SOMMIGE GEVACCINEERDEN SLAAN DOOR – 31/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Als ongevaccineerde zie ik met lede ogen aan hoe de tweedeling steeds engere vormen gaat aannemen. Het zijn niet mensen zoals ik die dit veroorzaken, nee, het zijn sommige mensen die dom doen. Gelukkig moet ik de eerste nog tegen komen die mij discrimineert maar dat kan een kwestie van tijd zijn.
Ik plaats onderaan dit bericht een aantal quotes van mensen die via “nujij” reageren op het nu.nl bericht dat er ruim 200.000 mensen demonstreerden in Frankrijk tegen de coronapas. Een pas die gevaccineerde of geteste mensen veel méér vrijheid geven dan die andere mensen die géén vaccinatie of test hebben ondergaan.

In de Tweede Wereldoorlog was het niet anders. De Joden moesten op een gegeven moment ook met een ster gaan rondlopen omdat de Duitsers gemakkelijk via de gemeentelijke basis administratie hun gegevens en religie konden raadplegen. De Coronapas is precies hetzelfde. Echter met de digitale techniek is het nadeel dat ook de ongevaccineerden gemakkelijk uit het RIVM systeem gelicht kunnen worden. Want het regime heeft een tijd geleden besloten om zonder OPT-IN regeling de NAW gegevens van iedere burger aan het RIVM door te geven. Het RIVM laakt hierbij te vermelden dat de basisgegevens van mensen gekoppeld zijn aan de RIVM systemen.
Ongevaccineerde mensen worden vanuit deze database benaderd en zullen elke keer (ongewenste) herhalingsbrieven krijgen van het RIVM om hun vaccinatie alsnog te komen halen (drang). ondanks het AVG vergetelheidsverzoek dat ze hebben ingediend. En dat is nog maar het begin. Straks kun je niet meer naar werk, school of supermarkt zonder de gezondheidspas/coronapas.

In een later stadium wordt deze vervangen door een digitale Europese ID. In het begin niet verplicht natuurlijk, maar op een gegeven moment kun je niet meer meedoen zonder pas. Dit geeft ook meteen een tijdspad aan. De Coronapas is alleen maar ontwikkeld als voorbode van een digitale ID om burgers te onderwerpen aan een totalitaire staatscontrole, OP ALLES!
De bruikbare idioten zien dat pad echter nog steeds niet en ze zullen er pas achter komen als het te laat is. Tot die tijd zal fascisme regeren en zullen zware incidenten en gevechten gaan volgen tussen bepaalde bevolkingsgroepen. De reden: onvrede, propaganda, uitsluiting, discriminatie en andere dreigende crises zoals de klimaatcrisis en de economische crisis.

Mensen zullen zondebokken gaan zoeken en dat zijn misschien wel de ongevaccineerden, want die zijn in hun ogen de oorzaak van de falende economie en het herstel van het klimaat. Ze doen niet mee en zijn dus de parasieten is dan het verhaal.

De doelstelling van het regime was in het begin kudde immuniteit. Toen werd het lockdown om de zorg te ontlasten, toen werd het besmettingen omlaag brengen en nu is het gewoon naar nul ziekenhuisopnames én 85% vaccinatiegraad. Dat zal nooit bereikt worden en dus blijven de maatregelen en gaat het wijsvingertje van Hugo richting de ongevaccineerden.
Ik wijs zelf ook met mijn wijsvinger naar de schapen / bruikbare idioten en daarmee generaliseer ik enorm. Maar normaal gesproken ben ik iemand die anderen met rust wil laten en hun leven laten leven zoals ze zelf willen. Helaas wordt mijn vrijheid door een (niet goed geïnformeerde) ondemocratische meerderheid nu sterk onder druk gezet. En dat is het probleem!
Leven en laten leven is niet aan de orde omdat sommige mensen willen dat anderen met hun meedoen. #ikdoemee mentaliteit.

Maar ik wil niet (meer) meedoen met idiote maatregelen voor een virus dat géén killervirus is gebleken. Maar het regime heeft vele overbodige maatregelen genomen die ons leven op de kop zette.
Internetcensuur, coronapas, beperkende maatregelen, muilkorven op scholen en bange medeburgers. Het megabelang van ventilatie werd in mei 2020 al door Maurice de Hond met wetenschappelijk bewijs onderbouwd maar het regime/RIVM weigerde iets met deze informatie te doen. En dat sloeg ook over op ziekenhuizen, verpleeghuizen, bedrijven, instellingen en scholen. Voor de deur keurige bordjes met de (niet werkende) basisregels zoals mondkapje op, handen ontsmetten en 1,5 meter afstand houden, maar géén woord over ventilatie. Met als gevolg: duizenden onnodige zieken en doden.

