DEMONSTRATIES IN FRANKRIJK LOPEN UIT DE HAND – 25/07/2021

” De dictatuur, testmaatschappij én politiestaat is een feit in Nederland! “


In Frankrijk is het uit de hand aan het lopen betreffende de verplichte vaccinatie voor bepaalde beroepsgroepen zoals zorgpersoneel en brandweer. Ook zijn de mensen de strenge coronaregels zat en ageren ze tegen de coronapas.
Het kon niet anders: steeds meer wakkere mensen zijn die enge idioot Macron helemaal zat.
Ook in andere landen broeit het. Zo ook massale demonstraties in Australië en Griekenland. De beer gaat los.

Als je dan 2 helemaal onderaan staande Nederlandse commentaren op nu.nl lees dan word ik héél erg boos. De ene is nog erger dan de andere. Ik merk wel dat het overgrote deel van de commentaren véél meer neigt naar de goede kant (vaccinatie NIET verplicht stellen).
Dat geeft mij hoop. De heren hieronder vergeten 2 zaken, namelijk:

1) Het recht op de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam.
2) De vaccins zijn experimenteel. De Neurenbergcode verbiedt medische experimenten op mensen die dat NIET willen.

Dus deze klootzakken gaan helemaal voorbij aan het feit dat we de grondrechten en mensenrechten moeten handhaven. (Er is ook niet eens officieel een noodtoestand uitgeroepen.)
Want als we dat niet doen dan glijden we af naar een dictatuur met alle ernstige gevolgen.
Vaccineren doe je voor jezelf en niet voor een ander. We gaan ook niet iedereen een griepprik geven, toch?
Want uiteindelijk gaan er bijna evenveel mensen dood aan Covid19 als aan de griep. En dat komt niet door de maatregelen, want die waren verkeerd. We hadden veel corona zieken en doden kunnen voorkomen door ventilatie al in het begin op nummer 1 te zetten.
Dan ontstaan er ook véél minder besmettingen. Maar die eigenwijze klootzak van Dissel weigerde dat. En het regime ook. Hun met opzet gemaakte fouten zijn onvergeeflijk en dienen wat mij betreft bestraft te worden met de doodstraf levenslange gevangenisstraf.
De invoering van een toekomstig tribunaal is noodzakelijk om ons te ontdoen van alle excessen en uitwassen van onze maatschappij.
Daarmee bedoel ik mensen die, tegen de (grond)wet in zaken in gang hebben gezet die onze maatschappij ernstig hebben ontwricht.
Zo ook die idioot van een rechtsfilosoof Roland Pierik. Deze man zal in de toekomst niet ontkomen aan een zware straf met zijn uitspraken betreffende verplichte vaccinatie (en wil kinderen vaccineren met een experimentele gentherapie). Deze oetlul gaat voorbij aan het feit dat als de vaccinatiegraad te laag is mensen het gewoon niet willen! Ze een experimentele gentherapie opleggen is onmenselijk en tegen de Neurenbergcode. En deze idioot is ook nog eens lid van de gezondheidsraad en dus een aanhanger van het regime.

Ik voorzie nog steeds een harde tweedeling als de bruikbare idioten hun ogen niet snel gaan openen. En die tweedeling zal leiden tot een grote geweldsexplosie. Ik kan u één ding verzekeren. De kleine groep ongevaccineerden zal zich met hand en tand verdedigen tegen de grote groep ‘nazi’s’ die alle redelijkheid uit het oog verloren zijn. Zo zijn burgeroorlogen begonnen. Het is immers niet voor het eerst dat een ‘democratische’ meerderheid die een minderheid bedreigd en vervolgens met geweld probeert te verdrijven.
Ik denk dat het in de praktijk wel mee zal vallen met een burgeroorlog maar klappen gaan er vallen.

