worden. Dat klopt dus niet want dan had dat al gebeurd geweest gezien de tijdspanne. Nee, deze 70% is wat het voor nu is. Nu nog alle kinderen prikken en dan kom je uit op zo’n 74-75% denk ik. En dan? Vaccinatieplicht, want de 85% wordt never nooit gehaald.

Dus blijft nog over de groep kinderen van 0 tot 12 jaar. Als het regime besluit deze ook in te gaan enten, dan kan de vaccinatiegraad oplopen tot zo’n 72%, denk ik. Ik hoop dat ouders inzien dat het enten van (jonge) kinderen en tieners een no go is.
Stichting “Wij, de Ouders” zijn natuurlijk ook fel tegen en sturen de directies van de scholen een brief met uitleg waarom ze deze prikbussen nooit moeten toelaten tot het schoolplein.

Een bewerkte foto ter illustratie. Deze GGD prikbus bestaat niet en is een Photoshop fotomontage.


En hieronder de mail die ik naar de MR van mijn school heb gestuurd vanwege de mogelijke inzet van de GGD prikbussen.
Sommige zaken heb ik, vanwege privacy en Wet AVG, zwart gemaakt zoals emailadressen, namen en de schoolnaam.

Een schermkopie van een mail door mij gestuurd naar de MR en ouderraad betreffende mijn bezwaren tegen de GGD prikbussen op schoolpleinen


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!
HET IS 5 VOOR 12

Nick

Bronnen: Telegraaf.nl, Omroep Flevoland, nos.nl, nu.nl en AD.nl

Similar Posts