ZORGEN BIJ DE GGD – TE WEINIG JONGEREN LATEN ZICH PRIKKEN – 28/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “


Zorgen bij de GGD. Te weinig jongeren kiezen er namelijk voor om zich te laten prikken. Vooral in de regio Rotterdam blijft de vaccinatiegraad onder de 50% terwijl er 85% gehaald moet worden. Vroeger was dit getal zo’n 70%. Maar het regime wil meer en meer.
De GGD begrijpt niet dat jongeren zich niet willen laten vaccineren. Ze dreigen met long-Covid en zeggen ook dat de bijwerkingen van het prikje wel meevallen.
Je kunt er hoogstens een hartzakje ontsteking aan overhouden of zoiets, zeg ik dan gekscherend.
Waar de GGD aan voorbij gaat is het feit dat jongeren niet of nauwelijks ziek worden van Covid en ook nauwelijks last hebben van Long Covid. De kans is groter dat ze ten onder gaan aan het prikje dan aan het virus.
In het begin werden jongeren ook helemaal niet meegeteld in het vaccinatieproces. Dat is pas sinds een paar maanden. Het regime maakt een zéér grote fout om jongeren met een experimentele gen therapie in te spuiten. Dat is bij wet gewoon verboden zonder de juiste informed consent. Minister Hugo de Jonge liegt elke keer als hij zegt dat het prikje veilig is en goed getest is. Dat is gewoonweg NIET waar.

Ergens hoop ik dat er op korte termijn grote gezondheidsproblemen bij het volk ontstaan. Want dan wordt er wel direct aan de bel getrokken en actie ondernomen.
Astra Zenica werd door De Jonge ook als veilig beschouwd om enkele dagen later toch onmiddellijk te stoppen met die teringzooi.
Het aantal gemelde bijwerkingen bij het Lareb vallen mee als je dat afzet tegen de 20 miljoen prikjes die er al gegeven zijn, maar de schijn bedriegt. Niet elke bijwerking wordt gemeld en wat als iemand 4 weken later opeens overlijdt? Er is dan meestal géén autopsie om te kijken wat er is gebeurd.

Als er grote problemen ontstaan met het vaccine, dan komt dat vroeg of laat best wel uit. Echter dan is het leed al geschied en ik moet er niet aan denken dat ze mensen nu ook al een boosterinjectie willen gaan geven. Het is één en al een groot experiment. En dat terwijl er een goed werkend medicijn is, namelijk Ivermectine.

Er wordt door de mainstreammedia ook al voorgesorteerd met wat er moet gebeuren als iedereen de kans heeft gehad om zich te laten injecteren?
Het AD meldt dat alle regels dan nog niet losgelaten kunnen worden want mutaties en andere onzekerheden. Zoals ik al had voorspelt zullen de maatregelen zonder revolte niet meer verdwijnen en opgaan in reguliere wetgeving. Ook wordt er door het AD en nu.nl gesteld dat in Frankrijk medewerkers in de zorg ontslagen worden als ze zich niet laten vaccineren. Dat is pertinent ONJUIST. Die idioot Macron wilde dat graag, maar de senaat heeft dat verworpen.
De media laat zich nog steeds door het regime gebruiken om het volk bang te houden en voorzetten te geven tot verplichte vaccinatie.
De propagandamachine draait op volle toeren. Ook worden deskundigen die het juist hadden met het onderwerp ventilatie (Maurice de Hond) gewoonweg nog steeds genegeerd en doodgezwegen. Zo’n idioot als Maarten Keulemans van de Volkskrant of zo’n Angela de Jong van het AD die er met Covid19 compleet naast zaten zullen nooit hun ongelijk toegeven richting Maurice de Hond. Maar ik vergeet zulke zaken niet. NOOIT.

STOP DEZE WAANZIN!

Nick

Bronnen: ad.nl, nu.nl en nos.nl

Similar Posts