Pas sinds 2 weken komt ventilatie nu eindelijk in de basisregels terecht. Het bewijs is ruimschoots geleverd dat dit regime liegt en bedriegt. We zouden bij een vaccinatiegraad van 70% ook terug gaan naar normaal. Het normaal is ver te zoeken. De coronapas zou er niet komen. Is toch gekomen. Kinderen krijgen ook experimentele injecties via valse voorlichting aangeboden en Vaccinatieplicht komt er niet, maar….. Nou, ik weet wel waar dit gaat eindigen…

Steeds meer mensen worden boos, maar op dit moment is dat de minderheid en dat wordt ook zo benoemd door de regimes. Daarmee aangevend dat de meerderheid vóór de maatregelen en coronapas is.
De mensheid heeft helaas niets geleerd van de grote oorlogen waar propaganda, leugens en bedrog aan de orde van de dag waren, net als discriminatie.
Dit komt niet meer goed en gaat tot de grote clash leiden. Tenzij er een wonder gebeurt en er één of andere beerput open gaat. Dan is er nog hoop op een vredelievend einde van deze crisis. Een goed begin zou al zijn te stoppen met de maatregelen, die invalide PCR test en terugvallen op eerstelijns zorg met de huisarts die boetevrij medicijnen kan voorschrijven. Dat zou een positieve wending aan deze crisis kunnen geven.

Mijn blog geeft niet altijd weer wie ik ben. In de praktijk ben ik, naar eigen zeggen, een eerlijk en rustig persoon. Ook ben ik niet haatdragend. Maar mijn blinde vlek is (juridisch) onrecht. En dat is wat er nu aan de hand is en daar ga ik op los. Steeds meer vraag ik mij af waarom ik géén juridische opleiding heb gedaan. Dan zou ik los kunnen gaan in de rechtszaal, ha, ha, ha.

Juridisch onrecht, dat is waar mijn rancune naar de meerderheid van de samenleving vandaan komt. Ik zie dagelijks schapen of bruikbare idioten om mij heen en communiceer ook normaal met ze (het zijn en blijven mensen), dus zover niets aan de hand. Maar het feit is dat ik in mijn (grond)rechten beperkt ben door het regime én een niet goed geïnformeerde meerderheid van het volk. En daardoor ben ik zéér rancuneus geworden. Figuren als Rutte, De Jonge, Grapperhaus en Van Dissel liggen er bij mij definitief uit. Ik hoop dat ze in de toekomst zwaar gestraft zullen gaan worden door een (internationaal) tribunaal wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Verder zal ik in de toekomst ook rancuneus zijn tegen de schapen/bruikbare idioten die mij persoonlijk dwars hebben gezeten. Ik kan niet vergeten en vergeven op dit gebied. Het regime en de ondemocratische meerderheid zijn met hun desastreuse Corona maatregelen de grens bij mij allang gepasseerd.

Als blijkt dat we binnenkort (voor het einde van 2021) toch zonder kleerscheuren uit deze situatie komen (einde spoedwet), dan zal ik natuurlijk ook via deze opiniepagina publiekelijk mijn excuses aanbieden aan iedereen en mijn ongelijk ruiterlijk toegeven.
Maar ik weet 100% zeker dat we (binnenkort) een hele zwarte periode ingaan van nieuwe lockdowns, beperkende maatregelen, vaccinatie drang (of dwang), onrust, incidenten en nieuwe crisissituaties.
Ook heb ik het gevoel dat er direct/indirect om mij heen meer mensen overlijden (of ziek worden) dan normaal. Het is nog maar een gevoel en toch zit het me niet lekker. Er klopt iets niet aan de (corona) getallen en er klopt iets niet aan die experimentele vaccines…

Hieronder wat reacties van bruikbare idioten op het artikel van de demonstraties in Frankrijk.
(Ik vind ze te walgelijk voor woorden en ze zijn over het algemeen discriminerend van aard).

