GEEN NIEUWE MAATREGELEN! – 02/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

In de mainstreammedia het heugelijke bericht dat er géén nieuwe maatregelen worden getroffen om Corona te verslaan.
WAUW! Daar ben ik echt blij mee. En de eendaagse BUITEN festivals mogen tot 750 personen (wel testen of gevaccineerd zijn) mogen ook doorgaan. Wat fijn is dit. Dit regime gaat het eindelijk zien. Een fijn bericht aan het begin van de week. Dat geeft hoop voor de toekomst.

Oh wacht….. géén nieuwe maatregelen. Dus wat er nog staat blijft voorlopig tot 13 augustus gehandhaafd. Géén afschaffing muilkorven in het OV, géén afschaffing van die belachelijke anderhalve meter, géén afschaffing van de plastic spatschermen, een boosterprik is in aantocht, jongeren worden geïnjecteerd met een experimentele gentherapie, etc. We zitten midden in het zomerseizoen en er wordt nog steeds niet afgeschaald terwijl bewezen is dat binnen activiteiten zónder ventilatie schadelijk zijn. De nachtclubs en disco’s waren daar een goed voorbeeld van. Maar buiten is er niets aan de hand. NIETS!
En natuurlijk is het niet eerlijk dat alleen gevaccineerde of geteste mensen toegang krijgen tot de buiten festivals.
Buiten is besmetting nagenoeg uitgesloten, negatief geteste mensen kunnen wel degelijk besmet zijn én gevaccineerde mensen kunnen het virus ook nog gewoon op anderen overdragen, ook zal zijn ze minder besmettelijk. Het is gewoon niet eerlijk.

Maar dat eendaagse buitenfestivals door kunnen gaan bewijst ook meteen dat het regime langzaam maar zeker steeds meer op naar de aerosolen theorie opschuift. Er komt een tijd dat ze moeten toegeven dat ze compleet fout zaten met hun grote druppel gezwets.

De trein dendert door richting het fascisme. Ik acht de kans 100% dat we over een maand weer met verzwaarde maatregelen opgescheept zitten (hangt natuurlijk ook wel af van het weer). De smoes zal dan zijn dat de Deltavariant te sterk is voor de gegeven vaccinaties en is een booster nodig. Een boosterprik waarvoor het regime véél meer geld gaat betalen, want ze wilden zo graag Moderna en Pfizer. Deze teringbedrijven (ik noem ze zo, want zo boos ben ik) zullen dan niet zeggen dat ze graag willen helpen en de prijs laten zakken. Nee, ze weten dat de concurrentie géén kans meer maakt en verhogen dus hun prijzen want ze komen er toch wel mee weg. Dat vind ik duivels, immoreel en zeker niet logisch. Want als je een pandemie wil bestrijden dan doe je toch allemaal mee? Ook de bedrijven. Maar nee, winst voor alles.
Vandaar dat ik niet geloof in deze NEP pandemie en deze multinationals hebben via schimmige en geheime contracten al bizarre voorwaarden afgedwongen bij de verschillende regimes. Wanneer worden de schapen nu eens wakker?
De NGO’s en multinationals zijn de facto de baas over de wereld. Zij zullen straks alles gaan bepalen. Ook verplichten ze vaccinaties voor hun personeel. Maar ik weet het af zal lopen met deze criminele organisaties.
Ze zullen, als de waarheid uitkomt, letterlijk in de brand gestoken worden. Er is géén toekomst voor criminele NGO’s, CEO’s en multinationals. Foute regimes zullen natuurlijk ook vallen. Die gaan als eerste. Een Rutte, Macron, Merkel, etc. zullen hopelijk worden aangehouden en berecht door het nog op te richten tribunaal.UPDATE: 12 doden in zorgcentrum waar de mensen gevaccineerd waren.
Ik lees zojuist in HLN.be het bericht dat 12 gevaccineerde mensen zijn overleden met een coronabesmetting. Het zou gaan om de Alpha of Delta virus. Die zijn besmettelijker maar zeker niet dodelijker! Maar de bewoners hadden onderliggend lijden (duh!).
Ja, maar zijn ze dan doorgegaan door de Corona of door het onderliggend lijden?
En is dit dan niet vergelijkbaar met vorige jaar toen er nog géén vaccines waren? Maar wat is dan het doel van de vaccinatie?
Ook zijn ze besmet door de aerosolen. Natuurlijk is dat een groot probleem. Ventilatie in zorgcentra. Dat gaat de komende tijd wéér voor problemen zorgen.
Mijn conclusie: Corona is niet uit te roeien, zet dus in op de medicijnen zoals Ivermectine én ventileer de gebouwen goed!
Dan is Corona goed onder controle te houden. Maar mensen blijven dood gaan. Dat hoort bij het leven.
helaas nemen de regimes de verkeerde maatregelen waardoor er véél mensen tegelijk dood gaan in die vreselijke verpleeghuizen/zorgcentra. Geen verstand van zaken(natuurkunde) daar. De directie is naar mijn mening persoonlijk verantwoordelijk voor doodslag op hun bewoners. Want een aantal sterfgevallen kan zeker voorkomen worden.UPDATE: Tot 1 september géén volle stadions
Het regime heeft besloten om tot 1 september géén volle stadions toe te staan. Maar ik denk dat ná 1 september er ook géén volle stadions meer zullen mogen, want dan begint het griepseizoen weer en zal het aantal besmettingen weer gaan toenemen. Dat gebeurde vorig jaar ook. De vaccinaties zullen, denk ik, slechts een kleine rol spelen in het verminderen van besmettingen. Nee, we gaan het spel weer van voren af aan spelen. Nieuwe maatregelen. Wellicht nieuwe lockdown, avondklok en muilkorven in de openbare gebouwen.UPDATE: Grote order antistollingsmedicijnen en Engeland?
Ik zag via Maurice.nl dat iemand een link had geplaatst betreffende een grote order voor antistollingsmedicijnen.
Zijn de Engelsen wakker geworden vanwege het gevaar van een nieuwe pandemie, namelijk: grootschalige trombosegevallen vanwege de vaccinaties? Ik hoop het wel, want dan zijn ze spekkoper en goed voorbereid. Nu Nederland nog. Dat is het enige dat Nederland nu nog kunnen doen om de vaccinatieschade te kunnen beperken in de toekomst.
Dit is dus een RED alert artikel.


STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!

Nick

Bronnen: ad.nl, telegraaf.nl, hln.be, maurice.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts