MACRON SLAAT DOOR: ONDERWIJS DE KLOS – 28/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “


Macron is helemaal gek geworden. Nu weer wil hij ongevaccineerde scholieren naar huis sturen indien er een coronageval in de klas wordt aangetroffen. De gevaccineerde leerlingen mogen wel op school blijven. De ongevaccineerde leerlingen krijgen thuis online les. Is die lul helemaal gek geworden? Dit is pure discriminatie. En het kan ook zomaar zijn dat een gevaccineerde leerling de bron is van een coronabesmetting in de klas. Wat dan?
Of als er een ongevaccineerde docent is? Die wordt dan ook naar huis gestuurd? Dan is er niemand om de klas les te geven, toch?
Deze driftkikker is zó dom, het is onvoorstelbaar. Ik hoop dat de Fransen weer massaal de straat opgaan. Die Macron moet voorgoed van het toneel verdwijnen. Wat mij betreft goedschiks of kwaadschiks. Het wordt steeds gekker.
En dan nog wat: Hoe wilden ze de jongeren checken of ze een vaccinatie hebben gehad? Met een coronapas naar school? En leerplicht dan als leerlingen zo’n pas niet hebben omdat ze niet gevaccineerd zijn?
Vaccinaties kunnen niet verplicht worden. Dus het kan niet. Maar Macron is een klein en dom blaffend hondje dat géén weet heeft dat er grote honden op hem azen.

Maar Macron heeft nog meer verassingen in petto. Hij wil de coronapas naast horeca, OV (lange afstanden) en grote winkelcentra óók laten gelden voor verpleeghuizen, bejaardenhuizen en ziekenhuizen. Dat betekent dus dat je als ongevaccineerde de facto niet meer geholpen kan worden in het ziekenhuis ná bijvoorbeeld een ongeluk. Zo heet zal de soep niet worden opgediend maar dit gaat zeker voor problemen zorgen. Je ouders in een verpleeghuis bezoeken als ongevaccineerde kan ook zo maar op problemen stuiten.
Volgens mij zijn er Europese wetten die dit soort situaties verbieden. Net als dat in Nederland een werkgever een werknemer niet kan verplichten zich te laten testen of vaccineren.
Maar dit is weer een bewijs dat die Franse oetlul als een kip zonder kop onwettige uitspraken doet of onrechtmatige wetten wil invoeren.

Maar dit soort onzin kan ook zomaar naar Nederland komen. Ik ben niet happig op strijd maar zal hem met rechte rug aangaan. Ik zal nooit buigen, nooit! En ik hoop dan ook dat de revolutie snel zal starten en dat deze politici hier niet mee wegkomen. Deze politici terechtstellen kan niet volgens het (Europees) recht maar levenslang de gevangenis in vind ik een prima alternatief.
Een groot deel van de wereldbevolking is krankzinnig geworden. Ze hebben ook niet door wat voor hoger doel hier achter zit. Ze zullen er relatief snel achter gaan komen, denk ik zo. “Wir habes es nicht gewüsst” gaat er bij mij niet in. NOOIT.

Ik hoorde zojuist op een uitzending van Maurice de Hond dat Vincent Evers had gehoord dat scholen gaan verwachten dat de kinderen zich na de vakantie 2 tot 3 keer blijven zelftesten. Er komt meer drang volgens hem. Vóór de vakantie werd dat ook al van de leerlingen verwacht maar bijna niemand deed dat met als gevolg dat we nog pallets vol hebben met die onzin Coronatesten. Clown Hugo de Jonge zal na de zomervakantie wel weer vele pallets naar de scholen op gaan sturen. Zonde van het geld en de kinderen hebben er ook helemaal géén zin in. Net als het overgrote deel van de docenten, trouwens.
In het oorspronkelijke plan van Clown De Jonge zouden er vanuit school 2 of 3 docenten opgeleid gaan worden als een soort van Covid19 test begeleider. Misschien gaat hij scholen binnenkort wel verplichten om begeleiders aan te stellen. Ha, ha. Zal ik mij aanmelden? 🙂
Toch wil ik wel positief blijven. De bruikbare idioten zullen deze waanzin toch ook wel eens gaan inzien. Discriminatie tussen gevaccineerden en ongevaccineerden zou niet mogen volgens de Ethische Commissie. Nou, discriminatie is elke dag aan de orde.

Ik hoorde ook geruchten op YouTroep dat er ná de zomervakantie vaccinatiebussen naar de scholen gaan om klassikaal voorlichting te gaan geven en daarna kunnen leerlingen zich alsnog laten vaccineren. In Duitsland gebeurt dit al. Maar ik kan het eigenlijk niet geloven want ouders zijn betrokken bij de keuze van de kinderen om zich wel of niet te laten vaccineren. En als er een klassikale voorlichting komt, dan ontstaat er een bepaalde sociale groepsdruk. De voorlichters gaan natuurlijk vragen wie er is gevaccineerd en wie niet. Ik zal mijn leerlingen in zo’n geval zeggen dat ze ook kunnen antwoorden met “Dat is mijn vrije medische keuze en die is geheim”. PUNT.
Ook zal ik de voorlichter voorhouden dat medische experimenten op jongeren volgens de Neurenbergcode verboden zijn en dat er ook informed consent nodig is.
Tevens zijn de voorlichters persoonlijk aansprakelijk voor de juiste informatie. De prikkers zijn hoofdelijk aansprakelijk voor bijwerkingen die bijvoorbeeld leiden tot de dood.

STOP DEZE WAANZIN!

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts