GEEN EVENEMENTEN MEER TOT 1 SEPTEMBER 2021 – 26/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “

Volgens de Televaag zal ons demissionair regime in al haar ‘wijsheid’ besluiten om alle festivals tot 1 september 2021 te schrappen.
Oh wacht: hier al een andere link van het AD. Het is dus waar 🙂
Het verbaast mij niets. Weer een reden om een zorgelijke persconferentie te geven en die makke bruikbare idioten bang te houden.
Het aantal positieve testen daalt, maar is géén reden om deze maatregel te schrappen. Nee, demissionair zijn en alle zaken blijven bepalen. En natuurlijk gaat het griepseizoen vanaf september weer van start. Dus dan komen er nog meer ‘besmettingen’ en dus nog meer uitstel.
We gaan niet meer terug naar het oude normaal tenzij de bruikbare idioten wakker worden en hevig gaan protesteren.
Het regime heeft nu reces en dat willen ze ook zo lang mogelijk volhouden, want een demissionair kabinet heeft véél macht. Dat heeft Rutte zelf lachend gezegd. Het lachen zal hem in de toekomst vergaan als hij met harde hand wordt weggevoerd naar de gevangenis. Ik kijk uit naar die dag.

Foto: Nick Govaart Komen dit soort leuke dagen (Loggersfestival Vlaardingen) ooit nog terug?

Tevens is er weer thuiskomst testplicht voor iedereen die niet gevaccineerd is (discriminatie). De mensen met een vaccine zijn ook besmettelijk (minder zo schijnt het, maar toch genoeg besmettelijk). En zo dendert de trein maar voort.
Wil je met het vliegtuig maar heb je géén bewijs? Dan pech, vlucht weg. Ga je met de auto en word je gepakt? Dan 95 euro betalen en mag je doorrijden. Wat een vreemde wereld. 95 Euro moeten betalen om je eigen land binnen te mogen zonder testbewijs of coronapaspoort.
Ze zijn compleet doorgeslagen daar in Den Haag. Wat een stelletje idioten. En dat terwijl het aantal positief geteste mensen alweer daalt.

Een ander feit is, dat de banken op de achtergrond bezig zijn met het bepalen van de voorwaarden omtrent digitale crypto valuta.
Een richting die daarbij gekozen kan worden is die van een basisinkomen en “Programmeerbaar Geld“. Ik moet het stuk nog eens goed doorlezen maar ik krijg er nu al de koude rillingen van. Als ik het snel lees dan begrijp ik uit het stuk dat het inkomen van de mensen met een oormerk/label ingezet kan worden door bijvoorbeeld werkgevers of uitkeringsinstanties.
Dan krijg je bijvoorbeeld een situatie dat je als werknemer een nieuwe auto wil kopen maar dat de werkgever tegen je zegt dat fietsen voor jou gezonder is (want je bent te dik) en je salaris dus niet als aanbetaling van een nieuwe auto mag besteden. Past ook goed in het plaatje van Klaus Schwab: “You’ll own nothing, but you’ll be happy“.
Of een situatie dat je een basisinkomen hebt, en tegen één of ander overheidsbeleid demonstreert. De politie neemt jou demonstrerend op en via digital face recognition wordt jouw foto doorgezonden naar de uitkerende instantie. Die blokkeert vervolgens dan jouw basisinkomen zolang de staat het dunkt, want je doet niet mee (Social Credit System).

Nou, ik kan met 100% zeggen dat ik nooit in zo’n systeem wil en kan passen. Er is grote kans dat ik de verantwoordelijken hierachter zal aftuigen of zelfs zal ombrengen als ik gediscrimineerd word). Mensen die zo’n systeem uitvoeren mogen wat mij betreft ter dood worden gebracht wegens hoogverraad aan de mensheid (natuurlijk wel een eerlijk proces via het rechtssysteem).
Zij zijn het échte gevaar achter waanzin en oorlogen. Het Neurenberg proces (waarbij de grootste schoften uit de 2e wereldoorlog werden geëxecuteerd), was naar mijn idee, achteraf toch wel een goede zet.

Ik lees ook net in het nieuws dat Ierland (maar ook andere landen) de pubs weer opent voor de gevaccineerden. Dat houdt dus in dat de ongevaccineerden steeds meer worden gediscrimineerd. En dat terwijl de gevaccineerden ook nog gewoon besmettelijk kunnen zijn.
Maar de regimes kunnen dat natuurlijk niet zeggen en dus ook van de gevaccineerden géén test eisen, want dan valt het hele circus van vaccinatie als een kaartenhuis in elkaar. Maar dit gaat natuurlijk óók problemen geven: de ongevaccineerden zullen van zich laten horen, en meer dan terecht!

Oh ja, onze opper viroloog Ab “Whiskey” Osterhaus krijgt ook nog even een terechte veeg uit de pan van een oud hockeyer.

Ik ben er 100% van overtuigd dat de Covid19 neppandemie aangegrepen (of zelfs in gang gezet) is om ons te forceren naar een nieuw economisch systeem waarbij bezit uitgesloten gaat worden. En daarmee verdwijnt dus ook onze vrijheid.
Er is naar mijn mening maar één manier om dit te stoppen: met massale protesten en met de harde hand. De bruikbare idioten hebben dit spel nog steeds niet door. En als het dan zover is dat ze het wel doorhebben dan is het te laat en gaan er gruwelijke dingen gebeuren. Uiteindelijk zullen ze ons allemaal wel bevrijden, want ook bruikbare idioten hebben een grens, maar mensen zoals ik zijn dan allang de klos. Ik heb het al eerder gezegd en de dag komt steeds meer dichterbij dat uw en mijn leven definitief zal veranderen. We zijn op weg naar een fascistische dictatuur.

STOP DEZE WAANZIN!


Nick

Bronnen: msn.com, ad.nl, Wikipedia en Telegraaf.nl

Similar Posts