De bruikbare idioten zijn vergeten hoe grondrechten werken en hoe een democratie werkt. Dat is niet zoiets als de meerderheid beslist.
Nee, de meerderheid houdt rekening met de minderheid. En dat gebeurt nu dus niet. Want de vaccinatieplicht moet er komen.
Ik juich de demonstraties tegen deze vaccinatieplicht/drang/dwang dan ook toe. Gisteren heb ik, ondanks dat ik 2x al een AVG vergetelheid bezwaar bij het RIVM had ingediend, toch weer een herinneringsbrief van dat kut instituut gekregen.
Ze pushen gewoon door en negeren het recht op vergetelheid. Dat zijn de opkomende kenmerken van een dictatuur.

Ik heb ze dan ook een niet zo nette mail teruggestuurd:

Goedendag,

Ondanks dat ik op 3 mei 2021 had aangegeven dat jullie mijn gegevens volledig dienden te verwijderen en dat ik géén vaccinatiebrieven wilde ontvangen (recht op vergetelheid) heb ik toch weer een herinneringsbrief gekregen voor vaccinatie. Ik ben hier erg boos over. Dit is al de 2e ongewenste brief. Een derde accepteer ik niet meer.
Indien u mijn gegevens niet direct verwijderd zal ik juridische stappen ondernemen. Ik ben er klaar mee.
Zijn jullie helemaal gek geworden?

N. Govaart


HIERONDER DE 2 INGEZONDEN COMMENTAREN VAN BRUIKBARE IDIOTEN (NU.NL)

“Ik vind het een gotspe dat er zoveel gewonden zijn gevallen enkel en alleen omdat zorgpersoneel gevaccineerd moet worden als ze in een zorginstelling werken waar kwetsbare ouderen zichzelf niet kunnen verdedigen tegen potentiële besmettingen onder het zorgpersoneel nu duidelijk is geworden dat vaccinatie wel voor een groot gedeelte bescherming kan bieden maar niet voor de 100%. Het zorgpersoneel wat zich op principiële gronden zich niet willen laten vaccineren hebben nog steeds dit recht maar het principe van de één mag niet resulteren tot onacceptabele gezondheidsrisico’s voor de ander. Dan vaccineer je jezelf niet maar blijf dan ook weg van kwetsbare ouderen! Sorry hoor, ik ben zó klaar met mensen die viroloogje gaan spelen, waar zij wat mij betreft alle recht op hebben, prima, maar dan niet anderen in gevaar brengen; een volstrekt legitieme eis in mijn optiek. Hetzelfde mag hier doorgevoerd worden wat mij betreft, óók voor grote evenementen waar de kans op besmettingen groot is.”

Asimo (Artdirector)“Iedereen loopt maar te zeiken over hun zelfbestemmingsrecht maar wat is er overgebleven van het leven in een SAMENLEVING, dit leven samen komt met rechten en plichten.

Wat geeft jouw het recht om een vaccin te weigeren en mij in gevaar te brengen. Als er geen medische reden om een vaccin te weigeren moet iedereen zijn plicht vervullen om het gemeengoed, in dit geval is het gemeengoed de gezondheid van de samenleving te beschermen.

Als je niet aan de plichten kunt voldoen heb je geen recht op de rechten.

Dus geen vaccinatie geen restaurant bezoek geen café bezoek en geen stadion of festival bezoek.

Neem je verantwoordelijkheid en bescherm onze SAMENLEVING het is het enige wat we hebben zonder onze samenleving glijden we weer af naar de middeleeuwen.”

Kevin van den BoogaardUPDATE 26 juli 2021 – Franse senaat keurt nieuwe Coronawet goed met wat versoepelingen.
Die tering president Macron heeft zijn update van de coronawet niet helemaal door de senaat gekregen. Vooral het deel dat personeel kan ontslaan als ze géén vaccinatie nemen heeft het niet gehaald. De testverplichting voor jong en oud betreffende bezoek aan het terras wel. Maar dat is een volgend doel voor demonstraties. Dus verplichte vaccinatie gaat zo, op het eerste gezicht, niet door in Frankrijk. Macron: OETLUL, je hebt een grote muil maar weinig verstand!
Ik hoop dat je ooit berecht zal gaan worden, net als je voorganger Sarkozy. Er is voor jou géén plaats meer op deze wereld. Val deaud, idioot!


STOP DEZE WAANZIN!


Nick

Bronnen: nu.nl en NOS.nl

Similar Posts