“Gooi alles gewoon open. De mensen die zich willen vaccineren die doen dat. Diegene die dat niet willen doen dat niet. Als uiteindelijk de ziekenhuizen vol gaan lopen dan krijgen de mensen die wel gevaccineerd zijn of om medische redenen niet gevaccineerd kunnen worden voorrang. Als er nog zorg over is dan komen pas diegene aan de beurt die het onzin vinden of er tegen zijn.”

stefan_jannsen

Commentaar Nick: Beste Stefan. Wat als blijkt dat de ziekenhuizen volstromen met gevaccineerde mensen die weer besmet zijn geraakt of met onbekende medische problemen worden opgenomen? Problemen die misschien wel te wijten zijn aan de vaccinatie. Want de lange termijneffecten van die experimentele vaccinaties zijn nog niet bekend. Vandaar dat ze experimenteel zijn! Verder is ons gezondheidssysteem gebaseerd op solidariteit. Het lijkt wel of ineens alle
afspraken daaromtrent eenzijdig worden herroepen. Een ongekend fenomeen!“Ze demonstreren maar een eind weg. De meeste Fransen zijn (binnenkort) volledig gevaccineerd.
De meerderheid accepteert geen gelijke rechten voor niet-gevaccineerden.
De demonstranten trekken hoe dan ook aan het kortste eind. Deal with it.”

EKL – Veiligheidskundige

Commentaar Nick: Beste EKL. U als veiligheidskundige zou juist moeten inzien dat een tweedeling de maatschappelijke veiligheid op den duur juist het meeste in gevaar zal brengen. Met ernstige mensenrechten schendingen en schending van het demonstratierecht tot gevolg.“Ik blijf het zo bizar vinden. Dit zijn maatregelen om te voorkomen dat meer mensen ziek worden. Dit ruikt naar boos worden om het boos worden en ze jutten elkaar non-stop op. Virussen komen voor, die zullen er zijn lang nadat er geen mensen meer zijn. We kunnen er alleen mee om leren gaan en waar het kan de kop indrukken. En zeker bij pandemieën die ong. Iedere honderd jaar voorkomen. Die demonstranten brengen elkaar en anderen alleen maar in gevaar en laten deze crisis alleen maar langer duren.”

M_M098

Commentaar Nick: Beste M_M098. De genomen maatregelen zijn tegen de grondrechten in van mensen en zijn ook nog eens niet juist want ze zijn genomen op basis van de grote druppel theorie. En dat terwijl juist de kleine druppels de grote oorzaak van de verspreiding zijn. Ook de lockdowns. mondkapjes en avondklok werken niet. Buiten is er nul gevaar op verspreiding. U bent niet goed op de hoogte van wat er werkelijk nodig is (ventilatie!) en juist u brengt anderen daardoor in gevaar.“De tweedeling wordt vooral in de wereld gebracht door de niet gevaccineerden die geen aanvullende regels accepteren .”

Hank_Moody

Commentaar Nick: Beste Hank. ik denk dat u één van de domste bruikbare idioten bent die dit soort reacties geeft. U bent zó bang dat u klakkeloos de maatregelen van het regime opvolgt. Maar uw eindeloze vertrouwen zal u uiteindelijk opbreken. Want u bent het die uiteindelijk het grootste slachtoffer zal worden van dit corona beleid. U heeft zich waarschijnlijk keurig laten vaccineren. Misschien had u nog wel voor gepiept als u de kans had gehad. Maar u veroorzaakt tweedeling omdat u een bange bruikbare idioot bent die alleen maar het mainstreammedia nieuws volgt maar voorbij gaat aan het feit dat de maatregelen in eerste instantie maar 2 weken zouden duren. We zijn bijna anderhalf jaar verder en nog zijn we niet van de maatregelen af. De vaccinaties zijn experimenteel en Pfizer heeft met regeringen contracten opgesteld die onmenselijk en juridisch onhoudbaar zijn. Dit zijn misschien dan wel conceptuele versies maar we weten allemaal dat daar uiteindelijk niet zo héél veel aan zal veranderen.
Het is daarom géén raadsel waarom huisartsen coronamedicijnen niet mogen inzetten op straffe van 150.000 euro boete. Maar experimentele vaccinaties mogen wel? Vreemde zaak toch? En uw aanvullende regels zijn gewoon tegen de grondwet. Maar rechters buigen mee met het regime en daardoor zijn we de facto wetteloos geworden. Toen Viruswaarheid eindelijk een rechtszaak had gewonnen om de avondklok af te schaffen was er binnen 4 uur een hoger beroep “geregeld”. Onmogelijk maar toch kon het. Dat betekent dat het regime de macht heeft om juridische zaken snel te regelen en dus de Trias Politica in groot gevaar is gebracht.
Oh ja, en dan nog de censuur. Alleen het verhaal van het regime/RIVM of de WHO wordt als waarheid beschouwd. Nou, dan heeft de nieuwe maatregel ventilatie al roet in het eten gegooid. Wees niet zo dom en kijk verder dan je neus lang is! Begin maar eens te kijken bij maurice.nl en wordt wakker!

STOP DEZE WAANZIN NU HET NOG KAN!

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts