BREAKING – VIROLOOG KOOPMANS GEEFT TOE DAT PCR TEST GÉÉN BESMETTINGEN KAN AANTONEN – 29/11/2020

BREAKING – VIROLOOG KOOPMANS GEEFT TOE DAT PCR TEST GÉÉN BESMETTINGEN KAN AANTONEN – 29/11/2020

Zojuist bij YouTube kanaal van BLCKBOX en VIRUSWAARHEID: de PCR test is géén diagnostisch middel om een Covid19 besmetting aan te kunnen tonen volgens bekende TV viroloog M. Koopmans. Dat betekent dat veel overheidsmaatregelen overkill zijn. Denk aan spoedwet, muilkorfplicht, lockdowns en de (thuis)quarantaine.
De ratten verlaten het zinkende schip. Langzaam maar zeker valt het doek voor de overheid en van Dissel.
Ze weten dit al de gehele tijd! Net als Maurice de Hond en vele andere wetenschappers.
Ook ik was hier natuurlijk al lang van op de hoogte. Zie mijn vorige posts.

Maar de mainstreammedia stelde nooit de goede vragen óf negeerde gewoon de juiste antwoorden.
Nu kunnen ze er echter niet meer onderuit. 

Wat betekent dit nu?  Bij elke test komt er een negatieve of positieve uitslag. Dit noemen ze dan ook een binaire test. Echter, omdat er steeds meer mensen ongemerkt besmet (asymptomatisch) zijn geweest en zich op een later moment toch hebben laten testen vanwege klachten zoals een verkoudheidje, is de kans heel groot dat de PCR test een restje RNA virus (dat niet meer besmettelijk is) aantoont, met als gevolg dat die persoon in (thuis)quarantaine moet. En mensen uit zijn directe omgeving dus wellicht ook.

En daarbij komt ook nog dat er steeds méér wordt getest waardoor de foutmarge nog verder toeneemt.
Ook de duplicatie factor kan een rol in de foutmarge spelen maar dat kan ik verder niet goed beschrijven want dat wordt heel erg biologisch en medisch. In het verleden heb ik het wel eens vergeleken met een signaal/ruisverhouding. Bij teveel versterking (duplicatie) kan de ruis (foute diagnose) dus de overhand krijgen. Maar dat is mijn vergelijking. Ik weet verder niet of dit zo gezegd kan worden.

Maar hoe dan ook: naar mijn mening is dit een kantelpunt in de PCR-gate!

Dus de conclusie: de PCR test toont de mogelijkheid aan dat een persoon met het covid19 virus besmet is geweest. Maar toont dus niet aan of die persoon nog besmettelijk is!

Het kan dus allang zo zijn dat de verspreidingswaarde van het virus (R-getal) zomaar al ver onder de 1 kan liggen en waren al die verschrikkelijke maatregelen niet nodig (geweest).

Rutte en consorten waren daar in een vroeg stadium al over gewaarschuwd.
Ook kamerlid W. van Haga heeft er veel vragen over gesteld.
Echter dit soort informatie werd door het kabinet en van Dissel stelselmatig genegeerd of gebagitaliseerd.

Dus mijn stelling STOP MET TESTEN, STOP HET VIRUS zou dus zo maar kunnen kloppen of in ieder geval de juiste R-waarde tevoorschijn toveren. Deze R-waarde komt dan vanuit de ziekenhuisopnames.
En juist deze laten al weer een week een dalende lijn zien. Dus ook een dalende R-waarde.

Ook is er nog wat aan de hand met de paper die de PCR test beschrijft. Dit paper is onder andere geschreven door M. Koopmans en de Duitse viroloog Droste. En is in een absurde korte tijd goedgekeurd. En op deze PCR test vaart 2/3 van de gehele wereld (+/- 70%). Dus als er nog meer fouten inzitten dan is dit funest!

#STOPMETTESTEN 

 

UPDATE 09/12/2020 – De rechtszaak die door Viruswaarheid.nl was aangespannen tegen de staat betreffende de PCR test is, zoals verwacht, verloren. Viruswaarheid heeft echt goede argumenten maar kunnen géén zaak winnen. Dit stinkt aan alle kanten. De rechtspraak is in groot gevaar vind ik. Het bewijs ligt er (zie boven) en wordt zelfs door het RIVM uitgesproken maar de rechter gaat in niets mee. Echt vreemd.Nick

Bronnen: BLCKBX, Hart van Nederland en Viruswaarheid

 

Similar Posts