600 DEMONSTRANTEN OPGEPAKT IN DUITSLAND – 01/08/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

In Duitsland zijn op diverse plaatsen demonstraties georganiseerd tegen de coronamaatregelen. Deze demonstraties waren door de Duitse plaatselijke overheden verboden. Er zijn totaal 600 demonstranten opgepakt die illegaal demonstreerden.
Ik vraag mij af waarom demonstraties verboden zijn. Natuurlijk zal het regime verklaren dat de demonstranten géén 1,5 meter afstand konden houden en het dus gevaarlijk voor de volksgezondheid is. Maar natuurlijk weet bijna iedereen inmiddels dat buiten er nauwelijks tot géén overdracht van het virus plaatsvindt.
Het Regime weet dat de demonstraties steeds massaler en minder vriendelijk gaan worden. Want de dictatuur is aangekomen. Mensen die dit nu nog niet zien zijn gek in hun hoofd. Langzaam maar zeker worden de mensen de hoek ingedreven. De NGO’s en Multinationals zijn mede schuldig (misschien we de grote schuldige) aan de huidige deplorabele status van onze maatschappij. Steeds meer grote bedrijven/instellingen zijn bezig met verregaande inmenging.

UPDATE: Er is een dode gevallen bij de Duitse demonstraties. Een man werd onwel nadat hij was aangehouden. Of er daarbij sprake was van politiegeweld is niet bekend. Waarschijnlijk niet.


Zo kunt u misschien binnenkort wel kortingsbonnen in uw brievenbus verwachten van bedrijven die u willen stimuleren om de prikjes te gaan halen. U krijgt dan op vertoon een leuke korting op producten. Pure nudging is dit. En natuurlijk worden voor de jongeren ook de internet influencers klaargestoomd.

De idioten van UBER doen het ook: zij geven 25% korting op de 2 ritten naar een vaccinatie locatie. Ik vind het bizar en ook onrechtmatig.
Een bedrijf als Uber zal ook voor het tribunaal gaan verschijnen en zal dan hopelijk door de rechter veroordeeld worden tot hoge boetes en wat mij betreft zelfs eliminatie van het bedrijf zelf. Wat een KUT bedrijf is dat UBER toch. BAH!

En het vredelievende Rode Kruis doet ook al maar te graag mee met deze bullshit. Een grof schandaal. Zij mogen zich wat mij betreft ook gaan verantwoorden bij het tribunaal. Wat als de vaccinaties minder onschuldig blijken te zijn dan tot nu toe is uitgedragen (zie onderaan dit bericht)? Ja, Rode Kruis. Dan is het voorbij voor jullie. En terecht.

Agenda2030 heeft voor mij een geheel andere betekenis. Dat is het jaar dat het tribunaal zijn werk heeft afgerond en er vele regimes, artsen, NGO’s en multinationals zijn ontbonden en de CEO’s hoofdelijk aansprakelijk zijn gesteld en berecht. Ik kijk er naar uit.

Hier de algemene reclame van UBER. Het impliceert al dat je vervoerd gaat worden naar je vaccinatie.
En hier de kortingscode om mensen over te halen. Een walgelijke vertoning.


VAERS

Maar er is nog veel meer aan de hand. Vanmiddag heb ik van VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting Data System) de bijwerkingen van alle gegeven vaccinaties in de Verenigde Staten gedownload. Wat meteen al opvalt is de bestandsgrootte van het jaar 2021. Die is 45 MB groot terwijl alle voorgaande jaren zo’n beetje 4,5 MB groot zijn. Dat opmerkelijke verschil duidt natuurlijk op de vele meldingen van vaccinatiebijwerkingen die er in 2021 zijn gedaan. Het jaar dat de Corona vaccinaties werden geïntroduceerd.
En deze getallen gaan alleen nog over de Verenigde Staten. Wereldwijd zouden deze getallen nog meer opvallen. Kijkt u zelf maar.
Deze Corona vaccines bijwerkingen zijn veel gevaarlijker dan mensen op het eerste gezicht denken. Er zijn vele bijwerkingen maar ik blijf benieuwd hoe de gevaccineerde mensen er over 1 of 2 jaar voorstaan. Ik ben heel bang voor trombose achtige klachten die zich zullen gaan manifesteren en daardoor gaan er de komende tijd veel mensen (onverwacht) overlijden ben ik bang.

STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl, VAERS en nos.nl

Similar Posts